بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگوها

فیلتر ها
مرتب سازی : با بهترین پاسخ
دسته بندی : reactjs

مشکل در استفاده از کتابخانه PHP

17 ساعت پیش
توسط علی بیات آپدیت شد

سلام دوستان امیدوارم حالتون عالی باشه. من از یک کتابخونه php دارم استفاده می کنم که توی اون از استاندارد PSR-۱۶ برای کش کتابخونه استفاده شده و به خاطر همین که با این موضوع آشنایی ندارم تو کدهاش به مشکل خوردم . از دوستان کسی از این موضوع سررشته داره؟ اینم لینکش : https://www.php-fig.org/psr/psr-۱۶/

7 پاسخ

راهنمایی برای ساختن نمونه کار

1 روز پیش
توسط SOHE!L آپدیت شد

سلام خدمت دوستان عزیز من دارم php رو یاد میگیرم و تقریبا هم خوب دارم پیش میرم و الان میخوام چندتا نمونه کار خوب درست سوالی که دارم اینه بیشتر شامل چه مواردی باشه و رو چه موضوعاتی کار کنم که هم ساده باشه و هم اگر جایی خواستم رزومه بدم قابل قبول باشه بعد پروژه هایی که انجام میدم روی لوکال هاست چطوری میتونم اونارو به کارفرما ارائه بدم و ببینه

2 پاسخ

لود کردن فایل css و javascript در vuejs

2 روز پیش
توسط عزیزالله سعیدی آپدیت شد

چگونه میتوان فایل های جدید css و javascript را در داخل vue component لود کرد؟ میخواهم در هر component یک فایل جدید از css یا javascript را لود کنم اما نمی دانم چگونه این کار انجام بدهم.

10 پاسخ

خطا Access denied for user

2 روز پیش
توسط داود خانی آپدیت شد

سلام دوستان من سایتم را در هاست اشتراکی آپلود کردم و هنگام اجرا با خطای زیر روبرو میشم در حالی که تمامی اطلاعات درست وارد شده است و کش هم پاک شده است متن ارور SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'afrascho_afra'@'localhost' (using password: YES) (SQL: select * from `teachers` where `userName` = chach limit 1)

9 پاسخ

قرار دادن عکس در جدول

2 روز پیش
توسط داود خانی آپدیت شد

سلام. دوستان من دارم یه اپلیکشن کتاب میسازم .متاسفانه توی لاراول حرفه ای نیستم .میخوام عکس اضافه کنم به یکی از ستون ها بعد از migrate کردن . میشه راهنمایی کنید که آیا عکس رو جایی آپلود کنم و مسیر رو به صورت string توی جدول قرار بدم یا راه دیگه ای هست ؟ ستون های جدولم به صورت زیر است public function up() { Schema::create('articles', function (Blueprint $table) { $table->bigIncrements('id'); $tab...

4 پاسخ

مشکل در بیلد گرفتن vue js

4 روز پیش
توسط بهروز دشتکی آپدیت شد

با سلام . من با ویو و لاراول پروژه ای رو طراحی کردم که الان روی هاست بردمش . بعد من طبق معمول با ftp زدن روی ویرایشاتی که لازم هست کار میکنم . ولی تغییراتی که روی ویو سایت خودم انجام میدم اعمال نمیشه . از یکی از دوستان سوال کردم گفت احتمال داره بیلد نمیشه . میخواستم ببینم چطور میتونم بیلد ویو رو روی هاست از طریق ftp بگیرم . در ضمن هاست ssh نداره .

1 پاسخ

ورژن لینوکس مناسب لاراول

4 روز پیش
توسط مهدی آپدیت شد

سلام برای سفارش vps جهت پروژه لاراولی چه نسخه از لینوکس بهتره ؟ نحوه کانفیگ سرور و ... برای اجرا پروژه لاراول چه فرقی با حالتی داره که از پنل سی یا دایرکت ادمین استفاده می کردیم؟

