بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

محدود کردن سطح دسترسی به فایل های هاست دانلود

امنیت
- 10 ماه پیش
توسط Igo آپدیت شد

سلام. من وب سایتی دارم که یک سری فایل را میخوام برای فروش بذارم. برای فایل ها هاست دانلود تهیه کردم. (سایت من روی یک هاست اشتراکی قرار داره و فایل های من روی هاست دانلود). در مورد فایل های رایگان مشکلی نیست اما در مورد فایل های پولی مشکل اینه که ممکنه کاربر آدرس لینک مستقیم را بدست بیاره و زحمات من از بین بره. چه راهی برای محدود کردن دانلود فایل های پولی از هاست دانلود وجود داره که فقط کسایی که پ...

15 پاسخ

ساخت اپلیکیشن وب

طراحی وب
- 10 ماه پیش
توسط سید محمد حسین موسوی آپدیت شد

سلام وقتتون بخیر دوستان کسی میدونه از چه طریقی یا ابزاری میشه وب ریسپانسیو شده رو به صورت اپلیکیشن یا موبایلی تبدیل کرد؟

2 پاسخ

تغییر فایل vue در لاراول

لاراول
- 10 ماه پیش
توسط Arshavir آپدیت شد

سلام دوستان من یه Sample ساده که vue وlaravel هست رو دانلود کردم اینم لینکش https://github.com/fagray/vuejs2-laravel53-starter اینم فایلroute.js import VueRouter from 'vue-router' //Define route components const Home = { template: '<div>ddd home</div>' } const Foo = { template: '<div>ddd Foo</div>' } const Bar = { template: '<div>Bar</div>' } // lazy load c...

12 پاسخ

خطای unable to locate در vue

ویو جی اس
- 10 ماه پیش
توسط EW آپدیت شد

سلام کسی میدونه این خطا مفهومش چیه Failed to compile. [copy-webpack-plugin] unable to locate 'C:\laragon\www\vuejs\vuex-master\static' at 'C:\laragon\www\vuejs\vuex-master\static' زمانی که دستور زیر رو وترد می کنم خطای فوق رو میده npm run dev

3 پاسخ

اتصال vue route به کامپونت vue

ویو جی اس
- 10 ماه پیش
توسط EW آپدیت شد

دوستان کسی میدونه مشکل کد من چیه درواقع من یه فایل کامپونت به نام Home.vue در پوشه ly دارم میخوام زمانی که روش کلیلک شد وارد صغحه HOME.VE بشه اینم کدم <!DOCTYPE html> <html lang="en"> <head> <meta charset="UTF-۸"> <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=۱.۰"> <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="ie=edge"> <titl...

1 پاسخ

نصب react native

ری اکت جی اس
- 10 ماه پیش
توسط EW آپدیت شد

سلام دوستان.من برای نصب react-native این مراحل رو رفتم ولی یک ماهه که به یک error ساده خوردم که ممنون میشم کمکم کنین ۱-نصب nodejs ۲- npm install create-react-native-app -g ۳- create-react-native app myapp ۴-cd myapp ۵-npm start این رو که میزنم این ارور میاد و expo انجام نمیشه Invalid sdkVersion. Valid options are ۱۰.۰.۰, ۱۱.۰.۰, ۱۲.۰.۰, ۱۳.۰.۰, ۱۴.۰.۰, ۱۵.۰.۰, ۱۶.۰.۰, ۱۷.۰.۰, ۱۸.۰.۰, ۱۹.۰.۰, ۲۰.۰...

3 پاسخ

ارتباط پیچیده در لاراول

لاراول
- 10 ماه پیش
توسط developer آپدیت شد

سلام من یه وبسایت دارم که ادمینها میان داخل پنل مدیریت کالاها رو معرفی میکنند (نام، توضیحات، دسته بندی، تصویر) اینجا یک رابطه یک به چند هم با کاربرها داره برای اینکه مدیر اصلی متوجه بشه کدوم مدیر این کالا رو ثبت کرده یک سری کاربر داریم که فروشنده هستند اینا توی پنل خودشون میان از بین کالاهایی که مدیر ثبت کرده کالا هاشونو انتخاب میکنند و قیمت، درصد تخفیف رو هم اینجا مشخص میکنند یعنی جدولی داریم که...

