جشنواره بهارانه راکت! ۳۵% تخفیف ویژه بر روی دوره‌های آموزشی

مشاهده دوره‌ها
ثانیه
دقیقه
ساعت
روز
معرفی ۱۵ کتابخانه کاربردی پایتون در زمینه‌های مختلف
ﺯﻣﺎﻥ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ: 8 دقیقه

معرفی ۱۵ کتابخانه کاربردی پایتون در زمینه‌های مختلف

زبان برنامه نویسی پایتون یکی از محبوب‌ترین و پر استفاده‌ترین زبان‌های برنامه‌نویسی سطح بالا و چند منظوره است. که اگر با آن آشنا نیستید از طریق دوره آموزش پایتون راکت می‌توانید با زبان پایتون آشنا شوید. سازمان‌های بسیار بزرگی برای توسعه نرم افزار از پایتون استفاده می‌کنند. پایتون ویژگی‌های منعطف و بسیار زیادی همراه خود ارائه می‌‌دهد. 

از ویژگی‌های اصلی زبان برنامه نویسی پایتون، می‌توان به وجود کتابخانه‌های بسیار زیاد آن اشاره کرد که باعث می‌شود پایتون در زمینه‌های مختلفی کاربردی باشد. برای درک بهتر این قضیه ما این مطلب را نوشتیم تا شما را با ۱۵ مورد از کاربردی‌ترین کتابخانه‌های پایتون آشنا کنیم و به شما اثبات کنیم که پایتون در زمینه‌های مختلف دست برتری را داشته و می‌تواند به خوبی بسیاری از کارها را مدیریت کند. 

1. Scrapy

scrapy

Scrapy یک کتابخانه محبوب پایتون برای web scraping یا ساخت بات‌های خزنده وب است. از این کتابخانه برای ساخت خزنده وب استفاده شده و توسعه دهندگان حرفه‌ای نیز در توسعه این کتابخانه پایتون نقش داشته‌اند. در ابتدا از این کتابخانه تنها برای scraping استفاده می‌شد، اما بعدها مواردی مانند داده‌کاوی، خودکارسازی تست‌ها و... مورد استفاده قرار گرفت. Scrapy کتابخانه‌ای متن‌باز و محبوب است که در مجموع یکی از بهترین کتابخانه‌های پایتون به حساب می‌آید. 

اگر قصد پیاده‌سازی یک Web Scrapper را دارید حتما از Scrapy استفاده کنید. 

2.PyTorch

PyTorch

Pytorch یک کتابخانه پایتون است که به صورت متن باز ارائه شده و می‌تواند بجای ‌Numpy استفاده شود. همچنین کارایی بالایی برای ساخت شبکه‌های عصبی عمیقی را ارائه می‌دهد. همزمان با این می‌توانید برای توسعه کارایی از scipy, Cypthon و numpy استفاده کنید. شرکت‌هایی مانند فیسبوک، توییتر، انویدیا و اوبر از Pytorch برای توسعه فرایند نمونه‌سازی در تحقیق و ایجاد یادگیری عمیق استفاده می‌کنند. 

در نتیجه اگر از توسعه‌دهندگان پایتون و هوش‌ مصنوعی هستید، این ابزار می‌تواند به خوبی به شما کمک کند. 

3.Pendulum

Pendulum یک پکیج و کتابخانه پایتون برای کار با زمان و تاریخ است. اگر تمام DateTimeهای موجود در پروژه را جایگزین کنید همه چیز هنوز به خوبی کار می‌کند. با استفاده از Pendulum می‌توانید براساس ناحیه زمانی تاریخ و ساعت را نمایش دهید. 

این مورد برای بسیاری از توسعه دهندگان یک چالش بوده و استفاده از این کتابخانه بسیاری از این چالش‌ها را به صورت خودکار برای‌تان حل می‌کند. 

4.Requests

Requests

Requests یکی از محبوب‌ترین و پایه‌ای‌ترین کتابخانه های پایتون است که طبق لایسنس Apache2 ارائه می‌شود. این کتابخانه به توسعه دهندگان کمک می‌کند تا با با بخش‌های مختلفی از دنیای وب تعامل برقرار کنند. در واقع برای ارسال درخواست از طریق اپلیکیشن‌تان می‌توانید از این کتابخانه استفاده کنید. 

