بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگوها

فیلتر ها
مرتب سازی : بدون پاسخ
دسته بندی : طراحی-وب

تقسیم صفحه به دو قسمت تا پایین صفحه

42 دقیقه پیش
توسط محسن مهری آپدیت شد

سلام میخام صفحه رو به دو قسمت کامل تقسیم کنم با استفاده از بوت استرپ تونستم، اما میخام کل صفحه (یعنی تمام قد - height full ) اینگونه بشه، لطفا راهنمایی کنید ؟ <div class="row"> <div class="col text-center p-5" style="height:100% !important;"> 1 </div> <div class="col text-center p-5" style="background-color:434bdf;height:100% !important;"> 2...

0 پاسخ

ماژول نگار برای پایتون 3 منتشر شد

8 ساعت پیش
توسط علیرضا معمارزاده آپدیت شد

سلام خدمت همه کاربران راکت ماژول نگار برای پایتون 3 منتشر شده در ادامه توضیحاتی راجع به این ماژول در اختیارتون قرار میدم. نگار چیه ؟ شما نگار رو ایمپورت می‌کنید توی پروژه پایتونتون و هر کجا که نیاز بود لاگ رو می‌دید به نگار و نگار اون رو توی یک فایل ذخیره می‌کنه روش استفاده از نگار به دو روش میتونید از نگار استفاده کنید: روش اول : مستقیما متن رو میدید به نگار و اون هم میاد به صورت دیفالت در کنار س...

0 پاسخ

تفکیک کردن key های ثابت با value های مختلف درJSON

2 روز پیش
توسط Soheila G مطرح شد

سلام میخواستم بدونم در JSON اگه ما دو یا سه key داشته باشیم و مثل هم باشن ولی value های متفاوتی داشتن چطورمیشه همشون رو parse کرد ؟ در نظر بگیرین { "id": "a۱۵۸۷۱bb.۷c۳b۲", "type": "input-distributer", "z": "c۱۹ca۳۹۳.e۱۴b۱", "name": "input-distributer", "device_id": "۹۳e۷۱ba۷-fb۵۶-۵۵۹۲-a۵f۶-d۸۵۵۲۰۳dd۷ae", "device_name": "nmos-cpp_node_۱۰-۲۰-۱۳۰-۲۴:۶۱۳۱",...

0 پاسخ

Rule برای اندازه تصویر Width X height

2 روز پیش
توسط محمد امین عالی مطرح شد

سلام دوستان من میخوام وقتی کسی عکسی خواست آپلود کنه سایز تصویر ۱۵۰*۱۵۰ باشه در vuejs , laravel ولی نمیدونم چه کدی بنویسم برای برسی سایز تصویر لطفا کمکم کنید. <template> <div> <input type="file" :id="id" @change="onFileChang($event)" accept="image/*"><button class="btn btn-info btn-sm" type="button" @click="upload()" v-if="num > ۰">ارسال</button>...

0 پاسخ

مشکل در گوگل درایو در لپ تاپ

2 روز پیش
توسط محمدرضا توکلی مطرح شد

سلام وقت بخیر من گوگل درایو رو روی لپ تاپم نصب کردم و حالا میخوام اکانت اضافه کنم و ارور میده که فقط میتونم ۳ اکانت بگذارم قبلا یک اکانت وارد کردم ولی حذفش کردم حالا فکر میکنه من با سه تا اکانت وارد شدم چطور میتونم اون اکانت قبلی رو کامل حذف کنم از کدام قسمت؟

0 پاسخ

مشکل با پیاده سازی تبلیغ پیش نمایشی

6 روز پیش
توسط irani699 مطرح شد

سلام. چند وقتی هست که مشغول ساخت یک برنامه آموزشی هستم و حالا رسیدم به مرحله پیاده سازی تبلیغات و مشکلم توی پیاده سازی تبلیغ preroll با exoplayer هست. خواستم از دوستانی که توی پیاده سازی تبلیغات preroll تپسل تجربه دارند، راهنمایی کنند. در صورت امکان آموزشی معرفی کنید. ممنون

