آشنایی با امکانات جدید لاراول 11

لاراول ۱۱ منتشر شد. در این دوره آموزشی با امکانات جدید لاراول ۱۱ به شکل کامل آشنا خواهید شد.

آشنایی با امکانات جدید لاراول 11

اشتراک گذاری:

توضیحات

لاراول یکی از مهمترین فریمورک‌های توسعه سمت سرور بوده و بسیاری از استارتاپ‌ها و شرکت‌های امروزی از ویژگی‌های این تکنولوژی استفاده می‌کنند. وبسایت راکت همواره در ایران یکی از بزرگ‌ترین منابع یادگیری لاراول بوده و به همین دلیل در این دوره آموزشی نیز قصد داریم شما را با ویژگی‌های جدید لاراول در نسخه 11 آشنا کنیم. 

لاراول نسخه ۱۱ با مجموعه‌ای از ویژگی‌ها و بهبودهای جدید عرضه شده است که برای توسعه‌دهندگان وب و کسب‌وکارها طراحی شده‌اند. این نسخه تاکید زیادی بر بهبود عملکرد، امنیت، و تجربه توسعه دارد. 

مواردی که در دوره آموزشی لاراول نسخه ۱۱ یاد خواهید گرفت به صورت کامل تمام تغییرات را پوشش داده و در نتیجه با مشاهده این دوره می‌توانید مطمئن شوید که روی نسخه ۱۱ لاراول تسلط کامل پیدا می‌کنید. 

سرفصل‌های دوره آموزشی لاراول نسخه ۱۱

بررسی تغییرات فایل های config

در نسخه ۱۱ لاراول، تغییرات قابل توجهی در فایل‌های پیکربندی (config) ایجاد شده است که با هدف ساده‌سازی و بهبود تجربه توسعه‌دهندگان صورت گرفته است. در این دوره آموزشی با به صورت کامل تغییرات مربوط به فایل‌های پیکربندی در لاراول را بررسی خواهیم کرد و در سناریو‌های مختلف شیوه استفاده و تغییرات آن را به شما معرفی خواهیم کرد.

بررسی تغییرات middleware‌ها

در لاراول ۱۱، تغییرات قابل توجهی در نحوه کار با میان‌افزارها (middleware) اعمال شده است. میان‌افزارها که پیش‌تر با نصب لاراول به‌طور پیش‌فرض در پوشه app/Http/Middleware قرار داشتند، حالا به داخل خود فریمورک منتقل شده‌اند. این تغییر به منظور ساده‌سازی ساختار پوشه app و کاهش پیچیدگی برای توسعه‌دهندگان صورت گرفته است. اکنون، برای شخصی‌سازی میان‌افزارهای داخلی یا افزودن میان‌افزارهای جدید، روش‌های دیگری ارائه شده است​​.

در این سرفصل به صورت کامل تغییرات مربوط به middlewareها را بررسی می‌کنیم و در نهایت تمام تغییرات آن را پوشش می‌دهیم.

بررسی Streamlined Scheduling

در لاراول ۱۱، برنامه‌ریزی وظایف (task scheduling) با هدف ساده‌سازی و افزایش کارایی ارتقا یافته است. این تغییرات به توسعه‌دهندگان امکان می‌دهد تا وظایف مختلف را با استفاده از کد کمتر و به‌طور مستقیم‌تری برنامه‌ریزی کنند. در نسخه ۱۱، لاراول برنامه‌های تازه‌ای برای افزایش بهره‌وری در نظر دارد که می‌توانید با مشاهده این دوره از این تغییرات آگاهی پیدا کنید. 

بررسی نحوه اضافه شدن API به پروژه

برای اضافه کردن API به پروژه‌های لاراول نسخه ۱۱، فرآیند به نسبت ساده‌ای وجود دارد که از ساختار دایرکتوری و امکانات جدید لاراول ۱۱ بهره می‌برد. این نسخه از لاراول ساختار پوشه‌ها و فایل‌ها را تغییر داده است تا انعطاف‌پذیری بیشتری در مدیریت ویژگی‌ها و پیکربندی‌های برنامه فراهم کند. در این سرفصل از دوره آموزشی لاراول نسخه ۱۱ به صورت کامل با این تغییرات آشنا خواهیم شد. 

