یه سوالی همیشه ذهن من رو درگیر کرده این هست که بهترین مرجع برای یادگیری برنامه نویسی چی هست؟
چیزهای مختلف رو من تست کردم اول ویدئو نسخه خارجی و نسخه ایرانی. کتاب هم تست کردم و داکیومنت های مرجع.
چند تا ایراد ویدئو داره:
۱-سطح ویدئو آموزشی ها اکثرا پایین هست و حداکثر به سطح اون شخصی می رسی که اون ویدئو رو آموزش داده که خوب نیست.
۲-فردی که آموزش میده شاید یه روش اشتباه رو آموزش بده و تو مدت ها این روش اشتباه رو بعنوان روش صحیح قبول کنی(من خودم این تجربه رو داشتم که فرد به صورت بسیار غلط داشت آموزش طراحی وبسایت می داد که الان می بینم من فقط وقت تلف کردم و نه تنها فایده نداشت ضرر هم داشت.)
۳-نبود مفهوم و فراموش کاری آموزش دهنده! یه مشکلی که اکثرا وجود داره این هست که در آموزش ها ما مفهوم رو نمی فهمیم و اینکه چرا از این استفاده شد و از اون استفاده نشد رو متوجه نمی شیم. گاهی اوقات وسط آموزش تابع ها یا دستوراتی استفاده می شه که ما در طول آموزش اصلا اون ها رو آموزش ندیدیم.
محاسن
۱-سادگی یادگیری هست
۲-افزایش سرعت در یادگیری هست
۳-نکات مهم رو متوجه میشی.
در مورد کتاب هم اکثر موضوعات کتاب خوبی موجود نیست.
مستندات خوبه کامترین هست به نظرم ولی خوب خیلی زیاده و گاهی گیج کننده هست مثلا مستندات php رو بخوای بخونی خیلی وقت می گیره و خیلی از دستورات شاید هیچوقت لازمت نشه.
من خودم از سطح ویدئو عبور کردم ولی وقتی می رم سراغ مستندات از این طولانی بودنش خسته میشم و اینکه واقعا کدوم قسمت مستندات مهمه؟؟ چطوری بفهمیم کدوم قسمت مستندات مهم هست و کدوم قسمت مهم نیست؟
مستندات مثل یه کتاب لغت با ۱۰۰۰۰۰ کلمه می مونه به نظرم ولی خوب از این همه کلمه شاید ۱۰۰۰۰ تا مهم باشه و خوب شاید ۴۰۰۰ تاش تو ویدئو ها بیاد ولی خوب این کامل نیست و گاهی خوب بیان نمیشه البته این ۴۰۰۰ خوشبینانه هست گاهی بسیار کمتر هست اینکه بخوای از یه سطح معمولی به یه سطح پیشرفته برسی باید همه این ها رو متوجه بشی.
نکته دیگه هم این هست که مستندات بینش کد نویسی روبه آدم نمی ده اینکه چطوری باید از این توابع استفاده کنی.
نظر شخصی من یه استاد راهنما بدرد بخور که در کنار آدم باشه که کار رو انجام بده بهترین هست ولی در این حالتی که اکثرا ما این رو نداریم باید چکار کنیم؟ من خودم الان مستندات می خونم و سعی می کنم مواقع آزاد کدخوانی بکنم یعینی یه پروژه گیت هاب که ستاره زیادی داره رو از بالا به پایین زیر و رو می کنم و قسمت هایی که متوجه نمی شم رو می خونم. ولی خوب این روشم وقت گیر هست.
شما برای آموزش چکار می کنید؟
برای درک بهتر عملکرد یه فریمورک، مثلا لاراول رو در نظر بگیرید:
موارد بالا رو که کامل یاد گرفتید، تازه میرسید به سورس کد تمیز و پرفکت لاراول. مسلما باید مدتی کدها رو بررسی کنی تا اصلا متوجه بشی Taylor Otwell چه کار کرده... و چرا به این شکل کامپوننتها رو کنار هم قرار داده
با استفاده از این best practice ها بعد از مدتی درک مفاهیم هسته ای و اینکه چطور کار میکنند.. کمکم واضح تر میشه
در اون مرحله هست که شما میتونی به شکل ابتدایی ، درک کنید که به چه علت در اینجا از این الگو و در اونجا از الگوی دیگری استفاده شده...
