بحث و گفتگو

در اینجا میتوانید به بحث و گفتگو در مورد مشکلات و مواردی که برایتان جالب است بپردازید

بحث و گفتگو ها

فیلتر ها
مرتب سازی : قدیمی ترین ها
دسته بندی : لاراول

بهینه سازی های مد نظر GTmetrix در لاراول

لاراول
- 2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

با عرض سلام و تسلیت وقتی که سایت راکت رو با معیارهای GTmetrix بررسی نمودم ، به دو مورد مواجه شدم که برای خودم هم سوال بوده : در قسمت Page Speed : برای بهینه سازی تصاویر چه نکاتی باید مدنظر قرار بگیرد ؟ ( البته منظور بنده بیشتر در هاست اشتراکی هست که نمیشه از افزونه های php خاص استفاده و تصاویر رو بهینه نمود ) در قسمت YSlow : مشخصه Use cookie-free domains چیست و به چه صورت می بایست بهینه گردد ؟...

1 پاسخ

اپلود فایل در هاست

لاراول
- 2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام خسته نباشید. من پروژه ام رو روی لوکال هاست هستش اپلودرش کامل کار میکنه و توی صفحه اصلی بدرستی همه چی رو نشون میده اما وقتی پروژه رو از لوکال هاست به هاست انتقال میدم اصلا فایل ها در پوشه اپلود قرار نمیگیرن برای حل این مشکل چندتا داکیومنت نوشته شده بود رو خوندم گفته بودن باید نسخه php هاست رو افزایش بدین و منم دقیقا همون کار رو کردم بازم نشد بعضی از دوستان هم گفتن باید permission های پوشه آپلو...

1 پاسخ

گرفتن توکن قبل از اقدام به آپلود فایل

لاراول
- 2 سال پیش
توسط محمد قنبری آپدیت شد

سلام دوستان لاراولی عزیز. برای ارسال فرم میدونید که به توکن نیاز داریم. من از سمت کلاینت اندروید میخام فایلی رو به سرور آپلود کنم. چطور میتونم قبل از ارسال توکن بگیرم و اون رو به همراه فایل بفرستم؟

3 پاسخ

form validation

لاراول
- 2 سال پیش
توسط محمد قنبری آپدیت شد

سلام آیا با ارسال درخواست ajax بازم اون request ما اجرا میشه؟(validation) توی متد store هست؟Request

1 پاسخ

لاگین با react js در laravel

لاراول
- 2 سال پیش
توسط captan آپدیت شد

سلام. کسی میتونه یه کم در مورد لاگین کردن با ری اکت در فریم ورک لاراول بهم توضیح بده که چطوری باید چنین چیزی رو بسازم

1 پاسخ

اررور Illegal string offset 'imageThumb'

لاراول
- 2 سال پیش
توسط داریوش آپدیت شد

سلام دوستان من به اررور خوردم که توی سرچم تا حالا به نتیجه ای نرسیدم اگر کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم.ارروری که دارم : Illegal string offset 'imageThumb' هست.به این صورت که توی یه کنترلرم توی یکی از if هام از queru builder استفاده کردم و در یک if دیگر از elequent. توی foreach من در view تا زمانی که از elequent استفاده میشه و تغذیه میکنه ارروری ندارم اما وقتی از خروجی query builder استفاد...

4 پاسخ

ارور Call to a member function course() on null

لاراول
- 2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

باسلام، در دوره آموزشی ساخت فروشگاه، ارور زیر رو دریافت میکنم. کد کنترولر : <?php namespace AppHttpControllersadmin; use AppCourse; use AppHttpRequestsCourseRequest; use IlluminateHttpRequest; use AppHttpControllersController; class CourseController extends AdminController { /** * Display a listing of the resource. * * @return IlluminateHttpResponse */ public func...

1 پاسخ

پلاگین های PHPStorm

لاراول
- 2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

باسلام فایل تنظیمات و پلاگین های استفاده شده در phpstorm که استفاده می کنید چی هستند. باتشکر و سپاس

5 پاسخ

گوگل مپ

لاراول
- 2 سال پیش
توسط hojat آپدیت شد

سلام ببخشید من میخواهم اطلاعات lat , lng را که در جدول ذخیره کردم داخل marker = new google.maps.Marker({ position: point, map: map, }); position قرار دهم چطور میتونم این کار را بکنم مدل و همه چیزم ساختم لطفا آقا موسوی کمک کنید چطور میتونیم از php متغیر رو ببریم بذاریم تو جاوااسکریپت foreach ($maps as $map){ echo $map->lat . ',' . $ma...

2 پاسخ

لاگین بدون ریفرش مثه راکت

لاراول
- 2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

با سلام خدمت اقا سیدگل ببخشید چندروزی سعی کردم لاگین در مودال بوتسرپ، بصورتی که صفحه ریفرش نشه، یعنی با اجاکس و با امنیت لاگین بسازم ولی موفق نشدم. ابا امکان داره راهنمایی بفرمایید، بحث امنیتش خیلی برام ضروریه.. تشکر از محبتتون.

