سلام برای من فرق نداره کدوم رو یاد بگیرم wordpress یا php
در هر صورت من به طراحی سایت علاقه دارم
ولی نمیدونم بازار کدوم بهتره (البته منظورم برای استخدام نیست) منظورم بازار فریلنسری و گرفتن پروژه هست
مشتری ها بیشتر پروژه هایی دارند که با وردپرس هم میشه راه انداخت یا پروژه هاشون خیلی پیچیدست و با php باید زد؟
درضمن اگر بازار وردپرس در فریلنسری بهتره خب میشه افزونه نویسی کنم درحدی که هرچیزی با یک پروژه php میزنم همون رو با افزونه بنویسم؟
.
سلام دوست عزیز
خوب اگه به طراحی سایت علاقه دارید که میشه بحث فرانت اند و اگر به توسعه وب یا فول استک دولوپر شدن علاقه دارید
میشه گفت php رو یاد بگری میتونه برات بهتر باشه البته این نظر شخصی منه چون درسته که wordpress نیاز به کد نویسی نداره ولی خوب همونم بخوای حرفه ای کار کنی باید php رو بلد باشی (wordpress با زبان php نوشته شده)
و در مورد بازار کار مثلا اگه بخوای به صورت فریلنسر کار کنی نه در شرکت
پروژه های وردپرسی زیادی هست ولی خوب از اون طرف هم دستمزد پایینی دارن
ولی از همون طرف پروژه های php که معمولا با فریمورک های php هستن و دستمزدشون چند برابره تا وردپرس
البته یاد گرفتن php و همینطور طراح سایت شدن یا دولوپر شدن پیش نیاز هایی هم داره مثل html css js و...
تازه بعد از اینا قدم بعدیت میشه مثلا یادگیری لاراول که فریمورک php هست
انتخاب با خودته ولی اگه دنبال کار ساده تری هستی که بشه زود تر یاد گرفت میشه همون وردپرس رو یاد بگیری که حقوقش به مراتب خیلی کمتر از یه
طراح و دولوپر هست
ولی اگه مردش هستی که میخوای خیلی حرفه ای یاد بگیری به نظر من اصلا سمت وردپرس نرو بشین قشنگ دولوپر شدن یا طراح سایت شدن رو یاد بگیر
سلام بنظرم php یادبگیرین و روی وردپرس مانور بدید و خودتون پلاگینهایش رو بنویسین عالی میشه😉😉
@amirmahdavinejad
سوالتون از پایه مشکل داره.
شما چطوری میخواهید با وردپرس کار کنید وقتی پی اچ پی بلد نیستید ؟
خود وردپرس با php نوشته شده. و بازارکار وردپرس در اصل زیر مجموعه بازارکار php حساب میشه.
فقط نصب یک قالب و افزونه بخواهید انجام بدید که نیاز به یادگیری چیزی وجود نداره اما اگر بخواهید طراحی درست انجام بدید. باید برای وردپرس php هم بلد باشید.
@amirmahdavinejad
سلام
بله همونطور که @ariaieboy گفتن شما برای نوشتن افزونه وردپرس یا کار کردن حرفه ای و بدون مشکل با اون باید PHP رو بلد باشید.
از نظر پروژه گرفتن که پروژه وردپرسی خیلی از نظر تعداد بیشتر هست چون خیلیا هستن که فقط یه سایت میخوان و بودجشون هم کمه.
دوستان من سوالم درمورد بازار کار بود نه در مورد اینکه چی باید یاد بگیرم و سراغ چی برم!
درضمن اگر اینقدر سادست که یک php کار پلاگین نویسی انجام بده که دیگه اینقدر آموزش پلاگین نویسی وردپرس وجود نداشت
پروژه های وردپرسی که ساده هستن خب یک php کار هم میتونه انجام بده درصورتی که برای خودش یک cms اختصاصی داشته باشه
@amirmahdavinejad سلام .
به نظر من بازار کار رو خود شما تعریف میکنید . بازار کار PHP فعلا در کشور شرایط خوبی رو داره ( از نظر اینکه تعداد آگهی ها بالاست ) اما خوب خیلی مواردی هست که دید کارفرما رو تغییر داده و صحبت راجبشون در این مجال نمیگنجه . مثلا اینکه هرکسی با دو خط کد زدن خودشو برنامه نویس میدونه و پروژه قبول میکنه و کارفرما انتظار داره با نصب وردپرس دیجی کالا یا آمازون! تحویل بگیره اما نهایتا وبلاگ ساده تحویل میگیره!! کسی که واقعا متخصص باشه و پرستیژ کاری بالایی رو برای خودش در نظر بگیره کار بسیار زیاد هست اما باید بدونید به چه کاری تن بدید و به چه کاری نه. ( اگر کار نبود انقدر آگهی استخدام روزانه منتشر نمیشد اما متاسفانه برنامه نویس های با تخصص عمیق و واقعی کم شده ! و دید شرکتها به برنامه نویس مثل آچار فرانسه شده که میگن بین کد زدنت تلفن های شرکت رو هم جواب بده دیگه دو ریال بیشتر حقوق میدیم!! به این دلایل دائما شرکت ها در حال استخدام و برنامه نویس ها در حال استعفا! و این سیکل معیوب تا ابد ادامه داره) به شخصه فراز و نشیب زیاد داشتم همشم بخاطر این تصمیمات اشتباه و شاخه به شاخه پریدن ها بود . مثلا لاراول رو تا سطح متوسط پیگیری کردم و بعد بخاطر تصمیم عجولانه پریدم سراغ وردپرس . الان نه وردپرس به دردم خورده و نه موارد قدیمی واسم کارساز بوده یجورایی مجبور شدم از اول شروع کنم . این مورد واسه من پیش اومده چون من انتظارم از خودم طراحی سایت وردپرسی یا پلاگین نویسی نیست. انتظارم از خودم برنامه نویسی در سطح پیشرفتس که با وردپرس هرگز دست یافتنی نخواهد بود ( به نظر من ! ) پس توصیه اکید میکنم از شاخه به شاخه پریدن به شدت خودداری کنید !!!!
