یلدا ادامه داره... ❤️ ۴۰ درصد تخفیف همه دورهها
استفاده از تخفیفهاسلام
دوستان میدونم سوالم ممکنه یکم چالش داشته باشه ولی دوست دارم نظرات مهندسیتون رو راجع به این سوال رو بدونم .
من خودم هیچ مشکلی با پیام رسان های داخلی ندارم , چون من کلا از هیچ شبکه اجتماعی زیاد استفاده نمیکنم و شبکه ی اجتماعی مورد علاقم Reddit هستش .
ولی به ندرت دیدم که خیلی از پیام رسان های ایرانی مشکل جدی سرعت دارند و هیچ کس رضایتی نسبت به اپلیکیشن های پیام رسان نداره .
حالا این مشکل به خاطر چیه به نظر شما ؟
از دوستان کار درست خانواده ی راکت دعوت میکنم تو این Discuss شرکت کنن
@ali.bayat @hossein.r.1442 @hesammousavi @milad @elyasbeshkani @juza66 @rezajashnsaz0011 @mohsenbostan @endworld @alireza.mzh @kamran.davar
ببینید از نظر زبان که مشکلی وجود نداره
از نظر برنامه نویس، توی ایران برنامه نویس کاربلد کم داریم پس فک میکنم هیچ کدوم از برنامه نویسای خوبمون توی این شرکتا نیستند یعنی اگه یکی ازین شرکتا بهنام آقاجانی رو ببره داخل قول میدم میتونه اسمی از خودش در کنه (هرچند در سایر بخش ها هم نیاز به متخصص دارند)
درثانی سرورهای شرکتا هم انچنان که باید قوی نیست
به نظر من اگه توی ایران قرار باشه یه پیام رسان یا بهتره بگم یه شبکه اجتماعی خوب بیاد بیرون بیشتر از یکی نمیتونه باشه، چرا؟ چون دربالا هم گفتم برنامه نویس عالی کم داریم و تعدادشون به حدی نیست که دوتا شرکت بتونند این طور افرادی رو استخدام کنند
و یکی دیگه از موارد مهم مدیریت هستش که متاسفانه هیچ کدوم یه مدیر توانا ندارند مدیری که بدونه یه شبکه اجتماعی خوب چیه و چطور باید کار کنه
@arminbeik برقراری امنیت ؛ برنامه نویسی سمت سرور خب همه میتونن یادبگیرن مهم کسیه که بتونه نزاره اطلاعات درز کنه
من در زمینه برنامه نویسی موبایل دانشی ندارم.
اما خوبه به این توجه کنیم که به چه علتی تلگرام رو فیلتر کردن و تلاش شد که پیام رسانای داخلی جایگزینش بشه؟
احتمالا بخشی از کند بودن این اپ ها به این موضوع مربوط میشه.
در واقع میخوام بگم نباید به تنهایی در حوزه برنامه نویسی دنبال جواب این سوال باشیم.
والا من زیاد از مباحث فنی سر در نمیارم
نمیدونم چرا هر چی میسازن همش کپیه
دیگه سرعتش هم که نگم براتون
ولی فکر کنم برنامه نویس خوب هم داشته باشیم که بهشون بها داده نمیشه !! ؟ !!
دیتاسنتر پارس آنلاین رو که نمیشه با دیتاسنتر های آلمان یا هرجای دیگه مقایسه کرد..
میشه کفت در زیر ساخت ضعف داریم..
از طرف دیگه اینجور اپ ها نیاز به پلن از پیش مشخص دارند و یه تیم از انواع برنامه نویسهای مجرب
مثلا تلگرام رو در نظر بگیرید ..
همه جا سرور داره...
این کمپانی ۳۳۰ کارمند داشته توی ۲۰۱۹ که عده زیادیشون توسعه دهنده هستند.
و داره از تکنولوژی های روز استفاده میکنه..