7 پاسخ

سوال در مورد جداول چند به چند و یک به چند در لاراول

4 روز پیش
توسط mahdi آپدیت شد

سلام من تازه از فریم ورک سیمفونی به لاراول مهاجرت کردم. سوالی که برام پیش اومده اینه که وقتی تو سیمفونی روابط جداول رو تعیین می کردیم، روابط در خود MySQL اعمال می شد ولی در لاراول دیدم در PHPMyAdmin هیچ تفاوتی در جداول نمی بینم انگار که روابط تنها در Eloquent وجود دارند و در MySQL چنین روابطی وجود نداره. آیا من درست متوجه شدم؟ و در صورت صحت آیا این قضیه بازدهی دیتابیس رو پایین نمیاره؟

6 پاسخ

نحوه استفاده از Scheduling در لاراول

4 روز پیش
توسط رامین رضائی آپدیت شد

باسلام به همه دوستان من نیاز دارم که در لاراول از scheduling استفاده کنم و مثلا یک مقدار را روزانه چک کنم و در صورت سر رسید تاریخ اون پیامک ارسال کنم. ممنون میشم اگر کسی با این ابزار کار کرده راهنمایی کنه و یا یه آموزش خوب پیشنهاد بده ، میخوام به صورت روزانه مثلا ساعت 6 عصر لیست بدهکار ها رو برسی کنم و کسانی که بیشتر از x روز از ثبت نامشون گذشته بهشون پیامک بدم.

4 پاسخ

گرفتن مقدار id در jquery

5 روز پیش
توسط Matthew آپدیت شد

@ali.bayat من میخوام مقدار id رو در jquery بگیرم چطوری میشه این کار رو کرد <a class="link_jquery" id="{{$t_v}}" href="{{$yyy}}" target="_blank"> <span class="content"> {{$tlink}} با کیفیت </span>...

4 پاسخ

بازگرداندن مقدار id سطر جدید اضافه شده در mysql

5 روز پیش
توسط محمد علی خاصه پز آپدیت شد

سلام وقتتون بخیر سوالی دارم ممنون می شم راهنمایی کنید. من داخل مدل خودم یک فانکشن قرار دادم که قراره به یک table یک سطر جدید اضافه کنه و id سطر جدید رو برگردونه. من این کار رو اینطوری انجام دادم که وقتی برنامه سطر جدید رو اضافه کرد براساس یک سطون غیر کلیدی (چون غیر از id سطون کلیدی دیگه ای ندارم) دوباره با پایگاه داده ارتباط برقرار کنه و select کنه اون ستون رو و براساس تاریخ ثبت ، سطر جدید رو پید...

3 پاسخ

نسخه مناسب اوبنتو برای سیستم قدیمی

6 روز پیش
توسط میلاد آپدیت شد

با سلام خدمت دوستان لپ تاپ من قدیمی هستش، بیشتر از 10 سال از عمرش میگذره و مشخصاتش رو هم در زیر قرار دادم خدمت تون. میخوام در کنار ویندوز 7، سیستم عامل لینوکس - اوبنتو رو نصب کنم. پرسشم اینه که: سوال اصلی: با توجه به مشخصات سخت افزاری سیستم من، کدام نسخه ی اوبنتو رو مناسبه براش نصب کنم؟ برای نصب، اگر نکته ای خاصی هست که مدنظر داشته باشم بفرمایید؟ برای شروع کار و آشنایی با محیط هم اگر توصیه ای دار...

8 پاسخ

تعلیق برنامه ها در ویندوز 7 بروزرسانی 2019

6 روز پیش
توسط میلاد آپدیت شد

با سلام خدمت دوستان من به تازگی سیستم عامل ویندوزم رو از نو نصب کردم، ویندوز 7، 32 بیتی نسخه ی ultimate 2019. فقط همین سیستم عامل رو نصب کردم. / ویندوز قبلی روی سیستم هم 7 بود، مشکل فنی ای نداشت و سالم کار می کرد اما کُند شده بود، چون دیدم کُند شده تصمیم گرفتم از نو نصبش کنم. پس از نصب ویندوز و نصب Driverها (که اونم مشکلی نداشت)، مشغول نصب برخی نرم افزارها شدم. در همین حین با مشکل ناجوری مواجه میش...

