یلدا ادامه داره... ❤️ ۴۰ درصد تخفیف همه دورهها
استفاده از تخفیفهاسلام دوستان من بین یونیتی و برنامه نویسی بکند با پی اچ پی موندم. با اینکه علاقم بازی سازیه ولی با توجه به وضعیت درامدیش تو ایران مدام از یونیتی به بکند میپرم و هیچکدوم درستو حسابی جلو نمیرن. کسایی که تجربه دارن در این زمینه میتونن درباره وضعیت درامدی از اپ استور های ایرانی رهنمایی کنند و اینکه میشه ایا از بکند در دوران دانشجویی که وقت محدوده درامد داشت یا نه و پیشنهادتون بین این دوتا کدومه؟
سلام
حقیقا منم خیلی علاقه ی زیادی به بازی سازی داشتم بیشتر افراد نوجوان و جوان هم بخاطر بازی سازی میان برنامه نویسی ولی مشکلی که هست
بازی سازی هنوز خیلی جا نیوفتاده تو کشور ما و نه در دانشگاه بهش پرداخته شده و نه در جای دیگه بنظرم تو ایران فایده نداره بازی سازی
بهترین کشور ها هم برای بازی سازی ژاپن و امریکا هستند که کمپانی های بزرگی هم در این دو کشور هستند
بازی سازی واقعا صنعت پردارمدی هست بطوری که سومی صنعت پول سازی جهان انتخاب شد پارسال ولی تو کشور ما خیلی بهش اهمیت داده نمیشه به امید روزی که این رشته هم تو کشور جا بیوفته
موفق باشید.
سلام
یکبار ، یکبار تصمیم بگیرید و تا آخر به همان پایبند باشید . بازی سازی یا طراحی وب ...
اینکه علاقه شما دقیقا چی هست و کدوم انتخاب برای شما بهتره رو نمیدونم... اما اینکه میفرمایید وضعیت درآمدیش تو ایران خوب نیست رو نمیتونم قبول کنم.
اولا شرکت های بازی سازی متعددی در ایران مشغول به کار هستند و بعضا خروجی های پرفروش و قابل قبولی هم داشتند.
ثانیا شما بعنوان برنامه نویس به هیچ وجه محدود به شهر یا حتی یک کشور خاص نیستید و میتونید بصورت ریموت با هر جایی همکاری کنید و خیلی هم رایجه.
و ثالثا بر فرض اینکه در ایران هنوز جا نیفتاده و وضعیت درآمدیش پایینه، اتفاقا یک فرصت خیلی مناسب به نظر میرسه برای ورود هر چه سریع تر به این حوزه. چون از سمت تقاضای مصرف کننده ها که مطمئن هستیم وجود داره و اگر کسی بتونه به سطح قابل قبولی برسه که خروجی های توپی هم ارائه بده که ازش استقبال بشه، خودش میشه جزو اصلی ترین بازیگران این صنعت در ایران و در اون شرایط از نظر نرخ و قیمت خاطرتون جمع هست.
قبول دارم سختی ها و موانع زیادی در این مسیر وجود داره و حرفم یکم خوشبینانه و ایدهآل گرایانه ست. ولی چرا که نه....؟ 😉
سلام.
من هر دو تا رو کار کردم. اگه میخوای وارد وب بشی شاید جاوا اسکریپت و express رو امتحان کنی بهتر باشه.
اگه یه زمانی بخوای بازی سازی رو هم ادامه بدی و مثلا روی cloud code اسکریپت بنویسی php به کارت نمیاد ولی javascript خیلی بدرد می خوره.
سوای اینکه من خودم بین php و فریمورک های جاوا اسکریپتی ترجیحم جاواسکریپته چون هم می تونی باهاش front بزنی (مثل react) هم بک اند بزنی. هم با react netive اپلیکیشن موبایل بنویسی هم با aws کلاود کانفیگ کنی (cdk مثلا)
یه زبون یاد می گیری همه جا به کار میاد. و معمولا قدیمی هم نمیشه. اگه php کار کنی هر فریم ورکی رو دست بذاری سالی ۳ بار update میده. مثلا لاراول چندین نسخه آپدیت میده یا سیمفونی همینطور. ولی جاوااسکریپت قدیمی نمیشه.
deploy کردن کدای جاوا اسکریپتی هم ارزون تره. اگه به کلاود دسترسی داشته باشی تقریبا رایگانه. در حالی که برای deploy کردن کدای php سرور لازم داری و خب گرون تر در میاد.
آیا مایل به ارسال نوتیفیکیشن و اخبار از طرف راکت هستید ؟