آموزش طراحی سایت صفر تا صد پروژه محور به صورت کامل را از طریق مدرسین مجرب مجموعه آموزشی راکت یاد بگیرید.
بخش «مسیر یادگیری» در تلاش است تا از پیچیدگی فرایند آموزشی کاسته و مسیر روشنی را برای طی کردن دورههای آموزشی در اختیار شما قرار دهد. هر کدام از مسیرهای یادگیری، از نقطه صفر شروع شده و شما را تا پیشرفته شدن همراهی میکند. پیش رفتن با هر قدم از این مسیر میتواند دید بسیار خوبی به شما از فرایند آموزشی و میزان پیشرفت خودتان را ارائه دهد.
با خرید یکجای دورههای مسیر آموزش طراحی سایت از مزایای زیر برخورداری شوید.
اینها، بخش خیلی کوچکی از نظراتی هستند که افراد مختلف در مورد راکت دارند.
تا به حال به این موضوع فکر کردهاید که در کدام مسیر از فرایند برنامهنویسی قرار بگیرید؟ خب اگر شما خواهان مسیری هستید که در آن هم خلاقیت وجود داشته باشد و هم بازار کار عالی داشته باشد باید بگویم که وارد صفحه درستی شدهاید چرا که دنیای طراحی سایتسایت این دو مورد را برای شما فراهم میکند. طراحی سایت یکی از مسائل مهم در دهه حاضر بوده و هر روز تعداد زیادی از افراد به سمت یادگیری آن سوق پیدا میکنند. ما در راکت سعی کردیم با آموزش طراحی سایت سایت به شما کمک کنیم تا بتوانید با کمی تلاش و پشتکار به یک طراح و توسعهدهنده وب تبدیل شوید. تمام دورههای آموزشی که در این صفحه خواهید دید با این دید ساخته شده که به شما کمک کند تا به صورت عملی با موضوعات آشنا شده و تنها کاربردیترین موارد را یاد بگیرید.
مطمئنا تا به حال وارد وبسایت مختلف بسیار زیادی شدهاید، برای خرید بلیط هواپیما، برای ارتباط برقرار کردن با دوستان، برای مشاهده ویدیوهای آموزشی و... اما آیا تا به حال به ذهنتان خطور کرده که این وبسایتها را چه کسی میسازد؟ آیا با پروسه ساخت یک وبسایت آشنایی دارید؟ بگذارید به صورت بسیار کوتاه به شما این مسئله را بگویم. هر وبسایت بصورت کلی از دو بخش فرانت-اند و بک-اند تشکیل میشود. لایه فرانت-اند به بخشی از وبسایت اشاره دارد که کاربران یعنی شما در حال مشاهده و کار با آن هستید، این بخش از وبسایت را طراحان و توسعهدهندگان Front-End با همکاری یکدیگر ایجاد میکنند. بخش دوم یا همان Back-End اشاره به تمام برنامهریزیهاییست که در پشت صحنه وبسایتها اتفاق میافتد. بانک اطلاعاتی، برقرار امنیت وبسایت، بررسی توانایی کاربران برای ورود به وبسایت و... تمام آن چیزهاییست که در پشت صحنه یک وبسایت اتفاق افتاده و کاربران بصورت مستقیم به آن دسترسی ندارند.
گام یادگیری طراحی سایت در تلاش است تا شما را وارد پروسه ساخت و توسعه بخش اول یا همان Front-End بکند. توسعه هر کدام از این دو بخش شکلهای متفاوتی داشته و با روشهای متفاوتی انجام میشود. اگر قصد دارید بیشتر در رابطه با این قضیه و ارتباط میان این دو بخش آشنا شوید پیشنهاد مطالعه مقاله «تفاوت میان بک-اند و فرانت-اند» را دارم.
حال که قصد ورود به دنیای طراحی سایت را گرفتهاید باید یک نکته مهم را به شما بگویم و آن اینکه شما قرار است با تکنولوژیهای بسیار زیادی آشنا شوید. به همین دلیل نیاز است که صبر و حوصله به خرج داده و متفکرانه در رابطه با این موارد فکر کنید. سعی نکنید میانبر بزنید و از شاخهای به شاخه دیگر بروید. اما از آنجایی که ممکن است روشهای متفاوتی برای رسیدن به دانش لازم وجود داشته باشد چه کاری باید انجام دهید؟ ما در مجموعه وبسایت راکت قصد داریم بصورت قدم به قدم این فرایند را با شما طی بکنیم. به همین دلیل شما را از دیدن و استفاده کردن از روشهای دیگر بی نیاز ساختهایم. بنابراین به قدمهای گفته شده در پاراگرافهای پایینتر توجه داشته و سعی کنید بنا به اصول گفته شده حرکت کنید.