حالا با این توصیفاتی که خدمتتون گفتم به نظر من شما مشکل اصلیتون این هست که خودتون رو منتظر تایید دیگران میذارید . یعنی دوست دارید کسی باشه که توی سایت راکت به شما بگه پروژه پی اچ پی توی بازار ریخته مثل فندق! و شما خیالتون راحت بشه و از فرداش پی اچ پی رو شروع کنید . ( این دیدگاه کاملا اشتباه هست ) راه درست اینه که به خودتون بگید : کدوم مسیر رو دوست دارم ؟ با کدوم مسیر بیشتر حال میکنم ؟ کدوم زبان برنامه نویسی وقتی باهاش کد میزنم لذت میبرم ؟ خوب همون رو تا تهش میرم . اینقدر عمیق میشم که بشم جزو بهترین ها در اون زبان !! اونموقع دیگران دنبال شما خواهند بود تا کارشون رو قبول کنید !
مشکل بعدی که به مشکل قبلی هم کمی مرتبطه و از سوالات شما من متوجه شدم اینه که شما دارید پا به مسیر برنامه نویسی میذارید فقط با تمرکز روی بحث مالی و درآمد . خدمتتون باید بگم برنامه نویسی فراز و نشیب های بسیاری داره و مدت زیادی طول میکشه تا به سطح خوبی برسید . اگر صرفا میبینید سایتی که دیگران میزنن خوشگل و خوش قیافه هست و از نتیجه کارش لذت میبرید و فکر میکنید به راحتی بعد از یک سال میتونید بهترین سایت ها رو توسعه بدید و درآمد خفن خواهید داشت بذارید نا امیدتون کنم و بگم سخت در اشتباهید . اصلا پا گذاشتن در مسیر برنامه نویسی فقط با دید درآمد باعث میشه دو سال دیگه بدجور شکست بخورید و نا امید برید سراغ یک حرفه دیگه . ( به نظرم این میتونه مثال خوبی باشه : برنامه نویسی مثل نعنا نیست که بکارید و بعد از یک هفته کل باغچه رو پر از محصول کنه ! برنامه نویسی مثل درخت انبه هست که میکارید و باید 5 6 سال نگهداری کنید ازش پایه هاش قوی بشه تغذیه بشه و سپس محصول واقعی خودش رو نشون میده . ) اگر به دنبال درامد بالا در مدت کوتاه هستید کار هایی مثلا UI /UX شاید سریعتر جواب بدن البته که اونها هم نیاز به تجربه دارند . یا نهایتا زیاد هستند کسانی که پیج اینستاگرامی راه اندازی میکنند و از تبلیغات کسب درآمد!
امیدوارم جسارت نبوده باشه به هیچ فردی چه طراحان وردپرس چه سایر دوستان ! اما دیدم مدتیه خیلی سردرگم هستید واسه اینکه مسیر دلخواهتون رو پیدا کنید و استارتشو بزنید گفتم کاملا دیدتون رو باز کنم به این قضیه.
طولانی شد اما چاره ای نبود !
امیدوارم در هر مسیری که قرار میگیرید موفق باشید 😎
کلا بازار کار PHP در ایران خوبه
و وردپرس هم یه -سیستم مدیریت محتوا- نوشته شده با PHP هست و خیلی ها دارند باهاش کار میکنند
اما برای پروژه های کاستوم بهتره از خود PHP و یا فریمورک هاش استفاده کرد
با اینکه به نظرم مسلط بودن به چند زبان نکته چندان مثبتی محسوب نمی شه ولی لازمه که بصورت کلی بدونیم چی هستن و تعریفشون چیه و نقاط ضعف و قوتش چیه...
پیرو همین نکته اول از همه لازم هست بدونیم PHP و WordPress هر کدوم دقیقا چی هستند...
و پاسخش همون طوری که دوستان اشاره کردند این هست که PHP یک زبان هست و WordPress یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) که از قضا با همون PHP توسعه داده شده.
نکته دوم هم که خیلی خیلی اهمیت داره دونستن Road-Map کلی هست. یعنی اول باید بدونیم هدفمون چیه دقیقا و اینکه مسیر رسیدن به این هدف بصورت گام به گام به چه صورت هست. مثلا برای توسعه دهنده WordPress شدن باید بدونیم که شروعش باید حتما از HTML باشه. بعد CSS. بعد JS و بعد PHP و بعد MySQL و بعد... و اینکه از هرکدوم به چه مقدار و تا چه اندازه... خیلی خطرناک و موجب اتلاف وقت خواهد بود اگر مستقیم بزنیم به کمر راه و مثلا شروعمون با وردپرس یا مثلا لاراول باشه! چیزی که متاسفانه خیلی ها در کورسهای آموزشی تبلیغ میکنند و میگن برای تهیه این دوره هیچ پیش نیازی وجود نداره...
البته که داریم راجع به کسی هم صحبت میکنیم که واقعا تصمیم گرفته بصورت جدی و حرفه ای وارد این حوزه بشه و آمادگی دود چراغ خوردن و سختی هاش رو داره و از روی جو و هیجان موقتی و یا متاسفانه اجبار های محیطی نیست.
آیا مایل به ارسال نوتیفیکیشن و اخبار از طرف راکت هستید ؟