نظر شخصی من اینه که عمده مشکلات برنامه نویسی در کشور ما این موارد هست
1- مدیریت: در بسیاری از شرکت ها مدیر واقعی بالای سر شرکت نیست یعنی شخصی که مدیر میشه ممکنه برنامه نویس، تحلیل گر و .... باشه که توی کار خودش استاده اما واقعا مدیر خوبی نیست.
2- امکانات: اصولا امکانات در اختیار نهاد های قدرتمند کشوره و این سازمان ها و نهاد ها به دنبال اهداف سازمانی خودشون هستن.
3- اعتماد: من خودم از افرادی هستم که حتی یک نرم افزار پیام رسان فارسی رو اعتماد و نصب نکردم.
موارد دیگری هم هست البته
مدیریت غلط و عدم اعتماد کاربر مشکل پیام رسان های داخلی هست.
وگرنه از نظر فنی همه چی داریم!
@ali.bayat از نظر زیر ساخت زمانی که واعظی وزیر بود بسیار هزینه کردند! و زیر ساخت خوبی فراهم کردند! و باعث تعجب من بود! تا دلیلش رو آبان سال قبل فهمیدم! همه دیدیم هر آنچه رو که خودشون میخواستند مشکلی براشون پیش نیومد و به خوبی کار کردند. پس زیر ساخت داریم! درسته؟
ضمن اینکه همین الان اپلیکیشن ها و کسب و کارهایی داریم که بالای 40 میلیون کاربر دارند و به خوبی کار می کنند.
@mahdipakravan @hossein.r.1442 @arminbeik @kamran.davar @elyasbeshkani @ali.bayat @jadidi.v @feri
هممون دل پُری داریم و اگه بخوایم اینجا بازگو کنیم سایت رو میان میبندن
ممنون از همه
@mahdipakravan
زیرساخت ضعیف بزرگترین مشکل هستش. درواقع دیتاسنتر های ایران ظرفیت چند کاربر همزمان رو به اون صورت ندارن.
مورد بعدی امنیت در اون ها هستش که به ضعیف ترین حالت ممکنه. یعنی اگه خیلی زرنگ بوده باشن از md5 برای هش کردن شماره کاربرا استفاده کردن. در مقابل برای مثال اگه تلگرام رو در نظر بگیری، با الگوریتم هایی همه چیز رو رمز نگاری کردن که هکر های بزرگ هم مدت زیادی هست که دیگه نتونستن اتک بزنن.
و مشکلات زیادی دیگه ای که وقتی باهاشون کار کنی میبینی ...
اما درکل باید قبول داشت وقتی یک چیزی رو جهان استفاده میکنه و از اون راضیه و امنه دیگه نیازی به نسخه بومی اون نیست! قاعدتا من میتونم با تلگرام با شخصی که در اروپا یا ****** هست تماس داشته باشم اما در یک پیام رسان داخلی چنین چیزی ممکن نیست!
پ.ن: به این دلیل کلا تلگرام مثال زدم چون توی ایران بیشترین استفاده رو داره!
@hossein.r.1442 @kamran.davar @ali.bayat @jadidi.v @mohsenbostan
خیلی ممنونم ازتون بابت نظراتتون
من امروز با چند تا برنامه نویس کار درست دیگه مثل شما صحبت کردم و اون ها هم حرف های جالبی دارن که براتون میگم .
این دوستان هم دقیقا حرف هاشون حرف های شما بود با کم و کاستی هایی اندک .