اولین و مهمترین چیزی که هر توسعهدهندهای باید با آن کار کرده و از آن آگاهی داشته باشد ابزار توسعه است. کد ادیتورها یکی از مهمترین ابزارهای توسعهای هستند که شما در قدمهای اول این مسیر باید با آن آشنا شوید. در مجموعه راکت ما دوره آموزشی رایگان «آموزش Visual Studio Code» را به همین منظور تولید کردهایم.
اولین قدم شما برای ورود به دنیای کدنویسی، HTML خواهد بود. با یادگیری این زبان نشانهگذاری میتوانید طرح و اسکلت اولیه هر وبسایتی را ایجاد کنید. بدون یادگیری این قدم به هیچ وجه نمیتوانید وارد پروسه یادگیری قدمهای دیگر شوید. میتوانید فرایند یادگیری HTML را با استفاده از دوره آموزشی رایگان «آموزش HTML» شروع کنید.
در قدم بعدی از طراحی سایت نیاز است که فرایند زیباسازی و مرتبسازی اسلکتی که در قدم قبلی ایجاد کردیم را یاد بگیریم. بنابراین در این قدم لازم است که CSS را یاد بگیریم. در دوره آموزشی رایگان «آموزش CSS» شما با تک تک ویژگیهای CSS آشنا خواهید شد و میتوانید ایدههای خودتان را به صورت عملی پیادهسازی کنید.
برای آنکه بتوانید بصورت حرفهایتر و قدرتمندتر روی CSS کار کنید نیاز به استفاده از یک پیشپردازنده دارید. در رابطه با اینکه پیشپردازنده چیست میتوانید به ویدیوی اول این دوره آموزشی مراجعه کنید. اما همانطور که گفته شد شما برای حرفهای شدن در زمینه کاریتان نیاز به گذراندن این دوره دارید. بنابراین به عنوان قدم چهارم شروع به یادگیری دوره آموزشی «آموزش کامل Sass» کنید.
در فرایند یادگیری CSS با مبحث لایهبندی و قرار دادن المانها در مکانهای مختلف آشنا خواهید شد. انجام چنین کاری بدون استفاده از ماژولهای کاربردی CSS کار چندان آسانی نیست، مخصوصا زمانی که قصد طراحی سایت واکنشگرا (وبسایتی که بتواند روی تمام صفحات کامپیوتر، تبلت، موبایل و... به خوبی نمایش داده شود) را داشته باشید. به همین دلیل است که ما در قدم پنجم نیاز داریم با ماژول Flexbox آشنا شویم. برای گذراندن این قدم نیاز است که دوره آموزشی «آموزش کامل Flexbox» را مشاهده کنید.
بعد از یادگیری فلکسباکس نیاز است که در زمینه لایهبندی وبسایتها آزادانهتر قدم بردارید، به همین دلیل یادگیری CSS Grid بسیار الزامی خواهد بود. از این مبحث ترسی نداشته باشید چرا که با مشاهده دوره آموزشی «آموزش کامل CSS Grid» به صورت کامل میتوانید این ماژول را نیز یاد بگیرید.
نظرتان در رابطه با یک آموزش محور چیست؟ من که نظرم مثبت است. حال که تمام این قدمها را طی کردهاید نیاز است که بصورت عملی بتوانیم از آنها در یک پروژه کامل استفاده کنیم. در قدم هفتم از گامهای یادگیری ما با دوره آموزشی «آموزش طراحی سایت» به شما فرایند ساخت یک وبسایت واقعی را نشان میدهیم.
پس از کار کردن با CSS متوجه میشوید که برای سریعتر نوشتن پروژههایتان با مشکلاتی روبرو خواهید بود. و آن مشکل این است که تمام کدها را باید از ابتدا خودتان بنویسید. حال فریمورک بوتاسترپ دقیقا در این حالت به ما کمک میکند تا بتوانیم تنها با استفاده کردن از کامپوننتهای آماده و شخصیسازی آنها با سرعت بسیار بیشتری وبسایت مورد نظرمان را آماده کنیم. برای طی کردن قدم هشتم شما نیاز دارید که دوره آموزشی «آموزش پروژه محور Bootstrap 4» را بگذرانید.
نظرتان در رابطه با توسعه یک اپلیکیشن موبایلی برای وبسایتتان چیست؟ حال شاید فکر کنید که نیاز به یادگیری یک زبان برنامهنویسی جدید و کلی ابزار مختلف دارید. اما به این شکل نیست. به لطف وب اپلیکیشنهای پیشرونده شما میتوانید به سادگی وبسایتتان را برای پلتفرمهای موبایل بهینه کنید. مشاهده دوره آموزشی «آموزش ایجاد وبسایت PWA یا Progressive Web Apps» در این مسیر به شما کمک میکند.
هنگام طراحی سایت نکات مهم و اساسی وجود دارند که باید آنها را دنبال کرده و حتما جدی بگیرید. چند مورد از اساسیترین این موارد را در زیر با شما به اشتراک میگذاریم:
در گامهای یادگیری بعدی شما به شدت نیاز خواهید داشت که بصورت حرفهای روی جاوااسکریپت و فریمورکهای آن کار کنید. به همین منظور پیشنهاد میکنم بعد از پشت سر گذاشتن قدمهای ذکر شده سراغ گامهای یادگیری «آموزش جاوا اسکریپت»، «ریاکت» و «ویوجیاس» بروید.