با استفاده از Requests نیازی نیست که نگران اضافه کردن کوئری، نوشتن رشته‌ها به صورت دستی و... باشید. می‌توانید درخواست http را با استفاده از کتابخانه Requests ارسال کنید و همزمان با آن محتوایی مانند سربرگ و... را نیز ارسال نمایید. در واقع بسیاری از فریمورک ها و کتابخانه های دیگر پایتون از این کتابخانه برای توسعه خودشان استفاده می‌کنند. به همین دلیل است که کتابخانه Requests از اهمیت بالایی برخوردار است.

5.PyFlux

Pyflux یک کتابخانه پایتون است که برای بررسی و پیش‌بینی سلسله‌های زمانی استفاده می‌شود. این کتابخانه توسط Ross Taylor نوشته شده و گزینه‌های مختلفی را برای interface ارائه می‌دهد. Pyflux به کاربران این امکان را می‌دهد تا بتوانند مدل‌های سلسله زمانی مانند GARCH را پیاده‌سازی کنند. 

6.Zappa

zappa

Zappa یکی از بهترین پکیج‌های پایتون است که توسط Miserlou توسعه داده شده است. ایجاد اپلیکیشن‌های Server-Less با استفاده از این ابزار و با کمک گرفتن از Amazon Web Service بسیار آسان است. 

اگر از علاقه‌مندان به سرویس AWS هستید و همچنین از پایتون استفاده می‌کنید، حتما کار با Zappa را در دستور کار خود قرار دهید. 

7.Arrow

arrow

Arrow یکی از کتابخانه‌های بسیار محبوب پایتون است که ویژگی‌های بسیاری را برای ایجاد، قالب‌بندی، تبدیل تاریخ، زمان و نشانه‌گرهای زمانی ارائه می‌دهد. این کتابخانه از پایتون ۳ و ۲ پشتیبانی می‌کند و همچنین گزینه مناسبی بجای datatime در پایتون به شمار می‌رود.

هدف این کتابخانه نیز مانند Pendulum این است که استفاده‌پذیری تاریخ و زمان را بیشتر کرده و رویکرد منعطفی را در این زمینه به شما ارائه دهد. 

8.Theano

Theano

این مورد یک کتابخانه پایتون برای موضوع یادگیری عمیق است که برای بهینه‌سازی، تعریف و ارزیابی معادلات عددی ریاضی به کار برده می‌شود. این کتابخانه توسط گروه یادگیری ماشین توسعه یافته است. از این جهت به عنوان یک مفسر برای عملیات‌های ریاضی شناخته می‌شود و حالت ادغام‌سازی بسیار عالی را با Numpy به وجود می‌آورد.

9.IPython

IPython

این مورد یکی از ابزارهای بسیار مفید پایتون است که ساختار بسیار خوبی را برای کاربر‌ان‌ پیاده‌سازی می‌کند. این ابزار به شما اجازه می‌دهد که کدهای پایتون را از طریق مرورگر اجرا کنید. Ipython روی بیشتر سیستم‌عامل‌ها مانند ویندوز، مک، لینوکس و خانواده یونیکس کار می‌کند. Ipython به شما ویژگی‌های مختلفی مانند یک مفسر پایه، همراه با ویژگی‌هایی مانند کار با اعداد، توابع اضافی، توابع کمکی، ویرایشگر پیشرفته و... را می‌دهد. 

10.TensorFlow

TensorFlow

TensorFlow یک کتابخانه مدرن پایتون برای یادگیری ماشین است که توسط تیم Google Brain ایجاد شده است. از این کتابخانه برای توسعه، آموزش و طراحی مدل‌های یادگیری عمیق استفاده می‌شود. از این ابزار می‌شود برای محاسبات عددی استفاده کرد و به نحوی جایگزینی برای Theano خواهد بود. TensorFlow می‌تواند روی موبایل، سیستم‌های تک سی‌پی‌یو و حتی روی GPU اجرا شود. 

11.Dash

Dash

Dash کتابخانه جدیدی از پایتون است که به صورت متن باز ارائه شده و برای ساخت اپلیکیشن‌های مبتنی بر وب استفاده می‌شود. وب اپلیکیشن‌هایی که استفاده بیشتری از بصری‌سازی‌های داده می‌کنند، این کتابخانه برای‌شان ایده‌آل است. 