0 پاسخ

مشکل پیاده سازی نوتیفیکشن در لوکال

1 هفته پیش
توسط میلاد کریمی مطرح شد

سلام با کنترل ساپورت نوتیفیکشن در مرورگر کروم دچار مشکل هستم، در مروگر خای فایرفاکس و ... اوکی هست فقط در کروم نوتیفیکشن allow هست اما باز هم درخواست فعال سازی برای کاربر نمایش داده نمیشه، از ری اکت استفاده میکنم و لوکال هاست

0 پاسخ

شخصی سازی دیالوگ نوتیفیکیشن

1 هفته پیش
توسط محمد قربانی آپدیت شد

سلام دوستان، کسی تجربه کار با نوتیفیکیشن فایربیس رو داره؟ میخوام که اون دیالوگ پرمیشن رو تغییر بدم ،و شکلشو عوض کنم، ممنون میشم کسی اموزشی یا کدی داره بفرسته

0 پاسخ

محافظت از سورس و بررسی امکانات در veujs

1 هفته پیش
توسط electera مطرح شد

سلام دوستان چندتا سوال در مورد ویو داشتم، خوشحال میشم راهنماییم کنید: راستش چندوقتیه reactjs رو شروع کردم اما سینتکسش و پاس دادن های مکرر state و props ها خیلی برام آزاردهندست و میبینم که برای یک کار کوچیک توی vue و حتی انگولار، زحمت کمتری لازمه!! پادکست و مقایسه ها رو دیدم اما جواب این سوالات رو نتونستم پیدا کنم: 1- سئو برام مهم نیست و اپلیکیشن تحت وب SPA با نود جی اس مد نظره، برای سمت فرانت اند...

0 پاسخ

روش گرفتن پیام های چت با استفاده از api در تلگرام

1 هفته پیش
توسط امیر مطرح شد

سلام یه سوال چه جوری میشه پیام های یک چت رو با استفاده از api توی تلگرام گرفت ؟ منظورم از چت private meaage نه گروه و کانال .. چون تمام چیز هایی که خوندم راجع به api های تلگرام راجع به ارسال و دریافت و .. پیام توی کانال یا گروه با استفاده از بات بود ولی من میخوام لیست پیام های خودم و یه شخص دیگه رو با api دربیارم

0 پاسخ

عدم نمایش نقشه استایل ها

1 هفته پیش
توسط jalal khaleghi مطرح شد

سلام من ری اکت رو با دستوری که خودش گفته نصب کردم npx create-react-app my-app اما متاسفانه در حالت دولوپمنت هیچ نقشه ای از کدهای استایل که با sass نوشتم رو داخل مرورگر نمایش نمیده حتا نقشه از css رو هم نشون نمیده فقط حالت inline هست خط کدها رو نمیتونم ببینم که داخل کدوم فایله چه راهکاری داره؟

0 پاسخ

نوشتن یک event درون کامپوننت TimeSlotGroup در calendar

1 هفته پیش
توسط مونا مطرح شد

سلام دوستان وقتتون بخیر من میخوام داخل کامپوننت TimeSlotGroup یک event پیاده سازی کنم. مشکل من اینه که دارم از یک پکیج استفاده میکنم و این کامپوننت داخل پکیج نیست که خیلی راحت بهش event اضافه کنم. با استفاده از devtools react فهمیدم که هر خانه ای که از جدول calendar انتخاب میکنم در واقع همین کامپوننت TimeSlotGroup هستش ولی این که داخل این کامپوننت، event اضافه کنم نمیدونم چجوری ممکنه. ممنون میشم...

