آشنایی با امکانات جدید لاراول 6

در دوره آشنایی با امکانات لاراول ۶ ما سعی می‌کنیم شما را با امکاناتی که در لاراول ۶ اضافه شده به شکل کامل و رایگان آشنا کنیم

آشنایی با امکانات جدید لاراول 6

اشتراک گذاری:

توضیحات

لاراول یک وب فریمورک رایگان و متن باز مبتنی بر PHP است که برای اولین بار در سال ۲۰۱۱ توسط Taylor Otwell ساخته شد. هدف از ایجاد لاراول، داشتن چهارچوبی مناسب برای ایجاد اپلیکیشن‌های مبتنی بر طراحی MVC یا Model-View-Controller بوده و باید گفت که لاراول بخوبی این وظیفه را انجام می‌دهد. شاید برای‌تان نیز این نکته جالب باشد که کل معماری MVC این فریمورک براساس فریمورک سمفونی یا Symfony ایجاد شده است. ما در وبسایت آموزشی راکت تلاش‌های بسیار زیادی را برای آموزش لاراول بعمل آورده‌ایم و هم اکنون نیز این تلاش‌ها ادامه دارند. برای مشاهده کامل آموزش‌های لاراول می‌توانید به «یادگیری لاراول» مراجعه کنید.

از ویژگی‌های کلی لاراول می‌توان به دارا بودن سیستم مدیریت پکیج‌ها اختصاصی، راه‌های متفاوت برای ارتباط با دیتابیس، راهکارهای مناسب و منحصر به فرد برای دیپلوی و نگهداری پروژه‌ها و... اشاره کرد. در حال حاضر سورس اصلی لاراول را می‌توانید از طریق وبسایت گیت‌هاب تحت لایسنس MIT مشاهده کنید.


آموزش لاراول ۶

ما در این دروه به شما لاراول را از صفر آموزش نخواهیم داد بلکه امکانات جدیدی که در لاراول اضافه شده را قدم به قدم و در طی جلسات مختلف به شکل کامل به شما آموزش می‌دهیم. بنابراین اگر شما جز افرادی هستید که از قبل با لاراول آشنا هستید در این دوره شما را با امکانات جدید و کاربردی لاراول ۶ آشنا می‌کنیم.

لیست‌ امکانات اضافه شده در لاراول ۶

نسخه‌بندی معنایی (Semantic versioning)

خیلی ساده می‌توان ساعت‌ها در مورد نسخه‌بندی معنایی صحبت کرد و موارد مختلفی از آن را به شما آموزش داد. لاراول از ورژن جدید خود یعنی لاراول ۶ تصمیم به تغییر نوع ورژن‌بندی گرفته است و دلیل این موضوع به پختگی رسیدن فریمورک لاراول در ورژن ۶ است و حالا شما در حال مشاهده لاراولی بر اساس این نسخه‌بندی هستید.

نسخه‌بندی‌ معنایی چیست؟

نسخه‌بندی معنای با سه حرف به نمایش در میاید. x.y.z هر کدام از این حرف‌ها به معنی خاصی هستند که به شما آن را توضیح خواهیم داد.

x : این حرف به معنی ورژن اصلیست، برای مثال ورژن ۶ - ۷ - ۸ و ... زمانی که این عدد بالا می‌رود به معنی این است که یک یا چند ویژگی جدید به نسخه قبلی اضافه شده یا برعکس، شما برای اینکه از ورژن جدید استفاده کنید باید مستندات راهنمایی آپدیت لاراول را بخوانید و تغییرات را در پروژه خود اعمال کنید چون ممکن است کدهای شما تا حدی در دو ورژن متفاوت باشد. و این تفاوت به مشکلات عدم اجرای برنامه شما ختم شود.

y : این حرف به معنی این است که تغییرات جزئی در ورژن x اتفاق افتاده اما این تغییرات به حدی نیست که برای پروژه ورژن x شما مشکلی بوجود بی‌آورد و شما خیلی ساده و بدون دردسر در صورت تغییر y میتوانید پروژه خود را به آن نسخه آپدیت کنید.

z : این حرف به معنی برطرف کردن باگ در ورژن x.y است، آپدیت کردن پروژه با تغییر این حرف به نظر ضروری است و خیلی سریع هم اتفاق می‌افتد و هیچ مشکلی برای پروژه شما ایجاد نمی‌کند.

حالا در دوره آشنایی با امکانات لاراول ۶ دقیق این نسخه‌بندی را به شما آموزش خواهم داد.

آشنایی با PHP Generate

امکان جذابی با عنوان php generate در php وجود دارد که به ما این اجازه را می‌د‌هد تا توابعی ایجاد کنیم که قابلیت کنترل اجرا شدن دارند.