23 پاسخ

خرید و جمع کردن کامپیوتر

6 روز پیش
توسط میلاد آپدیت شد

با سلام خدمت دوستان و عزیزان گرامی متاسفانه لپ تاپم با مشکلات متعددی مواجه شده، از طرفی چون اکثر اوقات رو در خانه به سر می برم و کمتر جابجا میشم، و به جهت کم کردن هزینه ها، تصمیم دارم با بودجه ی محدودی که دارم یک سیستم رو جمع کنم. یعنی هم نیاز به نمایشگر دارم، هم صفحه کلید و ماوس و هم جمع کردن یک سیستم کامل. من دانش سخت افزاری قوی ای ندارم و شناختم از فناوری های روز و سخت افزارهای با کیفیت و مناسب...

26 پاسخ

نصب سیستم عامل روی حافظه ssd

6 روز پیش
توسط میلاد آپدیت شد

با سلام خدمت دوستان من به تازگی لپ تاپی گرفتم که 128 گیگ حافظه ی ssd و یک ترابایت هم حافظه hdd داره. بصورت پیشفرض هم سیستم عامل linux-endless روی اون وجود داره. من نمیدونم کاربرد حافظه ی ssd چی هستش. هدفم اینه که هر دو سیستم عامل لینوکس (مثلا نسخه اوبنتو) و ویندوز 10 رو روی لپ تاپم نصب کنم. میشه راهنمایی بفرمایید؟ این دوتارو کجا نصب کنم؟ روی حافظه ی ssd یا hdd؟ به هرکدوم چقدر فضا بدم به نظرتون؟ در...

7 پاسخ

اضافه کردن امکانات جدید به سایت لاراولی

6 روز پیش
توسط محمدرضا کیانی آپدیت شد

سلام من یک سیستمی نوشتم که الان دست مشتری هست و می خواهم امکانات جدیدی بهش اضافه کنم باید چیکار کنم این امکانات به دستش برسه؟ باید اون پروژه ای که روی هاست هست رو پاک کنم و این رو نصب کنم یا نه؟ من می خواهم کاری کنم که کاربر داخل سایت روی دکمه ی آپدیت بزنه و امکانات جدید به سایت اضافه بشه باید چیکارکنم؟ راه حل بهتری دارید؟ @hesammousavi

6 پاسخ

فایل gif در react native

7 روز پیش
توسط mohammad fallahpoor آپدیت شد

سلام من یه فایل دارم با فرمت .gif چجوری میتونم اونو توی react native نمایشش بدم؟؟ سرچ هم کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم @hesammousavi

1 پاسخ

مشکل disabled در owl carousel

1 هفته پیش
توسط Abdollah آپدیت شد

سلام دوستان کلاس disabled به کلاس owl-next اعمال نمیشه ولی به owl-prev اعمال میشه. یعنی وقتی disabled رو owl-prev هست، owl-prev استایل رو میگیره اما وقتی رو owl-next هست استایل نمیگیره. تصویر: http://uupload.ir/files/8s4e_screen-shot-2019-12-06-at-15.36.jpg <div class="owl-nav"> <button type="button" role="presentation" class="owl-prev"> <span aria-label="Previous" style="marg...

4 پاسخ

کار با توابع jdf

1 هفته پیش
توسط میلاد صادقی آپدیت شد

سلام دوستان خسته نباشید من برای تبدیل تاریخ شمسی به میلادی از کتابخانه jdf استفاده کردم ولی وقتی تاریخ شمسی رو به تابع jalali_to_gregorian میدم تابع روزها و ماه هایی که تک رقمی باشند تک رقمی برگشت میده و توی دیتابیسم به مشکل برخوردم بابت تک رقمی بودن اعداد برای مثال تاریخ ۰۲-۰۳-۲۰۱۹ رو به فرمت ۲-۳-۲۰۱۹ تبدیل میکنه میخواستم ببینم راهکاری هست که تابع رو تغییر بدم که بصورت دو رقمی اعداد رو برام برگرد...

