سوالات و گفتگوها

#امکان_جدید : امکان جدیدی در بخش سوالات و گفتگوها قرار داده‌ایم به این شکل که می‌توانید، دوستان خود را با فقط تگ کردن به گفتگو‌های کاملا خصوصی دعوت کرده و درباره مسائل مختلف در فضای خصوصی، صحبت کنید.
فیلتر ها
مرتب سازی : همه بحث و گفتگوها
دسته بندی : لاراول

کدام یک تعامل بهتری با لاراول دارد : ویو جی اس یا ری اکت

33 دقیقه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

دوستان سلام، سوالی واسم پیش امده اینکه از بین ویو و ری اکت کدام یک تعامل بهتری با لاراول داره؟ درسته که لاراول اسپانسر ویو هست ولی چند مطلب در این مورد خوندم که ری اکت تعامل بهتری داره با لاراول؟ نظر شما دوستان در این مورد چی هست؟

6 پاسخ

استفاده از laravel eloquent

35 دقیقه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام من از پکیج لاراول eloquent بیرون لاروال استفاده کردم و کانکشن دیتابیس رو به شکل زیر تعریف کردم $capsule = new Capsule(); $capsule->addConnection([ 'driver' => DATABASE_DRIVER, 'host' => DATABASE_HOST, 'database' => DATABASE_NAME, 'username' => DATABASE_USERNAME, 'password' => DATABASE_PASSWORD, 'charset' => DATABASE_CHARSET, 'coll...

1 پاسخ

سواستفاده از برنامه نویسان لاراول با ویوجی اس

1 ساعت پیش
توسط milad hp آپدیت شد

اگه مصاحبه های لاراول رو رفته باشید احتمالا دیدین که طرف میگه تو که لاراول کاری بیا vue.js هم انجام بده چون اینا باهم تعامل خیلی خوبی دارن!!! این حرف کاملا اشتباهه و اصلا وظیفه برنامه نویس لاراول نیست همچین چیزی !! اگه خواستید vue.js هم کد بزنید باید حقوق بیشتری طلب کنید تنها تعامل vue.js و لاراول اینه که لاراول اسپانسر vue.js هست و میشه به شکل داخلی ازش استفاده کرد که اتفاقا روش غلطی هم هست !!!...

19 پاسخ

قرار دادن ویژگی محصول بصورت مجزا در صفحه محصول

1 ساعت پیش
توسط میلاد-م آپدیت شد

یک فروشگاه ووکامرسی راه اندازی کرده ام، سوالی که دارم اینه: چطور می تونم در صفحه "محصول تکی" به یکی از ویژگی هایی که برای محصولم از پیش تعریف کرده ام و بایگانی آن هم فعال هستش، دسترسی پیدا کنم. مثلا من برای محصولات فروشگاه ووکامرس خودم یک ویژگی برند-brand رو ایجاد کردم. این ویژگی در کنار سایر ویژگی ها، در جدول مشخصات تکمیلی ظاهر میشه و با کلیک روی مقدار برند، صفحه ی بایگانی هم براش فعال...

5 پاسخ

افزودن دیتا به ریسپانس در میدلویر

2 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان؛ میخواستم وقتی هر ریکوئستی به سرور زده شد، توی میدلویر یه سری چیزا پک بشه و حالا یا توی هدر یا ریسپانس یا هرجای دیگه اون شرایطی که چک کردم، اضافه بشه شاید منظورمو کامل نرسوندم با یه مثال میگم برای api وقتی درخواستی میاد که مثلا لیست مقالات رو بگیره، میخوام چک کنم که این کاربر ایا مقاله ای هست که نظر نداده باشه؟یا شرایط دیگه ای، میخوام توی میدلویر چک بشه و توی ریسپانسی که برمیگرده یه دی...

1 پاسخ

ruby on rails

2 ساعت پیش
توسط Mahdi Pardat مطرح شد

سلام دوستان بهترین منبع و کورسی که برای یادگیری روبی ان ریلز هست چیه اگر میتونید منو راهنمایی کنید

0 پاسخ

مشکل در نمایش محتوا

2 ساعت پیش
توسط Fari آپدیت شد

سلام خدمت همگی دلیل اینکه محتوا به درستی نمایش داده نمیشه چی هست؟ تگ های html و css نمایش داده میشه چطوری میشه این مشکلو تو php حل کرد؟

0 پاسخ

سربازی نرفتن

3 ساعت پیش
توسط ali آپدیت شد

سلام دوستان. وقتتون بخیر. من 19 سالمه و حدودا چهار سال دیگه دانشگام تموم میشه و باید به خدمت سربازی برم. میخواستم بدونم که میشه بجای رفتن به سربازی، توی شرکتی یا جایی کار کرد یا برای گروهی چیزی پروژه انجام داد که دیگه لازم نباشه سربازی بریم و جبران سربازی بکنه؟

