بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

فیلتر ها
مرتب سازی : با بهترین پاسخ
دسته بندی : لاراول

کش سیستم Redis یا فایل در Laravel

لاراول
- 11 ساعت پیش
توسط 1masoud آپدیت شد

سلام من یه بررسی انجام دادم برای سیستم کش اطلاعات بر پایه file و یا redis در فریم ورک Laravel. فراخوانی یک داده بزرگ از Mysql نزدیک 13 ثانیه زمان می بره. فراخوانی همون اطلاعات از cache فایل لاراول کمتر از یک ثانیه زمان و در حدود 0.6 ثانیه زمان نیاز دارد. همان داده با Redis چیزی در حدود 7 ثانیه زمان می برد. تصور من این بود که Redis چون از رم استفاده می کنه زمان کمتری از ذخیره اطلاعات در فایل نیاز د...

12 پاسخ

حذف یک مقاله در نسخه 6 لاراول

لاراول
- 2 روز پیش
توسط TEFO آپدیت شد

سلام دوستان همگی خسته نباشید این تکه کد در نسخه ۵.۸ لاراول بدرستی کار میکنه ولی در نسخه ۶ خطا میده اگر ممکنه راهنمایی بفرمایین چه چیزی تغییر کرده <form action="{{route('product.destroy',['id'=>$item->id])}}" method="post"> {{method_field('delete')}} {{csrf_field()}} <div class="btn-group btn-gro...

1 پاسخ

مشورت درباره دیتابیس فروشگاه اینترنتی

لاراول
- 2 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان من میخوام بدونم برای جدول users یه فروشگاه اینترنتی که فروشنده ها میتونن داخل این فروشگاه برای خودشون پیج درست کنن و محصولاتشون رو بفروشن چه ساختاری (فیلدها و روابط بین جدولها) پیشنهاد میدین؟ به نظرتون با توجه به اینکه اطلاعات هر نوع کاربر (ادمین - فروشنده - خریدار) فرق داره برای هرکدومشون جدول جدا درست کنم یا یه جدول user بزارم و برای اطلاعات هرنوع یوزر یه جدول جدا و با کلید خارجی به...

5 پاسخ

درگاه پرداخت پارسیان

لاراول
- 2 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

با سلام و خسته نباشید من مشکلی که دارم اینه که وقتی کاربر پرداختی انجام میده میخوام در جدول order ثبت بشه اما کد که دارم کد زیر چه تغییرات باید لحاظ کنم public function verify_parsian(Request $request){ if ($request->isMethod('post')) { $data = $request->all(); $PIN = ''; $LoginAccount = $PIN;// Required if (!$request->get('status'...

14 پاسخ

جدا کردن ساعت از تاریخ در فیلد تاریخ

لاراول
- 2 روز پیش
توسط محمد حسین وفق آپدیت شد

با سلام من در یک جدول که به کاربران سایت نمایش می دهم از فیلد create at برای نمایش تاریخ استفاده میکنم مشکل اینجاست که داخل این فیلد ساعت نمایش داده میشود اما من فقط تاریخ میخوام نمایش بدهم چطور میشود در foreach تابع ام این تاریخ را نمایش بدم و قسمت ساعت را حذف نمایش به کاربر حذف کنم

5 پاسخ

فراخوانی ویدیو از دیسک خاص storage در لاراول

لاراول
- 2 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان من توی یه پروژه ویدیو های آموزشی رو توی storage قرار دادم ، ولی مشکل اینجاست که نمیدونم چطور باید ویدیو رو آنلاین نمایش داد ؟ با دو روش زیر هم تست شده ( برای دانلود مستقیم مشکلی نیست بحث پخش آنلاین هست ) : <video id="my-video" class="video-js" controls preload="auto" poster="{{ \Illuminate\Support\Facades\Storage::url($lesson->photo_path) }}" data-setup="{}"> <source s...

