بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگوها

فیلتر ها
مرتب سازی : همه بحث و گفتگوها
دسته بندی : طراحی-وب

چطور برنامه‌نویس بهتری باشیم

9 دقیقه پیش
توسط داود خانی آپدیت شد

سلام به همگی در تلاش هستم، یک پادکست جدید در باب اینکه چطور‌ میتونیم یک برنامه‌نویس کاراتر و بهتر باشیم صحبت کنم. برای همین برام جالبه که شما چه ایده‌های در مورد این داستان دارید. خوشحال میشم نظرات و تجربه‌هاتون رو به اشتراک بزارید تا حتی در پادکست مورد نظر ازش استفاده کنیم پیشاپیش تشکر از وقتی که میزارید.

گفتگو ویژه

تقسیم صفحه به دو قسمت تا پایین صفحه

55 دقیقه پیش
توسط محسن مهری آپدیت شد

سلام میخام صفحه رو به دو قسمت کامل تقسیم کنم با استفاده از بوت استرپ تونستم، اما میخام کل صفحه (یعنی تمام قد - height full ) اینگونه بشه، لطفا راهنمایی کنید ؟ <div class="row"> <div class="col text-center p-5" style="height:100% !important;"> 1 </div> <div class="col text-center p-5" style="background-color:434bdf;height:100% !important;"> 2...

0 پاسخ

باز و بسته کردن Bootstrap Modal توسط vuejs

3 ساعت پیش
توسط داود خانی آپدیت شد

چگونه میتوانیم یک Bootstrap Modal را با vuejs نمایش داد؟ در حالت عادی میتوان مودال را باز و بسته کرد اما زمانی کی در داخل فایل .vue قرار دهیم نمی توانیم Bootstrap Modal را باز و بسته کرد.

5 پاسخ

دوره جنگو

3 ساعت پیش
توسط داود خانی آپدیت شد

سلام وقت بخیر ، خسته نباشید من قبل اینکه بیام سمت جنگو سی شارپ و پی اچ پی و لاراول رو کار کردم و همه رو از توی بستر اینترنت و فیلم های آموزشی یاد گرفتم خواستم بیام سمت جنگو دیدم راکت دوره داره گفتم از سایت راکت استارت بزنم (چون دوره لاراولشو دیدم و مدرسش تسلط خوبی روی لاراول داشت ) ولی متاسفانه متاسفانه هیچ گونه تسلطی روی جنگو ندارن و من توی این یک هفته الی 10 روزی که کل دوره جنگو رو دیدم کلا هنگ...

24 پاسخ

مشکل jquery در لاراول mix

4 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام . دوستان من دو فایل bootstrap.js و jquery.js رو داخل پوشه ی js از resource گذاشتم بعد دوتا فایل در فایل دیگه که اسمش main.js هست require کردم بعد با استفاده از laravel mix فایل ها رو لود کردم ولی مشکل اینه که این ارور توو کنسول نمایش داده می شه و فایل جی کوئری لود نمی شه؟؟؟ admin.js:۱۴۹ Uncaught Error: Bootstrap's JavaScript requires jQuery at Object../resources/js/files/bootstrap.min.js...

3 پاسخ

مشکل در استفاده از کتابخانه PHP

4 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان امیدوارم حالتون عالی باشه. من از یک کتابخونه php دارم استفاده می کنم که توی اون از استاندارد PSR-۱۶ برای کش کتابخونه استفاده شده و به خاطر همین که با این موضوع آشنایی ندارم تو کدهاش به مشکل خوردم . از دوستان کسی از این موضوع سررشته داره؟ اینم لینکش : https://www.php-fig.org/psr/psr-۱۶/

5 پاسخ

بازگرداندن مقدار نادرست rowCount در pdo

4 ساعت پیش
توسط محمد علی خاصه پز آپدیت شد

سلام سوالی دارم ممنون می شم راهنمایی بفرمایید. من توی برنامه خودم از pdo استفاده می کنم .وقتی میخام تعداد سطرهایی که تحت تاثیر قرار گرفته از کوری آپدیت خودم رو با استفاده از rowcount برگردونم همش مقدار صفر دریافت میکنم ولی وقتی پایگاه داده رو چک می کنم می بینم که سطر مورد نظر به درستی انتخاب و آپدیدت شده . این حالت برای delete کردن برای من پیش نمیاد و براحتی فانکشن rowcount تعداد سطر های del...