0 پاسخ

مشکل webView در react native

1 هفته پیش
توسط sadegh karimi آپدیت شد

@ali.bayat @hesammousavi @juza66 در webVIew از embed سایت آپارات برای نمایش ویدیو استفاده میکنم زمانی که روی webView تاچ میشود تا ویدیو به نمایش در بیاید این خطا رو دریافت میکنم... Image from origin 'android-webview-video-poster://' has been blocked from loading by Cross-Origin Resource Sharing policy: No 'Access-Control-Allow-Origin' header is present on the requested resource. Origin 'https://ww...

0 پاسخ

ماژول ثبت location در react native هر۳۰ ثانیه

1 هفته پیش
توسط مهناز دوستی آپدیت شد

با سلام و خسته نباشید من می خوام در برنامه react-native هر 30 ثانیه یک بار موقعیت کاربر رو بگیرم و در دیتابیس محلی ذخیره کنم. در حالتی که برنامه به پس زمینه رفته هم این ذخیره موقعیت باید انجام بشه. تو جستجویی که انجام دادم ماژول react-native-background-geolocation رو برای این مورد دیدم. ولی مساله پولی بودنش هست. برای این کار چه ماژولی رو پیشنهاد می شود؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

0 پاسخ

درگاه پرداخت پرفکت مانی

2 هفته پیش
توسط افشین حسن زاده مطرح شد

سلام علیکم :) حدود یه هفتس که درگیر درگاه مستقیم برای پرفکت مانی ام و چیزی پیدا نکردم دوستان تجربه استفاده ازش رو دارن و میشه لطف کنید یه راهنمایی بکنید

0 پاسخ

معماری SOA

2 هفته پیش
توسط taha799 noormohammadi799 مطرح شد

سلام دوستان ممنون میشم نظرتون رو راجب به معماری SOA بگید @hesammousavi @ali.bayat @juza66 @Alimotreb @milad

0 پاسخ

یک سوال فنی یا یک مشورت

2 هفته پیش
توسط Matthew آپدیت شد

@ali.bayat @hesammousavi @khanzadimahdi من این صفحه رو دارم میخوام https://core.abadis.ir/data/00/i.pngو مقادیری رو نمایش میده میخوام زمانی که روی عکس زیر(کمتر از 4 دقیقه) زدم https://core.abadis.ir/data/00/ii.png بیاد همین مقادیر رو بر اساس زمان بندی کمتر از 4 نشون بده طرز نوشتن کوئری رو بلدم میخوام بدونم چطوری تو bladeاین کد رو تغییر بدم در ذمشیث به این شکل هست @foreach($user_channel as $key=&g...

0 پاسخ

مشکل در نصب فندوق

2 هفته پیش
توسط Mostafa Nazar آپدیت شد

سلام پایتون رو نصب کردم و میخوام از سیستم سایت فندوق استفاده کنم . دستور زیر رو وارد می کنم ولی خطا میده دلیلش چیه؟ pip install fandogh_cli --upgrade خطا هم زیر هستش ERROR: Command errored out with exit status 1: command: 'c:\pyton\python.exe' -u -c 'import sys, setuptools, tokenize; sys.argv[0] = '"'"'C:\\Users\\data rayaneh shomal\\AppData\\Local\\Temp\\pip-install-89y5xmpo\\pyyaml\\setup....

0 پاسخ

نحوه شمارش یونیک hit یا view صفحه ها

2 هفته پیش

با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان می خواستم بدونم که بهترین راه برای شمارش hit یا تعداد view صفحات وب سایت چی هستش؟cookie یا session یا ذخیره ip توی db یا راه حل دیگه ای؟خود وب سایت راکت از چه راهی استفاده می کنه؟ اگه هم مسائل رو کامل باز کنید و توضیح بدید ممنون می شم

0 پاسخ

bulk کردن در الستیک

2 هفته پیش
توسط Matthew آپدیت شد

@hesammousavi @ali.bayat من زمانی که bulk انجام میدم این ارور نمایش میده {"error":{"root_cause":[{"type":"illegal_argument_exception","reason":"Malformed action/metadata line [1], expected START_OBJECT or END_OBJECT but found [VALUE_NUMBER]"}],"type":"illegal_argument_exception","reason":"Malformed action/metadata line [1], expected START_OBJECT or END_OBJECT but found [VALUE_NUMBER]"},"status":40...