4 پاسخ

اضافه کردن نود جی اس به لاراول

لاراول
- 3 روز پیش
توسط salman آپدیت شد

با عرض سلام و ادب بنده یک پروژه با لاراول توسعه دادم حالا میخوام سرویس چتش با nodejs باشه چطور میتونم در لاراول از نود جی اس استفاده کنم و route های نودجی اس رو فراخوانی کنم @endworld @hesammousavi @ali.bayat

1 پاسخ

کم شدن کد های ویو های لاراول

لاراول
- 3 روز پیش
توسط Reza Banaie آپدیت شد

سلام یک دوستی چند مدت پیش بهم گفت که چرا پوشه Admin و Home پروژت رو جدا کردی و گفت چرا از روش فلان استفاده نمیکنی که نخوای برای قسمت ادمین سایتت و قسمت هوم سایتت مستر پیج جدا گانه بزنی و اینطور کد هات زیاد تر میشن. میخوام بدونم چه روشی بوده ؟

1 پاسخ

پیاده سازی دیزاین پترن Repository

لاراول
- 3 روز پیش
توسط Saeed آپدیت شد

سلام و خسته نباشید میخواستم بدونم روش استاندارد پیاده سازی ریپزیتوری پترن در لاراول چیه؟؟ کسی تا حالا انجام داده ؟؟ روشی که من در نظر دارم ساخت یک اینترفیس برای هر ریپزیتوری که توابع اختصاصی اون ریپزیتوری رو داشته باشه و ساخت یک BaseRepository برای عملیات CRUD که تمام ریپزیتوری ها از این کلاس مشتق میشن ممنون میشم اگر کسی تجربه ای داره بگه با تشکر

4 پاسخ

اپلود نشدن تصویر بر روی سرور

لاراول
- 5 روز پیش
توسط reza abase آپدیت شد

سلام من سایتمو بردم روی سرور الان تو پنل ادمین میخوام تصویر مقاله رو اپلود کنم هیچ تصویری تو پوشه ای که برا تصاویر گذاشتم نمیره مشکل از چی هست ؟

5 پاسخ

نام فیلد

لاراول
- 5 روز پیش
توسط parsa آپدیت شد

سلام دوستان وقت بخیر ما در دیتابیس یه جدول داریم بعد یکی از ستون ها مثلا اسمش user_location هستش وقتی یوزر میخواد فرم رو ارسال کنه این فیلد رو پر نمی کنه و validate بهش گیر میده مثلا میگه the user_location field is required حالا سوالم اینه آیا راه دیگه ای داریم که اسم فیلد اونجوری نمایش داده نشه؟ چون زشت میشه مثلا بنویسه The User Location Field is Required

1 پاسخ

آپلود کردن همزمان چندین فایل در لاراول بدون نام تکراری

لاراول
- 5 روز پیش
توسط kiomars آپدیت شد

سلام برای اپلود چندین فایل با هم در لاراول از این کد استفاده میکنم if (is_array($files) || is_object($files)) { foreach ($files as $file) { $name = time() . '.' . $file->getClientOriginalExtension(); $file->move(public_path('uploadmusic'), $name); PostPhoto::create([ 'post_id' => $post->id,...

1 پاسخ

استفاده از blade برای لود فایل های اسکریپ

لاراول
- 6 روز پیش
توسط reza abase آپدیت شد

سلام رفقا چجور میشه با blade یه فایل اسکریپ رو جاهایی که لازم داریم لود کنیم مثلا همین ری کپچا فایل js که داره رو فقط تو صفحات لاگین و ثبت نام لود کنیم و جاهایی که نیاز نیست از ریکوست بی خود جلوگیری بشه ممنون میشم راهنماییم کنید

2 پاسخ

هدایت اپلیکیشن به درگاه بانکی در مرورگر

لاراول
- 6 روز پیش
توسط parastoo.a آپدیت شد

سلام اپلیکیشنی نوشتم که قابلیت افزایش اعتبار داره و برای افزایش اعتبار درگاه بانکی از وب ویو باز میشه و همه چی به درستی کار میکنه.حالا میخوام مثل اسنپ فود وارد مرورگر بشه و از اونجا پرداخت انجام شه.مطلبی پیدا نکردم که کمک کنه.اپلیکیشن اسنپ فود رو که دیدم: https://newapi.zoodfood.com/_payment/finished/14q64jk میخوام بدونم 14q64jk کد تراکنشه؟دقیقا چیه؟در واقع هدفم اینه که یه لینک به اپلیکیشن بدم که...

