سوالات و گفتگوها

#امکان_جدید : امکان جدیدی در بخش سوالات و گفتگوها قرار داده‌ایم به این شکل که می‌توانید، دوستان خود را با فقط تگ کردن به گفتگو‌های کاملا خصوصی دعوت کرده و درباره مسائل مختلف در فضای خصوصی، صحبت کنید.
فیلتر ها
مرتب سازی : قدیمی ترین ها
دسته بندی : لاراول

بهینه سازی های مد نظر GTmetrix در لاراول

3 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

با عرض سلام و تسلیت وقتی که سایت راکت رو با معیارهای GTmetrix بررسی نمودم ، به دو مورد مواجه شدم که برای خودم هم سوال بوده : در قسمت Page Speed : برای بهینه سازی تصاویر چه نکاتی باید مدنظر قرار بگیرد ؟ ( البته منظور بنده بیشتر در هاست اشتراکی هست که نمیشه از افزونه های php خاص استفاده و تصاویر رو بهینه نمود ) در قسمت YSlow : مشخصه Use cookie-free domains چیست و به چه صورت می بایست بهینه گردد ؟...

1 پاسخ

اپلود فایل در هاست

3 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام خسته نباشید. من پروژه ام رو روی لوکال هاست هستش اپلودرش کامل کار میکنه و توی صفحه اصلی بدرستی همه چی رو نشون میده اما وقتی پروژه رو از لوکال هاست به هاست انتقال میدم اصلا فایل ها در پوشه اپلود قرار نمیگیرن برای حل این مشکل چندتا داکیومنت نوشته شده بود رو خوندم گفته بودن باید نسخه php هاست رو افزایش بدین و منم دقیقا همون کار رو کردم بازم نشد بعضی از دوستان هم گفتن باید permission های پوشه آپلو...

1 پاسخ

گرفتن توکن قبل از اقدام به آپلود فایل

3 سال پیش
توسط محمد قنبری آپدیت شد

سلام دوستان لاراولی عزیز. برای ارسال فرم میدونید که به توکن نیاز داریم. من از سمت کلاینت اندروید میخام فایلی رو به سرور آپلود کنم. چطور میتونم قبل از ارسال توکن بگیرم و اون رو به همراه فایل بفرستم؟

3 پاسخ

ایمیل در لاراول (Componentو slot )

3 سال پیش
توسط محمد قنبری آپدیت شد

سلام دوستان من میخام وقتی کاربر خریدی انجام داد یک ایمیل براش فرستاده بشه . الان این کار میشه یعنی ایمیل ارسال میشه . مشکل من طراحی ایمیله. نمیتونم زیباسازیش کنم.واقعا این component و slot رو نمیفهمم . کسی باهاش کار کرده ؟ میتونه کمکم کنه ؟ ممنون

4 پاسخ

تفاوت لاراول و سیمفونی

3 سال پیش
توسط مجید آپدیت شد

با درود../ میبخشید لاراول با سیمفونی چقدر تفاوت داره و اگر شخصی به لاراول مسلط باشه یاد گیری سیمفونی چقدر زمان میبره؟اصلاه این دوتا ارتباطی به هم دارند؟

4 پاسخ

form validation

3 سال پیش
توسط محمد قنبری آپدیت شد

سلام آیا با ارسال درخواست ajax بازم اون request ما اجرا میشه؟(validation) توی متد store هست؟Request

1 پاسخ

استفاده از بوت استرپ در ری اکت

3 سال پیش
توسط احسان آپدیت شد

سلام من دارم از کتابخونه متریال یو آی استفاده میکنم که سیستم گریدبندی نداره و درنتیجه ریسپانسیو نیست. به نظرتون اگه بوت استرپ رو کاستوم کنم - که سبک تر بشه - و فقط بخش گریدبندی و ریسپانسیوش رو نگه دارم میتونم ازش تو فایل های جی اس ایکسم استفاده کنم؟

2 پاسخ

لاگین با react js در laravel

3 سال پیش
توسط captan آپدیت شد

سلام. کسی میتونه یه کم در مورد لاگین کردن با ری اکت در فریم ورک لاراول بهم توضیح بده که چطوری باید چنین چیزی رو بسازم