پس از کامل کردن این دورهها، میتوانید خود را به عنوان یک طراح وب تازه کار معرفی کنید. حال نیاز است تا پروژههای عملی بیشتری را توسعه دهید و یک رزومه عالی برای خودتان ایجاد کنید. همچنین اگر قصد دارید تا موارد بیشتری را یاد بگیرید میتوانید از دورهها و مسیرهای یادگیری دیگر استفاده کنید.
آموزش طراحی سایت بدون حل کردن مثالهای عملی ارزش چندانی ندارد چرا که با یادگیری مباحث ابتدایی شما تنها با قطعات اولیه پازل آشنا خواهید شد، اما برای حل خود پازل نیاز به شیوه استفاده از این قطعات دارید.
به همین دلیل در این مجموعه دوره آموزشی وبسایت راکت قصد داریم همه نکات را به صورت پروژه محور به شما آموزش دهیم.
تمام دورههای مرتبط با طراحی سایت در این گام یادگیری به صورت پروژه محور پیادهسازی شده و شما با مشاهده این دوره میتوانید چندین پروژه مختلف را توسعه دهید.
در طراحی سایت، اجتناب از اشتباهات رایج به اندازه دانستن بهترین شیوهها مهم است. در اینجا برخی از اشتباهات رایج که باید از آنها پرهیز کنید آورده شدهاند:
تجربه کاربری (UX) عالی: ارائه یک تجربه کاربری روان و دلپذیر که باعث میشود کاربران بخواهند به سایت بازگردند.
برندینگ قوی: استفاده از رنگها، فونتها، و تصاویری که با هویت برند شما هماهنگ هستند و یک تصویر یکپارچه و حرفهای ارائه میدهند.
محتوای با کیفیت و مرتبط: محتوای جذاب، مفید و بهروز که برای مخاطبان هدف شما مرتبط است.
سرعت بارگذاری سریع: صفحات باید سریع بارگذاری شوند تا تجربه کاربری را بهبود بخشند و از افتادن رتبه در موتورهای جستجو جلوگیری کنند.
آینده کسبوکار طراحی سایت به نظر میرسد که همچنان رو به رشد باشد، زیرا نقش وبسایتها در دنیای دیجیتالی و اینترنت امور روزانه همچنان پررنگ است. اما برای به انجام رسیدن این مهم نیاز است که از تمام تکنیکهای طراحی سایت به خوبی بهره ببرید و وبسایت بروز و مدرنی را ایجاد کنید.
با یادگیری کامل چگونگی طراحی و توسعه وبسایت شما میتوانید به صورتهای مختلفی از آن درآمد کسب کنید. در زیر چند مورد از این حالتها را بررسی میکنیم:
برای شروع مسیر یادگیری یک زبان یا فریمورک برنامه نویسی ممکن است سوالات مختلفی در ذهن شما شکل گرفته باشد، در اینجا ما سعی کردهایم به تعدادی از این سوالات پاسخ دهیم.
ما سعی کردهایم در طول دورههای مختلف طراحی و توسعه وب را به شکل قدم به قدم و کامل به شما آموزش دهیم. با مشاهده دورههای که برای یادگیری طراحی وب مشخص کردهایم شما در نهایت به شکل کامل با طراحی وب آشنا میشود و میتوانید برای خودتان سایت ایجاد کنید.
برنامهنویسان و شرکتهای بسیار مختلفی چه در ایران و چه در خارج ایران مشغول طراحی وب هستند. به شکلی که در صورت یادگیری طراحی وب به سادگی میتوانید در شرکتی کار بگیرید یا به شکل فریلنسری پروژه تحویل بگیرید.
بنابراین میتوان گفت که طراحی وب ارزش یادگیری واقعا بالای دارد و میتواند به شما در هدف پیش روی خود کمک بسیار زیادی کند.
با توجه به گستردگی مباحث طراحی وب یادگیری کامل همه این مباحث زمان نسبتا زیادی را از شما طلب میکند. پیشنهاد ما این است که درگیر زمان نشوید و قدم به قدم با صبر کافی قدمهای طراحی وب را طی کنید تا بتوانید طراحی وب را به شکل کامل آموزش ببینید
frontend به ظاهر یک وبسایت اشاره دارد، چیزی که کاربر به آن تعامل دارد، اطلاعات را میبینید، یا اطلاعاتی را در آن وبسایت وارد میکند. طراحی وب یعنی ایجاد کردن همین ظاهر.
آیا مایل به ارسال نوتیفیکیشن و اخبار از طرف راکت هستید ؟
دیدگاه و پرسش
در حال دریافت نظرات از سرور، لطفا منتظر بمانید
در حال دریافت نظرات از سرور، لطفا منتظر بمانید