google login InvalidStateException

- 3 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد
سید زاهد حسینی ( 810 تجربه )
3 هفته پیش

سلام دوستان کسی با این ارور هنگام callback از گوگل برخورد داشته ؟ راه حل چیه ؟ توکن چه ایرادی داره!؟

C:\xampp\htdocs\zahed\vendor\laravel\socialite\src\Two\AbstractProvider.php

    public function user()
    {
        if ($this->hasInvalidState()) {
            throw new InvalidStateException;
        }

        $response = $this->getAccessTokenResponse($this->getCode());

        $user = $this->mapUserToObject($this->getUserByToken(
            $token = Arr::get($response, 'access_token')
        ));

        return $user->setToken($token)
                    ->setRefreshToken(Arr::get($response, 'refresh_token'))
                    ->setExpiresIn(Arr::get($response, 'expires_in'));
    }
علی بیات ( 77252 تجربه )
3 هفته پیش

من این مشکل رو با فیس‌بوک داشتم. هر از گاهی این ارور رو میداد. در نهایت متوجه شدم زمان هایی که آدرس سایت رو بدون www وارد میکنم، این اتفاق می‌افته.

  • فایل config/session.php رو باز کنید.
    *‌ گزینه domain رو از domain => null به 'domain' => 'mysite.com' تغییر بدید.
  • php artisan cache:clear
  • composer dump-autoload

اگر باز هم مشکل حل نشد٬ باید از متد statelss هم استفاده کنید.
چیزی شبیه زیر:

try {
    $socialite = Socialite::driver($provider)->user();
} catch (InvalidStateException $e) {
    $socialite = Socialite::driver($provider)->stateless()->user();
}
سید زاهد حسینی ( 810 تجربه )
3 هفته پیش

مرسی اره من داخل stackover این راه حل رو دیدم اکی هم کردم اما برا من کار نکرد البته اگه پروژه داخل هاست باشه بدون مشکل حتی بدون www کار میکنه.. بهرحال مرسی داری :) روش دومم فردا انشالا ست میکنم!

علی بیات ( 77252 تجربه )
3 هفته پیش

اگر لوکال دارید تست میکنید که احتمال زیاد با stateless مشکلتون برطرف میشه. موفق باشید

برای ارسال پاسخ باید وارد سایت شوید