1 پاسخ

نقسه گوگلgmaps

طراحی وب
- 10 ماه پیش
توسط امیر اردکانی آپدیت شد

سلام من توی سایتم میخوام از api گوگل استفاده کنم روی لوکال کار میکنه ولی روی هاست که میره کار نمیکنه ارور میده oops ! something went wrong

3 پاسخ

مشکل در قسمت کار با فایل ها 15 در آموزش php

PHP
- 10 ماه پیش
توسط داود خانی آپدیت شد

سلام خسته نباشین اول از همه ممنونم از اموزشهاتون واقعا عالیت من در قسمت ۱۵ ینی کار با فایل ها به یه مشکل برخوردم اونم اینکه یه اررور الکی میده شایدم من نمیدونم چیه عکسشو میزارم اگه شد کمک کنین ممنون میشم.(آموزش پی اج پی) نسخه پی اچ پی هم ۷.۲ لینک عکس کدها: http://up۲www.com/uploads/۹۲ee۱.png لینک کمکی دوم عکس کدها: http://s۶.uplod.ir/i/۰۰۹۳۳/sb۵ekpbcz۷cu.png . . لینک خروجی مرورگر(اررور): http://s۶...

1 پاسخ

تداخل اسم روت ها در لاراول

لاراول
- 10 ماه پیش
توسط سید حسین رضوی آپدیت شد

ببخشید من دوتا روت ریسورس دارم به این صورت site.com/admin/product که اسم روت ها هست product.index product.update و..... حالا یه رئت هم دارم به این صورت site.com/seller/product که اسم روت هاش میشه product.index product.update حالا من بیام برای آدرس دهی منو از نام روت استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد route('product.index')f این از کجا میدونه که منظورم کدوم روت هست؟؟؟؟ اگه مشکل داره راه حل چیه؟؟؟

2 پاسخ

آپدیت نشدن کامپوزر به دلیل ورژن php

لاراول
- 10 ماه پیش
توسط سید حسین رضوی آپدیت شد

سلام من یه پروژه لاراول 5.6 رو دانلود کردم موقع دستور کامپوزر آپدیت گفت php سیستم شما 7.0.1 هست و نیاز به 7.1.3 دارم من اومدم php توی ومپ رو به 7.2.9 تغییر دادم ولی باز هم هرچی دستور کامپوزر آپدیت میزنم میگه هنوز ورژن 7.0.1 رو داری من php ومپ هم به 7.2.9 تغییر دادم الان باید چیکار کنم؟؟؟؟

3 پاسخ

لایسنس ساب لایم تکست

متفرقه
- 10 ماه پیش
توسط Bahman Aliveisi آپدیت شد

سلام دوستان کسی لایسنس ساب لایم رو داره؟؟ من یکی گرفتم اما بعد 3 روز از بین میره میگه باید دوباره لایسنس رو وارد کنی کسی لایسنس داره برای ساب لایم نسخه سه رو

12 پاسخ

قرار دادن متون با تگ های html در لاراول

لاراول
- 10 ماه پیش
توسط سیدعلی موسوی آپدیت شد

سلام دوستان من با ویرایشگر متن یک سری دیتا رو داخل دیتابیس درج میکنم مثلا body یا description بعد اینا توی دیتابیس با تگ های html ذخیره میشن حالل وقتی اینا رو توی قالب قرار میدم بهم میریزن با این هم قرار میدم {!! !!} مثلا بهم میریزه div ها قاطی میشه من حذفش میکنم این تیکه رو درست میشه . نمیدونم چیکار باید بکنم واقعا

3 پاسخ

api برای گرفتن داده رایگان

آنگولار
- 10 ماه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام برای پروژه های mvvm نیاز به یک اتصال به سرویس داده ای از طیق api هستم، لطفا اگر کسی سایتی میشناسه که api رایگان میده اینجا معرفی کنه

1 پاسخ

middleware برای درخواست های post

لاراول
- 10 ماه پیش
توسط mmd آپدیت شد

سلام دوستان راکتی می خواهم در لاراول بعد از پست کردن فرم با کمک middleware مربوط به auth کاربر مجبور به لاگین شود تا بعضی اطلاعات کاربریش نیز با اطلاعات فرم در دیتابیس ذخیره شوند. منتها این middleware فقط برای درخواست های get جواب می دهد. از دوستان عزیز درخواست راهنمایی دارم و ممنون میشم کمک کنین. فایل web.php Route::get('register', 'CarController@register')->name('products.create'); Route::gro...

