زبان دارت (یا dart) به عنوان زبان اصلی یادگیری فلاتر به شمار می رود که توسط گوگل ارائه شده است، و این شرکت برای ساخت برنامه های چند سکویی (یا Cross-Platform) از این زبان استفاده می کند.
تا به حال به یک روش مدرن برای توسعه رابط کاربری اپلیکیشنهایتان فکر کردهاید؟ در رابطه با جاوا اسکریپت و ایدههای قدیمی صحبت نمیکنم، بلکه منظورم یک ابزار جدید و منحصر به فرد است که دنیای توسعه رابط کاربری اپلیکیشنهای موبایل، دسکتاپ و وب را تغییر داده و ظاهری بسیار جدید را برایمان فراهم کرده است. این ابزار جدید زبان برنامه نویسی Dart نام دارد.
Dart یک زبان برنامه نویسی نسبتا جدید است که توسط شرکت گوگل توسعه داده شده و در سالهای اخیر توانسته توسعه دهندگان و شرکتهای برنامه نویسی بسیار زیادی را به خود جذب بکند. در حال حاضر شرکت های ایرانی بسیار زیادی وجود دارند که تصمیم گرفتهاند تا برای توسعه اپلیکیشنهای موبایلشان از این زبان برنامه نویسی استفاده بکنند.
در این دوره آموزشی از وبسایت راکت ما قصد داریم شما را با تمام ویژگیهای این زبان برنامه نویسی آشنا کرده و بصورت حرفهای وارد دنیای جدید آن شویم. بنابراین بهتر است هر چه سریعتر با ما همراه شوید.
Dart یک زبان برنامه نویسی چند منظوره و ایستا (Static Type) است که برای نیازهای جدید توسعه دهندگان ساخته شده است. دلیل اصلی محبوبیت بالای زبان برنامه نویسی Dart وجود فریمورکی با نام Flutter است که به ما در توسعه اپلیکیشنهای موبایلی کمک میکند.
سینتکس Dart یک سینتکس ناشناخته نبوده و بیشترین نزدیکی را به زبانهای برنامه نویسی مانند جاوا دارد. از این رو قاعدهمند بوده و از آنجایی که سعی کرده که ویژگی خلاصه نویسی را در خود رعایت کند میتوان به صورت سریع و در کمترین بازه زمانی آن را یاد گرفت.
Dart یک زبان برنامه نویسی شئگرا است بنابراین میتوان از قابلیت کلاسها، ارثبری، رابطها و مواردی از این دست به خوبی استفاده کرد. البته Dart را به عنوان یک زبان برنامه نویسی چند پارادایمی نیز میشناسند که به قدرت آن میافزاید.
از آنجایی که Dart یک زبان برنامه نویسی ایستا است به خوبی از Data Typeهای مختلف پشتیبانی بعمل میآورد. همچنین Dart توانایی اجرا روی پلتفرمهای محبوب ویندوز، مکاواس و لینوکس را دارد.
یکی از ویژگیهای خوب زبان برنامه نویسی Dart پشتیبانی از قابلیت توسعه کتابخانه و پکیجهاست. در حال حاضر پکیجهای بسیاری برای این زبان برنامه نویسی نوشته شده است که بیشتر آنها توسط خود تیم توسعه Dart نوشته شده و از این جهت استاندارد به حساب میآیند. با مشاهده وبسایت pub.dev میتوانید لیست کامل پکیجهای نوشته شده برای این زبان برنامه نویسی را مشاهده بکنید.
دلیل اصلی که کاربران و توسعه دهندگان مختلف سراغ زبان برنامه نویسی Dart میروند وجود ابزار منحصر به فرد Flutter است که ما قبلا در وبسایت راکت این ابزار را نیز آموزش دادهایم. برای مشاهده جزئیات آن وارد صفحه «دوره آموزش فلاتر از صفر » شوید.
Flutter ابزاری مناسب برای توسعه اپلیکیشنهای مبتنی بر موبایل و دسکتاپ است که با داشتن ویژگی های محلی و شخصیسازی شده شما را قارد میسازد تا رابطهای کاربری بسیار حرفهای و مدرنی را ایجاد کنید. دلیل اینکه شما باید Dart را یاد بگیرید این است که Flutter از ویژگیهای زبان برنامه نویسی Dart بهره گرفته و در نتیجه نیاز است که قبل از استفاده از Flutter به خوبی با Dart آشنایی پیدا کنید.
ویژگی Hot-Reloading مهمترین قابلیتی است که در زبان برنامه نویسی Dart و البته ابزار Flutter پیاده سازی شده است. با استفاده از این قابلیت شما میتوانید فرایند توسعه بسیار سریع و لذت بخشی داشته باشید چرا که میتوانید بدون نیاز به کامپایل کردن کدها، با ایجاد هر تغییری در پروژه پیشنمایش آن را مشاهده بکنید.
زبان برنامه نویسی دارت توسط شرکت گوگل پشتیبانی میشود و در نتیجه این شرکت قصد دارد تا دارت را به یک زبان برنامه نویسی فوق العاده حرفهای تبدیل بکند. این زبان از ویژگیهای بسیار زیادی بهره میبرد که در ادامه با چند مورد آنها آشنا خواهیم شد.
بدلیل وجود یک ماشین مجازی به نام DartVM شما قابلیت آن را دارید که کدهای مبتنی بر دارت را در هر سیستم عاملی اجرا کنید. اجرا شدن این کدها نیز در نهایت با یک استایل عجیب و غریب نخواهد بود چرا که دارت به گونهای طراحی شده که خروجی محلی یا Native ارائه دهد.