9 پاسخ

از کار افتادن ربات

3 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

@ali.bayat من با php ربات نوشتم(کرال کردن) اما بعد از چند مدت از کار میفته میشه راهنمایی کنید که باید چیکار کنم امکان داره از این باشه یا این که تایمش رو بالا ببرم set_time_limit(0);

1 پاسخ

پنل پیامک قاصدک یا کاوه نگار یا شرکتی دیگر

4 ساعت پیش
توسط حسن حکمتی آپدیت شد

سلام دوستان . میخام برای سایت لاراولی خودم، پنل پیامک بگیرم ، (برای احراز هویت و اطلاع رسانی تخفیف ها و سفارشات) با توجه به اینکه اکثرا امکناتشون شبیه به همه ، اما کیفیت سرویس مشخص نیست، بنظر شما و طبق تجربه کدوم شرکت سرویس بهتری ارائه می‌ده ؟ به ترتیب اینا مهمه برام 1- سرعت ارسال (اینکه کاربر خیلی منتظر نشه و بیخیال بشه و اینکه اصلا بدستش برسه) 2- کیفیت پشتیبانی 3- قیمت مناسب لطفا اگه تجربه ای دا...

4 پاسخ

انتشار و deploy کردن یک اپلیکیشن MERN

5 ساعت پیش
توسط Amir مطرح شد

سلام خدمت همه دوستان دوستان فرض کنید شما یک اپلیکیشن نسبتا بزرگی رو با MERN استک توسعه دادید (MongoDB, Express, React, NodeJS) و الان دیگه میخواید پروژه رو ببرید برای production و دیگه دیپلوی کنید کجا اینکارو انجام باید داد تو ایران ؟ حالا خارج از ایران سرویس هایی هستند که اینکارا رو بینهایت آسون تر میکنند، مثل Heroku و مثلا برای پروژه های جدی ترِ full-stack سرویس digital-ocean و aws آمازون اما در...

0 پاسخ

سرچ یک متن در دیتابیس

5 ساعت پیش
توسط coarad supp آپدیت شد

سلام ..چطور میشه یک متن "وب سایت اموزشی راکت" در دیتابیس جستجو کنم ... میخام کل متن و یا بخشی از متن در جستجو پیدا بشه ... $result=$bookList->where('subject','like' ,"%\"{$search}\"%") ->orWhere('author' ,'like','%'.$search.'%') ->orWhere('issue' ,'like','%'.$search.'%') ->orderBy('id','desc') ->paginate(30); به جای $search یک ارایه قرار بگیره ... از کل...

2 پاسخ

کار در شرکت

6 ساعت پیش
توسط حسین شیری نژاد آپدیت شد

سلام دوستان برادرانه راهنماییم کنید ۲۰ سالمه، من فرانت کار میکنم واسه یه شرکت(الان تقریبا ۲ ساله) و تقریبا دیگ الان دارم به vue مسلط میشم وقبلش با jquery javascript کار میکردم همچنین به html , css هم مسلطم و تقریبا همیشه سعی کردم از همون اول کاری ک انجام میدم رو بهتر و بهتر کنم و همیشه سعی ام بر اینه ک حرفه ای تحویل بدم پروژه رو. اینم بگم ک امسال دارم ۲ت میگیرم با بیمه(۸ ساعت کار) حالا متاسفانه اخ...

9 پاسخ

تفکیک ریدایرکت فرم لاگین یوزر و فرم لاگین پسورد

7 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان... توی لاراول برای هر نوع یوزر یه گارد مخصوص دارم.. کاربر عادی و ادمین.. دوتا جدول متفاوت دارن و لاگین هردوشون هم درست کار میکنه.. ببینید آدرس لاگینشون اینطوریه کاربر عادی /login ادمین /admin/login حالا مشکلی که هست وقتی کاربر عادی لاگین میشه بعدش علاوه بر این که در حالتی که لاگینم، اگر بخوام به فرم لاگین یوزر برم ریدایرکت میکنه بلکه حتی بخوام به فرم لاگین ادمین هم برم بازم ریدایرکت م...

3 پاسخ

طراحی سایت

7 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

بنظر دوستان چطور میشه نمونه کارهای موفقی در حوزه طراحی سایت داشت برای استخدام و شروع کار

4 پاسخ

composer error allowed memmory size

7 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام جدیدا روی سیستم وقتی مثلا میخام کمپوسر رو اپدیت کنم یا یک پکیج باهاش نصب کنم با چنین اروری مواجه میشم مشکل کجاست ؟راه حل چیه؟باید چیکار کنم PHP Fatal error: Allowed memory size of 1610612736 bytes exhausted (tried to allocate 4096 bytes) in phar://C:/composer/composer.phar/src/Composer/DependencyResolver/RuleWatchGraph.php on line 52 Fatal error: Allowed memory size of 1610612736 bytes exh...

