بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگوها

فیلتر ها
مرتب سازی : بدون پاسخ
دسته بندی : لاراول

nuxt js

19 ساعت پیش
توسط ho3ein مطرح شد

سلام دوستان ی سوال داشتم خواستم بدونم مزیت های nuxt js چیا هست؟؟ چون احتمالا بخاطر مشکلی ک vue توی SSR داره مجبور باشم از nuxt استفاده کنم (منظورم اینه تو پروژه لاراولی که با vue نوشتم وقتی page source میگیرم فقط تگ های component رو نشون میده و این برای SEO مشکل سازه) ممنون میشم راهنمایی کنید؟؟؟ @hesammousavi @ali.bayat @juza66 @davoodkhany @mhmdkavosi @Alimotreb @proamirm

0 پاسخ

پردازش متن در react native با استفاده از onTextLayout

21 ساعت پیش
توسط mahdi مطرح شد

سلام نیاز به یک الگوریتم دارم که برام محاسبه کنه در هر صفحه از گوشی چه مقدار متن قرار می گیرد. به عنوان مثال فرض کنید یک متن دارم که پنج هزار کاراکتر است، قصد من این است که ببینم در یک صفحه حداکثر چند کاراکتر قرار خواهد گرفت. (البته با احتساب استایل و ...). یک متد در کامپوننت Text موجود است که عملکردش به شکل زیر می باشد: onTextLayout={({ nativeEvent: { lines } }) => console.log(lines)} همانطور...

0 پاسخ

اطلاعات بین 2 تاریخ

1 روز پیش
توسط نوید مطرح شد

سلام توی مدل جنگو یه فیلد دارم به نام created_at حالا میخوام اطلاعات بین 2 بازه زمانی رو بدست بیارم هرچه میزنم : transactions.filter(created_at__gte = '2021-02-01 00:00:00') or transactions.filter(created_at__gte = '2021-02-01') و صد تا چیز دیگه جواب نمیده چگونه میتونم اطلاعات از یه تاریخ به بعد رو بگیرم

0 پاسخ

ایجاد لینک موقت و رمز گذاری شده

1 روز پیش
توسط mrxhidden مطرح شد

سلام و احترام محتوی آموزشی من در هاست دانلود ریخته شده برای اینکه من بخوام لینک دانلود رو کاربرا ندزدن باید چی کار کنم سپاس خیلی هم افزونه نصب کردم برای تست اینکار ولی اوکی نشد ! و یک سری هم کد پی اچ پی نوشتم که جواب نگرفتم ! ممنون میشم یک عزیزی بتونه راهنمایی کنه ! پیشاپیش سپاس از جواب هاتون

0 پاسخ

مشکل در کار با localstorage and sessionstorage در کروم

2 روز پیش
توسط amirrea hemmati آپدیت شد

سلام خسته نباشی :) من قبلا دستورات زیر رو میزدم خیلی راحت داخل کروم میزدم خیلی راحت داخل chrome storage ثبت میشد ... اما الان این دستورات ارور زیر رو میده > Uncaught DOMException: Failed to read the 'localStorage' property from 'Window': Access is denied for this document. این ارور البته داخل مرورگر فایرفاکس وجود ندارد، اطلاعات به درستی ثبت میشود و فقط در کروم به این مشکل بر میخورم... //sessio...

0 پاسخ

ذخیره شده مسیر فایل به صورت فارسی

5 روز پیش
توسط هادی خضرپور مطرح شد

با سلام برای ایجاد یک فایل منیجر و ادیتور در پروژه ام از این پکیج استفاده کرده ام و طبق دایکومنت مراحل نصب رو جلو بردم. https://unisharp.github.io/laravel-filemanager/installation وقتی یه عکس رو با استفاده از فایل منیجرش آپلود می کنم و می خوام توی ویرایشگر ثبتش کنم بعد ثبت توی ویرایشگر و هنگام فراخوانی عکس لینک عکس اگر اعداد انگلیسی داشته باشه تبدیل به اعداد فارسی می شوند و آدرس عکس اشتباه در میاد...

0 پاسخ

پکیج react-native-community-netinfo

7 روز پیش
توسط محسن مطرح شد

سلام.بنده برای گرفتن net info تو react native از پکیج @react-native-community/netinfo استفاده کردم.مراحل نصب رو هم طبق دستورش اجرا کردم.اما موقع اجرا ارور میده warn Your project is using deprecated "rnpm" config that will stop working from next release. Please use a "react-native.config.js" file to configure the React Native CLI. Migration guide: https://github.com/react-native-community/cli/blob/...

