5 دلیل برای یادگیری HTML و CSS
ﺯﻣﺎﻥ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ: 6 دقیقه

5 دلیل برای یادگیری HTML و CSS

اینترنت به یک بخش همه جانبه در زندگی ما بدل شده است. ما به وبسایت‌های خود تصویر و ویدیو اضافه کردیم و دنیای آن‌ها را تکامل بخشیدیم. همیشه در تلاش بوده‌ایم تا وبسایت‌ها را تعاملی‌تر و دلپذیرتر کنیم.

طراحان و توسعه‌دهندگان بسیاری در خفا کار می‌کنند تا وبسایت‌ها و اپلیکیشن‌های وب مفیدی را برای ما خلق کنند. این تیم‌ها مطمئن می‌شوند که اپلیکیشن‌ها و وبسایت‌های جذابی به دست کاربران برسد. امروزه توسعه‌دهندگان باید هنگام ساخت یک وبسایت به فاکتورهای متعددی مثل موتورهای جستجو، نحوه نمایه‌سازی وبسایت‌ها، نحوه بارگذاری صفحات وب در موبایل‌ها و سایر دستگاه‌های دیجیتال دقت داشته باشند.

مهارت داشتن در زمینه HTML و CSS تقریباً در تمام حرفه‌ها به درد شما خواهد خورد. این زبان‌های قدرتمند کدنویسی، برای توسعه‌دهندگان وب بسیار مفید هستند. با دانستن این زبان‌ها به صورت پایه‌ای، می‌توانید تفاوت‌های بزرگی در رزومه‌ی کاری خود ایجاد کنید.

HTML و CSS چیست؟

HTML مخفف عبارت «Hyper Text Markup Language» است. این زبان به مرورگر شما می‌فهماند که متن‌ها و تصاویر باید به چه شکلی در صفحات وب نمایش داده شوند. می‌توانید از تگ‌ها برای نشان دادن المان‌های مختلف، تعیین محل پاراگراف‌ها، عناوین، افزودن تصاویر و حتی ویدیوها استفاده کنید. CSS مخفف عبارت «Cascading Style Sheets» است. این زبان با اضافه کردن استایل‌هایی مثل فونت‌ها، رنگ‌ها و طرح‌بندی‌های مختلف به وبسایت، ظاهر دلپذیری را به آن خواهد بخشید. 

بنابراین HTML به شما اجازه‌ می‌دهد تا ساختار وبسایت خود را بسازید، در حالی که CSS به این ساختار جان می‌بخشد. همانطور که در نمودار پایین مشاهده می‌کنید، این دو زبان اغلب در توسعه‌ی وب استفاده می‌شوند.

آموزش HTML راکت | آموزش CSS راکت | آمار محبوبیت بالا HTML و CSS | اهمیت یادگیری HTML و CSS

شما باید با یادگیری این دو زبان پایه‌ای، مهارت‌های خود را ارتقا دهید. به 5 دلیل اصلی برای یادگیری این دو زبان دقت کنید:

1. کاربرد در تمام صنایع

کسانی که نحوه‌ی ساخت وبسایت یا کار کردن با این زبان‌ها را بلد هستند، می‌توانند وبسایت‌های بهینه و کاربرپسندی را خلق کنند. اگر اصول پایه‌ای مربوط به آن‌ها را ندانید، باید دائماً برای رسیدن به نتایج بهتر تلاش کنید. این زبان‌ها علاوه بر توسعه وب، در زمینه‌هایی همچون بازاریابی، طراحی و تبلیغات نیز کاربرد دارند.

به عنوان مثال شما با دانستن نحوه‌ی ساخت یک صفحه‌ی وب، می‌توانید کمپین‌های بازاریابی موثرتری را طراحی کنید. اگر در زمینه SEO فعالیت دارید، دانستن ساختارهای وبسایت به شما در اصلاح استراتژی‌های‌تان کمک خواهد کرد. آیا شما مسئولِ به موفقیت رسیدن مشتریان هستید؟ می‌توانید برای فرستادن ایمیل‌های موثرتر، از دانش HTML خود در این زمینه سود ببرید. تعداد احتمالات و فرصت‌ها بیشمار است.