2 پاسخ

Vue یا react برای سایت های بزرگ

لاراول
- 10 ماه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان برای سایت های بزرگ کدوم یکی رو پیشنهاد می کنید؟ وقتی که تعداد component بالا بره

3 پاسخ

کار با کافکا

متفرقه
- 10 ماه پیش
توسط مهدی طهرانی آپدیت شد

سلام وقت به خیر کسی تا حالا با کافکا (kafka) کار کرده در ضمن آیا بهتر از کافکا هم وجود داره اگه آره چندتا رو بگید ممنون

8 پاسخ

مشکل بزرگ در درگاه پرداخت سپ در لاراول

لاراول
- 10 ماه پیش
توسط Ali Hamrani آپدیت شد

سلام دوستان من به یک خطای خیلی بد خوردم که چند وقته درگیرشم و حل نمیشه. ببینین قضیه اینه من یک سرور لینوکسی دارم که با آپاچه کانفیگ شده ودوتا route دارم که به درگاه وصل میشن.یکی از route ها باید کاربر لاگین باشه و یکیش مهم نیست و همینجوری هست یعنی کاربر بدون لاگین کردن هم میتونه به درگاه وصل بشه و خرید انجام بده. خب حالا اون قسمتی که توی پروفایلش هست و لاگینه اوکیه و کار میکنه. یعنی به درگاه وصل...

1 پاسخ

نمایش ساعت به صورت رنج

طراحی وب
- 10 ماه پیش
توسط محمد یوسفی پور آپدیت شد

سلام خسته نباشید. ببخشید من میخاستم در صفحه HTML یک input با تایپ range درست کنم به این صورت که از یک تا 60 دقیقه رو به صورت دقیقه نشون بده . و از 1 ساعت تا 24 ساعت رو به صورت ساعت مثلا تا 10 روز داشته باشه . ایا کتابخونه ای برای این کار هست ؟؟ یا اینکه کمکم کنید که چجوری بسازمش ممنون

2 پاسخ

کار نکردن ngrok

لاراول
- 10 ماه پیش
توسط نیما نوری آپدیت شد

سلام- من قبلا از ngrok اسفاده میکردم و مشکلی هم نداشتم ولی جدیدا کانکت نمیشه- رفتم چک کردم دیدم باید auth انجام بدم براش - اینکار رو هم انجام دادم و رو ویندوز کار نکرد- ممنون میشم اگه راهنماییم بنمایید

1 پاسخ

ساخت سایت ساز

لاراول
- 10 ماه پیش
توسط Hoom@n آپدیت شد

سلام میخواستم ببینم برای ایجاد پروژه های وب بیلدر با لاراول از کجا و از چه منابعی باید شروع بع یادگیری کرد؟ با تشکر از سایت خوب آقای مهندس حسام موسوی

3 پاسخ

آپلود و استفاده از فایل منیجر روی هاست دانلود

لاراول
- 10 ماه پیش
توسط نیما نوری آپدیت شد

با سلام من یک هاست دانلود خریداری کردم و در پروژه از پکیج unisharp filemanager استفاده میکنم ، حالا می‌خوام طوری آدرس دهی کنم که وقتی فایل منیجرم باز میشه اطلاعات موجود در هاست دانلود رو بیاره ،به زبان انگلیسی سرچ زدم ولی نتیجه نگرفتم ،اگه کسی این کارو کرده لطفاً راهنماییم کنید ممنون

1 پاسخ

مشکل در کانفیگ mongoose

نود جی اس
- 10 ماه پیش
توسط EW آپدیت شد

سلام دوستان من امروز mongoose رو آپدیت کردم وقتی پروژه رو اجرا کردم به این ارور ها برخوردم : (node:1716) DeprecationWarning: collection.ensureIndex is deprecated. Use createIndexes instead. (node:1716) DeprecationWarning: collection.count is deprecated, and will be removed in a future version. Use collection.countDocuments or collection.estimatedDocumentCount instead (node:1716) DeprecationWarning...