مسلما پروسه بالا زمان بر خواهد بود... اما کاملا طبیعیه... لاراول بعد از گذشت ۹ سال به این حد از بلوغ رسیده.. و در طول این زمان دائم کدها ریفکتور شدند و بهترین هاش گلچین شدند
لاراول در اینجا یک مثال بود و مشخصا هر ابزار خوبی، مراحل درک و استفاده خاص خودش رو داره
@mohsenetmd
من به ترتیب اینا رو پیشنهاد میدم
1- دیدن ویدئو ( قبل از شروع استادت رو بشناس + قرار نیست همه چی رو تو یه دوره بگه و یه دوره اصلا کافی نیست )
2- خوندن داکیومنت ( همش نه، هرجاییش که نیاز داری )
3- استفاده از انجمن هایی مثل استک اور فلو ( حتی من برنامه نویس هایی خبره ای رو میشناسم که ازش استفاده می کنند )
ایرادهایی که از ویدئو گرفتی خیلی سخت گیرانه هست!
مورد 1 و 2 رو که گفتم از استادهای خوب استفاده کن. ضمن اینکه قرار هم نیست همه چی رو مو به مو بگند. خودت که کار کنی به مرور تجربه بدست میاری که اون تجربه مفیده.
همچنین همه ی روش ها رو هم هیچ استادی نمیگه! اصلا ممکنه بعضی روش ها به ذهنش نیاد.
مثلا یادمه برنامه " شمارش تعداد اعداد اول زیر 100 میلیون " رو که یه زمانی از تمریناتمون بود به 3 روش ساختم که پردازش اینا یه دونه 18 ثانیه یکی 12 ثانیه و یکی 2 ثانیه بود. مطمئنم بازم روش بهتری هست برای این کار. که روش آخر رو من از رادیکال استفاده کرده بودم خود استاد به ذهنش هرگز نرسیده بود و آدم با سوادی هم بود. با 17 سال سابقه.
خود شما باید ذهنیت الگوریتمی بالایی داشته باشید که برنامه نویس خوبی بشید
زبان C رو زنده یاد دنیس ریچی نوشته ولی خیلی از نرم افزارهایی رو که باهاش ساختن رو به ذهنش نرسه و شاید اصلا نتونه بسازه! چون اون الگوریتم ها و تابع ها و ایده ها به ذهنش نمیان. و این دلیل نمیشه شما از ایشون که فرد بسیار بزرگ و قابل احترامیه ایراد بگیرید
@feri
مشکلی که وجود داره چقدر امکان شناخت مدرس وجود داره؟؟ بهترین مدرسم بازم ممکنه ایراداتی داشته باشه کلا ویدئو تو رو به یه سطحی می رسونه ولی به اون سطح نهایی و خیلی قوی تبدیل نمی کنه. وقتی با کسانی که سال ها برنامه نویسی کردن صحبت میکنی دقیقا همین موضوع رو میگن. نقشه راه و راهنمایی خیلی مهمه. من با تعداد زیادی که صحبت کردم اکثرا پیشنهاد دادن یادگیری رو روی داکیومنت ها شروع کن و منتور داشته باش و تو کامیونیتی ها فعالیت کن تا دانشت بالا بره. دوست دارم تجربه دیگران رو یاد بگیرم نه اینکه وقت بزارم و با آزمون و خطا یادش بگیرم. وقتی به شما یک نفر یک روش خوب رو یاد میده خیلی بهتر از این هست که خودت مدت ها بشینی یادش بگیری.
من تجربه رو قبول دارم ولی دوست ندارم فکر کنم قراره معجزه بشه با تجربه
@mohsenetmd من الان به شما میگم برو لاراول رو از نقی معمولی یاد بگیر. حسام میاد میگه نه برو از جفری یاد بگیر. یکی دیگه میگه برو از سایت xjs874.ir یاد بگیر یکی دیگه میگه برو از laracast.com یا راکت
خب شما برای شناخت اینا کار سختی نداری!
یه جستجو میکنی رتبه سایت رو میبینی. معروف بودن مدرس. مثلا جفری مدرس رسمی لاراوله شبکه های اجتماعیشم تعداد زیادی دنبال کننده داره. چارتا انجمن بپرس اگه چهار نفر گفتن خوبه احتمالا خوبه و...