بررسی Dumpable Trait

Trait Dumpable در لاراول 11، امکان اضافه کردن روش‌های دیباگ مانند dump() و dd() را به صورت قابل استفاده‌ مجدد در کلاس‌ها فراهم می‌کند. این تغییر به توسعه‌دهندگان و نویسندگان پکیج‌ها اجازه می‌دهد تا به راحتی روش‌های دیباگ را در کلاس‌های قابل زنجیره‌ای اضافه کنند. 

بررسی تغییرات مرتبط با Eager loading

در نسخه ۱۱ لاراول، امکان محدود کردن تعداد نتایج بارگذاری شتاب‌زده (Eager Loading) برای هر والد به صورت بومی افزوده شده است. این ویژگی اجازه می‌دهد که تعداد مشخصی از رکوردها برای هر والد بارگذاری شوند، به طور مثال تنها پنج پست برای هر کاربر. این تغییر به بهینه‌سازی کوئری‌ها و مدیریت بهتر منابع دیتابیس کمک می‌کند​​. در این سرفصل به صورت کامل این موضوع را بررسی خواهیم کرد.

بررسی تابع once و Memorization

در نسخه ۱۱ لاراول، تابع جدید once اضافه شده که به منظور بهبود عملکرد از طریق مموریزیشن (ذخیره‌سازی نتایج توابع برای استفاده مجدد) استفاده می‌شود. این تابع اطمینان حاصل می‌کند که یک متد خاص فقط یک بار اجرا شده و نتیجه آن برای استفاده‌های بعدی ذخیره می‌شود. این ویژگی به ویژه برای بهینه‌سازی عملکرد در سناریوهایی که نیاز به فراخوانی‌های مکرر یک تابع با پارامترهای یکسان است، مفید است.

بررسی تغییرات Casting در Model های Eloquent

در لاراول ۱۱، تغییراتی در نحوه اجرای Casting در مدل‌های Eloquent ایجاد شده است. این نسخه امکان تعریف Casting‌ها از طریق متد casts() در مدل‌ها را فراهم می‌آورد. این ویژگی به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد تا به جای استفاده از خصوصیت $casts برای تعریف نوع داده‌ها، از متدهای استاتیک با پارامترها استفاده کنند. این تغییر در رویکرد، انعطاف‌پذیری بیشتری را در مدیریت Casting‌های پیچیده ارائه می‌دهد​​.

بررسی تغییرات Rate limiting

در لاراول ۱۱، ویژگی جدیدی برای محدودیت نرخ (Rate Limiting) به صورت ثانیه‌ای اضافه شده است. این امکان اجازه می‌دهد تا محدودیت‌های دقیق‌تری برای درخواست‌ها تعیین شود و به اپلیکیشن امکان می‌دهد تا عملکرد بهتری داشته باشد و از سرور محافظت کند. این ویژگی به خصوص برای جلوگیری از ارسال درخواست‌های بیش از حد در زمان کوتاه مفید است​​.

بررسی Encryption Key Rotation

در لاراول ۱۱، قابلیت چرخش کلید رمزنگاری (Encryption Key Rotation) ارائه شده است که امکان تغییر کلید APP_KEY بدون از دست دادن داده‌های رمزنگاری شده قبلی را فراهم می‌کند. این ویژگی با استفاده از متغیر APP_PREVIOUS_KEYS در فایل .env اجرا می‌شود که اجازه می‌دهد داده‌ها با استفاده از کلید جدید به طور خودکار رمزگشایی و دوباره رمزنگاری شوند. 

دیدگاه و پرسش

برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید ورود یا ثبت‌نام

در حال دریافت نظرات از سرور، لطفا منتظر بمانید

در حال دریافت نظرات از سرور، لطفا منتظر بمانید

تکمیل ضبط
خیلی بد
بد
متوسط
خوب
عالی
5 از 10 رای
مدت دوره 02:04:42
تعداد جلسات: 15
نوع دوره: رایگان
شرکت‌کنندگان: 425 نفر
گواهی پایان دوره
وضعیت: ابتدا وارد سایت شوید
گواهی پایان دوره راکت چیست؟
حسام موسوی
مدرس دوره

بیشتر از ۱۵ سال هست که در حال برنامه‌نویسی و انجام پروژه های مختلف هستم و ۱۰ سالی هست که آموزش برنامه‌نویسی به علاقمندان حوزه برنامه نویسی میدیم در همه این مدت الان عاشق کدزنی و چالش‌های پروژه‌های مختلفم. به تدریس علاقه خاصی دارم و دوست دارم دانشی ک...