5 پاسخ

ترک دانشگاه و تحصیل به منظور برنامه نویسی و کار

8 ساعت پیش
توسط MrHamid آپدیت شد

این مطلب رو در خصوص اقای موسوی و باقی دوستان که مردم رو تشویق به ترک دانشگاه و شروع برنامه نویسی و وارد شدن به کار میکنن میزارم! این تشویق ها خیلی وقت ها جنبه تبلیغاتی و بازار داغی داره و خیلی وقت ها کورکورانه هست! لطفا متن زیر رو بخونید بعد اگه نظری داشتین خوشحال میشم بدونم. @hesammousavi در خلال جنگ جهانی دوم آمریکایی‌ها بمب‌افکن‌هاشون رو‌ که گلوله ضدهوایی می‌خورد بررسی و تصمیم‌ گرفتن نقاطی که...

53 پاسخ

جدول گزارش گیری

11 ساعت پیش
توسط حسن حکمتی آپدیت شد

@ali.bayat من میخوام یک جدول گزارش گیری برای سایت خودم ایجاد کنم که سایت جدول یوزر و جدول ایمیج و جدول مقالات داره اولا میخوام بدونم جدول گزارش گیری چه خصوصیاتی باید داشته باشد و این که باید با تمام جداول در ارتباط باشد یا نه و اینکه هر اتفاقی از قبیل ادیت و دیلیت و ارورها باید در این جدول ذخیره بشن یا نه ممنون میشم این قضایا رو برام شرح بدید و یک نمونه معرفی کنید

3 پاسخ

برنامه فیلم برداری از دسکتاپ

11 ساعت پیش
توسط imaniy آپدیت شد

سلام من میخام توی اینستاگرام فیلم های آموزشی آپلود کنم چه نرم افزاری رو برای فیلمبرداری از دسکتاپ کامپیوتر پیشنهاد میدین؟ میخام خیلی پیچیده نباشه و خروجی فیلم خیلی حجم بالایی نداشته باشم و یه سری از قابلیت ها که تو اکثر ویدیو های آموزشی که میبینم رو داشته باشه مثالا قابلیت زوم یا دور یه چیزی خط کشدن و...

3 پاسخ

مشکل develop کردن vuejs در سرور

17 ساعت پیش
توسط حسین شاهپوری آپدیت شد

دوستان من یک سرور با لایسنس Cpanel دارم پروژه خودم ک لاراول و vuejs هست رو آپلود کردم و از طریق ftp پروژه رو develop میکنم حالا مشکلم اینه در ترمینال سرور دستور npm run watch-poll رو میزنم اوکیه و run میشه ولی تغییرات vue اصلا اعمال نمیشه @hesammousavi @ali.bayat @mohsenbostan

10 پاسخ

از کار افتادن cmd

17 ساعت پیش
توسط Ali_Gh آپدیت شد

سلام من path سیستمم رو عوض کردم باعث شد cmd از کار بیفته الان نمی تونم اصلا توش هیچی تایپ کنم کسی می دونه چیکار باید کنم؟

3 پاسخ

ایجاد دسترسی به پوشه storage در داکر

21 ساعت پیش
توسط madadi آپدیت شد

سلام دوستان وقت بخیر من پروژه ام رو داکرایز کردم اما رو سرور وقتی ایمیج ساخته میشه دسترسی به پوشه storage نداره ممنون میشم اگر راهنمایی کنید پروژه لاراول هست

3 پاسخ

كاربرد حلقه تودرتو

21 ساعت پیش
توسط حسن حکمتی آپدیت شد

سلام مبحث حلقه تودرتو چون يك مقدار گيج كننده هست ميخواستم بدونم كاربردش در زمينه مثلاً بك اند چي هست و زياد استفاده ميشه يا نه؟ تشكر

5 پاسخ

اموزش vuejs

22 ساعت پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

با سلام ممنون میشم اگر آموزش عالی در رابطه با vuejs معرفی کنید(مبتدی تا پیشرفته).سپاس فراوان

3 پاسخ

ریست کردن path سیستم

23 ساعت پیش
توسط zahra ghasemi آپدیت شد

سلام وقتتون بخیر من path سیستمم رو عوض کردم الان برای run کردن npm به مشکل خوردم نمی دونم path اولیه چی بود کسی می تونه بهم کمک کنه ریستش کنم؟ویندوز 10 الان cmd باز می کنم و توش تایپ می کنم به صورت علامت سوال نشون میده

2 پاسخ

مشکل در تغییر نام یک فایل در لاراول storage

24 ساعت پیش
توسط محسن مهری آپدیت شد

سلام - میخام یک فایل رو تغییر نام بدم اما درست کار نمیکنه، به درستی فسیدش رو هم use کردم، خط کدهای من چه مشکلی داره ؟ تمام فایل هام رو در directory public/files/ ذخیره کردم . اینم کدهام : //use Illuminate\Support\Facades\Storage; . . . public function RenameFile($filename,$newname=null){ if(!$newname) { $newname=$filename; } $file = public_path() . '/fi...

0 پاسخ