8 پاسخ

پیش نیاز لاراول

لاراول
- 2 سال پیش
توسط سبحان دادخواه آپدیت شد

با سلام .جناب موسوی در اولین جمله خیلی خیلی تبریک میگم راه اندازی این بخش و موفقیت های گوناگون راکت رو. سوالم اینه که بنده یه سری تقریبا دوره های لاراول نسخه های قدیمی ترش رو مثل 5.2 از سایت شما یاد گرفتم منتها اون زمان کامل به mvc و oop مسلط نبودم و برای همین عقب گرد زدم و اینهارو یاد گرفتم.الان میخوام بدونم بعد حدود این یک سال تاخیر مجددا از نسخه های قدیمی لاراول شروع کنم یا از همین دوره های جدی...

2 پاسخ

فارسی سازی اسلاگ در لاراول 5.5

لاراول
- 2 سال پیش
توسط محسن صادقی آپدیت شد

سلام - دوستانی که با لاراول 5.5 کار کردن میدونن که استراکچر پکیج elequent-sluggable عوض شده سوالی که من داشتم اینکه چطور بخش فارسی رو بهش اضافه کنم — الان من از قسمت vendor/cviebtock/elequent-sluggable/reaource/config/sluggable.php بخش methode رو عوض کردم ولی باز اسلاگ فارسی نشد — منون میشم اگه کمک کنید

4 پاسخ

ارور This action is unauthorized

لاراول
- 2 سال پیش
توسط محمد نمازی آپدیت شد

باسلام، این ارور مربوط به چی هست ؟ اگر مربوط به لاگین کاربر هست، لاگین کردم. Symfony \ Component \ HttpKernel \ Exception \ AccessDeniedHttpException This action is unauthorized.

12 پاسخ

تشخیص حذف کاربر جاری

لاراول
- 2 سال پیش
توسط محمد امیر محمدی آپدیت شد

سلام چطور میتونم وقتی کاربر داره لیست کاربران سایت را میبینه نام کابری خودش را نتونه حذف کنه و بهش پیغام بده که خودت را نمیتونی حذف کنی. من طبق آموزش های پروژه محور سایت راکت پیش رفتم. ممنون در تکه کد برنامه نویسی کمکم کنید.

1 پاسخ

نمایش رویدادها در سایت

لاراول
- 2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام چطور میتونم رویدادهای کاربر را در جدولی log و نمایش بدم مثلا: در چه ساعت و تاریخی لاگین کرده یا فلان رکورد را ذخیره یا ویرایش کرده است؟! پکیج هایی به اسم Actionlog و غیره پیدا کردم اما خب پیاده سازیش پیچیده است مممنون میشه راهکاری بدین یا استفاده ازین ها کمکم کنید. که راه حل ساده ای باشه.

1 پاسخ

خروجی اکسل در لاراول

لاراول
- 2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

چطوری میتونم از دیتاهای جدول خروجی فایل اکسل بگیرم و حتی بتونم کارهای پیشرفته تر که کاربر وقتی فایل اکسل را دریافت میکنه یکسری فیلدها و ستونها رنگی باشه.

1 پاسخ

برگشت همراه اطلاعات

لاراول
- 2 سال پیش
توسط محمد امیر محمدی آپدیت شد

سلام . من میخوام یه اطلاعاتی رو با لاراول بفرستم بره چک شه و بعد برگرده و اطلاعات جدیدرو برگردونه به صفحه قبل . میخوام همراه برگشتش به صفحه اون اطلاعات رو هم compact کنه و بیاره . مثلا مثل این : return ->back()->->with(compact, 'data') ولی اطلاعات برگشت نمیشه. راهش چیه ؟ از آژاکس هم نمیخوام استفاده کنم. تشکر

5 پاسخ

ایجاد لایک برای خبر

لاراول
- 2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

من یک سایت خبری دارم که در دیتابیس در جدول پست فیلدی تعریف کردم به نام like که کاربر وقتی کلیک میکنه بر روی اون یک عدد Counter اضاف میکنه. آیا این کار درسته؟ راهکاری دارید برای بهتر شدن؟

5 پاسخ

سطوح دسترسی پیشرفته

لاراول
- 2 سال پیش
توسط none آپدیت شد

آموزش آقا موسوی در مورد سطوح دسترسی خیلی عالی بود. فقط یک چیزی من در پروژه ای ازم خواسته شده که این پروژه بخشی داره که شما میتونی منوی سایت بصورت تو در تو بسازی که من ساختم و بصورت داینامیک اوکی هست. اما سطوح دسترسی طبق آموزش آقای موسوی راه اندازی کردم. ولی میخوان علاوه بر این گزینه هایی که تعریف میشه در قسمت سطح دسترسی و من در Dropdown لیست منوهای سایت را نشان بدم. و کاربر بتونه لیست منوهای ایجا...

