سوالات و گفتگوها

فیلتر ها
مرتب سازی : با بهترین پاسخ
دسته بندی : متفرقه

adobe xd و flutter

14 ساعت پیش
توسط محمدرضا احمی آپدیت شد

سلام و عرض وقت بخیر در حال حاضر امکان خروجی ادوب ایکس دی به ui فلاتر فراهم شده ؟ چون یه سری ویدیو توی یوتیوب دیدم همچین کاری کرده بودن ولی توی ادوبی نتونستم پیدا کنم اگر کسی اشنایی داره و کار کرده این موضوع رو لطفا راهنمایی کنید موفق باشید

1 پاسخ

بعد از sass

15 ساعت پیش
توسط میلاد آپدیت شد

خب دوستان sass رو هم بالاخره یاد گرفتم بعدش باید چه فریمورکی یاد بگیرم؟ @mohsenbostan @arian @milad @mohsenbostan @aramnima50 و بقیه ی دوستان

11 پاسخ

ایونت جاوا اسکریپتی

2 روز پیش
توسط میلاد آپدیت شد

سلام به همه دوستان راکتی . من نیاز به یک ایونتی توی جاوا اسکریپت میگردم مثل onClick . ولی میخوام مادامی که دستم روی اون المنت مورد نظر هست هی اون ایونت صدا زده بشه . ( مثلا من میخوام وقتی روی یک دکمه کلیک میکنم تا وقتی دستم رو از روی دکمه کلیک برنداشتم هی یک عدد به یک متغیر اضافه بشه ) امیدوارم منظورمو خوب فهمونده باشم . سپاس

10 پاسخ

زبان cms

2 روز پیش
توسط محمد آپدیت شد

برای ایجاد سیستم مدیریت که سوالش رو قبلا پرسیدم با استفاده از این زبان ( cms ) میشه طراحیش کرد؟؟؟؟ @arian

7 پاسخ

طول و عرض تصویر داخل file input با جاوا اسکریپت

2 روز پیش
توسط JBolouri آپدیت شد

سلام دوستان.. file input برای تصویر دارم.. میخوام وقتی توی file input یه تصویر انتخاب شد قبل از اینکه اونو توی img نشون بدم از طریق جاوا اسکریپت طول و عرضشو مقایسه کنم اگر برابر بود (تصویر مربعی بود) برام توی img لود کنه در غیر اینصورت alert بده... هر کار میکنم نمیتونم طول و عرض تصویر اون فایل انتخابی رو بدست بیارم.. ممنون میشم راهنماییم کنید..

2 پاسخ

پیش نمایش تصویر قبل از آپلود

3 روز پیش
توسط JBolouri آپدیت شد

سلام.. یه فرم ساخت پروفایل دارم.. توش یه file input برای تصویر دارم.. یه دونه هم تگ img راهی هست که بشه وقتی کاربر تصویر رو از تو کامپیوترش انتخاب کرد قبل از اینکه روی دکمه submit کلیک کنه و آپلود بشه توی سرور یه پیش نمایش از تصویرش رو توی تگ img داشته باشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید..

4 پاسخ

مشکل کد

3 روز پیش
توسط iman آپدیت شد

من وققتی میخواهم my button رو پایین بیارم با خود تگ div میاد و جابجا میشه . میشه بگید چجوری فقط خود تگ p رو بتونم تغییر بدم؟ قبلا بلد بودم ولی یادم رفته متاسفانه

5 پاسخ

دوره کاربری ویژه و خرید آموزش

3 روز پیش
توسط مارال خدابنده آپدیت شد

من دوره ی کاربری ویژه رو تهیه کردم اما الان باز هم یکی از دوره های آموزشی رو که میخواستم تهیه کنم ظاهرا باز هم باید مبلغ دوره رو پرداخت کنم چرا؟ مگه ننوشته بود که از 36 دوره میتونیم رایگان استفاده کنیم؟

9 پاسخ

پیدا نکردن sdk در فلاتر

3 روز پیش
توسط مارال خدابنده آپدیت شد

سلام من متاسفانه هر کاری میکنم و از هر راهی میرم در نهایت ارور زیر و میده حتی من آخرین ورژن jdk، jrk، flutter, git, android studio و sdk از سایت اوراکل رو دانلود کردم تا الان 10 تا فیلم آموزش نصب اندروید استودیو دیدم اما مشکلم حل نشده لطفا کمکم کنید

