بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

فیلتر ها
دسته بندی : لاراول

api و view

لاراول
- 1 ماه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان من برا ی پروژه api هارو نوشتم اما الان ک میخام با اون apiها ویو بسازم به مشکل خوردم چطور میتونم ی جیسون بگیرم و بر اساس نیازم نمایشش بدم؟؟

3 پاسخ

درست کردن ثبت نام آپارات

لاراول
- 1 ماه پیش
توسط 1masoud آپدیت شد

@ali.bayat من می خواهم به یک تکست باکس کاربر هم بتونه موبایل وارد کنه یا ایمیل وارد کنه چطور باید این رو نوشت <input type="text" placeholder="موبایل یا ایمیل" id="account" class="sc-VigVT kpTYjE" value=""></label>

9 پاسخ

تغییر زبان به صورت خودکار با استفاده از IP در لاراول

لاراول
- 1 ماه پیش
توسط علی فرمانی آپدیت شد

با سلام من یه سایتی دارم که دو زبان انگلیسی و فارسی داره. من میخوام کسایی که با آی پی ایران وارد میشن سایت فارسی بشه و و جاهایی جز ایران انگلیسی. این آی پی ها رو از کجا باید بیارم. آیا رنج خاصی داره. ممنون

2 پاسخ

چرا gulpfile js تو پروژم وجود نداره

لاراول
- 1 ماه پیش
توسط mahsa آپدیت شد

من تازه کارم... لاراول رو با کامپوزر نصب کردم و کار هم میکنه اما گالپ فایل رو نداره نمیدونم چرا و نمیتونم sacc رو اجرا کنم. node رو هم نصی کردم از طریق cmd دستورات npm install gulp رو هم با موفقیت اجرا کردم.

4 پاسخ

صفحه سفید هنگام پرداخت در لاراول

لاراول
- 1 ماه پیش
توسط arazsalmasi آپدیت شد

سلام دوستان روز بخیر من از درگاه زرین پال برای وبسایت استفاده میکنم در یکی از وبسایت ها بدرستی کار میکنه بدون هیچ میشکلی ولی در سایت دیگر که از ی هاست دیگه استفاده کردم فقط صفحه سفید رو میاره بدون هیچ خطایی مشکل از کجا میتونه باشه سواپ کلاینت هم فعال هست

5 پاسخ

ارور fread

لاراول
- 1 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

@ali.bayat این ارور از چیست؟fread(): Length parameter must be greater than 0

1 پاسخ

دیتابیس لاراول

لاراول
- 1 ماه پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان.. من میخوام هر 5 ثانیه یه فیلدی رو تو دیتابیس چک کنم اگه شرطم درست بود true رو برگردونم یه همچین کدی : while (true){ if(check database){ return true; } sleep(5); } ولی با این ارور مواجه میشم: Maximum execution time of 60 seconds exceeded لازم به ذکر هست که اون فیلد رو یه نفر دیگه و با یه سیستم دیگه تغییر میده

3 پاسخ

اپدیت خودکار اطلاعات صفحه با کمک ajax

لاراول
- 1 ماه پیش
توسط Shahramp آپدیت شد

سلام ببخشید میخوام ببینم برای اپدیت اطلاعات بدون رفرش صفحه در لاراول چه راهی وجود داره من میخوام اطلاعاتی از یک سایت دیگه بگیرم مثلا قیمت دلار. بعد اطلاعاتمو اپدیت کنم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید جا داره از اموزش های خوب جناب موسوی هم تشکر کنم.

2 پاسخ

ورود به صفحه ای در لاراول

لاراول
- 1 ماه پیش
توسط morteza kazemi tascoo آپدیت شد

@ali.bayat من می خوام با زدن دکمه ورود به صفحه login۲بره اما نمیره دلیل چیست ‍< a type = "button" class = "submit-button btn btn-abadis margin-right۵" > ورود < /a> < script > $(document).ready(function () { $('.submit-button').on('click', function (e) { var val_input = $('.sc-bZQynM').val(); if (val_input == "" && !$('.cTXjLD').length) { $('.sc-bZQynM').removeClass('cIoH...