1 پاسخ

لیست استان و شهرستان ها

لاراول
- 2 سال پیش
توسط علی آپدیت شد

من درد سایت فایل دیتای جداول استان و شهرستان ها را پیدا کردم و در سایتم پیاده کردم. و میخام در قسمت ثبت نام کاربر بتونه با انتخاب استان مورد نظرش در کامپوننت dropdown لیست شهرستان های مربوطه اون استان را ببینه. بایستیت چکار کنم؟ از لحاظ کدنویسی کمکمم کنید. ممنون

3 پاسخ

مطالب مرتبط

لاراول
- 2 سال پیش
توسط روح اله ابراهیم زاده آپدیت شد

می خواستم بدونم به نظرتون بهترین و دقیق ترین روشی که میشه مطالب مرتبط رو به کاربرا نشون داد چیه

4 پاسخ

سیستم علاقه مندی ها

لاراول
- 2 سال پیش
توسط مهدی آپدیت شد

سلام دوستان من برای فروشگاهم میخام سیستم علاقه مندی پیاده سازی کنم. مشابه دیجی کالا. به این صورت که کاربر بیاد و دسته بندی هم برای خودش بسازه.مثلا محصولات تابستانی یا موبایل و ... این دسته بندی با دسته بندی کالا فرق داره . حالا مشکلم اینجاست که چون مقالات هم دارم میخام از روابط پلی مرفیک استفاده کنم و اونا رو پیاده کنم. جداولی که دارم. Product , User , Favourite , FavouriteCategory , Atricle روابط...

2 پاسخ

ایجاد صفحه های جدید

لاراول
- 2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام . این صفحات جدید که مثلا تو سایت دیجی کالا میزاره چطوری به وجود میان ؟ مثلا یه دفعه میزنه تخفیف محصولات ایرانی . یا مثلا محصولات درهم با تخفیف . ساخت این صفحات چطوریه ؟ یعنی cms ساخته شده و فقط صفحات تولید میشن ؟

1 پاسخ

مشکل دسترسی لاراول

لاراول
- 2 سال پیش
توسط پایان جهان آپدیت شد

درود..من هرکاری کردم نتونستم دسترسی پوشه storage باز کنم ارورر: The stream or file "/opt/lampp/htdocs/usbcode/storage/logs/laravel.log" could not be opened: failed to open stream: Permission denied ممنون میشم جواب بدید...

2 پاسخ

مشکل نصب لاراول در لینوکس

لاراول
- 2 سال پیش
توسط mrwebdeveloper آپدیت شد

درود دوستان...من از طریق دستور زیر ارورر هایی دریافت می کنم... لینوکس لایت هستش... composer global require "laravel/installer" ارورر نصب لاراول : Your requirements could not be resolved to an installable set of packages. Problem 1 laravel/installer v1.4.1 requires ext-zip * -> the requested PHP extension zip is missing from your system. laravel/installer v1.4.0 requires ext-zip * -&g...

5 پاسخ

تغییر مسیر آپلود از public به Storage و امنیت ؟

لاراول
- 2 سال پیش
توسط محمد آپدیت شد

سلام؛ ممنون از راه اندازی این بخش از سایت خیلی خوب می باشد. در حال حاضر بخش آپلود و فایل ها در پوشه public قرار داره اما برای امنیت بیشتر می‌خوام از این به بعد بره به داخل storge . آیا امنیت فایل ها افزایش پیدا خواهد کرد یا تاثیری ندارد اما سه سوال : ۱- مسیر آپلود رو تغییر بدم به storge کافیه تا این کار انجام بشه ؟ ۲- برای دانلود فایل هم مثل همون قبلی فقط باید مسیرش رو تغییر بدم ؟ ۳- فایل هایی که...

2 پاسخ

نمایش دادن کد html به جای نمایش view

لاراول
- 2 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

با سلام خدمت اساتید محترم من طبق آموزش ساخت فروشگاه لاراول جلو رفتم ولی وقتی ایمیل برای کاربر ارسال میشه، بجای نمایش کدهای html نمایش داده میشن، البته فقط قسمت body ولی هدر و فوتر مشکلی در نمایش ندارند ای کاش میشد فایل پیوست کرد

1 پاسخ

شمارش تعداد ردیف های موجود در دیتابیس و نمایش تعداد

لاراول
- 2 سال پیش
توسط علی مارانی آپدیت شد

سلام دوستان..وقتتون بخیر من تازه کارم و زیاد تجربه ندارم. فکر کنین یک جدول داریم برای مهارت ها که قراره توش ستون های نام مهارت و تعداد آگهی مشاهده شده از مهارت رو نشون بدیم (توی view) حالا میخوام یه جوری باشه که مثلا وقتی میره از دیتابیس هر ردیف مهارت رو میخونه بیاد محاسبه کنه که توی کل ردیف های دیتابیس دقیقا چندتا مهارت ( دقیقا با همون title) وجود داشته و بهمون نمایش بده میخوام با eloquent اینو ا...

2 پاسخ