1 پاسخ

ایجاد اپ با نسخه های اندروید بالا

3 سال پیش
توسط طاها تقدس آپدیت شد

سلام یه سوال در رابطه با ایجاد اپ داشتم توی دوره ری اکت نیتیو شرکت کردم و برام یه سوال پیش آمده که گفته شده حتما از نسخه 6 و 6 به بالا باید استفاده بشه سوال اینه که من بیام با این نسخه اندروید رو build کنم روی دیوایس های پایین تر مثلا 4 یا 5 هم کار میکنه ؟

2 پاسخ

اررور Illegal string offset 'imageThumb'

3 سال پیش
توسط داریوش آپدیت شد

سلام دوستان من به اررور خوردم که توی سرچم تا حالا به نتیجه ای نرسیدم اگر کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم.ارروری که دارم : Illegal string offset 'imageThumb' هست.به این صورت که توی یه کنترلرم توی یکی از if هام از queru builder استفاده کردم و در یک if دیگر از elequent. توی foreach من در view تا زمانی که از elequent استفاده میشه و تغذیه میکنه ارروری ندارم اما وقتی از خروجی query builder استفاد...

4 پاسخ

گوگل مپ

3 سال پیش
توسط hojat آپدیت شد

سلام ببخشید من میخواهم اطلاعات lat , lng را که در جدول ذخیره کردم داخل marker = new google.maps.Marker({ position: point, map: map, }); position قرار دهم چطور میتونم این کار را بکنم مدل و همه چیزم ساختم لطفا آقا موسوی کمک کنید چطور میتونیم از php متغیر رو ببریم بذاریم تو جاوااسکریپت foreach ($maps as $map){ echo $map->lat . ',' . $ma...

2 پاسخ

لاگین بدون ریفرش مثه راکت

3 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

با سلام خدمت اقا سیدگل ببخشید چندروزی سعی کردم لاگین در مودال بوتسرپ، بصورتی که صفحه ریفرش نشه، یعنی با اجاکس و با امنیت لاگین بسازم ولی موفق نشدم. ابا امکان داره راهنمایی بفرمایید، بحث امنیتش خیلی برام ضروریه.. تشکر از محبتتون.

8 پاسخ

پیش نیاز لاراول

3 سال پیش
توسط سبحان دادخواه آپدیت شد

با سلام .جناب موسوی در اولین جمله خیلی خیلی تبریک میگم راه اندازی این بخش و موفقیت های گوناگون راکت رو. سوالم اینه که بنده یه سری تقریبا دوره های لاراول نسخه های قدیمی ترش رو مثل 5.2 از سایت شما یاد گرفتم منتها اون زمان کامل به mvc و oop مسلط نبودم و برای همین عقب گرد زدم و اینهارو یاد گرفتم.الان میخوام بدونم بعد حدود این یک سال تاخیر مجددا از نسخه های قدیمی لاراول شروع کنم یا از همین دوره های جدی...

2 پاسخ

چارت آموزشی کتابخانه های جاوا اسکریپت

3 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

با سلام.میخواستم بدونم برای شروع بحث های مثل vue یا angular چقدر تسلط بر جاوا اسکریپت کافیه ؟ چون بنده تمامی دوره هارو دارم اما مثلا دوره ی جاوا اسکریپت قسمت های طولانی زیاد داره و شاید وقت نشه همشو با جزییات و دقت تمام ببینم.میخواستم یه راهنمایی تو این زمینه بکنید اگر امکان داره ... پیشنهاد : اگر وقت داشتین به نظرم یه چارت اموزشی طبق دوره های سایتتون قرار بدین که افراد ترتیب دوره هارو متوجه بشن ....

1 پاسخ

دوره مقدماتی php

3 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام خسته نباشید میگم به مدیریت وبسایت راکت دوره مقدماتی به صورت رایگان بود که ما وسط آموزش بودیم که پولی شد ایکاش یک خبری می دادین قبلش چون ما داشتیم مرحله به مرحله نگاه میکردیم که از باقی اموزش محروم شدیم

1 پاسخ

ارور This action is unauthorized

3 سال پیش
توسط محمد نمازی آپدیت شد

باسلام، این ارور مربوط به چی هست ؟ اگر مربوط به لاگین کاربر هست، لاگین کردم. Symfony \ Component \ HttpKernel \ Exception \ AccessDeniedHttpException This action is unauthorized.

