بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

فیلتر ها
مرتب سازی : بدون پاسخ
دسته بندی : لاراول

ارور ۵۰۴

لاراول
- 6 دقیقه پیش

@hesammousavi @ali.bayat من وقتی صفحه سایتم رو لود میکنم هرزگاهی این ارور رو میده ۵۰۴ Gateway Time-out The server didn't respond in time.

0 پاسخ

ReflectionException

لاراول
- 1 ساعت پیش

سلام و وقت بخیر بعد از آپلود پروژه لاراول روی هاست برای بعضی از روت ها( یا کنترلرها) خطای زیر رو دارم: ReflectionException Class App\Http\Controllers\extraproController does not exist (بازم میگم که فقط برا بعضی از کنترلر ها این خطا رو دارم) دلیلش چی میتونه باشه؟ مرسی

0 پاسخ

pagination in laravel collection

لاراول
- 2 روز پیش

سلام و درود من این مدل رو دارم class Attribute extends Model { public function scopeFilter($query) { // filter queries return $query->paginate($query); } } و در کنترلر این اعمال انجام شده: $attributes = Attribute::filter(); return new AttributeCollection($attributes); و در AttributeCollection : public function toArray($request) { return [ "dat...

0 پاسخ

مشکل در elasticsearch

لاراول
- 2 هفته پیش

@ali.bayat زمانی که می خوام چیزی داخل الستیک قرار بدم این ارور رو میده "reason" : "index [twitter] blocked by: [FORBIDDEN/12/index read-only / allow delete (api)];" و این که چطوری می تونم اطلاعات داخل جدولی در دیتابیس mysqlرو به داخل الستیک سرچ منتقل بدم

0 پاسخ

ارسال اس ام اس با استفاده از جاب در لاراول

لاراول
- 2 هفته پیش
توسط علی آپدیت شد

سلام دوستان. من در وسط یک تابع تصمیم دارم برای کاربر اس ام اس ارسال کنم. اومدم و یک جاب ساختم که با استفاده از اون این کار رو انجام بدم. SendSMSAfterPurchaseJOB::dispatch($payment) ->onQueue('default') ->delay(Carbon::now()->addSecond(3)); حالا داخل این جاب این کد ها رو نوشتم. $user = User::find($this->payment->user_id); $this->sms->sendSMS($th...

0 پاسخ

کار نکردن فایل های js بعد از استفاده از webpack

لاراول
- 3 هفته پیش

سلام دوستان چرا وقتی بعضی کتابخوانه ها رو تو webpack include میکنیم و npm run production میزنیم در صفحه کار نمیکنن و حتما باید جدا جدا در صفحه فراخوانیشون کنیم؟

0 پاسخ

فایل های jsمربوط به pusher لاراول در پنل AdminLTE

لاراول
- 4 هفته پیش

سلام وقت دوستان بخیر میخوام ارسال اعلان انجام بدم با pusher لاراول و در پنل AdminLTE(admin lte که اقای موسوی ارایه نمودن ) خواستم بدونم فایل echo.js مربوط به پوشر را چه جوری به این پنل اضافه نمایم ایا این پنل با npm ,تغییرات فایل را اعمال میکند؟ تشکر

0 پاسخ

نوع سرور و هاست مناسب

لاراول
- 4 هفته پیش

سلام و وقت بخیر من با لاراول یک سامانه اطلاعاتی نوشتم که درون سازمانی هست. یعنی وب سایت یا پرتال که بیننده عام داشته باشه نیست. تنها کسانی که یوزرنیم و پسورد داشته باشن میتونن به اطلاعات دسترسی پیدا کنن. اطلاعات شبیه اطلاعات یک آموزشگاه هست و مشخصات هنرجوها، کلاسها و ... هست که فقط کادر اداری باهاش سروکار دارن. نه هیچ ** دیگه. چون میخوام از هرجا (خارج از محل شرکت) حتی خارج از کشور هم دسترسی باشه پ...

0 پاسخ

پاک کردن یک متن در ریجکس

لاراول
- 4 هفته پیش

@ali.bayat من می خوام این کد رو پاک کنم {"result":"success","messageids":۲۱۵۶۲۸۱۱۳۶} چطور ب ریجکس پاک کنم این متن در فایل viewمن قرار دارد(یعنی زمانی که صفحه لود میشود این متن می یاد)

0 پاسخ

کار با زمان در php

لاراول
- 4 هفته پیش

سلام دوستان وقت بخیر ببینید ما یک جدول داریم که توش event هایی رو ذخیره میکنم. این event ها بصورت های روزانه ماهانه سالانه و هفتگی هست حالا موقع انتخاب event ماهانه ما می خوایم همچین event ی ایجاد کنید: یک event که از تاریخ ۲۰-۰۸-۲۰۱۹ تا ۱۵-۰۲-۲۰۲۰ در روزهای جمعه ی هفته ی سوم هر ماه باشه. البته نوع های دیگه ای هم هست اما الان من یه مشکل دارم که چطور روزهای جمعه و هفته سوم رو دقیق حساب کنم ممنون م...