2. متمایز شدن

سایت‌ سازهایی مانند WordPress و WIX با در اختیار گذاشتن قالب‌های رایگان، به افراد در ساخت وبسایت کمک می‌کنند. توسعه‌دهندگان بسیار زیادی از این قالب‌ها کمک می‌گیرند، بنابراین وبسایت‌های زیادی شبیه به یکدیگر می‌شوند. شما خاص بودن خودتان را با استفاده کردن از این قالب‌ها از دست خواهید داد. اگر راهکارهای توسعه وب را بلد باشید، می‌توانید وبسایت‌های منحصر به فرد خودتان را خلق کنید. با این روش، تمایز وبسایت شما نسبت به سایر موارد حس خواهد شد. توجه داشته باشید که وبسایت‌ها همیشه نمایانگر تجارت شما خواهند بود، بنابراین یک وبسایت عالی به کسب و کار شما نیز کمک شایانی خواهد کرد.

3. یادگیری آسان

HTML و CSS جزو زبان‌های پایه‌ای در توسعه وب هستند، بنابراین برای شروع باید ابتدا به سراغ آن‌ها بروید. قواعد کدنویسی در این زبان‌ها به خوبی تعریف شده و همین موضوع یاد گرفتن آن را آسان‌تر می‌کند. HTML با در دست داشتن ساختار ساده‌ای از تگ‌ها، مسیر یادگیری را برای افراد تازه‌وارد هموار می‌کند. مراحل یادگیری CSS نیز به لطف ساختار ساده‌ی آن نسبتاً آسان است.

4. یادگیری سریع‌تر سایر زبان‌های برنامه‌نویسی

با مهارت پیدا کردن در HTML و CSS می‌توانید تکنولوژی‌هایی مثل JavaScript، PHP، Python و SQL را با سرعت و سهولت بیشتری بیاموزید. اگر می‌خواهید توسعه‌ی وب را به شکلی جدی دنبال کنید، باید اصول پایه‌ای را به درستی یاد بگیرید. با مسلط شدن به زبان‌های مختلف، مهارت‌های شما ارتقا یافته و مجهزتر می‌شوید.

5. ایجاد اعتماد به نفس و ایجاد حرفه‌ای جدید

اگر به دنبال شروع یک شغل جدید در دنیای تکنولوژی هستید، باید بدانید که زبان‌های مختلف چه تاثیری روی مهارت‌های شما خواهند داشت. در حال حاضر این زبان‌ها به اینترنت و وبسایت‌های محبوب شما قدرت می‌بخشند. وبسایت‌هایی مثل نتفلیکس، گوگل یا فیسبوک از HTML و CSS استفاده می‌کنند. اگر هنوز آماده‌ی تغییر شغل نیستید، هیچ ایرادی ندارد چون می‌توانید آن را به چشم یک منبع درآمد اضافی ببینید. وقتی این دو زبان را یاد گرفتید، در خانه به عنوان یک فریلنسر مشغول به کار شوید. با این کار اعتماد به نفس شما بالا رفته و فرصتی برای ساخت نمونه‌کار خواهید داشت. تقاضا برای این مهارت‌ها به طور روزانه در حال افزایش بوده، بنابراین سرمایه‌گذاری کردن روی آن‌ها در درازمدت برای شما مفید است.

پذیرش یادگیری HTML و CSS

کدنویسی به هر زبانی، یک مهارت ارزشمند محسوب می‌شود. شاید گاهی اوقات وبسایت‌ها و اپلیکیشن‌ها پیچیده به نظر برسند، اما هنوز هم با قطعات پایه‌ای وب (HTML و CSS) ساخته شده‌اند. این زبان‌ها به آسان بودن شهرت دارند، بنابراین افراد مبتدی بدون هیچ نگرانی می‌توانند به سراغ آن‌ها بروند. یک جامعه‌ی بزرگ نیز این دو زبان را حمایت می‌کند که در صورت کمک خواستن، می‌توانید روی پشتیبانی آن‌ها حساب کنید. با یاد گرفتن کدنویسی، شخصیت خودتان را در وبسایت بازتاب داده، از دیگران متمایز شده، در پروژه‌ها مشارکت بهتری داشته، زبان‌های دیگر را آسان‌تر فهمیده و فرصت‌های بیشتری برای انتخاب شغل جدید خواهید داشت.

منبع

چه امتیازی برای این مقاله میدهید؟

خیلی بد
بد
متوسط
خوب
عالی
4 از 8 رای

/@Pemi.razmi
علیرضا داداشی
دانشجوی مهندسی پزشکی

دیدگاه و پرسش

برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید ورود یا ثبت‌نام

در حال دریافت نظرات از سرور، لطفا منتظر بمانید

در حال دریافت نظرات از سرور، لطفا منتظر بمانید