بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

فیلتر ها
مرتب سازی : همه بحث و گفتگوها
دسته بندی : لاراول

ارور ۵۰۴

لاراول
- 28 ثانیه پیش
توسط 1masoud آپدیت شد

@hesammousavi @ali.bayat من وقتی صفحه سایتم رو لود میکنم هرزگاهی این ارور رو میده ۵۰۴ Gateway Time-out The server didn't respond in time.

7 پاسخ

تخفیف زمان دار

لاراول
- 49 دقیقه پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام این سیستم تخفیف های زمان داره چجوریه؟ مثلا میگن این محصولات تا 40 درصد تخفیف و تا 12 ساعت دیگر

3 پاسخ

سوال درباره لاراول

لاراول
- 1 ساعت پیش
توسط مرتضی صبیحی آپدیت شد

سلام من الان دارم دوره آموزش مقدماتی لاراول راکت رو میخونم و آقای موسوی گفتند که اگر یاد بگیرم میتونم هر پروژه ای رو انجام بدم حالا من به انتهای پروژه رسیدم و خوب با توجه به آموزش روون ایشون مباحث گفته شده رو یاد گرفتم آیا الان این توانایی رو دارمکه یه پروژه انجام بدم مثلا یه پروژه خبری مثل ایرنا دوره لاراول راکت https://roocket.ir/series/laravel-from-scratch @hesammousavi @alimotreb @ali.bayat

7 پاسخ

ReflectionException

لاراول
- 2 ساعت پیش

سلام و وقت بخیر بعد از آپلود پروژه لاراول روی هاست برای بعضی از روت ها( یا کنترلرها) خطای زیر رو دارم: ReflectionException Class App\Http\Controllers\extraproController does not exist (بازم میگم که فقط برا بعضی از کنترلر ها این خطا رو دارم) دلیلش چی میتونه باشه؟ مرسی

0 پاسخ

باگ سایتمون

لاراول
- 2 ساعت پیش
توسط 1masoud آپدیت شد

@ali.bayat چطوری میتونیم بفهمیم سایتمون چه باگی داره میخوام سایتم رو چک کنم

3 پاسخ

قرار دادن ایمیل و sms در صف i

لاراول
- 11 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

@ali.bayat من می خوام ارسال ایمیل و smsرو داخل صف قرار بدم؟ میشه راهنمایی کنید اینم کدم if (filter_var($request->mobile, FILTER_VALIDATE_EMAIL)) { if( User::where('email','=',$request->get('mobile'))->first()) { return back()->withErrors("این ایمیل وجود دارد"); }else{ session()->put('token_mobile1'...

2 پاسخ

IP Geolocation API

لاراول
- 11 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

@ali.bayat چطور میشه با IP Geolocation API موقعیت شهر رو درآورد

2 پاسخ

حذف یوزر و پسورد سرور

لاراول
- 12 ساعت پیش
توسط 1masoud آپدیت شد

@ali.bayat من برای گرفتن غکس از سرور و نمایش دادن آن در سایت از ftpاستفاده کردم(من دو تا سرور دارم یکی عکسها درونش هست و دیگزی خود سایت)زمانی که می خواد لینک عکس رو به من نشان بده یوزر و پسورد سرور رو می خواد باید برای حل این مشکل چیکار کنم؟

9 پاسخ

تغییر ورژن php cli

لاراول
- 19 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام، چطور میشه ورژن php cli رو تغییر داد تا ورژن لاراول رو ارتقا داد؟

2 پاسخ

خطای SQLSTATE 42000 برای احزار هویت Auth

لاراول
- 21 ساعت پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

درود دوستان... می خوام برخی قابلیت ها از دید کاربران مهمان مخفی کنم... مثلا کاربر شماره ۱ می توانند نوشته های خود را در نمایه خود ویرایش و حذف کند, ولی کاربر شماره ۲ نمی تواند نوشته های کاربر شماره ۱ ویرایش و حذف کند, این مشکل در نمایه حل شده ولی در ادامه نوشته ها (show.blade.php) این قابلیت ها نشون میده. کد زیر را به کار بردم و خطا میده: @if(Auth::user()->id == $endWorld->user_id) @else...

19 پاسخ

حساب کردن فاصله کاربران با یه نقطه

لاراول
- 21 ساعت پیش
توسط محمد قربانی آپدیت شد

دوستان میخواسم یه لوکیشن رو با اسکوپ بفرسم به مدل و با لوکیشن کاربر حساب کنه مسافت رو و به عنوان یه پراپرتی اضافش کنه به مدل ،کسی میدونه چطوری میشه این کارو کرد؟ مشکلم قسمت کد حساب کردن مسافت نیست،مشکلم همین اسکوپ زدن یا هر راه دیگه و اپند کردن این پراپرتی هست

1 پاسخ

طراحی دیتابیس برای سایت وبلاگ ساز

لاراول
- 21 ساعت پیش
توسط محمد قربانی آپدیت شد

سلام دوستان،خسته نباشید، یه سایت وبلاگ ساز هست،که در مورد رابطه دیتابیسش سر در گم شدم،ممنون میشم کمک کنید، رابطه وبلاگ و مقاله ها با دسته بندی،چون blog,article با category رابطه دارن،به فکرم رسید از polymorphic استفاده شه،ولی انگار رابطش برعکس میشه، ///category model //// public function categoryable() { return $this->morphTo(); } ///blog model //// public function category() {...

