سوالات و گفتگوها

اتصال به درگاه بانک

8 دقیقه پیش
توسط woz آپدیت شد

سلام من قبلا از پکیج larabook استفاده میکردم مشکی نداشت الان اگر از payirاستفاده کنم خطای amount ( مبلغ تراکنش )باید به صورت عددی باشد امدم پکیج parsisolution/gateway استفاده کردم بازم همین خطا را میده مشکل چیه ؟ من به صورت عدد هم میفرستم..... اگرم از sizpay استفاده کنم خطای زیر رو میده : SOAP-ERROR: Parsing WSDL: Couldn't load from 'https://rt.sizpay.com/KimiaIPGRouteService.asmx?WSDL' : failed...

2 پاسخ

تغییر در فایل کانفیگ پکیج لاراول

10 دقیقه پیش
توسط woz آپدیت شد

سلام دوستان خسته نباشید میخواستم توی یه پکیج که اطلاعات لازم رو از فایل کانفیگ میخونه حالا میخوام کاری کنم که اطلاعات رو از دیتابیس بخونه... به طور مثال در فرم ایجاد شده مثلا درگاه بانک ملت رو انتخاب کنه و پکیج واسط پرداخت هم روی درگاه بانک ملت تنظیم بشه. @hesammousavi @wozniak @ali.bayat

4 پاسخ

کار با open cart

34 دقیقه پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

با سلام . یکی از دوستان یه فروشگاه اینترنتی با open cart انجام داده .می خواد براش دو سه تا اسکریپت با php بنویسم. کسی هست که تا حالا توی اوپن کارت این کار رو انجام داده باشه ؟ لطفا توضیح بدید چطور

0 پاسخ

deno و svelte

1 ساعت پیش
توسط متین مطرح شد

سلام عرض کردم خدمت کاربران سایت راکت دوستان این "دنو" و "سو ولته" که جدیدا اومدن چه کار جدیدی میکنن؟ ممنون میشم کسی به زبان ساده بگه که کاربردشون چیه و آینده ای دارن؟ با تشکر.

0 پاسخ

سوال مبتدی درباره TypeSript

2 ساعت پیش
توسط Aria ebrahimi آپدیت شد

من تازه دارم برنامه نویسی رو شروع میکنم میخواستم بدونم وقتی که تایپ اسکریپت کامپایل میشه کلا یه جاوا اسکریپت بی معنی ساخته می شه که برای ما نامفهومه اونوقت مثالا بعدا چجوری بخوایم تغییرات ایجاد کنیم کد های کامپایل شده رو معنیشونو بفهمیم اینکه کد میشه برگرده به تایپ اسکیرپ یا نه یعنی بشه دوباره جاوا اسکریپت تبدیل بشه به تایپ اسکریپت؟

2 پاسخ

مشکل در collapse بوت استرپ

5 ساعت پیش
توسط میلاد-م آپدیت شد

سلام ، من از بوت استرپ استفاده میکنم و یه منو ساختم که collapse داره و وقتی عملات اون اجرا میشه المنت هایی که بالای اون هست حرکت میکنه در صورتی که اشتباه هست توی ویدئو مشخص هست http://uupload.ir/view/277f_untitled_project.mp4/ این هم کد <ul class="navigation navigation-main navbar-nav nav mt-3"> <li class="nav-item"> <a href="#" class="text-black-50 font-medium-1"&gt...

1 پاسخ

فیلتر در multilevel array

5 ساعت پیش
توسط Parastoo Ebrahimi آپدیت شد

سلام . من یه آرایه به صورت زیر دارم. میخوام با یه text اون رو فیلتر کنم. برای سطح اول کدم کار میکنه. ولی نمیدونم برای اینکه دو سطح دیگه هم فیلتر کنم باید چیکار کنم. این فیلتر برای آیتم های یک منو هستش. مثلا وقتی stock رو سرچ میکنم باید اون آیتم نمایش داده بشه. menuItem=[{name:"item 1", children:[{name:"my text"}, {name:"item 1-2", children:[{name:"my text"}]} ]},{name:"item2", children:[{name:"m...