12 پاسخ

تفاوت let و var

3 سال پیش
توسط محمد امیر محمدی آپدیت شد

سلام راجب تفاوت این دو میخاستم بدونم . سرچ کردم ولی انگلیسیم در حدی نبود بتونم کامل جواب سوال رو پیدا کنم . و اینکه بهترین روش اعلام متغیر ها چیه! یعنی اول اعلان کنیم بعد استفاده یا در حال استفاده و موقع نیاز در هر جایی که شد اعلان کنیم ؟

3 پاسخ

نمایش رویدادها در سایت

3 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام چطور میتونم رویدادهای کاربر را در جدولی log و نمایش بدم مثلا: در چه ساعت و تاریخی لاگین کرده یا فلان رکورد را ذخیره یا ویرایش کرده است؟! پکیج هایی به اسم Actionlog و غیره پیدا کردم اما خب پیاده سازیش پیچیده است مممنون میشه راهکاری بدین یا استفاده ازین ها کمکم کنید. که راه حل ساده ای باشه.

1 پاسخ

خروجی اکسل در لاراول

3 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

چطوری میتونم از دیتاهای جدول خروجی فایل اکسل بگیرم و حتی بتونم کارهای پیشرفته تر که کاربر وقتی فایل اکسل را دریافت میکنه یکسری فیلدها و ستونها رنگی باشه.

1 پاسخ

برگشت همراه اطلاعات

3 سال پیش
توسط محمد امیر محمدی آپدیت شد

سلام . من میخوام یه اطلاعاتی رو با لاراول بفرستم بره چک شه و بعد برگرده و اطلاعات جدیدرو برگردونه به صفحه قبل . میخوام همراه برگشتش به صفحه اون اطلاعات رو هم compact کنه و بیاره . مثلا مثل این : return ->back()->->with(compact, 'data') ولی اطلاعات برگشت نمیشه. راهش چیه ؟ از آژاکس هم نمیخوام استفاده کنم. تشکر

5 پاسخ

ایجاد لایک برای خبر

3 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

من یک سایت خبری دارم که در دیتابیس در جدول پست فیلدی تعریف کردم به نام like که کاربر وقتی کلیک میکنه بر روی اون یک عدد Counter اضاف میکنه. آیا این کار درسته؟ راهکاری دارید برای بهتر شدن؟

5 پاسخ

سطوح دسترسی پیشرفته

3 سال پیش
توسط none آپدیت شد

آموزش آقا موسوی در مورد سطوح دسترسی خیلی عالی بود. فقط یک چیزی من در پروژه ای ازم خواسته شده که این پروژه بخشی داره که شما میتونی منوی سایت بصورت تو در تو بسازی که من ساختم و بصورت داینامیک اوکی هست. اما سطوح دسترسی طبق آموزش آقای موسوی راه اندازی کردم. ولی میخوان علاوه بر این گزینه هایی که تعریف میشه در قسمت سطح دسترسی و من در Dropdown لیست منوهای سایت را نشان بدم. و کاربر بتونه لیست منوهای ایجا...

1 پاسخ

راه حل اتصال react-router به بعضی از کامپوننت های react-bootstrap

3 سال پیش
توسط حسام موسوی آپدیت شد

سلام دوستان . این سوال در اصل مطلب جواب و راه حل هست . گفتم شاید کسی نیاز پیدا بکنه . وقتی که از react-bootstrap استفاده میکنید بعضی از کامپوننت ها مثل MenuItem که در اصل یک props داره به نام href که با این اتفاق ما نمیتونیم که این رو تبدیل کنیم به کامپوننت Link و پراپرتی to رو بهش بدیم . برای حل این مشکل شما react-router-bootstrap رو نصب کنید و از اون استفاده بکنید و اینطوری این مشکل حل میشه : &l...

1 پاسخ

طریقه مدیریت ورود/خروج کاربر ؟

3 سال پیش
توسط میلاد رسولی آپدیت شد

سلام . هیچ ذهنیتی درباره چگونگی پیاده سازی مدیریت ورود خروج کاربر ندارم . منظورم این هست که وقتی کاربر وارد میشود و از آنجا که از redux استفاده میکنم باید چه action داشته باشم و چه reducers ی باید بسازم که بتونم بعد از ورود کاربر کل سیستم خودم رو مدیریت کنم ؟(ناگفته نماند . که من از طریق api یک توکن دریافت میکنم که true یا false داره . اما دقیقا نمیدونم باید چکارش کنم . ممنون میشم دوستان وقت بزار...

1 پاسخ