5 پاسخ

خواندن متن

3 روز پیش
توسط محمد آپدیت شد

سلام. من می خوام متنی رو در سورس کد پایتون خودم بزارم و اون رو در خروجی برای من بخونه. نمی خوام ترجمه کنه فقط بخونه. باید چیکار کنم؟

2 پاسخ

تمرین جاوااسکریپت بعد مشاهده آموزش ها

3 روز پیش
توسط Armin آپدیت شد

سلام دوستان به نظر شما بهترین روش تمرینات کد هایی که تو اموزش های دوره جاوا اسکریپت راکت هست چیه چند قسمت با هم ببینیم بعد کد بزنیم یا همزمان کد ها رو برای خودمون بنویسیم یا بعد تموم شدن هر قسمت کد های همون جلسه رو تمرین کنیم دوستان با تجربه لطفا بهترین روش تمرین رو توضیح بدین من درست نمیتونم مشخص کنم به ازای اموزش هایی که یاد میگیرم چجوری تمرین کنم

3 پاسخ

مشکل اطلاعات یکسان توی مدال برای همه ایتم های توی v-for

3 روز پیش
توسط milad hp آپدیت شد

سلام من همچین فرمی دارم که بعد از زدن روی ویرایش مدال زیر باز میشه حالا مشکلی که دارم اینه که اطلاعات توی همه مدال ها اطلاعات ایتم اوله! میدونم که یه ای دی باید پاس بدم به مدال ولی نمیدونم دقیقا کجا باید بزارم 2 روزه درگیره اینم اینم کد: <tr v-for="bill in this.bills"> <td style="width: 55px;" class="counterCell"></td>...

4 پاسخ

محدود کردن refresh یک صفحه

3 روز پیش
توسط Zahra Reyhanian آپدیت شد

سلام. من یک آزمونی طراحی کردم که هر بار به طور رندوم ۲۰۰ سوال از جدول میخونه و نمایش میده. میخوام یه کاری کنم که وقتی کاربری که وارد اون میشه با رفرش کردن صفحه کوئری دیگه ای از دیتابیس زده نشه و همون قبلیا براش نشون داده بشه و وقتی هم از صفحه خارج شد دوباره نتونه وارد اون صفحه بشه و دوباره باید هزینه اش رو بده. به نظرتون بهتره چه کاری انجام بدم ؟

2 پاسخ

درگاه پرداخت بانک سامان

3 روز پیش
توسط مهدی رجلانی آپدیت شد

سلام برای اتصال به درگاه پرداخت بانک سامان از این پکیج استفاده می کنم https://github.com/shetabit/payment موقع اتصال به درگاه این پیام نمایش داده میشه IP Address فروشنده نا معتبر است و یا رمز تابع بازگشتی (reverseTransaction) اشتباه است. لطفا راهنمایی کنید.

4 پاسخ

اطلاع رسانی به کاربر

3 روز پیش
توسط Naser.mortezaee آپدیت شد

سلام دوستان. برای اطلاع رسانی به کاربرای سایت که داخلش عضو اند مثلاً پست های آموزشی فلان به سایت اضافه شده است . چطوری باید پیاده سازی کنم ؟ و کجای پنل مدیریت باید این قسمت اضافه بشه؟؟ با کدخام php.

4 پاسخ

فلاتر یا ریاکت نیتیو flutter or react native در سال 99

3 روز پیش
توسط نوید آپدیت شد

من 4 5 ماه هستش که فلاتر رو شروع کردم و جا داره بگم واقعا خفنه بنظرم فقط چند تا نکته هست که برام سواله اینکه با توجه به تحریم ها انتشال نسخه ios تقریبا غیر ممکن شده و خیلی از کارفرماها برای ios دوست دارن وب اپلیکیشن داشته باشن ولی نسخه وب فلاتر خیلی جدیده و البته که برای یک پروژه کوچک تونستم ازش استفاده کنم و خروجی بگیرم ولی مثلا نتونستم videoplayer توش بذارم.. یا مثلا تپسل فک نکنم حمایت بکنه.. م...