0 پاسخ

همگام سازی localstorage و redux storage در هنگام تغییر state

1 هفته پیش
توسط محسن مطرح شد

سلام.بنده تو اپ از async-storage استفاده میکنم.از طرفی state های سیستم هم با redux فعال هستن.حالا میخوام هربار که state اصلی سیستم تغییر کرد همزمان async-storage هم آپدیت شه...چه راهی بهتره برای اینکار

0 پاسخ

مشکل ادرس دهی عکس در tinymce

1 هفته پیش
توسط مجتبی آپدیت شد

دوستان یک سناریو برای آدرس تصاویر آپلود شده توسط tinymce دارم که راه حل مناسبی براش پیدا نکردم فرض کنید ما عکسی را داخل tinymce آپلود می کنیم و در متن قرار می دهیم دو نوع آدرس دهی داریم یکی مطلق یکی نسبی فرض کنید برای مطلق می گوییم www.example.com/images/pic.jpg برای نسبی هم میشه /images/pic.jpg تا اینجا مشکلی نیست و ما عکس ها روی همان سرور قرار داده ایم. فرض کنید بعدا بخواهیم تصاویر را به یک cdn...

0 پاسخ

چگونه ادیتوری مانند سایت W3school بسازم

1 هفته پیش
توسط mahdi mehri مطرح شد

باسلام و خسته نباشی من میخوام ادیتور کد مانند w۳school بسازم بعد از کلی سرچ فهمیدم باید از پلاگین https://codemirror.net/ استفاده کنم هر کاری میکونم نمیتونم اون چیزی میخوام را پیاده کنم میشه بهم کمکم کنید که چگونه از این پلاگین استفاده کنم که بتوانم ادیتوری مانند این سایت بسازم

0 پاسخ

مشکل در زاویه آپلود عکس

2 هفته پیش
توسط moh_asl22 مطرح شد

سلامخسته نباشید من وقتی از روی مبایل عکس اپلود کینم ۹۰درجه عکس چرخش پیدا میکنه میخاستم ببینم چجوری باید عکس رو اول درست کرد وبعد اپلود بشه و اینکه چجوری باید تشخیص داد که عکس زاویش مشکل داره مرسی

0 پاسخ

کاربرد populate and execPopulate در mongoose

3 هفته پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام خسته نباشید کسی کاربرد این دو مورد در mongoose میدونه لطفا کمک کنه... و اینکه مقداری که داخل populate قرار میگیره برای چی هست. خیلی ممنون. exports.getCart = (req, res, next) => { req.user .populate('cart.items.productId') .execPopulate() .then(user => console.log(user)) .catch(err => console.log(err)); }; @ali.bayat @hesammousavi @hesammousavi @da...

0 پاسخ

کار نکردن auto completion code در vs code

3 هفته پیش
توسط Javad Babaei مطرح شد

با سلام و احترام چند وقتی هست پس از آپدیت های جدید vs code متاسفانه auto completion code کار نمیکنه و در حالت loading میمونه و خیلی اذیت میکنه دوستان راه حلی برای این موضوع دارین؟

0 پاسخ

درگاه پرداخت کافه بازار در Node JS

3 هفته پیش
توسط erfan taghavinia مطرح شد

دوستان توکنی که کافه بازار میده خیلی زود منقضی میشه و قابل استفاده نیست کسی میدونه از چه واسط و یا API باید برای دریافت توکن جدید باید استفاده کرد؟ و یا نمونه کُدی که در Node JS پیاده شده باشه رو کسی داره؟

0 پاسخ

ایجاد سیستم چت با کاربران مهمان guest در سایت

3 هفته پیش
توسط moha li مطرح شد

سلام من می خواهم برای سایت فروشگاهی که دارم ارتباط با کاربران سایت از طریق سیستم چت بسازم. مسئله اینجاست که این سیستم به راحتی برای افرادی که کاربر سایت هستند از طریق notification انجام می شود ولی برای کاربرانی که به صورت میهمان وارد می شوند دسترسی وجود ندارد. من برای حل کردن این مشکل هر بار که یک کاربر جدید وارد سایت می شود یک cookie به صورت مجزا با طول عمر ۱۵ روزه به شکل زیر برای آن ایجاد می کنم...

