بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

فیلتر ها
مرتب سازی : با بهترین پاسخ
دسته بندی : لاراول

تغییر زبان به صورت خودکار با استفاده از IP در لاراول

لاراول
- 2 روز پیش
توسط علی فرمانی آپدیت شد

با سلام من یه سایتی دارم که دو زبان انگلیسی و فارسی داره. من میخوام کسایی که با آی پی ایران وارد میشن سایت فارسی بشه و و جاهایی جز ایران انگلیسی. این آی پی ها رو از کجا باید بیارم. آیا رنج خاصی داره. ممنون

2 پاسخ

ارسال به تلگرام ایمیل sms از طریق صف

لاراول
- 4 روز پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

@ali.bayat من میخوام واسه چند بستر مختلف پیام هایی رو ارسال کنم بهترین راه و اصولی ترین راه واسه صف چیه از جاب استفاده بشه ؟ از event listener استفاده شه ؟ چه مدلی اصولی تره

1 پاسخ

فیلتر یک رابطه many to many

لاراول
- 4 روز پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام بین user و role رابطه many to many دارم میخوام کاربرانی رو برگردونم که role شماره ۱ و ۲ رو دارن فقط ۱ و ۲ نه role دیگه ای رو $users = $users->whereHas('roles', function ($q) { $q->whereIn('id', [1, 2]); }); ولی این کد جواب نمیده چون 1,3 رو برمیگردونه

3 پاسخ

جایگزین HasManyThrough برای روابط many to many

لاراول
- 5 روز پیش
توسط hamed sarkhosh آپدیت شد

دوستان سلام من یه مدل job یه مدل stage و یه مدل candidates دارم. هر job می تونه چندین تا stage(رابطه ی one to many) داشته باشه. و هر stage می تونه چندین تا candidate داشته باشه(رابطه ی one to many). پس در این صورت هر job می تونه چندیدن تا candidate داشته باشه که در stage های مختلفی قرار دارند. قبلا با متد HasManyThrough می تونستم از طریق job به تمام candidate هام دسترسی پیدا کنم حالا من اومدم رابط...

2 پاسخ

ارسال به صورت paginate به صفحه مورد نظر

لاراول
- 6 روز پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام من مقداری به شکل زیر دارم : Collection {#363 ▼ #items: array:3 [▼ 0 => Product {#394 ▶} 1 => Product {#391 ▶} 2 => Product {#392 ▶} ] } و میخوام این به صفحه به صورت paginate ارسال کنم کد هم به شکل زیر است اما خطا دریافت میکنم. foreach ($categorie as $category_pro) { foreach ($category_pro as $category_product) { $category_p[...

1 پاسخ

پیشنیاز برای ساختن اپلیکیشن چت

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط Mojtaba Michael آپدیت شد

سلام دوستان میخواستم بدونم میشه با لاراول برای یه اپ چت ساده (در حد ارسال پیام و عکس) اندروید Back-end پیاده سازی کرد که مثل اپای چت شناخته شده، realtime باشه (کاربر تا عکس یا متنی رو ارسال میکنه بلافاصله یوزر اون رو دریافت کنه). اگه با لاراول میشه راه اندازی همچین برنامه ای چه پیشنیازهایی داره؟ (چه مفاهیمی رو باید بلد باشم و از چه پکیجایی استفاده کنم؟) با تشکر

5 پاسخ

تست اپلیکشن لاراول باphpunit

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان من دارم با test لاراول کار می کنم phpunit این کد قسمت تست من هست class PopulatingFakeTest extends TestCase { use RefreshDatabase; public function test_a_user_can_browse_threads() { $thread = factory('App\User')->create(); $response = $this->get('/threads'); $response->assertSee($thread->title); $response->assertStatus(404);...