2 پاسخ

ساخت ثبت نام با لاراول وredis

لاراول
- 1 ماه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

@ali.bayat @hesammousavi می خواهم سیستم ثبت نام رو با لاراول و کمک redisبنویسم تا بعدا که کار بر ها زیاد شدند سیستم کند نشه به نظرشما امکان پذیره و ایا به نظر شما این کارو انجام بدم یا نه میشه راهنمای کنید

3 پاسخ

راه اندازی بخش گفتگوی کاربران بصورت زنده مثل اینستاگرام

لاراول
- 1 ماه پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان یه اپلیکیشنی داریم که با جاوا ساخته شده ووبسرویس برنامه هم با لاراول نوشته شده میخواییم داخل اپلیکیشن یه بخشی داشته باشیم برای چت کاربرای داخلش بنظرتون بهترین روش و ابزار برای پیاده سازی این بخش در سمت کلاینت که همون اپ موبایلی مون باشه و در سمت سرور که وبسرویس مون (با لاراول) باشه چه ابزار و روشی هست ممنون میشم کمی با جزئیات توضیح بدید

1 پاسخ

من در لاراول تو فرم لاگین که خودم ساختم به مشکل خوردم

لاراول
- 1 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

@ali.bayat در قسمت forgetpassword صفحه خودم رو معرفی کردم به نام این public function showLinkRequestForm() { return view('login.forget-password'); } و در صفحه bladeاین رو نوشتم <a class="filimo-links" href="{{route('forget-password')}}">فراموش کردید؟</a> اما این ایراد رو میگیره Route [forget-password] not defined. (View: /home/n...

1 پاسخ

طراحی لاگین

لاراول
- 1 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

@ali.bayat @hesammousavi من یک لاگین ساختم چطوری میتونم جای لاگین لاراول قرار بدم بدون مشکل کار کنه

1 پاسخ

ارسال به تلگرام ایمیل sms از طریق صف

لاراول
- 1 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

@ali.bayat من میخوام واسه چند بستر مختلف پیام هایی رو ارسال کنم بهترین راه و اصولی ترین راه واسه صف چیه از جاب استفاده بشه ؟ از event listener استفاده شه ؟ چه مدلی اصولی تره

1 پاسخ

مشکل در درخواست بعد از آپلود سایت رو هاست اشتراکی

لاراول
- 1 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

کدی به شکل زیر است که میخوام چیزی ارسال و جواب دریافت کنم اما هیچ جوابی رو دریافت نمیکنم اما همین کد قبل از آپلود یعنی روی سیستم لوکال به طور کامل کار میکنه : <script src="{{ asset('js/app.js') }}" ></script> <script> (function () { const classname = document.querySelectorAll('.quantity') Array.from(classname ).forEach(function (element) {...

6 پاسخ

ارور لاراول

لاراول
- 1 ماه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

@ali.bayat این ارور از چیه SQLSTATE[HY000] [2002] No such file or directory (SQL: select link from details where id = 2)

2 پاسخ

جلوگیری از لاگین همزمان با استفاده از یک اکانت در لاراول

لاراول
- 1 ماه پیش
توسط علی فرمانی آپدیت شد

سلام چطور می تونیم از ورود همزمان دو کاربر(دو بروزر مختلف،دو دستگاه مختلف،....)در لاراول جلوگیری کنیم؟ در صورتی که با یک اکانت لاگین شدیم در صورت ورود نفر دوم با همون اکانت، اکانتی که در حال استفاده است لاگ اوت بشه،یا سشن اون از بین بره

1 پاسخ

***** یک رابطه many to many

لاراول
- 1 ماه پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام بین user و role رابطه many to many دارم میخوام کاربرانی رو برگردونم که role شماره ۱ و ۲ رو دارن فقط ۱ و ۲ نه role دیگه ای رو $users = $users->whereHas('roles', function ($q) { $q->whereIn('id', [1, 2]); }); ولی این کد جواب نمیده چون 1,3 رو برمیگردونه

3 پاسخ

laravel mailtrap

لاراول
- 1 ماه پیش
توسط DATA2 آپدیت شد

سلام کسی با mailtrap کار کرده؟

6 پاسخ

جایگزین HasManyThrough برای روابط many to many

لاراول
- 1 ماه پیش
توسط hamed sarkhosh آپدیت شد

دوستان سلام من یه مدل job یه مدل stage و یه مدل candidates دارم. هر job می تونه چندین تا stage(رابطه ی one to many) داشته باشه. و هر stage می تونه چندین تا candidate داشته باشه(رابطه ی one to many). پس در این صورت هر job می تونه چندیدن تا candidate داشته باشه که در stage های مختلفی قرار دارند. قبلا با متد HasManyThrough می تونستم از طریق job به تمام candidate هام دسترسی پیدا کنم حالا من اومدم رابط...