اگه بهترین مدس هم ویدئو بسازه همه چی رو پوشش نمیده
همچنین بهترین داکیومنت نویسی هم شما رو تا یه سطحی بیشتر بالا نمیبره
"وقتی به شما یک نفر یک روش خوب رو یاد میده خیلی بهتر از این هست که خودت مدت ها بشینی یادش بگیری"
پله پله برو جلو
شما تا وقتی به یه زبان مسلط نباشی روش های خوبشو از کجا میخوای متوجه بشی؟
اصلا روش خوب رو زمانی میفهمی که اون روش بده رو هم بلد باشی
توضیحات دوستان فوقالعاده بود دمتون گرم
خلاصه هر زبانی دنیای برای خودش داره و مطمنا داکیومنت بزرگی داره و نتیجه سالها تلاش متخصص ها و سالها تجربه هاشون هست و همیشه هم نسخه جدید میدن بیرون قرار نیست مدرس تمامی مباحث رو پوشش بده، همانطور که دوستان گفتن استاد نقشه راه شماس و این شما هستین باید وقت بذارین اون قسمت های که نیاز دارین رو بخونی یا تجربه کسب کنی.
با سلام و احترام
آقا محسن یکسری اصول و مفاهیم مقدماتی رو باید خوب یاد گرفت تا موقعی که ویدیو میبینی به مشکل نخوری چون نمیشه همه مطالب رو در قالب ویدیو بیان کرد زمان طولانی میشه از بحث اصلی خارج میشه.
داشتن استاد سرعت یادگیری شما رو 10 برابر میکنه ( ویدیو هم مثل استاد عمل میکنه) البته در ابتدای کار.
از همه اینها که بگذریم شما بعد از دیدن یک یا چند دوره برای خودتان پروژه هایی تعریف و شروع به کد زدن نمایید به جرعت میگم که یادگیری واقعی زمانی اتفاق میافته که شما دارید کد میزنید و می سازید فقط در ابتدا اندازه و سناریو خودتون رو مشخص کنید و وسط پروژه چیز های جدید که یادمیگیرید نخواهید بهش اضافه کنید و هی بزرگتر بشه از کوچک به بزرگ حرکت کنید و سناریو هایی بنویسید که یک نیاز هر چند کوچک رو در دنیای واقعی به صورت سیستمی در بیاره.
از مهندسی نرم افزار غافل نشوید.
با تشکر
@feri
@juza66
@golipoor.hamid
مشکل اصلی این هست که ما در مواقع زیادی به ویدئو ها کفایت می کنیم ما همیشه باید دنبال بروز بودن و پیشرفت باشیم چون تو جامعه ما یک برنامه نویس متوسط شاید چندان کارایی نداشته باشه. من خودم کد نویسی کردم تجربه کاریشم دارم و مدت ها از این راه نون خوردم ولی هیچ ادعایی ندارم دوست دارم به سطح حرفه ای در یک زبان برنامه نویسی برسم.
یک مثال من براتون می زنم من دو هفته برای نوشتن ماژول vtiger وقت گذاشتم ولی خوب وقتی یک راهنما اومد کمکم متوجه شدم که راهی که پیش رفتم کاملا اشتباه بوده و هیچ قسمت از کدم رسما بدرد نمی خورد و راهنمایی های اون تو اون موضوع کلی کمکم کرد (ویتایگر یک crmبه زبان php هست) البته در این مورد متاسفانه داکیومنت مناسبی وجود نداشت و این باعث به خطا رفتن من شد.
ولی من به عنوان کسی که برنامه نویسی می کنم خودم رو در سطح پیشرفته نمی بینم دوست دارم هر چالشی به من داده بشه بتونم حلش کنم ولی گاهی اوقات این چالش ها رو نمی تونم حل کنم دوست داشتم یه جایی معرفی بشه این چالش ها و این مواردی که خیلی سخت هستن یا متداول نیستن هم اموزش داده بششه.
یک موردش مثلا نحوه اتصال voip به php رو من یاد ندارم و یک نفر دیگه اینکار رو انجام داد این چالش های خای که بوجود میاد رو دوست دارم یاد بگیرم.