به نظر شما با حل شدن این مشکلات و پیاده سازی یک پیامرسان جدید با یک دیتاسنتر قدرتمند تر و یک زیر ساخت خوب و استفاده از برنامه نویس های برتر کشورمون میتونیم یک پیامرسان قدرتمند پیاده سازی کنیم ؟ یا به نظرتون همچنان مشکلاتی هست که باید برطرف بشن ؟
@cfarhad @feri
بله دوستان مشکلاتی که شما میفرمایین هم درست هستش ولی در این Discuss قصد بنده و سایر دوستان صحبت در مورد مشکلاتی هستش که در هسته ی اصلی پیامرسان هامون به وجود اومده و دوست نداریم در مورد مشکلات ***** یا سوء مدیریت صحبتی داشته باشیم و هدفمون نه تنها در این Discuss بلکه در کل Discuss های این وبسایت حل مشکلات فنی هستش نه مشکلات ***** و مدیریتی :)
@ali.bayat
درسته , ممنونم ازتون بابت راهنماییتون و شرکت در این گفت و گو .
انشالله اون روزی پیش بیاد که دوستان با حل کردن این مشکلات بتونن یک پیامرسان قدرتمند رو پیاده سازی کنن .
قطعا میشه ولی یادتون باشه مدیریت خوبم نیاز داره، منظورم از مدیریت درست این نیست که یکی بالا سر کار باشه بگه تو فلان کارو انجام بده یا نه، منظورم اینه که یه پلن داشته باشه که هدفش از این پیامرسان چیه و یه پیامرسان در حد استانداردهای بین المللی باید چه مواردی رو داشته باشه، امروزه دنیا داره روی هوش مصنوعی متمرکز میشه، کدوم یکی از شبکه های اجتماعی معروف هستند که هوش مصنوعی کمرنگ باشه توشون؟ سه مورد تلگرام رو بزرگ کرد: برنامه نویسش قبلا یه شبکه اجتماعی محبوب در کشورش تولید کرده بود، اپن سورس بود، به شدت ساده بود و خیلی زود هم قدرتمندش کرد یعنی فیچر های خوبی براش ساخت
من فکر میکنم که این مشکلات و زیر ساخت ها به شرطی درست میشن که در سطح کلان کشور علاقه مندی به شبکه های اجتماعی و رونق شون وجود داشته باشه. در حال حاضر برعکسه!
درود...
در ایران در بخش برنامه نویسی از آخرین تکنولوژی ها استفاده می شود و این بستگی به شرکت دارد چه نوع تکنولوژی در پروژه خود به کار ببرد...
در ایران سرورهای قدرتمند داریم ولی مشکلی که هست کمبود پهنای باند است که هر چقدر تعداد کاربران آنلاین در پیام رسان بالا برود و پیام های ارسال و دریافتی بیشتر شود, مصرف پهنا باند آن بالا می رود و برای همین سرعت پیام رسان پایین میاره و گاهی با قطعی رو به رو می شود...
اتفاقا در ایران برنامه نویسان خوبی داریم و اگر نگاهی به پیام رسان های داخلی در کافه بازار بندازید مثل سروش و نزدیکا و گپ و آی گپ به خوبی پیاده سازی شده است ولی مشکلی که دارد بحث عدم اعتماد کاربران ایرانی به پیام رسان های داخلی است و صد البته به پیام رسان های خارجی نمی توان اعتماد کرد...
دلیل عدم اعتماد به پیام رسان های داخلی و خارجی هستش و البته پیام رسان خارجی به کنار ...پیام رسان داخلی که به درستی مفهوم امنیت پیاده شود مثل رمزنگاری پیام ها و ناشناس بودن آن پیاده شود و در آخر بی خودی دسترسی تعریف نکند, شاید بتوان اعتماد کاربران ایرانی به پیام رسان داخلی بدست آورد...
جدای اینکه زیرساخت مشکل داریم، برنامه نویس های خوب هیچ وقت تویی یک گروه جمع نمیشن انگیزه و کسب درامد از اپلیکیشن هم مهم هست مثه روبیکا که کلی برنامه رو توی یک مجموعه جمع کرده که یکیش هم سیستم چت هست، تا بتونه ثابت کنه نه تنها مشکل نداریم بلکه میتونیم چنین سیستمی رو هم پیاده کنیم، بحث تحریم ها هم هست.
آیا مایل به ارسال نوتیفیکیشن و اخبار از طرف راکت هستید ؟