3 پاسخ

مقایسه دو فایل صوتی در NodeJS

10 ساعت پیش
توسط HRH آپدیت شد

سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان . من میخواستم دوتا فایل صوتی رو مقایسه کنم و درصد انطباقشونو نمایش بدم ، برای یک پروژه یادگیری زبان هست که برای تمرین لهجه این آپشن رو میخوان. اگه کسی میدونه خوشحال میشم کمکم کنه چون هیچ ایده ای ندارم که چجوری باید انجامش بدم ...

4 پاسخ

crawling

10 ساعت پیش
توسط HRH آپدیت شد

با سلام خدمت دوستان. میخواستم بدونم کسی نحوه ی crawl کردن توی php رو میدونه. یکی از دوستام میخواد از سایت آمازون مطالبش رو crawl کنه

4 پاسخ

اعلان باگ در راکت

11 ساعت پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

درود بر همه دوستان عزیز اگر جز کاربرانی باشین که از راکت استفاده می‌کنند احتمالا متوجه تغییرات مختلفی که در سایت اتفاق افتاده شدین. باگ‌ها جز اون دسته‌ مسائلی هستند که چه بخواین و چه نخواین همیشه وجود دارند و در کل سیستمی نداریم که توش باگ وجود نداشته باشه. از این رو اگر در استفاده از بخش‌های مختلف سایت به مشکل و باگی برخورد کردید ازتون خواهش میکنم در این صفحه اون باگ رو مطرح بفرمایید تا ما روی او...

113 پاسخ

فرم در وب ویو موبایل کار نمیکند

12 ساعت پیش
توسط pari.a مطرح شد

سلام یه فرم post دارم که بعد از اجرا وارد صفحه بانک میشه . این فرم خیلی سادست و فقط مقدار پول رو میفرسته به درگاه . الان روی مرورگر سایت و مرورگر موبایل کاملا به درستی کار میکنه اما روی اپلیکیشن موبایل که webview هست خطای زیر میاد: webpage not available the webpage at www.test.com could not be loaded because net::ERR_BLOCKED_BY_RESPONSE لطفا کمک کنید که چه کاری باید انجام بدم

0 پاسخ

تغییر اطلاعات ارسالی بین کامپوننت ها در ری اکت

13 ساعت پیش
توسط mkhy آپدیت شد

باسلام خدمت دوستان و اساتید من داخل ی کامپوننت اطلاعات رو از ی api میگیرم و به ی کامپوننت دیگه پاس میدم. اطلاعات رو بعد از دریافت از api با axios ، داخل state ذخیره میکنم و سپس با props به کامپوننت دیگ ارسال میکنم. حالا وقتی یبار axios ران میشه اطلاعات دریافت و داخل استیت ذخیره و به کامپوننت دیگ ارسال میشه. همین اطلاعات بعداز چند ثانیه تغییر میکنه اما دیگه اطلاعات ارسالی اپدیت نمیشه.(طبیعی هم هست...

2 پاسخ

اتصال به یک وب سرویس بر روی سرور

16 ساعت پیش
توسط dr.ninja آپدیت شد

با سلام خدمت تمامی دوستان من یک ماژول دارم که با php نوشته شده و بر روی سرور قرار داره حالا می خوام در لاراول باهاش ارتباط برقرار کنم و مقادیری ارسال کنم به عنوان مثال: لینک api = http://apisev.ir/checkup است و میخواهیم بررسی کنیم که نامر کاربری hesam با کلمه عبور : 123456 وجود دارد یا خیر اگر دوستان راهنمایی کنن منون میشم با تشکر