2 پاسخ

خطا در کار با graphql

6 ساعت پیش
توسط محمد قربانی آپدیت شد

سلام دوستان؛ خسته نباشید، دارم graphql یاد میگیرم، این ارور رو دارم، مشکل از ورژن php هست؟ "message": "\"continue\" targeting switch is equivalent to \"break\". Did you mean to use \"continue 2\"?", "exception": "ErrorException", "file": "G:\\graphQL\\codebits-api\\vendor\\webonyx\\graphql-php\\src\\Validator\\Rules\\OverlappingFieldsCanBeMerged.php", "line": 355, "trace": [ { "...

2 پاسخ

استفاده از سینتکس es6 و ماژول بندی در mocha framework

7 ساعت پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام وقتتون بخیر. من ی پروژه ای رو با es6 نوشتم که از ماژول بندی es6 استفاده میکنه . تا اینجای پروژه میخام براش تست بنویسم سرچ کردم دیدم mocha گزینه خوبیه نصبش کردم و ی تستی نوشتم اما به import و export گیر میده و نمیشناستش. ممنون میشم اگه کانفیگشو بگید چطوری انجام بدم ک es6 رو هم پشتیبانی کنه

1 پاسخ

ارور Undefined symbol Validator

7 ساعت پیش
توسط محمدرضا محمدزاده آپدیت شد

سلام کسی میدونه این ارور چه موقعی میده تو لاراول بعضی از دستورات رو نمیشناسه نمیدونم چطور یهو این مشکل شد قبلا کار میکرد مثلا use Validator; زیر validator خط قرمز کشیده و وقتی روش میرم نوشته Undefined symbol 'Validator'. یا مثلا برای قسمت update که به شکل زیر نوشته بودم وارور نداشت الان زیر update خط کشیده و باز ارور بالا رو نوشته auth()->user()->update([ 'image...

4 پاسخ

ماژول نگار برای پایتون 3 منتشر شد

8 ساعت پیش
توسط علیرضا معمارزاده آپدیت شد

سلام خدمت همه کاربران راکت ماژول نگار برای پایتون 3 منتشر شده در ادامه توضیحاتی راجع به این ماژول در اختیارتون قرار میدم. نگار چیه ؟ شما نگار رو ایمپورت می‌کنید توی پروژه پایتونتون و هر کجا که نیاز بود لاگ رو می‌دید به نگار و نگار اون رو توی یک فایل ذخیره می‌کنه روش استفاده از نگار به دو روش میتونید از نگار استفاده کنید: روش اول : مستقیما متن رو میدید به نگار و اون هم میاد به صورت دیفالت در کنار س...

0 پاسخ

چگونه null بودن یه فیلد را حل کنیم

8 ساعت پیش
توسط Fardin Najafi آپدیت شد

دوستان بنده دارم Api برای برنامه خودم مینویسم توی متد store یکی از فیلد ها به نام content زمانی که با postman داده ها ارسال میشه null بر میگردونه درصورتی که این فیلد پر میشه . (dd($request->content که میگیرم null نمایش میده و خطای زیر نمایش داده میشه ولی زمانی که جدول رو بررسی میکنم عمل store انجام شده و وقتی get میکنم نمایش داده میشه اما عکس داخل مسیر مشخص شده نمیره و توی پوشه temp ذخیره میشه...