4 پاسخ

mail در لاراول

لاراول
- 7 روز پیش
توسط امین بیطرف آپدیت شد

سلام وقتی ایمیل ارسال میشه تو قسمت موضوع , اسم mail که ساختم میاره مثلا یه mail به اسم acceptComment ساختم وقتی ارسال میشه ایمیل , موضوع رو مینویسه Accept Comment باید کجارو کاستومایز کنم؟ @Alimotreb @ali.bayat

1 پاسخ

مستندات آفلاین سایت لاراول

لاراول
- 7 روز پیش
توسط Ali Matin آپدیت شد

سلام در صورت نیاز به مستندات آفلاین سایت لاراول به در قالب html و css. دقیقا مشابه با مستندات اصلی سایت به نشانی: https://laravel.com/docs می تونید از لینک زیر دانلود بکنید: https://github.com/skydevelopersir/laravel-docs توجه: مستندات تنها از نسخه 6.0 به بعد آپدیت می شوند.

2 پاسخ

مشکل لاراول در هاست اشتراکی

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط بهزاد میرزازاده آپدیت شد

سلام دوستان . من عادت دارم از اوایل پروژه اون رو آپلود کنم روی هاست تا اگر ناسازگاری دارد از ابتدا حل کنم . البته بخاطر سوال زیاد پرسیدم هم شرمنده :| بعد از آپلود ... ارور : Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function Symfony\Polyfill\Mbstring\iconv_strpos() in /datas/rialgift/public_html/rialapp/vendor/symfony/polyfill-mbstring/Mbstring.php:۴۹۰ Stack trace: #۰ /datas/rialgift/public_h...

7 پاسخ

پلیر استفاده شده در راکت

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط seyyed mohamad hashemi آپدیت شد

سلام میخواستم بدونم پلیری که برای پخش ویدیو در راکت داره استفاهد میشه اسمش چیه ؟ ایا به صورت پیش فرض همه این اپشن های فعلی رو داره یا که نه خود مدیران راکت بهش اافه کردن. چیزی که برام خیلی مهمه اینه که قابلیت پخش با کیفیت های مختلف رو بهم بده

2 پاسخ

file manager در لاراول

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط بهزاد میرزازاده آپدیت شد

درود ، آیا در پروژه هاتون از پکیجی برای مدیریت فایل ها استفاده کردید ؟ اگه بله ، کدوم پکیج ؟

7 پاسخ

فراخوانی تنظیمات از سمت دیتابیس

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط محسن بستان آپدیت شد

@khanzadimahdi سلام دوستان. بنده از پکیج shetabit/payment استفاده میکنم. توی دیتابیس یه تیبل تنظیمات دارم که درگاه دیفالت ، مرچنت آی دی و کالبک یو آر ال رو نگهداری میکنه. حالا میخوام که اون تنظیمات رو توی config\payment.php استفاده کنم. خودم یک پوشه helper اضافه کردم و اطلاعات رو دریافت کردم منتها مشکل این جاست نمیشه به صورت مستقیم تو config\payment.php از اون استفاده کرد و دچار ارروری که در آدرس...

1 پاسخ

مشکل لاراول بعد از انتقال به سیستم دیگر

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط محسن بستان آپدیت شد

سلام دوستان. بنده روی یه لپ تاپ یه پروژه لاراولی ایجاد کرده بودم ( لاراول 6 ). حالا برای ادامه کار اونو منتقل کردم روی سیستم خودم. اولین بار با گیت این کار رو کردم اما هربار که میخواستم دستور های کامپوزر یا آرتیسان رو اجرا کنم این اررور میداد . > php artisan cache:clear In Model.php line 1253: Call to a member function connection() on null لاین 1253 مدل هم به صورت زیر هست : /** * Resol...