3 پاسخ

heroku دقیقا چیه

نود جی اس
- 10 ماه پیش
توسط EW آپدیت شد

سلام .دوستان من یه مدتی هست که برنامه نویسی node.jsرو شروع کردم و توی این مدت کم اسم ابزارheroku رو خیلی شنیدم اما دقیقا نمیدونم چه کاری انجام میده و چه مزایایی داره.لطفا توی جواب این سوال کمکم کنید و اینکه آیا این ابزار مخصوص node هستش یا اینکه سایر زبان های بک اند رو هم ساپورت میکنه؟ممنون

1 پاسخ

مشکل در responsive file manager

لاراول
- 10 ماه پیش
توسط نیما نوری آپدیت شد

سلام من responsive file manager رو نصب کردم و به ckeditor اینتیگریت کردم ولی وقتی روی browse server میزنم ارور میاد فایل منیجرم در این مسیره public/panel/ckeditor/filemanager بعد با این روش خواستم مسیر اپلود فایل هارو تغییر بدم تو فایل config.php 'upload_dir' => getenv('APP_ROOT_PATH').'/public/images/filemanager/',

1 پاسخ

تابع بازگشتی برای رسیدن از فرزند به والد

PHP
- 10 ماه پیش
توسط نیما نوری آپدیت شد

سلام.برای رسیدن به والد یک دسته بندی که آیدیش رو داریم از این تابع بازگشتی استفاده میکنم ولی کوئری همش داخلش تکرار میشه.یه روشی میخوام که کوئری یکبار بیرون از تابع زده بشه و آرایه رو بعنوان ورودی به تابع پاس بدم و با لوپ کردن همین نتیجه ای که این تابع موجود بهم میده رو بده. لطفا اگر راهی هست با من در اشتراک بزارید...ممنون function get_most_root_of_any_id($id=NULL){ global $conn; if($id...

1 پاسخ

اعمال اسکریپت js در template مربوط به کامپوننت

آنگولار
- 10 ماه پیش

دوستان سلام همونطور که احتمالا میدونید، تگ اسکریپت داخل فایل html یک کامپوننت لود نمیشه(احتمالا به دلایل امنیتی یا هر چی)، بنابراین مجبوریم کل اسکریپتا رو توی index.html لود کنیم که زیاد عاقلانه نیست، چون اسکریپت ها برای همه صفحات لود میشن و ممکنه یه اسکریپتی توی یه صفحه ای اصلا لازم نباشه! حالا کسی راهکاری داره که اسکریپت ها رو فقط همونجایی که لازمه، استفاده کنیم؟ ممنون @hesammousavi

0 پاسخ

نمایش اطلاعات ارسال توسط api در یک سایت دیگر

لاراول
- 10 ماه پیش
توسط developer آپدیت شد

سلام دوستان. من یه سایت نوشتم با استفاده از لاراول و چند تا api برای اون سایت مشخص کردم ''' Route::group(['prefix'=>'v1' , 'namespace'=>'api\v1'], function (){ $this->get('users', 'UserController@index'); $this->get('users/{user}', 'UserController@showuser'); $this->post('register', 'UserController@register'); }); ''' این api ها قرار اطلاعات user های من رو ارسال کنند به صورت کلی و ب...

4 پاسخ

React یا vue کدام

جاوااسکریپت
- 10 ماه پیش
توسط EW آپدیت شد

سلام دوستان میخوام نظرتون رو درباره این دو فرم ورک بدونم. واین که کدومشون بهتره از لحاظ سینتکس ساده تر از لحاظ انعطاف پذیری بیشتری در برنامه های بزرگ در حال توسعه . از لحاظ اطلاعات و راه‌حل های بیشتری در دسترس برنامه‌نویس و برای یادگیری گدوم رو پیشنهاد می کنید؟

7 پاسخ

اتصال به ftp و دانلود فایل

لاراول
- 10 ماه پیش
توسط عماد فنی آپدیت شد

الان 2 3 روزه دارم سعی میکنم به ftp وصل بشم و یه فایل رو دانلود کنم به هر دری هم زدم گوگل ,گروه های تلگرامی , همین انجمن , stackOverFlow ولی از هیچجا به حوابی نرسیدم دفعه آخره که این سوال رو میپرسم و اگه اینجا هم به نتیجه نرسم برمیگردم به سواحل امن nodeJs چون جامعه لاراول فارسی رو باید درش گل بگیرن خب سوال اینه من با درایور لاراول سعی کردم به ftp وصل بشم و موفق بودم لیست فایل های ftp رو بگیرم....

2 پاسخ