الان حس می کنم به حد کافی اون روش بدها رو یاد گرفتم و می خوام روش خوب ها رو یاد بگیرم اگر چند تا کامیونیتی خوب معرفی کنید که بشه آدم ازشون چیزی یاد بگیر خیلی خوبه
درود
ببینید هدف از آموزش های تصویری بیشتر اینه که شما رو با ایده کلی چگونگی انجام کارها آشنا کنه.. وگرنه این شمایید که باید با اون مطالب ساده، کاربردهای پیچیده تر رو بوجود بیارید و استفاده کنید..
در کنار اون مستندات همیشه بهترین راه برای یادگیری هست..
اگر مفهومی رو متوجه نمیشید ۹۰٪ مواقع نشانه اینه که یه پیش نیاز رو به درستی درک نکردید..
ببینید قرار نیست ویدئو شما رو به مارک زاکربرگ تبدیل کنه شما یه دوره آموزش تهیه میکنی تا با کلیت کار آشنا بشی و راه بیوفتی دیگه از این به بعد دست خودته خودت میتونی یه برنامه نویس تمام عیار تبدیل کنی یا میتونی خودتو به کسی تبدیل کنی که همش بیاد توی فروم ها بپرسه چطور یه صفحه درست کنم که محصولات رو توش نمایش بدم یا همچین سوالات پیش و پا افتاده ای
@ali.bayat
@arminamirinasab
@hossein.r.1442
من دنبال این بودم که دو تا رفرنس خوب یا کامیونیتی خوب معرفی بشه که سطح آدم رو بالاتر ببره ولی خوب در مجموع فهمیدم که اینجا جاش نیست شاید سایت های انگلیسی از این لحاظ بهتر باشن تو ایران که من به صورت خیلی محدود دیدم.
ببینید مشکل از توقع شماست شما دوست داری یه دوره آموزشی باشه از صفر شروع کنه و هرچی توی ذهنت داری رو برات توی دوره آموزش بده
مثلا بیاد اینطوری بگه خوب بعد وارد سایت فلان میشویم و این پلاگین رو دانلود میکنیم (این پلاگین رو من اومدم با تمام پلاگین هایی که این کارو انجام میدن بررسی کردم هم از لحاظ کد و هم سرعت با اختلاف بهترین بوده توی قسمت بعد بهتون میگم چطور این کارو کردم) خوب بعد از دانلود فایل رو از حالت فشرده خارج میکنیم برای اکسترکت کردن فایلی رو که دانلود کردیم رو از فلان پوشه انتخاب میکنیم راست کلیک میکنیم از بالا بشمارید 6 گزینه نوشته اکسترکت روی ان کلیک کنید تا از حالت فشرده خارج بشه حالا پوشه رو باز کنید وارد فلان پوشه بشید فایل اصلی اینجاست روی فایل راست کلیک کنید 12 گزینه کپی را انتخاب کنید توی یه قسمت مجزا براتون توضیح میدم که این فایلهایی که توی این پوشه بودند برای چی وجود دارند و همچنین الگوریتم فشرده سازی رو کامل باهم کار خواهیم کرد چون توی دوره به یه فایل فشرده خوردیم پس حتما باید الگوریتمش رو توضیح بدم
شما دنبال همچین دوره ای میگردی که نیست همچین دوره ای نه فارسی و نه انگلیسی شما دوست داری که هرچی برات سوال برانگیزه توی دوره پاسخ داده بشه که متاسفانه نیست نگرد
چندتا نکته به ذهنم میرسه:
1) هیچ آموزشی کامل نیست و هیچ مدرسی هم کامل نیست.
2) به یک مدرس اکتفا نکن، میتونی پای تماشای مدرس های مختلفی باشی.
3) سعی کن دوره های مختلفی رو ببینی، موضوع پروژه متفاوت باشه.
4) برخی موضوعات هستند که زیاد روشون کار شده و شناخته شده تر هستند، اینجا مدرس ها مفید هستند، مثلا طراحی یک cms. برخی موضوعات هستند که اونقدر روشون کار نشده، اینجا جستجو و گرفتن راه حل کلی مفید هستش.
5) به نظر من برای تدریس اصول و مبانی، مدرسی کارش درسته که هم اصول اون زبان رو به شما بگه، هم پشت صحنه ی اونچه که در اون زبان میگذره و مباحث نظری و منطقی رو. اینکه کسی برنامه نویس خوبی باشه و کدهارو کنار هم میچینه، به معنی این نیست که مدرس خوبی هم هستش. مدرس باید مرحله به مرحله کدهارو قرار بده، و در هر مرحله بگه که چرا داره کدهارو می نویسه. حتی گاهی اوقات ابتدا به روش غلط کدهارو بنویسه و سپس بگه این روش به دلایل فلان و فلان غلط هستش.