فرض کنید که تابع شما قرار است ۱۰۰ عدد بوجود بی‌آورد اما شما نمی‌خواهید همه این اعداد را در یک لحظه ایجاد کند. شما می‌خواهید هر کدام در جای مناسب و زمان مناسب ایجاد شود.

php generate دقیقا چنین امکانی در php در اختیار شما قرار میدهد.

کار با Lazy Collection

در لاراول ۶ بر اساس ویژگی php generate امکانی با عنوان lazy collection ایجاد شده تا ما مجبور نباشیم حجم زیادی از آیتم‌های یک لیست را در memory ذخیره کنیم به جای اینکار، ما می‌توانیم هر مقدار از اطلاعات را که قصد استفاده داریم مرحله به مرحله دریافت کنید. تا memory کم اشغال شده‌تری داشته باشیم.

کار با Laravel UI

Laravel UI پکیجی است که توسعه‌دهندگان لاراول آن را آماده کرده‌اند تا بخشی از کدهای لاراول که همیشه نیاز نیست که از آن‌ها استفاده کنیم از پروژه حذف و با استفاده از این پکیج بتوان به پروژه اصلی لاراول اضافه کرد و به این شکل فریمورک اصلی مقداری سبک‌تر باشد.

آشنایی با Authorization Response

شما در لاراول ۶ می‌توانید به درخواست‌های Gate خود به شکل Response جواب‌های را برگردانید که این جواب‌ها در جای مناسب برنامه‌ شما استفاده شود.

Ignition صفحه ارور جدید لاراول

در لاراول ۶ شما صفحه جدید اروری دارید که با استفاده از آن می‌توانید ارورهای ایجاد شده در پروژه خود را دقیق‌تر مشاهده کنید. این موضوع به برطرف کردن سریع‌تر باگ‌ها هم می‌انجامد.

آشنایی با subquery

با ویژگی subquery در Laravel 6 ما می‌توانیم در queryهای اصلی دیتابیس queryهای فرزندی هم قرار دهیم تا اطلاعات مختلفی دریافت کنیم.

سوالات متداول

?

برای یادگیری لاراول 6 باید از ابتدا لاراول یاد بگیرم؟

خیر شما برای یادگیری لاراول 6 نیاز به یادگیری لاراول از صفر را ندارید و اگر از قبل لاراول را بلد هستید، تنها لازم است با ویژگی‌های جدید آن آشنا شوید و از آن استفاده کنید.

?

لاراول 6 مناسب یادگیری است؟

 اگر قصد دارید با توسعه و اضافه شدن امکانات جدید به لاراول، خود را به روز نگه دارید، قطعا نیاز به این دارید که با امکانات جدید لاراول 6 آشنا شوید و یاد بگیرید که چطور از این امکانات در پروژه‌های خود استفاده کنید.

?

یادگیری لاراول 6 چقدر زمان میبرد؟

اگر شما از قبل با لاراول به شکل کامل آشنا باشید، برای یادگیری ویژگی‌های جدید لاراول 6 تنها به چند ساعت وقت نیاز دارید و با دیدن این دوره می‌توانید به شکل سریع امکانات جدید لاراول 6 را یاد بگیرید.

?

آیا آشنایی با امکانات لاراول 6 ضروریست؟

از دیدگاه ما جواب این سوال بله است، اگر شما تصمیم داشته باشید با لاراول اپلیکیشن‌های به روز و کاربردی‌تر ایجاد کنید، امکاناتی که در ورژن‌های جدید لاراول معرفی می‌شود به شما کمک می‌کند تا بتوانید پروژه‌های خود را بهتر، سریع‌تر و جالب‌تر ایجاد کنید.

دیدگاه و پرسش

برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید ورود یا ثبت‌نام

در حال دریافت نظرات از سرور، لطفا منتظر بمانید

در حال دریافت نظرات از سرور، لطفا منتظر بمانید

آرشیو شده
خیلی بد
بد
متوسط
خوب
عالی
4.43 از 7 رای
مدت دوره 02:01:08
تعداد جلسات: 10
نوع دوره: رایگان
شرکت‌کنندگان: 1489 نفر
گواهی پایان دوره
وضعیت: ابتدا وارد سایت شوید
گواهی پایان دوره راکت چیست؟
حسام موسوی
مدرس دوره

بیشتر از ۱۵ سال هست که در حال برنامه‌نویسی و انجام پروژه های مختلف هستم و ۱۰ سالی هست که آموزش برنامه‌نویسی به علاقمندان حوزه برنامه نویسی میدیم در همه این مدت الان عاشق کدزنی و چالش‌های پروژه‌های مختلفم. به تدریس علاقه خاصی دارم و دوست دارم دانشی ک...