15 پاسخ

چند فروشندگی

3 روز پیش
توسط arazsalmasi آپدیت شد

سلام دوستان من ساتی مثل دیجیکلا میسازم با چند فروشندگی. من محوصلات رو به سبد خرید اضافه میکنم (سبد جدول داره در دیتابیس) وقتی مثلا کاربری 2 محوصل سفارش میده از 2 فروشنده مختلف چطور یک فاکتور به مدیریت بیاد و چطور برای هر فروشنده فاکتور محصول خودش ارسال بشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. آیا سبد خرید درسته جدول داشته باشه یا اوکی نیست

4 پاسخ

توضیحات و عکس در لینک

3 روز پیش
توسط فرهاد آپدیت شد

سلام ، یه زمانی واسه یکی تو چت یا حالا هر جایی یه لینک سایتی میفرسیم . همراه اون لینک لوگوی اون سایت و اسم و توضیحاتی راجبش توی یه کادر قرار میده چطور چنین چیز هایی میسازن ، به سئو ربط داره ؟

6 پاسخ

تغییر دیتای vuejs بدون رفرش

4 روز پیش
توسط Nima Aram آپدیت شد

من یه دیتا دارم که میگم بعد از 4 ثانیه متغیرش عوض میشه ، اما تو صفحه بعد از 4 ثانیه تغییر نمیکنه، چطوری میتونم بگم اون متغیر در صفحه بدون رفرش نشون داده بشه و عوض بشه؟ کد های من: new Vue({ el:"#app", data:{ x : 0, y : 0, PhoneStep : 0, }, computed : { PhoneStyle : function(){ if(this.PhoneStep == 1){ return 'Main';...

5 پاسخ

متغییر کردن امکانات وبسایت

4 روز پیش
توسط علی اسماعیلی آپدیت شد

سلام خسته نباشید ما یک وبسایت فروشگاهی تقریبا کامل داریم میخوایم اینو سطح بندیش کنیم مثلا پایه با این امکانات و نقره ای با این امکانات و ..... یا حتی از لحاظ ui هم تغییرات بدیم بهترین روش برای این کار چیه؟

7 پاسخ

ساختار دیتابیس مربوط به یک جدول مشترک

4 روز پیش
توسط Pooria آپدیت شد

سلام من sql کار میکنم در نظر بگیرید سایتی برای دوره ها و مقالات بخش نظرات داره و حالا میخواد بخش محصولات رو به سایتش اضافه کنه ، طبیعتا ساخت جدول منحصر به فرد برای نظرات برای هر Post Type درست نیست! راه حل چیست؟

2 پاسخ

چگونه عجول نباشیم

4 روز پیش
توسط iman آپدیت شد

من زیادی برای یادگیری زبان ها عجله دارم و هر کاری میکنم نمیتونم این عجله رو کم کنم روشی سراغ ندارید برای رفتع این مشکل ؟

1 پاسخ

پایتون خوب یا بد

4 روز پیش
توسط iman آپدیت شد

دوستان بنظرتون پایتون اینده خوبی داره برای بک اند ؟ و به اندازه ی کافی قدرتمند هست که فقط از این زبان برای بک اند سایت استفاده کنم؟ و شما زبان های دیگه ای به جای پایتون سراغ دارید که به نظر خودتون از پایتون خوب تر باشد ؟ و به اندازه کافی منابع برای یادگیری داره ؟

14 پاسخ

ثبت نام و لاگین همزمان در جنگو

4 روز پیش
توسط Nima Aram آپدیت شد

سلام میخواستم بدونم چطوری میشه بصورت همزمان وقتی اکانت ساخته میشه کاربر بصورت خودکار لاگین کنه؟ کد های من: بخش لاگین: def LoginUser(request): if request.method == 'POST': form = LoginForm(request.POST) if form.is_valid(): cd = form.cleaned_data user = authenticate(request,email=cd['email'],password=cd['password']) if user is not None:...

1 پاسخ

ساخت صفحه مدیریت

4 روز پیش
توسط جواد کرمی آپدیت شد

دوستان میشه بجای اینکه برای هر مطلب و هر چیزی یک کد بنویسیم یک صفحه مدیریت بسازم که داخلش متن هارو بنویسم؟؟یعنی بخواهم یک سایت فروشگاهی بسازم میشه یک صفحه مدیریت محصول بسازم که با اون محصول هارو اضافه کنم؟ اگه این امکان وجود داره با چه زبانی میشه این صفحه مدیریت رو ساخت؟

7 پاسخ