
آموزش Livewire
در دوره آموزش livewire ما سعی داریم livewire که یک فریمورک laravel به حساب میآید را به شکل قدم به قدم و جامع به شما آموزش دهیم .
برای اینکه با امکانات جدید لاراول ۷ آشنا شوید، قبل از هر چیزی نیاز دارید که لاراول را یاد بگیرید. برای یادگیری لاراول هم میتواند از صفحه آموزش لاراول اقدام کنید.
یکی از مزایای بسیار خوب لاراول این است، که همیشه در حال توسعه توسط هزاران نفر است و اگر به روند توسعه لاراول دقت کنید میبینید که لاراول همیشه به روز و بر اساس آخرین ویژگیهای دنیای برنامهنویسی است.
لاراول در چند وقت گذشته همیشه در حال توسعه بوده و حالا ورژن لاراول ۷ خود را ارائه کرده که در این ورژن امکانات جدید قرار داده که قصد داریم در این دوره این امکانات جدید را بررسی کنیم.
ما در این دروه به شما لاراول را آموزش نمیدهیم بله امکانات جدید که در لاراول اضافه شده را قدم به قدم و در طی جلسات مختلف به شکل کامل به شما آموزش میدهیم. بنابراین اگر شما جز افرادی هستید که از قبل با لاراول آشنا هستید در این دوره شما را با امکانات جدید و کاربردی لاراول ۷ آشنا میکنیم.
لاراول api جدیدی را در اختیارتان قرار داده که با استفاده از آن میتوانید درخواستهای http را سادهتر در سمت پروژه خود پیادهسازی کنید. در این دوره شما را با این api جدید کاملا آشنا میکنم.
Fluent String یک api دیگر از لاراول ۷ است که به شما این امکان را میدهد که با رشتههای متنی کارهای مختلف انجام دهید. باری مثال بخشی را به ابتدا اضافه کنید یا به دنبال رشتهای در متن بگردید یا رشتهای را از متن خود حذف کنید یا ....
در لاراول ۷ شما میتوانید یک کامپنتت را همچون یک تگ html در blade لاراول به کار ببرید این اقدام به بهتر کردن bladeهای شما ختم میشود و در نهایت شما میتوانید پروژه خود را خواناتر و بهتر کنید.
stubs ها قالبهای آمادهای هستند که شما با دستورات artisan فایلهای مختلفی را به سرعت ایجاد میکنید، مانند ایجاد یک کنترلر. حالا در امکانی جدید شما میتوانید این فایلها را شخصی سازی کنید.
یکی از بهترین اتفاقاتی که در ورژن لاراول ۷ افتاده این است که شما میتوانید key مربوط به Route Model Biding را به شکل ساده در روتهای فایل web.php تغییر دهید این موضوع میتواند به کنترل سادهتر روتها و این سیستم کمک به شدت زیادی کنید
ممنون از لاراول که این امکان بسیار مهم را در اختیار ما قرار داده است.
شما میتوانید برای فیلدهای خود در مدل دلخواهتوان نوع داده مشخص کنید که به این موضوع در لاراول cast گفته میشود حالا در لاراول ۷ این امکان جذابتر شده و شما میتوانید انواع دادههای دلخواه خود را هم ایجاد کنید.
قالبهای مربوط به ایمیل در لاراول ۷ خوشختانه تغییر کرده و ظاهر بهتری بدست آورده در این جلسه شما را با این ظاهر جدید لاراول آشنا میکنم.
جواب این سوال خیر است بخاطر اینکه لاراول از ورژن ۶ ورژنبندی متفاوتی با عنوان نسخهبندی معنایی ( semantic versioning ) را در دستور کار خود قرار داده است که این موضوع باعث این شده که ورژنهای جدید لاراول زیاد با یک دیگر متفاوت نباشند. البته اگر مایل به این هستید که با این ورژنبندی جدید آشنا شوید وارد جلسه نسخهبندی معنایی ( semantic versioning ) در دوره آشنایی با امکانات لاراول ۶ شوید.
خیر شما برای یادگیری لاراول ۷ نیاز به یادگیری لاراول از صفر را ندارید و اگر از قبل لاراول را بلد هستید تنها لازم است با ویژگیهای جدید آن آشنا شوید و از آن استفاده کنید.
اگر شما با لاراول به خوبی آشنا باشید در طی چند ساعت میتوانید با امکانات جدید لاراول ۷ آشنا شوید و از این امکانات برای توسعه پروژههای خود استفاده کنید.
اگر قصد دارید با توسعه و اضافه شدن امکانات جدید به لاراول، خود را به روز نگه دارید، قطعا نیاز به این دارید که با امکانات جدید لاراول ۷ آشنا شوید و یاد بگیرید که چطور از این امکانات در پروژههای خود استفاده کنید.
در دوره آموزش livewire ما سعی داریم livewire که یک فریمورک laravel به حساب میآید را به شکل قدم به قدم و جامع به شما آموزش دهیم .
این دوره یک دوره کامل برای افرادی است که میخواهند لاراول را به درستی آموزش ببینند بعد از دوره آشنای با لاراول که بصورت رایگان در دسترس همگان قرار گرفت...
لاراول ۵.۳ بزودی به طور رسمی ارائه میشه اما نسخه develop اون چند وقتی میشه که در اختیار کاربران قرار گرفته در این دوره آموزشی سعی میکنیم که امکانات و...
اگر با لاراول و پکیج ها آشنا باشید مطمئنن میدانید که پکیج ها بخش مهمی در لاراول هستند و به برنامه نویسان و توسعه دهندگان لاراول کمک میکنند تا بتوانن ب...
دیدگاهها و پرسشها