4 پاسخ

هک شدن وب سایت لاراولی

1 هفته پیش
توسط داود خانی آپدیت شد

دوستان من یک وب سایت با فریمورک لاراول نوشتم. دیشب هک شده . کاملا طبق آموزش های استاد موسوی بوده و سعی کردم با دقت تمام موارد امنیتی رو رعایت کنم . همه جا از csrf-token ها و ... استفاده کردم و تقریبا سمت کلاینت اصلا از {!! !!} استفاده کردم . وقتی از دیتابیسم اکسپورت خروجی میگیرم انتهای فایل کلی کدهای Html و js اضافه شده. میخواستم بدونم از چه طریقی این حمله صورت گرفته کسی میتونه کمک کنه جلوشو بگیرم...

17 پاسخ

بوت استرپ استودیو

1 هفته پیش
توسط arash آپدیت شد

سلام . دوستان با نرم افزار بوت استرپ استودیو کار کردین ؟ نظرتون چیه راجع بهش ؟ فایل نهاییش رو به چه صورت میده ؟ کد های html css رو میده بهمون ؟ نظرتون راجع به کار کردن باهاش چیه ؟

1 پاسخ

عدم تکرار کوئری در لاراول

1 هفته پیش
توسط حسین صادقی آپدیت شد

سلام دوستان روز بخیر من با قسمت منوی های سایت به مشکل خوردم . مسلما منوی های سایت تو همه صفحات استفاده میشه حالا من باید کوئری که نوشتم رو تو تمام کنترلر ها و متود هاش صدا بزنم و پاس بدم به ویو . راهی نداره که اینو خلاصه ترش کنم مثلا فقط تو کنترلرش صدا بزنم و استفاده کنم؟ ممنون میشم ی توضیح مختصری بفرمایید

1 پاسخ

محاسبه و کار با تاریخ و زمان در لاراول

1 هفته پیش
توسط محمد سلمانی آپدیت شد

باسلام خدمت همه دوستان چند سوال در رابطه با لاراول داشتم ممنون میشم اگر راهنمایی کنید. خیلی مهمه واسم .... من چطوری توی لاراول چک کنم مطالبی که تاریخ انتشار اون ها بیشتر از 10 روز قبل هست حذف بشه از توی سایت ؟ چطوری مدت زمان اقساط یک فرد را به صورت هر 25 روز بعد از پرداخت قسط به او یاد آوری کنم ؟ مثلا بعد از ثبت نام 25 روز بعد پیامک ارسال کنم و 50 روز بعد یک پیام دیگه ارسال کنم. چطور یک پیام...

4 پاسخ

سوال در مورد خطوط متحرک در بنر سایت

1 هفته پیش
توسط امین شیخی آپدیت شد

سلام دوستان لطفاً به لینک زیر نگاه کنید: https://www.wappalyzer.com/ اون خطوط متحرک که در بکگراند بنر سایت وجود داره طور ایجاد شده؟ میخوام بدونم اسمشون چیه و اگه منبعی در این مورد دارید معرفی کنید. متشکرم.

3 پاسخ

نحوه انتخاب قالب در سیستم فروشگاه ساز

1 هفته پیش
توسط محمد قربانی آپدیت شد

با سلام خدمت عزیزان من یک سیستم فروشگاه ساز ساختم الان برای هرکاربری که درخواست فروشگاه ساز میزنه و قالبی که انتخاب میکنه من اومدم سورس های جدایی ایجاد کردم و فقط قالب ها رو تویی هر سورس ادیت کردم. و مشکل بروزرسانی بک اند هم گریبان گیر هم هست. حالا میخوام یک ایتم به پنل کاربر اضاف کنم مبنی بر انتخاب قالب مثه سایت های مشابه، میخواستم از شما دوستان خواهش کنم کمک کنید برای این سیستم چطوری بیام تویی د...

6 پاسخ

وب سرویس های سیستم های بزرگ چگونه کار میکنند

1 هفته پیش
توسط reza آپدیت شد

سلام سیستم های بزرگی مثل اسنپ فود که در هر ثانیه هزاران درخواست بهشون میره چجوری handle میشن؟ایا همین restful api ها هستن؟تفاوتشون با api های معمولی چیه و همینطور دیتابیسشون؟چه چیزی باعث میشه سرعت ارسال و دریافت داده ها بالا بره؟

4 پاسخ