6 پاسخ

اتصال به اینستاگرام با php و لاراول

لاراول
- 1 هفته پیش
توسط hossein Emperatur آپدیت شد

سلام.من میخوام 5 تا از آخرین پست هام رو تو سایت نشون بدم وقتی طرف کلیک کرد برو تو اینستاگرام و اون عکس رو نشون بده کلی نت فروم ها چرخیدم. هیچ جا چیزی پیدا نکردم. بعضی جا هم کد قدیمی بود که تو نسخه جدید api اینستاگرام جواب نمیده تو اینستا تو قسمت توسعه دهنه ثبت نام کردم بهم secretCode و client id داده خب اینا رو چطوری استفاده کنم؟ قضیه این sandbox چیه؟ من میخوام 5 تا از آخرین پست هام رو تو سایت نشو...

5 پاسخ

پیدا نکردن کلاس در لاراول

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط hossein Emperatur آپدیت شد

سلام . من یک کلاس helper ایجاد کردم تو پوشه app/helpers یه فالی هست به اسم helperFunction بعد تو composer.json معرفی کردم "autoload": { "psr-4": { "App\\": "app/" }, "classmap": [ "database/seeds", "database/factories", "app/helpers" ] }, مشکلی نبود . تو لوکال درست کار میکرد. متد هاش هم static میزاشتم تو فراخوانی ه...

1 پاسخ

سینک کردن ۲ جدول هنگام ذخیره یک مطلب

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط سید حسین رضوی آپدیت شد

میخوام وقتی دارم یک مطلب رو ذخیره می کنم همزمان ۲ تا دسته بندی براش ذخیره بشه. در نحوه نوشتن کوئری در کنترلر به مشکل خوردم: کد فعلیم اینه: auth()->user()->article()->create(array_merge($request->all('title','description','body','tags','images','galleries'), ['images'=>$imagesUrl, 'galleries'=>$galleryArr]))->categories()->sync($request->categories); توی کد بالا...

4 پاسخ

حذف و اضافه در بخش ویرایش

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط علی فرمانی آپدیت شد

با سلام من یک فرمی دارم که یه تعداد اقلام میگیره و ثبت میکنه تا اینجا هیچ مشکلی نیست مشکل اینجاست وقتی من بخوام همین فرم رو ویرایش کنم و همون اقلام رو از دیتابیس فراخوانی میکنم کاربر اگر داخل ویرایش بخواد یکی از اقلام رو حذف کنه چطوری باید متوجه بشم و اون مورد رو از بانک حذف کنم. منتهی نمیدونم چطوری شکل فرمم رو نمایش بدم چون امکان درج تصویر رو ندارم

1 پاسخ

خروجی PDF فارسی با لاراول

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط علی فرمانی آپدیت شد

سلام دوستان من نیاز دارم از یکسری اطلاعات خروجی به صورت pdf بگیرم ولی متاسفانه 4 5 تا پکیج نصب کردم که هیچکدام زبان فارسی پشتیبانی نکردن اگه دوستان پکیجی سراغ دارن که امتحان کردن و با زبان فارسی مشکلی نداشته ممنون میشم معرفی کنن باتشکر

4 پاسخ

مشکل با آن دلیت

لاراول
- 3 هفته پیش
توسط asani آپدیت شد

سلام من برای همه کلید های خارجی onDelete('cascade') گذاشتم ولی کار نمیکنه! خیلی سرچ کردم گفته بودن $table->engine='InnoDB' بزارم که وقتی گذاشتم ارور میگرفت که نمیتونه پرایمری جدول اول رو داخل فیلد کلید خارجی جدول دوم بزاره !