Dart زبانیست که با هدف سریعتر کردن فرایند توسعه رابط کاربری اپلیکیشنها ایجاد شده، از این رو نیازی به نگرانی در رابطه با دیر کردن برای پروژه نهاییتان ندارید. با سرعت هر چه تمامتر برای سیستم عاملهای متفاوت اپلیکیشن توسعه دهید!
کدنویسی با زبان جاوااسکریپت گاهی اوقات خسته کننده است اما نظرتان چیست که با یک زبان برنامهنویسی دیگر کدهایتان را نوشته اما خروجی دیگری بگیرید؟ بنظر جذاب میآید. اما مشکلی که پیش خواهد آمد سازگاری صد در صدیست. خب خبر خوشحال کننده این است که EcmaScript بعنوان نهاد استانداردسازی جاوااسکریپت، در حال ایجاد استانداردهایی برای سازگاری Dart و Javascript است.
تقریبا مهمترین دلیلی که بیشتر کاربران و برنامهنویسان به سراغ زبان برنامهنویسی Dart میروند قابلیت توسعه موبایلهاست. وجود Flutter باعث شده که توسعهدهندگان بیشتری به سراغ این زبان رفته و در نتیجه ما شاهد اوجگیری بالای Dart در بین زبانهای برنامهنویسی هستیم.
در واقع تعداد شرکتهایی که از Dart برای توسعه اپلیکیشنهایشان استفاده میکنند روز به روز در حال بیشتر شدن است اما در حال حاضر شرکتهایی مانند گوگل، اینسایدر، آگورا، بلوسوم و... از این زبان و فریمورکهای آن بهره میگیرند.
برای یادگیری این دوره آموزشی شما به هیچ پیشنیازی نیاز ندارید چرا که تمام مباحث گفته شده در این دوره از صفر بوده و تمام تلاش ما این است کاربرانی که حتی با زبانهای برنامه نویسی دیگری کار نکردهاند در این دوره با مفاهیم برنامه نویسی آشنا شوند. بنابراین این دوره فوق العادهای برای کاربران مختلف در سطوح متفاوت خواهد بود.
بعد از یادگیری Dart شما میتوانید از دیگر دوره آموزشی ما که آموزش کار با فریمورک Flutter خواهد بود استفاده کنید. بنابراین شما برای یادگیری فریمورک فلاتر حتما به یادگیری عمیق زبان برنامه نویسی Dart نیاز دارید.
با یادگیری زبان برنامه نویسی Dart شما قابلیت آن را خواهید داشت که فریمورک Flutter را یاد گرفته و در فرایند توسعه اپلیکیشنهای موبایلی مشارکت داشته باشید.
این دوره آموزشی یک دوره مقدماتی بوده و برای یادگیری آن به هیچ پیشنیازی نیاز ندارید. در نتیجه در هر سطح از دانش برنامه نویسی که باشید میتوانید از این دوره استفاده کنید.
Dart یک زبان بهینه شده برای کلاینت است. شما با استفاده از Dart میتوانید برای اپلیکیشنهای موبایل، دسکتاپ و وب برنامه بنویسید و رابط های کاربری فوقالعادهای را توسعه دهید.
فریمورک فلاتر براساس زبان برنامه نویسی Dart کار میکند. در نتیجه شما حتما نیاز دارید که قبل از یادگیری فلاتر به خوبی با زبان برنامه نویسی دارت آشنایی داشته باشید.
دارت یک زبان برنامه نویسی بسیار کاربردی بوده که توسط شرکت گوگل پشتیبانی میشود. برای توسعه اپلیکیشن موبایل، دسکتاپ و اپلیکیشنهای سمت سرور استفاده میشود. در نتیجه بازار کار بسیار مناسبی داشته و توسط بسیاری از کسب و کارها استفاده میشود. بنابراین میتوان آینده بسیار خوبی را برای این زبان برنامه نویسی متصور بود.
برای آنکه به شما اطمینان دهیم، که ما از محتوای دورههای خود ۱۰۰ درصد مطمئن هستیم، برای این دوره گارانتی بازگشت وجه قرار دادهایم و این به این معنی است که اگر شما محتوای این دوره را به شکل کامل مشاهده کنید، اما نتیجهای که به شما قول دادیم را دریافت نکنید ۱۰۰ درصد مبلغ پرداختی شما را برگشت خواهیم زد.
مراحل و فرایند گارانتیاین دوره برای اعضای ویژه بصورت رایگان قابل مشاهده است. عضویت ویژه
بیشتر از ۱۵ سال هست که در حال برنامهنویسی و انجام پروژه های مختلف هستم و ۱۰ سالی هست که آموزش برنامهنویسی به علاقمندان حوزه برنامه نویسی میدیم در همه این مدت الان عاشق کدزنی و چالشهای پروژههای مختلفم. به تدریس علاقه خاصی دارم و دوست دارم دانشی ک...
شما میتوانید مطالب مرتبط به این مطلب را اینجا مشاهده کنید
آیا مایل به ارسال نوتیفیکیشن و اخبار از طرف راکت هستید ؟
دیدگاه و پرسش
در حال دریافت نظرات از سرور، لطفا منتظر بمانید
در حال دریافت نظرات از سرور، لطفا منتظر بمانید