11 پاسخ

مشکل با لاراول میکسر

لاراول
- 1 روز پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام دوستان من وقتی کد (npm run dev) میزنم ارور میده هرچقدر گوگل کردم نتونستم جوابی پیدا کنم npm ERR! code ELIFECYCLE npm ERR! errno 1 npm ERR! @ development: cross-env NODE_ENV=development node_modules/webpack/bin/webpack.js --progress --hide-modules --config=node_modules/laravel-mix/setup/webpack.config.js npm ERR! Exit status 1

4 پاسخ

pagination in laravel collection

لاراول
- 2 روز پیش

سلام و درود من این مدل رو دارم class Attribute extends Model { public function scopeFilter($query) { // filter queries return $query->paginate($query); } } و در کنترلر این اعمال انجام شده: $attributes = Attribute::filter(); return new AttributeCollection($attributes); و در AttributeCollection : public function toArray($request) { return [ "dat...

0 پاسخ

مشکل با پکیج roumen sitemap در لاراول

لاراول
- 2 روز پیش
توسط reza abase آپدیت شد

پکیج roumen/sitemap روی لاراول 5.7 نصب نمیشه و اخطار میده لاراول 5.7.25 رو پاک کن همچین چیزی؟؟ و خودش توضیح داده که اون رو برای نسخه 5.7 داخل coposer.json قرار بده روش اینکار چطوره؟ راهی دیگه ای جز آپدیت کردن لاراول نیست؟

3 پاسخ

استفاده از لاراول پاسپورت برای پیاده سازی multi auth

لاراول
- 2 روز پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام دوستان پروژه ی من شامل چندنوع کاربر هست که جدول هاشون جداست .multi auth رو پیاده سازی کردم ولی مشکل اینجاست که تفاوتی بین کاربرهام نمیذاره پاسپورت و توکنی برای کاربر با id= 1 تولید میشه با توکنی که برای ادمین با id = 1 قابل تشخیص و تمییز نیست .

1 پاسخ

گزارش گیری در لاراول

لاراول
- 2 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان. در حال کار بر روی یک سیستم فروشگاهی هستم. میخوام که 4 نوع گزارش گیری داشته باشم. 1 - گزارش امروز 2 - گزارش هفته 3 - گزارش ماه 4 - گزارش سال که قراره که تعداد سفارشات ، مقدار ( پول ) فروش ، تاریخ ( برای نمودار chart.js )گزارش گرفته شه. لطفا اگر امکان پذیره راهنمایی کنید که چطوری باید از چنین چیزی گزارش گرفت. جدول هم به صورت زیر هستش. <?php use Illuminate\Support\Facades\Schema; use...

2 پاسخ

ایجاد نمونه کار

لاراول
- 2 روز پیش
توسط علی فرمانی آپدیت شد

سلام من به مدت دو ماه دوره های آموزشی لاراول رو مطالعه کردم و چند روز پی به دنبال کار رفتم در شرکتشون از من خواستن که نمونه کار برای استخدام شدن بفرستم می خواستم بدونم یه نمونه کاره عالی چه ویژگی هایی رو برای یه برنامه نویس بک اند باید داشته باشه و همچنین یه راهنمایی هم اگر ممکنه برای اجراش بم بگین خیلی ممنون

4 پاسخ

خطای Trying to get property id of non object

لاراول
- 2 روز پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

درود دوستان... می خوام در بخش نمایه کاربر برای کاربران مهمان برخی از المان ها مخفی کنم. کد زیر به کار می ببرم خطا می دهد: @if (auth()->user()->id == $endworld->user_id) <div class="col-md-۳ text-center"> <button type="button" class="btn btn-warning btn-sm">ویرایش</button> <button type="button" class="btn btn-danger btn-sm">حذف</but...

2 پاسخ

خرید آنلاین فایل های حجیم

لاراول
- 3 روز پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام دوستان، وقت بخیر 🌟🌟 شرح خلاصه: چطور میشه لینک اختصاصی برای دانلود یک فایل با حجم بالا حدود یک گیگ تولید کنم ، این کارو با لاراول انجام میدم ولی تمام رم اشغال میشه و سایت بالا نمیاد 🌟🌟 شرح کامل: یه پروژه دارم انجام میدم که قراره در اون فایل های با حجم زیاد به فروش برسه، حدود یک گیگ، به کمک Laravel Signed Url میام محدودیت زمانی میذارم برای لینک دانلود و یه لینک اختصاصی برای کسی که فایل رو خری...