خیلی از مدرسین هستند که اصلا درک عمیقی ندارند، کدهارو به خوبی کنار هم می چینند ولی نمیتونن به درستی شرح بدن که کاربردشون چیه، البته میدونن دقیقا به نتیجه دلخواه خواهند رسید، ولی درک عمیقی ندارند. خب اینجا مشکل از مدرس هستش، باید بگردی تا مدرس بهتری رو پیدا کنی.
فکر می کنم خیلی بیشتر هم میشه درباره این موضوع صحبت کرد، ولی نوشتنی مشکله، جای صحبت داره.
حرفای شما (@hossein.r.1442) در بخش آخر صحیح هستش، یعنی نمیشه انقدر جزئی شدش و از موضوع پرت شدش.
ولی در عین حال، من از خوندن نظرات ِ ایجادکننده ی گفتگو (mohsenetmd)، اصلا چنین برداشتی رو نداشتم. همچین صحبتی رو ایشون نکردند و همچین انتظاری رو از حرف های ایشون من برداشت نکردم.
در خصوص منابع و مستندات اصلی یک زبان هم، اصلا و اصلا واسه یادگیری اولیه مناسب نیست.
برای یادگیری اولیه بهترین کار اینه که پای صحبت های کسی بشینید که به اون زبان مسلط هستش و به زبان گفتاری برای شما تدریس انجام بده، بعد از اون هستش که این منابع/مستندات میتونه برای شما مفید واقع بشه. در صورت لزوم، برای دیدن جزئیات یک مبحث بهش مراجعه می کنید.
@hossein.r.1442
دوست ندارم با کسی به دیده تحقیر نگاه کنم ولی در نگاه شما دیده تحقیر رو می بینم من ادعایی ندارم ولی دچار نوعی وسواس فکری هستم که دوست دارم ته و توه همه چیز رو در بیارم که خوب این دقیق شدن وقت می گیره و وقتی تو جایی آموزش داده بشه یا کسی به آدم کمک کنه خیلی خوبه! شاید دید من اشتباه هست ولی یه مثال می زنم شما در vue یا لاراول کد می زنید و همه زیر و بمش رو بلدین درست. ولی چند نفر می تونن کد های پایه این دو رو تحلیل کنند من دوست دارم در حد نویسنده اون فریمورک باشم نه در حد استفاده کنندش.
خوب دنبال یه جمع دوستانه بودم که بتونم به این سطح سریع تر برسم. البته نمی خوام چرخ رو از اول اختراع کنم شاید هیچوقت یک فریمورک رو من دستکاری نکنم و هیچ چیزی بهش اضافه نکنم ولی دوست دارم به این بینش برسم که این فریمورک چطوری عمل می کنه و شاید در آینده بتونم در توسعه دهندگانش باشم.
@milad
برنامه نویس صفر نباید از داکیومنت شروع کنه ولی برای مایی که دو سال داریم کد می نویسیم دیگه داکیومنت حداقله. خودم به شخصه حس می کنم صد سال دیگه هم کد بزنم اگر بخوام به تجربه اکتفا کنم به اون حدی که در پیام قبلی گفتم نمی رسم.
@mohsenetmd عزیز
به نظر میرسه یه مقداری ناراحت شدید!!! ولی صبرو حوصله داشته باشید.
خب ما نمیتونیم منکر خوبی های ویدئو بشیم. مثلا شما بخوای کرنل لینوکس رو بیلد بگیری اگر داکیومنت بخونی یه هفته باید تلاش کنی ولی همین کارو جادی تو یه ویدئو نیم ساعته یادت میده. خوب صرفه جویی در وقته.
داکیومنت ها هم که الگوریتم بهینه رو نمیکند
میمونه انجمن هایی مثل استک اور فلو که گفتم یا راکت. داداش مالیات ندارند که سوالاتو مطرح کن با همدیگه کمک میکنیم تا دانش همدیگرو تقویت کنیم.
یه چیزی هم بگم. خیلی سخت نگیر. اگر قرار بود برنامه ها به بهترین روش توسعه پیدا کنن تو نسخه 1 میموندن. ولی میبینیم که حتی بزرگترین برنامه نویس ها کدهاشونو تغییر میدن و برنامه هاشونو به مرور بهتر میکنند.