0 پاسخ

عدم نمایش فونت فارسی در React-Native EXPO

3 هفته پیش
توسط میلاد کریمی مطرح شد

سلام من فونت فارسی رو با expo font نصب کردم و به پروژه react native اضافه کردم هنگام دولوپ نمایش میده و اوکی هست، اما وقتی بیلد میگیرم و نصب می کنم فونت نمایش نمیده و اوکی نیست. فکر میکنم مشکل assest ها هست یه سری کار کردم ولی نشد. اگر دوستی میتونه راه حلی بده ممنون میشم

0 پاسخ

دریافت اطلاعات هنگام پذیرفتن نوتیفیکیشن

3 هفته پیش
توسط میلاد کریمی مطرح شد

سلام وقتی ریکوئست رو برای پذیرفتن نوتیفیکیشن ارسال میکنیم، به محص پذیرفتن کاربر یکسری اطلاعات هم علاوه بر اطلاعات پوش نوتیفیکشن بیاد توی سرور تا ما بتونیم اون کاربر رو بگیریم و فقط برای اون نوتیفیکیشن بفرستیم، چجوری امکان پذیره این کار؟ کلی بگم ،آیا میشه به یه کاربر خاص نوتیفیکیشن وب فرستاد مثلا با یوزر آیدیش؟

0 پاسخ

مشکل در generate کردن nuxt

4 هفته پیش
توسط Mohammad Masoudi مطرح شد

دوستان، من یه پروژه با nuxt و vuetify نوشتم، متصل به api که روی لوکال بدون مشکل کار میکنه، اما وقتی generate میکنم، موقع generate به یسری پراپرتی ها گیر میده و میگه null هستن یا پیدا نشد و باعث میشه یسری فایل ها رو تبدیل نکنه و روت سازی نشه، و در نهایت درخواست های به API هم خطای ۴۰۴ میده، nuxt رو آپدیت کردم، بازم همینه، خیلی توی نت گشتم، چیزی پیدا نکردم دیگه، ایده ای هم ندارم بابتش، اولین پروژه nu...

0 پاسخ

اضافه کردن بخش پادکست و ویدئو

4 هفته پیش
توسط Davood مطرح شد

سلام من یه سایت تبلیغاتی دارم انجام میدم و صاحب سایت از من خواسته سه بخش پادکست گالری تصاویر و ویدئو ها رو براش قرار بدم و بخش پادکست ها و ویدئو ها رو میخوام یه چیزی شبیه به راکت در بیارم حالا سوالی که پیش میاد اینه که شما حداکثر حجم مجازی که برای فایل های پادکست و ویدئوهاتون گذاشتید چقدره یعنی استانداردشو میخوام بدونم و چه نوع هاستی برای این نوع وب سایت مناسبه با حجم ظرفیتی @hesammousavi

0 پاسخ

Yahoo Weather

1 ماه پیش
توسط ارش م آپدیت شد

سلام ببخشید من میخواستم از Yahoo Weather استفاده کنم.یعنی استفاده کردم اما وقتی رودامنه ی تستی خو.دم که بصورتhttp هستش اجراش میکنم به درستی عمل میکنه اما وقتی روی نسخه اصلی یعنی https اجرا میکنم عمل نمیکنه.سوالم اینه اولا آیا ربطی داره به httpوhttps و دومین سوالم اینه که آیا این قابلیتی که یاهو در اختیارمون قرار داده پولی شده یا خیر. درضمن من روی پروژه asp دارم اجراش میکنم.میخوام کد شهر رو بدم وضع...

0 پاسخ

Rule برای اندازه تصویر Width X height

1 ماه پیش
توسط محمد امین عالی مطرح شد

سلام دوستان من میخوام وقتی کسی عکسی خواست آپلود کنه سایز تصویر ۱۵۰*۱۵۰ باشه در vuejs , laravel ولی نمیدونم چه کدی بنویسم برای برسی سایز تصویر لطفا کمکم کنید. <template> <div> <input type="file" :id="id" @change="onFileChang($event)" accept="image/*"><button class="btn btn-info btn-sm" type="button" @click="upload()" v-if="num > ۰">ارسال</button>...

0 پاسخ

مشکل در گوگل درایو در لپ تاپ

1 ماه پیش
توسط محمدرضا توکلی مطرح شد

سلام وقت بخیر من گوگل درایو رو روی لپ تاپم نصب کردم و حالا میخوام اکانت اضافه کنم و ارور میده که فقط میتونم ۳ اکانت بگذارم قبلا یک اکانت وارد کردم ولی حذفش کردم حالا فکر میکنه من با سه تا اکانت وارد شدم چطور میتونم اون اکانت قبلی رو کامل حذف کنم از کدام قسمت؟

0 پاسخ