19 پاسخ

ارور در لاراول هنگام insert

لاراول
- 3 روز پیش
توسط KING_PHP آپدیت شد

سلام موقع درج اطلاعات در تیبل با این ارور در لاراول مواجه میشم اشکال از کجاست Illuminate \ Database \ QueryException (۱۰۴۵) SQLSTATE[HY۰۰۰] [۱۰۴۵] Access denied for user 'homestead'@'localhost' (using password: YES) (SQL: insert into `articles` (`user_id`, `title`, `slug`, `text`, `author`, `updated_at`, `created_at`) values (۱, مقاله شماره یک, ?, لورم ایپسوم یا طرح‌نما (به انگلیسی: Lorem ipsum) ب...

22 پاسخ

پروژه سیستم بلاگ دهی شبیه به بلاگفا

لاراول
- 3 روز پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه دوستان من یه پروژه میخوام پیاده سازیم تقریبا شبیه به سیستم بلاگ دهی بلاگفا ، دوتا سوال دارم تو این زمینه 1-نحوه ی تولید sub domain به صورت کاملا اتوماتیک.هیچ دیدی ندارم راجع به این داستان اگه کمک کنین ممنون میشم . 2- سطح دسترسی ها پروژه به این صورت هست که ما چند کاربر مختلف داریم نویسنده ، ادمین ، **** ادمین اصلی سایت و نویسنده هایی که ادمین ها میتونن از بین ن...

2 پاسخ

استفاده از pusher در laravel

لاراول
- 3 روز پیش
توسط Arshavir آپدیت شد

سلام دوستان من یه سری داده اضافه می کنم در دیتابیس تا اینجا مشکلی نیست من میخوام اون داده های که فیلد is_view آن ها برابر صفر هست رو بهم نشون بده بدون رفرش کردن کد کنترلر: public function show(){ $task = Task::where('is_view',0)->get(); broadcast(new TaskNew($task)); return $task ; } کد قسمت ایونت: public $task; public function __construct($task) { $this->task = $task;...

2 پاسخ

وبسایت جدید لاراول رونمایی شد

لاراول
- 3 روز پیش
توسط thrashzone13 آپدیت شد

لاراول تصمیم گرفت سایت خودشو بروز رسانی کنه و ظاهر رو به کلی تغییر بده همچنین با یه تغییر برند و تغییر شعار کاری هم همراه هست. نظرتون راجب تغییر روند کاری لاراول چیه؟ https://laravel.com

5 پاسخ

معرفی پکیج لاراول با قابلیت ایجاد و یا تغییر درایور

لاراول
- 3 روز پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام میخوام یه پکیج بهترون معرفی کنم که برای پرداخت آنلاین توسط درگاه های مختلف در لاراول ایجاد شده. شما با استفاده از این پکیج میتونید به درگاه های مختلف دسترسی داشته باشید بدون اینکه بخواید بعدا با تغییر درگاه باز کدتون رو تغییر بدید! تنها کاری که برای تغییر درگاه میکنید اینه که داخل تنظیمات اسم اون درگاه رو به صورت دیفالت قرار میدین. لینک گیت هاب پکیج به صورت زیر هست https://github.com/shetabit...

4 پاسخ

ایجاد متغیر گلوبال متصل به دیتابیس

لاراول
- 3 روز پیش
توسط محسن بستان آپدیت شد

سلام. دوستان بنده یک جدول در دیتابیس دارم که تنظیمات سایت داخلش نگهداری میشه. حالا من میخوام که هر بار که سایت لود میشه اون اطلاعات درون یک متغییر به صورت گلوبال ذخیره بشه. روشی که خودم استفاده کردم این بود که در پوشه کانفیگ یک فایل جدید اضافه کردم و اون رو بازگشت دادم. مشکل این کار اینجاست که چون قبل از اتصال دیتابیس اجرا میشه نمیتونه اطلاعات رو از دیتابیس بگیره . لطفا اگر راهی سراغ دارید بهم بگی...

1 پاسخ

عدم نمایش کامنت‌های child در polymorphic در لاراول

لاراول
- 4 روز پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام من برای بخش کامنت‌ها از polymorphic استفاده می کنم. کامنت‌های اصلی به درستی کار می کنن ولی برای نمایش کامنت‌های تو در تو اجرا نمیشه و آرایه خالی رو بر می گردونه. کد زیر رو داخل مدل Comment تعریف کردم. public function comments() { return $this->hasMany(Comment::class, 'parent_id','id'); } و در کنترلر Articleها با استفاده در ستور زیر در single page اطلاعات رو return می کنم....

6 پاسخ