4 پاسخ

ایجاد زیردامنه دانلود برای سایت آموزشی

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط میلاد جعفری آپدیت شد

سلام دوستان من سایت آموزشی پیاده کردم و قصد دارم تا اموزش ها و فایل های اموزش هایم را روی هاست دانلودی اپلود کنم و فقط لینکشو داخل سایتم قرار بدم مثلا dl.site.ir باشه هاست دانلودم دوستانی که تجربه این کار رو دارن ممنون میشم راهنمایی کنن

2 پاسخ

خروجی pdf از اطلاعات

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان من برای خروجی اکسل از پکیج Laravel Excel استفاده کردم الان خروجی pdf هم میخوام بگیرم قبلا اقای @hesammousavi یه پکیج معرفی کردن اما داخل کامنتاش نوشته بودن تازگیا فارسی پشتیبانی نمیکنه اگه کسی راه حلی میدونه معرفی کنه

3 پاسخ

پکیج پرداخت برای لاراول 6

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام به همه دوستان. بنده درحال توسعه یک پروژه با لاراول 6 هستم. قراره که درگاه پرداخت ( زرین پال ) بهش وصل کنم پکیجی که خود زرین پال قرار داده آخرین بار 3 ماه پیش آپدیت شده. آیا مشکلی پیش نمیاد اگه همون رو استفاده کنم ؟ در غیر این صورت لطفا اگر پکیج خوبی رو سراغ دارید معرفی کیند.

3 پاسخ

انجام نشدن عمل اپلود در سرور

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط Alireza Nia آپدیت شد

با سلام من پروژه خودم که با لاراول 5.5 نوشته شده رو به روی هاست اشتراکی منتقل کردم اما در سرور عمل اپلود کار نمیکنه در حالی که در localhost به درستی کار میکنه کسی میدونه مشکل از کجاست؟!

7 پاسخ

پیشنهاد راهکار برای مقدار دهی به یک متغیر

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط jaber آپدیت شد

سلام دوستان در دوقطعه کد زیر متد اول یه سری فیلتر اعمال میکنه و نتایج رو برمیگردونه به یک ویو و متد دوم برای یک دکمه هست که تو همون ویو قبلی که نتایج رو داد هست و میخوام با استفاده از یک پکیج خروجی اکسل بگیرم ! حالا مشکل اینجاست من چطور میتونم این متغیر رو مقدار دهی کنم که دقیقا همین اخرین فیلتری که تو متد قبلی اعمال شده رو نتایجش رو بگیره و بفرسته برای پکیج ممنون public function result(Reque...

8 پاسخ

ارسال دقیق اطلاعات

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام چطور میتونم اطلاعات رو دقیق بفرستم یعنی اینکه تو تگ ها input اگه کاربر attribute هاش رو ویرایش کرد اطلاعات رو درست ارسال کنه. مثلا اگهname رو تغییر داد همون name که تو تگ هستش رو بگیره

3 پاسخ

مشکل ایجاد پوشه public در روت اصلی

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام من پروژه لاراول رو تو هاست اپلود کردم همه چیز خوبه . منتها یه مشکلی که داریم هنگامی که فایلی رو اپلود میکنم تو پوشه public_html ذخیره نمیشه و یه پوشه به نام public تو روت اصلی ایجاد میکنه و داخل اون ذخیره میکنه . برای رفع این مشکل چیکار باید بکنم؟ باتشکر

3 پاسخ

ابدیت یک پکیج نصب شده به نسخه جدید تر

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط reza abase آپدیت شد

سلام رفقا من یه پکیج رو قبلا نصب کردم الان نسخه جدیدش امده و میخوام ابدیتش کنم چطور میتونم این کارو انجام بدم ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

2 پاسخ

محافظت از فایل ها در هاست دانلود

لاراول
- 3 هفته پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام، بنده یک هاست دانلود در کنار هاست اشتراکی خودم خریداری کردم برای نگهداری فایل های حجیم، قراره این فایل ها به فروش برسه بنابراین نیاز به یک اسکریپت برای محافظت از اونها هستش، طبق آموزش های خوب جناب موسوی @hesammousavi میدونم چطور یک url امن برای فایل ایجاد کنم، ولی مشکل اینه که فایل در هاست دانلود قرار داره نه در هاست اصلی هاست دانلودی که دارم طبق گفته پشتیبان فقط اسکریپت پی اچ پی اجرا میشه...

5 پاسخ