2 پاسخ

لود کردن فایل css و javascript در vuejs

9 ساعت پیش
توسط عزیزالله سعیدی آپدیت شد

چگونه میتوان فایل های جدید css و javascript را در داخل vue component لود کرد؟ میخواهم در هر component یک فایل جدید از css یا javascript را لود کنم اما نمی دانم چگونه این کار انجام بدهم.

10 پاسخ

مشکل در لیست بی نهایت reactjs

13 ساعت پیش
توسط Parastoo Ebrahimi آپدیت شد

سلام. من یه مشکلی با اسکرول بی نهایت دارم. من یه ارتفاع مشخصی به صفحه دادم و overflow-y رو اسکرول انتخاب کردم. وقتی لیست بی نهایت رو کد زدم با این css کار نکرد ولی وقتی ارتفاع و overflow-y رو برمیدارم لیست بدون هیچ مشکلی کار میکنه.اطلاعات feed برای sidebar هستن و من نمیخوام کل صفحه رو اسکرول بده. لطف میکنید راهنمایی کنید اشکال چیه؟ @hesammousavi @ali.bayat @milad

7 پاسخ

مشکل در flutter

13 ساعت پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام. من فلاترو در پوشه ای توی درایور C گذاشتم ولی زمانی که میخواستم آدرسشو وارد کنم در path.... این گذینه در ویندوز ۷ در قسمت user variables for... وجود نداشت. خودم یکی ساختم ولی زمانی که flutter رو میزنم در cmd هیچی بالا نمیاره... نه خطایی نه مطلبی نه هیچ چیز دیگه ای ... باقی دستورات هم هینن flutter doctor یا flutter create myapp باید چه کنم. ویندوزمم ۶۴ بیتی هستش.

10 پاسخ

VS Code در قسمت User Setting

14 ساعت پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

با سلام. بخش ۲ VS Code درباره ی شخصی سازی توضیح دادید. ولی VS Code من قسمت User Setting کلا فرق داره چجوری مثل یکی شما بشه ولی هنوز کد نزدم

1 پاسخ

مشکل در لینک گذاری

17 ساعت پیش
توسط محمد سلمانی آپدیت شد

@ali.bayat @mohammadsalmani28 من یک لینک دارم مثلا به نام این b.google.com می خوام زمانی که روی فلان صفحه رفت بشه morteza.ir/ch ایا باید از subdomainاستفاده کنم چطوری استفاده کنم

2 پاسخ

به کار بردن دو دیتابیس در کنار هم در لاراول

22 ساعت پیش
توسط سید محمدرضا صدیقی آپدیت شد

سلام دوستان، خسته نباشید، به نظر شما استفاده از دو دیتابیس در یک پروژه کار معقولی هست؟ مثلا sqlite در کنار mysql، یا هر دیتابیس دیگه ای، اگه میشه در چه مواردی استفاده میشه؟ و همچنین از چه دیتابیس هایی در کنار هم استفاده میکنن؟ ممنون

2 پاسخ

ذخیره Token در FireBase Cloud Messaging

24 ساعت پیش
توسط محمد قربانی آپدیت شد

سلام در راه اندازی FireBase جایی خوندم که گفته بود Token هایی که FireBase بهتون می ده رو در سرور ذخیره کنید. خواستم ببینم این کار چه فایده ای داره؟ حدس من اینه که اگر اپلیکیشن ما اعتبار سنجی داشته باشه می شه Token FireBase رو در پایگاه داده برای کاربر خاصش ذخیره کرد و با API مخصوص FireBase بتونیم برای هر کاربر Notifiction منحصر به فرد و یا برای گروهی از کاربرا Notifiction خاص ارسال نمود. درسته؟

1 پاسخ

چطوری میتونم از طریق دیتابیس رمز ادمین عوض کنم

1 روز پیش
توسط داود خانی آپدیت شد

سلام.. من یه پروژه لاراولی انجم دادم که الان نمیدونم چی شده رمز ادمین وارد نمیشه حالا میخواستم بدونم چطوری میشه رمز ادمین عوض کرد از طریق دیتابیس یا هر راهی هست که رمز رو بدست بیارم چون دسترسی به داشبورد ندارم که راحت رمز رو عوض کنم؟؟؟