2 پاسخ

خروجی اکسل در حجم بالا - لاراول

16 ساعت پیش
توسط محمدحسن یگانه آپدیت شد

سلام / میخوام از اطلاعات دیتابیس خروجی اکسل بگیرم و یه سری سرچ هم انجام میشه / یعنی داخل کنترلر روی مدل یه سری سرچ انجام میشه روی جدول / جدول هم رکورد هاش 176332 حالا داخل پکیج laravel-excel که جا های مختلف معرفی شده ابتدا میاد اطلاعات رو get() میکنه که با این حالت و این حجم سرور هنگ میکنه و ارور میده....ممنون میشم راهی معرفی کنید و اگر تجربه ای دارید بفرمایید @ali.bayat @hesammousavi @

5 پاسخ

ایمیل واکنش گرا در لاراول

16 ساعت پیش
توسط وحید رضازاده آپدیت شد

سلام من از Notification ها در لاراول برای ارسال ایمیل استفاده میکنم ولی در موبایل به خوبی نمایش داده نمیشن یه جورایی میشه گفت ریسپانسیو نیستن کسی راه حلی برای این مورد داره ؟

2 پاسخ

ساخت کلاس انلاین

17 ساعت پیش
توسط محمد باج آپدیت شد

من میخوام یه سایت کلاس انلاین با قابلیت های پخش زنده و تماس صوتی گفت و گو با php و فریم ورک های اون درست کنم

9 پاسخ

اپدیت مقاله لاراول

17 ساعت پیش
توسط mehrdad70 مطرح شد

سلام دوستان من برای اپدیت مقاله ام میخام وقتی ک اپدیت رو انجام دادم عکس های جدید مقاله بره جایگزین عکسای قبلی بشه و اون قبلی ها هم توی دیتابیس هم توی پوشه storage پاک شه برای حذف عکسهای مقاله من اومدم تو مدل Article از این کوئری استفاده کردم public static function booted() { static::deleting(function(Article $article){ foreach ($article->images as $image) {...

0 پاسخ

آپلود پروژه در netlify

20 ساعت پیش
توسط مونا آپدیت شد

سلام دوستان. وقتتون بخیر من میخوام پروژم رو روی netlify آپلود کنم اما failed میشه. ممنون میشم راهنماییم کنید.

2 پاسخ

دوره متخصص وردپرس

22 ساعت پیش
توسط حسین شیری نژاد آپدیت شد

سلام حسام جان خسته نباشی. میخواستم بدونم توی برنامه ات دوره ای نمی خوای برگزار کنی به نام متخصص وردپرس ( پلاگین نویسی برای وردپرس و ووکامرس ، هماهنگ سازی قالب با المنتور یا ویژوال کامپوزر) ؟! @hesammousavi

6 پاسخ

آپدیت از لاراول 5.8 به 8

23 ساعت پیش
توسط وحید حسنی آپدیت شد

سلام وقت همگی بخیر از اونجایی که با Livewire کار کردم و دوس داشتم الان یه پروژه قدیمی دارم که با لاراول 5.8 نوشته شده...پروژه تکمیل تکمیل نیست ولی خیلی از کارهای اون انجام شده، حالا میخوام اون پروژه رو با LiveWire بزنم...میخواستم روی همون نسخه نصب کنم ولی ظاهرا نمیشه یا اگه میشه لطف کنید راهنماییم کنید میخواستم نظرتتون رو بپرسم که ببینم راه کار برای یه آپدیت سنگین چیه؟ شدنی هست؟ اگه آره خیلی کار د...

1 پاسخ

کار نکردن ‌passport auth:api در لاراول

23 ساعت پیش
توسط عباسعلی بهرامی آپدیت شد

سلام دوستان . یه پروژه دارم بک با لاراول هستش و از graphql استفاده شده و مشکلی که هست اینکه زمانی که middleware api رو به graphql میدم , کار نمی کنه یعنی سمت ‌ui باید حتما apitoken فرستاده بشه تا اطلاعات با استفاده از mutation یا query ثبت یا بارگیری بشه و این طور هستش که من middleware رو فعالش کردم اما بازم بدون اینکه token بهش بدم اطلاعات رو برام میاره و این یه مشکل هستش میخواستم بدونم مشکل از ک...