با تلاش به همه جا میشه رسید. نگران نباش
الان با مثال های آخری که زدید، در خصوص اینکه:
یه مثال می زنم شما در vue یا لاراول کد می زنید و همه زیر و بمش رو بلدین درست. ولی چند نفر می تونن کد های پایه این دو رو تحلیل کنند من دوست دارم در حد نویسنده اون فریمورک باشم نه در حد استفاده کنندش.
تازه بهتر متوجه شخصیت تون شدم.
راهکاری که به ذهنم میرسه: با توجه به اینکه به مبانی مسلط هستید و هر چارچوبی در نهایت بوسیله مبانی پیاده سازی شده، شاید یک راه این باشه که تاریخچه ی اون چارچوب رو خوانش کنید. از نسخه ی اول، و مرحله به مرحله آنچه که ارائه شده.
همچنین سعی کنید هسته ی اصلی ایجاد این چارچوب هارو درک کنید.
مصاحبه های ایجادکننده اصلی اون چارچوب رو بخونید، بتونید متوجه شید که ایده ی اولیه چی بوده.
بله با توضیحاتی که شما ارائه دادین، خواندن مستندات میتونه براتون مفید باشه.
من در حد نیستم که بخوام با تحقیر به کسی نیگاه کنم چون خودم در برنامه نویسی هنوز در حد یک آماتورم شاید در طراحی لولم بالا باشه اما در برنامه نویسی هنوز خودمو یک آماتور تمام و کمال میدونم، پس قطعا جایگاهی ندارم که بخواد این حس رو به من بده به دیگران با تحقیر نیگاه کنم.
اگه نظر من باعث این برداشت شده از همینجا از شما عرخواهی میکنم اونم با صدای بلند، پس معذرت میخوام و ببخشید اگه بد منظورمو رسوندم
مجدد هم میگم عذرخواهم بابت اینکه این حس رو به شما القا کردم
ببینید شما مثال زدید فریمورک vue رو درست درک کنم خوب این چنین آموزشی در هیچ کجای دنیا نیست چون هر فریم ورک و هر کتابخونه ای به روش های مختلف یک کاری رو انجام میدن پس نمیشه بیاد یکی فریمورک vue رو تحلیل کنه کدشو و شما بتونی همین تحلیل رو برای ریکت هم استفاده کنید
شما وقتی وارد دنیا برنامه نویسی بشید طی چند سال کار دستتون میاد و موارد مختلف رو باهاش برخورد میکنید، برنامه نویسی علاوه براین که یک علم تقریبا آکادمیک محسوب میشه به همان اندازه هم به تجربه نیاز داره یعنی چی؟ یعنی شما باید از یه جایی با توجه به منابع مختلف شروع کنید و همینطور که جلو میرید مسائل مختلف رو حل کنید و به چالش های مختلف بربخورید تا درکتون رفته رفته کاملتر بشه
پس در هیچ کجای دنیا دنبال روشی نباشید که ماهی رو دستتون بده چون شما رو تنبل میکنه.
یه نکته بسیار مهم: هروقت به مشکلی برمیخورید سعی کنید توی وب دنبالش باشید حالا شاید چند روز وقتتونو بگیره اما قطعا تجربه ای که براتون داره رو به این راحتی ها نمیشه به دست اورد، سوالی رو در فروم ها دنبالش باشید که یا واقعا نمیدونید توی وب دنبال چی باشید یا اینکه به پاسخ درستی نرسیده باشید.
یکسری از دوره های آموزشی هستند که در طول دوره واقعا به شما نحوه جستجو کردن مشکل رو هم یاد میدن و اینکه چطوری مسئله رو حل کنید یکی از این افراد آقای بهنام آقاجانی وبسایت uncox ایشون در طول دوره نمیاد چند مورد رو که حفظ کرده باشه به شما آموزش بده بلکه همینطوری که خودش داره کار میکنه ویدئو هم ضبط میکنه.
دوره های آقای موسوی وبسایت راکت هم خوبیش اینه که واقعا به عمق ابزار هم میره و یه جورایی شما رو با هسته اون ابزار آشنا میکنه، تقریبا همونی که شما می خوای
آیا مایل به ارسال نوتیفیکیشن و اخبار از طرف راکت هستید ؟