6 پاسخ

چرا php artisan serve

لاراول
- 3 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام رفقا . یه سوالی که از موقع شناخت من بالاروال وجود داشت که چرا لاراول رو باید با کنسول راه اندازی کنیم؟ چرا لاراول همچنین سیاستی رو به کار برده و حتما باید php artisan serve زده بشه؟ ممنونم که برای رفع ابهاتم کنار من هستید

5 پاسخ

تبدیل شدن به توسعه دهنده ارشد

لاراول
- 3 هفته پیش
توسط smart آپدیت شد

وقت بخیر. من یکی دو سالی هست که با لاراول کار میکنم و تا الان چند پروژه فروشگاهی و ... با لاراول انجام دادمو تا حد بنظرم متوسطی لاراول رو بلدم. ولی هدفم اینه که تبدیل به یه توسعه دهنده ارشد بشم یعنی بتونم به خودم بگم "یه لاراول کار کاملا حرفه ای". تا الان هم چندین دوره لاراول رو مشاهده کردم. 1- چه مراحلی رو باید برم تا تبدیل به یه توسعه دهنده ارشد بشم؟ آموزش خاصی اگه هست ممنون میشم معرفی...

7 پاسخ

کدوم mail server مناسب است

لاراول
- 3 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام دوستان من پروژم روی یک سرور بالا اومده حالا برای ارسال ایمیل ها باید میل سرور داشته باشم یا اینکه از جیمیل استفاده کنم ؟ میل سرور کدوم مناسبه بنظرتون ؟

5 پاسخ

چگونه با لاراول pdf را ایجاد کنیم

لاراول
- 3 هفته پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

من میخواهم برای هر گزارشی که کاربر روی <kbd>دانلود PDF</kbd> را کلیک کنه براش pdf را بتونه دانلود کنه. به کدهای من توجه کنید. report.blade.php <a class="btn btn-primary btn-sm" href="{{ route('report-export-pdf', $order) }}">ئانلود PDF</a> web.php Route::get('report/export-pdf/{order}', 'ReportController@export_pdf')->name('report-export-pdf'); ReportController.php publi...

1 پاسخ

Regex برای فیلد های نام و نام خانوادگی

لاراول
- 3 هفته پیش
توسط Reza Amini آپدیت شد

Regex میخوام که فقط حروف فارسی رو قبول کنه . نه اعداد چه لاتین چه فارسی و نه کارکترهای خاص و کارکترهای انگلیسی ممنون مشم کمک کنید

4 پاسخ

چگونه مهارت خود را در پی اچ پی و لاراول افزایش دهیم

لاراول
- 4 هفته پیش
توسط hamed sarkhosh آپدیت شد

سلام و درود همتون میدونید اینکه توی یک چیز متخصص بشیم چقد خوبه ، واسه همین من مدتهاست پی اچ پی و لاراول کار میکنم و روی این موارد تسلط پیدا کردم : ۱- PHP CORE ۲- PHP Object Oriented ۳- PHP SOLID PRINCIPLES ۴- PHP DESIGN PATTERNS ۵- PHP CUSTOM FRAMEWORK ۶- لاراول ( چندین پروژه شامل مباحثی که در آموزش های راکت سرفصلهاش هست ، انجام دادم ) ۷- و تمام چیزهایی که تا حالا سرفصل هاش مطرح شده توی سایت های م...

6 پاسخ

errno 150 Foreign key constraint is incorrectly formed

لاراول
- 4 هفته پیش
توسط سینا خوشدل آپدیت شد

سلام @hesammousavi اررور زیر رو می گیرم وقتی می خوام جداول زیر رو درست کنم roles , permissions و جدول میانی permission_role و جدول میانی role_user ارور: (errno: ۱۵۰ "Foreign key constraint is incorrectly formed") (SQL: alter table `permission_role` add constraint `permission_role_permission_id_foreign` foreign key (`permission_id`) references `permissions` (`id`) on delete cascade) کد مایگریشن من:...

10 پاسخ

مقایسه دو تاریخ در لاراول

لاراول
- 4 هفته پیش
توسط محمدحسن یگانه آپدیت شد

سلام خسته نباشید من برای کاربرانم توی سایت توی دیتابیس users یه فیلدی داریم به اسم expire که توسط cronjob میاد هر نیم ساعت یک بار چک میشه که از زمان فعلی کوچیک تر نباشه اگر باشه به کاربر اس ام اس میره که عضویتت منقضی شد $now = Carbon::now()->format('Y-m-d h:i:s'); $applicants = Applicant::whereDate('expire', '<', $now)->get(); کد به صورت بالا هستش applicant همون user هستش مشکل ای...