2 پاسخ

اضافه کردن فونت لوکال به ویو و ویوتیفای

1 روز پیش
توسط داود خانی آپدیت شد

سلام اساتید و دوستان من سعی میکنم فونت B yekan رو به صورت لوکال توی پنل ادمین که با ویو و ویوتیفای هست اجرا کنم ولی نه ارور و نه هیچ چیزی توی کنسول بهم نشون نمیده این کد هام: فایل App.vue <style> @font-face { font-family: "BYekan" !important; src: url("assets/fonts/BYekan/Yekan.ttf") format("ttf"); } *{ font-family: "BYekan" ,"Roboto" !important; } </style> ساختار پ...

1 پاسخ

خطا Access denied for user

1 روز پیش
توسط داود خانی آپدیت شد

سلام دوستان من سایتم را در هاست اشتراکی آپلود کردم و هنگام اجرا با خطای زیر روبرو میشم در حالی که تمامی اطلاعات درست وارد شده است و کش هم پاک شده است متن ارور SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'afrascho_afra'@'localhost' (using password: YES) (SQL: select * from `teachers` where `userName` = chach limit 1)

9 پاسخ

قرار دادن عکس در جدول

1 روز پیش
توسط داود خانی آپدیت شد

سلام. دوستان من دارم یه اپلیکشن کتاب میسازم .متاسفانه توی لاراول حرفه ای نیستم .میخوام عکس اضافه کنم به یکی از ستون ها بعد از migrate کردن . میشه راهنمایی کنید که آیا عکس رو جایی آپلود کنم و مسیر رو به صورت string توی جدول قرار بدم یا راه دیگه ای هست ؟ ستون های جدولم به صورت زیر است public function up() { Schema::create('articles', function (Blueprint $table) { $table->bigIncrements('id'); $tab...

4 پاسخ

مشکل در هنگام ران کردن فلاتر

1 روز پیش
توسط hossein آپدیت شد

سلام دوستان من چند وقت پیش فلاتر رو شروع کرده بودم به آموزش و الان بعد چند وقت اومدم دوباره شروعش کنم اما موقعی که دستور flutter doctor رو میزنم این ارور رو بهم میده کسی میدونه مشکل کجاست؟ The term 'Unblock-File' is not recognized as the name of a cmdlet, function, sc ript file, or operable program. Check the spelling of the name, or if a path wa s included, verify that the path is correct and try...

6 پاسخ

راهنمایی برای ساختن نمونه کار

1 روز پیش
توسط علی فرمانی آپدیت شد

سلام خدمت دوستان عزیز من دارم php رو یاد میگیرم و تقریبا هم خوب دارم پیش میرم و الان میخوام چندتا نمونه کار خوب درست سوالی که دارم اینه بیشتر شامل چه مواردی باشه و رو چه موضوعاتی کار کنم که هم ساده باشه و هم اگر جایی خواستم رزومه بدم قابل قبول باشه بعد پروژه هایی که انجام میدم روی لوکال هاست چطوری میتونم اونارو به کارفرما ارائه بدم و ببینه

2 پاسخ

احرازهویت لاراول

1 روز پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام خسته نباشید ببخشید من از auth استفاده کردم اما نمی دونم چه طور باید login کنم. ممنون می شم راهنمایی کنید...

1 پاسخ

هوش مصنوعي و يادگيري ماشين

1 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام بازار كار هوش مصنوعي و يادگيري ماشين تو ايران چطور هست؟ و اين كه چه استارتاپ ها و شركت هايي رو در ايران ميشناسيد كه در اين زمينه فعاليت ميكنند؟ و اينكه بهترين منابع و وب سايت هاي ايراني و خارجي براي آموختن هوش مصنوعي و يادگيري ماشين چي هست؟ تشكر

2 پاسخ