2 پاسخ

مسیر دهی در لاراول

لاراول
- 1 ماه پیش
توسط 1masoud آپدیت شد

@ali.bayat من اطلاعاتی رو روی یک سرور دارم و می خواهم این اطلاعات رو در پوشه public سرور دیگر انتقال بدم کدش چطوری میشه باید از storageاستفاده کنم لطفا راهنمایی کنید

8 پاسخ

فارسی سازی ایمیل فراموشی رمز عبور

لاراول
- 1 ماه پیش
توسط hossein Emperatur آپدیت شد

سلام دوستان من از لاراول استفاده می کنم و فارسی سازی کردم همه ی جا ها فارسی است ولی ایمیل فراموشی رمز عبور فارسی نیست از کجا می شود فارسی سازی کرد ؟ لطفا راهنمایی کنید باتشکر

6 پاسخ

نحوه خرید دوره آموزشی از لاراکست

لاراول
- 1 ماه پیش
توسط amin آپدیت شد

کاربران ایرانی چه جوری می تونن از لاراکست خرید کنند؟چه روش هایی وجود دارد تا از دوره هاشون (رایگان و غیر رایگان) استفاده نماییم؟

6 پاسخ

مشکل در کد

لاراول
- 1 ماه پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

@ali.bayat @hesammousavi @Alimotreb من این کد رو داخل لوکال نوشتم جواب میده اما وقتی در سرور قرار میدم قسمت دومش اصلا کار نمیکنه و ارور هم نمیده ffmpeg رو داخل سرور نصب کردم shell_exec("/usr/bin/ffmpeg -i 'images/{$i}/'{$filename۲}.jpg -filter_complex '[۰:v]crop=۹۰۰:۵۰:۲:۴۵۰,boxblur=۵[fg]; [۰:v][fg]overlay=۲:۴۵۰[v]' -map '[v]' 'images/{$i}/'{$filename۲}_w.png"); //تار کردن قسمت متن نوشته شده /////...

5 پاسخ

اتصال به درگاه زرین پال بدون پکیج

لاراول
- 1 ماه پیش
توسط arazsalmasi آپدیت شد

سلام دوستان من میخوام بدون استفاده از پکیج درگاه زرین پال رو به سایت لاراولیم وصل کنم ممنون میشم راهنمایی کنید یه روت get درست میکنم و توی کنترولر کد های اتصال رو مینویسم ولی صفحه سفید میاره ولی همون کد ها رو بصورت ساده استفاده میکنم وصل میشه

4 پاسخ

Query رتبه بندی براساس ستاره های اختصاص داده شده در جدول

لاراول
- 1 ماه پیش
توسط هشنا آپدیت شد

سلام خسته نباشید بنده یک جدول محصولات و یک جدول کامنتها دارم که رابطه‌ی یک به چند بینشون وجود داره در جدول کامنتها هر کامنتی که ثبت میشه یک امتیازی بین ۱ تا ۵ رو شامل میشه وقتی همه‌ی رکورد ها به صورت همزمان برگشت داده میشن به همراه میانگین امتیاز ها گرفته میشن که مشکلی در این موضوع نیست اما وقتی میخوام که فقط محصولاتی که میانگین امتیازشون یک عدد تعیین شده هست رو بگیرم query که باید رو نمیتونم پیاد...

4 پاسخ

انتخاب کویری اشتباه

لاراول
- 1 ماه پیش
توسط علیرضا ساجدی آپدیت شد

سلام این کد من هستش $create = Downloadable::create([ 'user_id' => '1', 'en_name' => $item->site_titie, 'short' => mb_substr($item->description, 0, 40) . ' ...', 'body' => $item->description, 'imageUrl' => $image, 'gallery' => $gallery, 'seo_title' => $seo_ti...

5 پاسخ

ارسال به صورت paginate به صفحه مورد نظر

لاراول
- 1 ماه پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام من مقداری به شکل زیر دارم : Collection {#363 ▼ #items: array:3 [▼ 0 => Product {#394 ▶} 1 => Product {#391 ▶} 2 => Product {#392 ▶} ] } و میخوام این به صفحه به صورت paginate ارسال کنم کد هم به شکل زیر است اما خطا دریافت میکنم. foreach ($categorie as $category_pro) { foreach ($category_pro as $category_product) { $category_p[...

1 پاسخ