1 پاسخ

ارورsqlstate4200

لاراول
- 4 هفته پیش
توسط Alimotreb آپدیت شد

سلام در اوایل درس ۵رفع ارور را توضیح دادین من تمام مسیر شما را امتحان کردم ولی برای من ارور زیر را میده و هنوز مشکلم حل نشده Connection.php:458,664 Pdoexeption::sqlstate[42s01 ] و در ادامه وقتی schemaرا میزنم توی مسیر خودش این ارور را میده In appserviceprovider.php line 26: class 'app/providers/schema' not foundرا میدهد،درضمن از آموزشهای خوبتون خیلی خیلی ممنونم

5 پاسخ

مشورت از شما راجع به استخدام در زمینه لاراول و طراحی وب سایت

لاراول
- 4 هفته پیش
توسط علی فرمانی آپدیت شد

سلام و خسته نباشید من حدود 4 الی 5 ماه هست که دارم با لاراول کار میکنم ، دوره های مختلفی رو طی کردم و پروژه های مختلفی رو برای خودم انجام دادم ، و تقریبا هر سوالی که برام پیش بیاد راجع به لاراول ، به راحتی با سرچ کردن و خوندن متن های انگلیسی جوابشو پیدا میکنم . پروژه هایی که برای خودم انجام دادم ، یک سی ام اس تقریبا خوب هست ، یک فروشگاه اینترنتی هست ، یک فروشگاه فایل هست ، یک سایت فریلنسری هم مثل...

13 پاسخ

عدم اجرای پروژه لاراول

لاراول
- 4 هفته پیش
توسط حسین صفارحمیدی آپدیت شد

به نام خدا سلام و خسته نباشید من یه پروژه لاراول اماده دارم و توی ومپ خودم داخل فولدر www ریختمش. حالا میخوام اجراش کنم که این خطا رو هم میده حتی در مسیر پروژه هم php artisan رو رایت میکنم این خطا روو بهم میده. عزیران کسی هست یاری کند؟! Warning: require(C:\wamp64\www\project\bootstrap/../vendor/autoload.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\wamp64\www\project\bootstrap\auto...

11 پاسخ

درگاه پرداخت سامان

لاراول
- 4 هفته پیش
توسط mahdi khanzadi آپدیت شد

سلام دوستان من درگاه پرداخت ساامان رو پیاده کردم . به این مشکل بر میخورم . کسی میفهمه چی میگه این ؟ SOAP-ERROR: Parsing WSDL: Couldn't load from 'https://acquirer.samanepay.com/payments/referencepayment.asmx?wsdl' : failed to load external entity "https://acquirer.samanepay.com/payments/referencepayment.asmx?wsdl"

7 پاسخ

ارور SQLSTATE HY000 1045 Access denied for user

لاراول
- 1 ماه پیش
توسط محمدرضا عطوان آپدیت شد

با سلام و احترام بعد از آپدیت کردن لاراول ۵.۷ به ۵.۸ ارور زیر به نمایش درمیاد و با اینکه هیچ تغییری در تنظیمات و دیتابیس رخ نداده ولی این ارور رو نشون میده! جالبه اگر فایل های ۵.۷ رو دوباره برگردونم پروژه کار میکنه بدون مشکل! لطفا اگر اطلاع دارید جریانش چیه راهنمایی بفرمایید. ممنونم

1 پاسخ

انتقال HTTP به HTTPS با htaccess

لاراول
- 1 ماه پیش
توسط مازیار آپدیت شد

دوستان سلام ، من می خوام تمام درخواست های سایت به https انتفال پیدا کنه. اکثر سایت ها این کد زیر رو پیشنهاد کردن ولی برای من جواب نمیده و کلا سایت بالا نمی یاد RewriteEngine On RewriteCond %{HTTPS} off RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301] ممنون

2 پاسخ