0 پاسخ

ایجاد روابط بین جداول

3 هفته پیش
توسط سعید محمدیان مطرح شد

با سلام من یه پروژه لاراولی دارم که دارم ازش api برای نرم افزار میگیرم سه تا جدول دارم اولی سوال جدول دوم پاسخ که هر سوال ممکنه چندتا جواب داشته باشه و جدول سوم مال فایل ها هست که هر پاسخ ممکنه چندتا فایل داشته باشه با داشتن ایدی سوال به همه پاسخ ها و هر پاسخ به فایل های خودش این ارتباط به چه صورت ایجاد کنم و خروجی جیسون بگیرم از دستور LEFTJOIN استفاده کردم ولی اگه یه پاسخ دوتا فایل داشته باشه از...

0 پاسخ

logo brand

3 هفته پیش
توسط mozhgan مطرح شد

سلام خسته نباشید... چرا در کد من وقتی حالت رسپانسیو میشه عکس برند هم داخل اون حالت collapse میره ؟ چی کار باید بکنم که فقط همون منو لیتها داخل collapseبرن ؟و بعد یه سوال دیگه در اینجا دادن col من باید چه طوری باشه ؟همین col خالی درسته ؟ <?php include_once "./include/db.php"?> <!DOCTYPE html> <html lang="en"> <head> <meta charset="UTF-۸"> <meta name="viewpo...

0 پاسخ

نمایش تصویر

4 هفته پیش
توسط محمد امین عالی مطرح شد

سلام دوستان یه کامپونت برای آپلود تصاویر ایجاد کردم میخواستم یه پیش نمایش برای عکس های آپلود شده بزارم چطوری میتونم temp path از فایل بگیرم uploadFile(event) { for (let index = 0; index < event.length; index++) { const element = event[index]; this.files.push(element.name); this.file = element; this.uploadImage(); this.onFileDropped.emit(this.file) }

0 پاسخ

استفاده از پیشوند خالی در composer json

4 هفته پیش
توسط امین مطرح شد

با سلام میشه در مورد استفاده از پیشوند خالی "" در فایل composer.json استفاده توضیح بدید، در پروژه هایی که به این شکل استفاده شده دیدم که از namespase استفاده نکرده اند، آیا این روش پیشنهاد می شه یا نه و در صورت پیشنهاد شدندش، نحوه کار کردن صحیحش چطوره؟ { "autoload": { "psr-۴": { "": [ "app/core/", "app/models/", "a...

0 پاسخ

مشکل در افزونه Settings Sync در vscode

4 هفته پیش
توسط محمد فرهمند مطرح شد

سلام دوستان. من با اتصال به gist توی افزونه Settings Sync مشکل دارم. مدام خطای عدم اتصال میده. میخوام تنظیماتم رو توی لینوکس هم داشته باشم اما چون کانکت نمیشه به gist این اتفاق نمیفته. راه حلی دارید؟

0 پاسخ

مشکل در رابطه hasManyThrough

4 هفته پیش
توسط webazin webazin مطرح شد

سلام دوستان؛خسته نباشید،من میخواستم از این رابطه واسه پرداختی های سفارشات فروشگاه استفاده کنم،به این شکل که رابطه فروشگاه با سفارشات public function orders() { return $this->belongsToMany( Order::class , 'order_shop' ); } و رابطه رابطه سفارشات با پرداختی ها به این شکل public function pay() { return $this->hasOne( Pay::class , 'order_id' , 'id' ); } حالا من اومدم توی...

0 پاسخ