0 پاسخ

نوشتن sharingتوسط لاراول

لاراول
- 4 هفته پیش

@ali.bayat من میخوام برای تویتر و ... با لاراول هر چی خواستم رو در تویتر sharingکنم

0 پاسخ

یونیک کردن دو فیلد در هر سطر

لاراول
- 4 هفته پیش

با سلام من جدولی دارم به نام scores شامل فیلد های id user_id1 user_id2 vote حالا میخوام توی کل دیتابیسم فقط یک بار مثلا کاربر شماره یک به کاربر شماره دو رای بده میخواستم ببینم چطور میشه ولیدیشن کرد و هم چطور اینو داخل مایگریشن پیاده کرد.ممنونم

0 پاسخ

ریلیشن های تو در تو

لاراول
- 1 ماه پیش
توسط hamed sarkhosh آپدیت شد

با سلام خدمت دوستان عزیز من ۳ تا جدول دارم تو لاراول job که با stage رابطه داره و stage که با candidate رابطه داره. حالا من سمت سرور یه candidate رو گرفتم و از طریق دستور زیر stage هارو هم همراهش بر می گردونم $candidate->load('stage'); ولی من می خوام که به job دسترسی پیدا کنم. آیا روشی داریم مثل همین تابع load که من یه مرحله برم جلوتر و job رو هم بگیرم و همراهش برگردونم ؟ @hesammousavi @ali.bay...

0 پاسخ

The file was not uploaded due to an unknown error

لاراول
- 1 ماه پیش

۱) من یک فایل رو در مسیر روبرو آپلود / ذخیره می‌کنم var/www/laravel/storage/downloads/FILE_NAME ۲) آبجکتی از کلاس Illuminate\Http\UploadedFile به صورت مقابل می‌سازم $file = new UploadedFile("/var/www...FILE.EXT", "FILE.EXT"); ۳) در آخر سعی می‌کنم فایل رو منتقل کنم با تابع move. # Move File $file->move($data['base_path'], "{$data['full_path']}"); ۴) ارور مقابل برمیگردونه: [FILE_NAME] was not upl...

0 پاسخ

ارسال آرایه به کنترلر

لاراول
- 1 ماه پیش

سلام دوستان ، من میخواستم یک آرایه یک بعدی را از جاوااسکریپت به کنترلر پاس بدم . و در کنترلر آنرا بخوانم . قاعدتا در کنترلر من تابعی دارم که ورودی آن Request $request هستش . من با دستور JSON.stringify(myData); در سمت کلاینت تونستم که رشته را به آرایه تبدیل کنم . حالا که با ajax آنرا میفرستم به کنترلر ، در کنترلر چجوری باید به این آرایه دسترسی پیدا کنم ؟ ممنون میشم منو راهنمائی کنین .

0 پاسخ

datepicker در لاراول کار نمیکند

لاراول
- 2 ماه پیش

سلام دوستان. وقتتون بخیر من الان چند روز درگیر گذاشتن یه تقویم datepicker تو سایت هستم که کاربر وقتی روی input کلیک میکنه تقویم باز بشه و تاریخ خودشو انتخاب کنه ولی متاسفانه تو یه پروژه تست که لاراول نیست کار میکنه ولی تو لاراول اصلا جواب نمیده با اینکه فایل های js و css هم اضافه شده تو پروژه. اینم پیغام خطا تو console Uncaught ReferenceError: jQuery is not defined at Object.<anonymous> (per...

0 پاسخ

مشکل عدم ارسال دیتا در Ajax

لاراول
- 2 ماه پیش

سلام دوستان بنده قصد ارسال کد تخفیف به سمت کنترولر هستم و اخطاری مبنی بر $.ajax is not a function دریافت میکردم در کنسول و متوجه شدم که از نسخه slim جی کوءری استفاده میکردم. نسخه کامل اون رو دانلود کردم و کدهارو به این شکل دراوردم زمانی که فیلد خالی هستش خب اخطار کد تخفیف خالی هست رو میده اما وقتی کلمه ای رو ارسال میکنم هیچ عملی صورت نمیگیره ؟؟؟ این کد های html , وبعدیش هم کدهای ajax پیشاپیش از کم...

