آشنایی با امکانات جدید لاراول 5.4

لاراول با ارائه نسخه ۵.۴ بهینه‌سازی‌های بسیاری را روی لاراول اعمال کرده و در کنار آن نیز ویژگی‌هایی را به آن اضافه کرده است.

آشنایی با امکانات جدید لاراول 5.4

اشتراک گذاری:

توضیحات

لاراول یک وب فریمورک رایگان و متن باز مبتنی بر PHP است که برای اولین بار در سال ۲۰۱۱ توسط Taylor Otwell ساخته شد. هدف از ایجاد لاراول، داشتن چهارچوبی مناسب برای ایجاد اپلیکیشن‌های مبتنی بر طراحی MVC یا Model-View-Controller بوده و باید گفت که لاراول بخوبی این وظیفه را انجام می‌دهد. شاید برای‌تان نیز این نکته جالب باشد که کل معماری MVC این فریمورک براساس فریمورک سمفونی یا Symfony ایجاد شده است. ما در وبسایت آموزشی راکت تلاش‌های بسیار زیادی را برای آموزش لاراول بعمل آورده‌ایم و هم اکنون نیز این تلاش‌ها ادامه دارند. برای مشاهده کامل آموزش‌های لاراول می‌توانید به «یادگیری لاراول» مراجعه کنید.

از ویژگی‌های کلی لاراول می‌توان به دارا بودن سیستم مدیریت پکیج‌ها اختصاصی، راه‌های متفاوت برای ارتباط با دیتابیس، راهکارهای مناسب و منحصر به فرد برای دیپلوی و نگهداری پروژه‌ها و... اشاره کرد. در حال حاضر سورس اصلی لاراول را می‌توانید از طریق وبسایت گیت‌هاب تحت لایسنس MIT مشاهده کنید.

آشنایی با امکانات جدید لاراول 5.4

حال لاراول با ارائه نسخه 5.4 بهینه‌سازی‌های بسیاری را روی لاراول اعمال کرده و در کنار آن نیز ویژگی‌هایی را به آن اضافه کرده است. بیایید ابتدای کار با چند ویژگی از این نسخه آشنا شویم:

  • Laravel Mix: در لاراول ۵.۴ شما بهینه‌سازی بسیار خوبی را در رابطه با Elixir مشاهده خواهید کرد. Laravel Mix نسل بعدی قابلیت Elixir خواهد بود که بجای استفاده از Gulp برای ایجاد آن، از وب‌پک استفاده شده است. در صورتی که Elixir خود را شخصی‌سازی نکرده باشید مهاجرت و استفاده از Laravel Mix کار سختی نخواهد بود.
  • Higher Order Messaging: بهترین روش برای اینکه نشان دهم این ویژگی چگونه به کمک شما خواهد آمد استفاده از یک قطعه کد خواهد بود. تصور کنید که شما یک Collection در اختیار دارید و قصد دارید یک عملیات را روی هر کدام از اعضای‌ش انجام دهید. قبلا شما مجبور بودید به صورت زیر عمل کنید:
$invoices->each(function($invoice) {

    $invoice->pay();

});

اما حال تنها قطعه کد زیر کافی خواهد بود:

$invoices->each->pay();
  • Fluent Routing: در نسخه جدید لاراول فرایند روتینگ نیز تغییراتی کرده است. حال شما می‌توانید از سینتکس راحت‌تری برای نامگذاری روت‌ها و میدل‌ویرها استفاده کنید.
  • Facade  خودکار: در نسخه ۵.۴ می‌توانید بصورت خودکار هر کلاسی که ایجاد می‌کنید را بصورت Facade در بیاورید.
  • Components and Slots: این دو مورد امکانات جدیدی هستند که به بخش Template Engine که در لاراول Blade نام دارد اضافه شده و روش‌های منعطف‌تری برای قرار دادن تمپلیت‌ها را به شما می‌دهند.
  • Markdown: همانطور که می‌دانید لاراول در نسخه ۵.۳ قابلیت‌های جدیدی برای ارسال ایمیل و نوتیفیکشن ارائه کرد، حال در این نسخه ویژگی مارک‌داون را اضافه کرده تا شما بتوانید قالب‌های ایمیلی‌تان را با استفاده از آن ایجاد کنید.

لاراول در کنار تمام این ویژگی‌ها، موارد ریز و درشت دیگری را نیز منتشر کرده که با مشاهده دوره آموزشی می‌توانید بصورت کامل آن‌ها را یاد بگیرید.

 

مخاطبان این دوره چه کسانی خواهند بود؟

پیش نیاز این دوره: برای مشاهده این دوره ابتدای کار نیاز دارید که به خوبی با PHP آشنایی داشته باشید و سپس سراغ یادگیری لاراول بروید. برای دسترسی به این آموزش‌ها می‌توانید به قسمت دوره‌های آموزشی وبسایت راکت مراجعه کنید.

 

دیدگاه و پرسش

برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید ورود یا ثبت‌نام

در حال دریافت نظرات از سرور، لطفا منتظر بمانید

در حال دریافت نظرات از سرور، لطفا منتظر بمانید

آرشیو شده
خیلی بد
بد
متوسط
خوب
عالی
4.5 از 4 رای
مدت دوره 01:43:01
تعداد جلسات: 8
نوع دوره: رایگان
شرکت‌کنندگان: 282 نفر
گواهی پایان دوره
وضعیت: ابتدا وارد سایت شوید
گواهی پایان دوره راکت چیست؟
حسام موسوی
مدرس دوره

بیشتر از ۱۵ سال هست که در حال برنامه‌نویسی و انجام پروژه های مختلف هستم و ۱۰ سالی هست که آموزش برنامه‌نویسی به علاقمندان حوزه برنامه نویسی میدیم در همه این مدت الان عاشق کدزنی و چالش‌های پروژه‌های مختلفم. به تدریس علاقه خاصی دارم و دوست دارم دانشی ک...