0 پاسخ

گرفتن پروژه از سایت های خارجی

1 روز پیش
توسط علی فرمانی آپدیت شد

@ali.bayat @hesammousavi @Alimotreb @milad @khanzadimahdi @Yahya @endworld @masoudproton @alireza.mzh @mrerfan.ir و سایر دوستان سلام دوستان خسته نباشید وقتتون بخیر میخواستم یکم اطلاعات کسب کنم راجع به سایت های فریلنسری خارجی. ممنون میشم دوستانی که تجربه دارن تو این تاپیک تجریباتشون رو به اشتراک بذارن. اولا شرایط خودمو بگم. 1- برنامه نویسی فلاتر بلدم تا حد متوسط که پروژه هم انجام دادم چند تایی. 2-...

20 پاسخ

bundel کردن پروژه

1 روز پیش
توسط homa مطرح شد

سلام وقتتون بخیر من برای bundel کردن پروژه ام که با html , scss و jqery می نویسم از وب پک استفاده کردم اما سرعت watch کردنش زیاد حدود 10 تا 12 ثانیه است می خواستم ببینم برای ذفع این مشکل راه حلی وجود داره؟ و یک سوال دیگه این که برای bundel کردن بهتر از وب پک استفاده کرد یا گرانت؟ @hesammousavi

0 پاسخ

برای توسعه یک اتوماسیون پیچیده آیا لاراول فریم ورک مناسبی است

1 روز پیش
توسط مهدی آپدیت شد

برای یک پروژه در حوزه اتوماسیون یک شرکت با پرسنل بالا میخواهیم در تیم فنی از فریم ورک لاراول استفاده کنیم نیاز به مشورت داشتم که آیا مناسب هست یا خیر؟ منظور سرعت و پاسخگویی به ریکوئست هاس

3 پاسخ

انجام تابع در لاراول به وصرت زمانی

1 روز پیش
توسط مهدی آپدیت شد

سلام من میخواستم هر 20 ثانیه یک بار دیتابیس چک کنم و سود و زیان هر کسی را محاسبه کنم میخواستم ببینم از چی باید استفاده کنم؟ از cron job با استفاده از دستورات command استتفاده کنم؟ یعنی تعریف کنم هر 20 ثانیه این command اجرا بشه که داخل command گفته باشم تابع مورد نظرم اتفاق بیفته؟

11 پاسخ

بهترین شیوه ارسال ایمیل در لارول چیست

1 روز پیش
توسط مهدی آپدیت شد

سلام دوستان بهترین شیوه برای ارسال ایمیل در لارول چیه؟ شیوه ای انعطاف پذیر و مطمئن برای کاستومایز کردن و ارسال پیام های مختلف مثل : ریست پسورد و گزارش های مربوط به فعالیت کاربران و ...

5 پاسخ

درگاه پرداخت نکست پی در ری اکت و لاراول

1 روز پیش
توسط mkhy آپدیت شد

سلام وقت همه اساتید و دوستان گرامی بخیر من داخل پروژم که فرانت ری اکت و بک اند لاراول هست و با api به صورت دوتا پروژه جدا به هم وصل شدن، لازم دارم که از گاه پرداخت نکست پی استفاده کنم. این درگاه برای نتیجه پرداخت مثل تمام درگاه ها نتیجه رو با متد پست به یک ادرس ارسال میکنه. من چجوری این اطلاعات رو داخل پروژم که فرانت ری اکت هست استفاده کنم؟ باید به ادرس بک اندم پاس بدم؟ اگ اینجوری هست چجوری به فرا...

4 پاسخ

تست پروژه

1 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان به نظر شما با وجود دو روش تست در لاراول(فیچر تست و یونیت تست) آیا تست برنامه و کدها از طریق مرورگر کار درستی هست.

1 پاسخ
10 کاربر برتر 30 روز گذشته