0 پاسخ

خروجی گرفتن مدل با Laravel Excel

لاراول
- 2 ماه پیش

من یک جدول از محصولات دارم که شامل چندین دسته بندی میشود زمان که از مدل محصولاتم خروجی میگیرم متاسفانه دسته بندی ها در خروجی نمیاد لطفا در این قسمت همکاری نماید که خیلی برام مهم است. از این پکیچ استفاده میکنم Laravel-Excel ۳.۰

0 پاسخ

jwt یا پاسپورت

لاراول
- 2 ماه پیش

سلام دوستان وقت بخیر بنظر شما برای کار با api و اتصال به اپ موبایل jwt بهتره یا پاسپورت؟

0 پاسخ

sitemap laravel

لاراول
- 2 ماه پیش

سلام خسته نباشد. من از sitemap استفاده کردم و روی سرور به من این اررو رو This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below. نشون میده شما میدونید راه حلش چیه؟ @hesammousavi

0 پاسخ

آدرس دهی یک کامپوننت از یک ماژول در ماژول دیگر

لاراول
- 2 ماه پیش

دوستان سلام. من برای پروژم دارم از پکیج https://nwidart.com/laravel-modules/v4/introduction استفاده می کنم که یک پکیج برای ماژول بندی کردن پروژس. مشکل اینجاس که من در یکی از ماژول ها از تعدادی کامپوننت vue استفاده کردم و کامپوننت ها داخل اون پوشه هستش. حالا در جای دیگه ای پروژه می خوام از همون کامپوننت ها مجددا استفاده کنم ولی خب دوست ندارم تمام محتویات اون ماژول رو داخل این ماژول هم کپی کنم چون ک...

0 پاسخ

کوئری برای جستجوی در یک جدول با چندین پارامتر

لاراول
- 2 ماه پیش

سلام. یه کوئری میخوام بزنم روی جدول users . داستان این شکلیه که کاربر شهرهای مختلفی رو انتخاب می کنه و این شهرها به صورت زیر به ادرس اضافه می شود به صورت query string test.ir/search=city_id=1&city_id=2&city_id=3 میخوام تمام رکوردهایی که حداقل یکی مال یکی از این شهرها هستند رو بیارم. لطفا راهنمایی بفرمائید.

0 پاسخ

اتصال به درگاه بانک ملت

لاراول
- 3 ماه پیش

سلام دوستان. وقت بخیر. من میخوام تو وبسایت به درگاه بانک ملت وصل بشم. کداش رو هم گذاشتم و ظاهرا مشکلی نداره. به صفحه پرداخت بانک وصل میشه و اطلاعات کارت رو وارد میکنم. ولی توی برگشت باید مقدار $_POST[ResCode] رو بررسی کنه که در همه حالات مقدارش خالیه! یعنی میگه این ایندکس اصلا تعریف نشده. کسی میدونه مشکل از کجاست؟

0 پاسخ

مشکل در تفاوت نوع کاراکتر اندروید و وب

لاراول
- 3 ماه پیش

سلام دوستان در سمت وب من برای اینکه عددی اعشاری نوشته شه از نقطه که keycode اون هست ۱۱۰ استفاده میکنم ok هست ولی هنگامی که با گوشی وارد سایت میشم و از نقطه کیبورد گوشی استفاده میکنم اررور میده و متوجه شدم keycode گوشی برابر با ۲۲۹ هست و نمی تواند اعمالی مثله جمع و تفریق رو انجام بده لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم...

0 پاسخ

سرچ براساس slug و *****

لاراول
- 3 ماه پیش

سلام یه سوال میخوام محصولات رو براساس دسته بندی نشون بدم براساس slug اون دسته بندی از route model binding استفاده میکنیم ازین طرف میخوام اطلاعات رو ***** کنم مثلا براساس قیمت و .. این چجوری میشه؟ کدی میزنیم توی RouteServiceProvider اینجا هست اون اطلاعات ***** که حالا به صورت get یا post میفرستیم اینارو چجوری ***** کنیم؟

0 پاسخ

مارک دان کردن کد در کامنت ها و مقاله ها

لاراول
- 4 ماه پیش

سلام. وقت بخیر. لطفا یک نفر قدم به قدم بگه چطور می‌شه کدهارو زیبا و مارک دان شده در بین مطالب و یا کامنت ها نمایش داد. می‌دونم باید از پکیج استفاده کنم. پکیج markdown در سایت packalyst یا پکیج parser از سایت parsedown.org. اما نمیدونم چطور فقط محتویات متنی یک کامنت یا مقاله رو سمت سرور مارک دان کنم و بعد به view ارسال کنم که بشه بهش مثلا کلاس hljs language-php رو اعمال کرد.

0 پاسخ

importیک فایلvueازresourceاصلی پروژه در appjs یکی ازmoduleها

لاراول
- 4 ماه پیش

دوستان سلام. کسی تا حالا با laravel modules کار کرده ؟ سوال من اینه که من الان یه کامپوننت vue داخل resource اصلی پروژم تعریف کردم. ولی حالا همون کامپوننت رو می خوام ببرم تو یکی از module های پروژه استفاده کنم. و می خوام اون فایل vue. رو داخل app.js همون module ایمپورت کنم. ولی نمی دونم چطوری باید ادرس دهی کنم که بره از resource اصلی پروژه اون رو بگیره بیاره. کسی می تونه راهنمایی کنه ؟

0 پاسخ

انتقال پکیج

لاراول
- 4 ماه پیش

سلام .مشکلی در رابطه با انتقال پکیج از یک پروژه به پروژه دیگر رو دارم.چطور میتونم این کار ارو انجام بدم؟بدون نصب کردم پروژه

0 پاسخ