این کتابخانه جدای از پایتون براساس Flask، Plotly.js و ری‌اکت ایجاد شده است. اپلیکیشن ساخته شده با استفاده از این کتابخانه در مرورگر اجرا شده و در دستگاه‌های موبایل واکنشگرا است.

12.Fire

Fire یک کتابخانه متن باز است که برای هر پروژه مبتنی بر پایتون به صورت خودکار CLI ایجاد می‌کند. در این کتابخانه نیازی ندارید که برای ایجاد CLI در پروژه‌ها هیچ کدی بنویسید. تنها نیاز است که متد Fire را فراخوانی کنید و بعد از آن مواردی که می‌خواهید در CLI وجود داشته باشد را به صورت آرگومان در متد قرار دهید. توابع، شئ‌ها، کلاس‌ها، دیکشنری‌ها، حتی می‌توانید به صورت کلی پروژه را در CLI قرار دهید، برای اینکار باید آرگومان را به صورت خالی قرار دهید.

13.Flashtext

همانطور که می‌دانید کار با عبارات باقاعده یا همان RegEx یکی از کارهای سخت بوده و یادگیری آن نیز زمان‌بر است. FlashText یکی از بهترین کتابخانه‌های پایتون به شما می‌رود که برای کار کردن با عبارات با قاعده استفاده می‌شود. این کتابخانه به صورت متن باز ارائه شده و ویژگی‌های مختلفی را ارائه می‌دهد. 

14.Pipenv

Pipenv

با استفاده از Pipenv می‌توانید تمام نیازمندی‌های‌تان را در یک Pipfile قرار دهید. Pipfile به صورت کلی با استفاده از دستورات خط فرمان ایجاد می‌شود. این ابزار می‌تواند یک فایل Pipfile.lock را برای شما ایجاد کند. بدین صورت بخش بزرگی از کارهای‌تان را می‌توانید خودکارسازی کنید. از این ابزار می‌توانید به عنوان جایگزین برای بسیاری از سیستم‌های مدیریت نیازمندی استفاده کنید. 

15.Luminoth

15 کتابخانه برتر پایتون

تصاویر امروزه در همه جا حضور دارند و درک کردن محتوای آن‌ها برای برخی از اپلیکیشن‌ها بسیار مهم است. خوشبختانه تکنیک پردازش تصویر پیشرفت‌های بسیاری داشته است. Luminoth یک ابزار متن باز برای پایتون است که با استفاده از TensorFlow و Sonnet ایجاد شده است. در حال حاضر این کتابخانه توانایی تشخیص شئ‌های مختلفی را دارد.

در پایان

برای بسیاری از ما پایتون توانسته در زمینه‌های مختلفی به توسعه و ادامه روند پروژه کمک بکند. کتابخانه‌ها در این مسیر نقش بسیار پررنگی را ایفا کرده‌اند. ما در مطلب از وبسایت راکت شما را با ۱۵ مورد از کاربردی‌ترین کتابخانه‌های پایتونی آشنا کردیم. امیدواریم که هر کدام از این موارد در فرایند توسعه پروژه به شما کمک بکنند.

چه امتیازی برای این مقاله میدهید؟

خیلی بد
بد
متوسط
خوب
عالی
4.33 از 9 رای

/@arastoo
ارسطو عباسی
کارشناس تولید و بهینه‌سازی محتوا

کپی رایتر، یوایکس رایتر، متخصص سئو محتوا و… عناوینی هستن که می‌تونم حرفه‌ام رو باهاشون خلاصه کنم اما جدای از این موارد، کتاب نوشتم، پادکست ضبط کردم، مارکتینگ محتوا انجام دادم و خلاصه تجربیات تا بخوایید در زمینه کلمات کسب کردم.

دیدگاه و پرسش

برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید ورود یا ثبت‌نام

در حال دریافت نظرات از سرور، لطفا منتظر بمانید

در حال دریافت نظرات از سرور، لطفا منتظر بمانید

ارسطو عباسی

کارشناس تولید و بهینه‌سازی محتوا

مقالات برگزیده

مقالات برگزیده را از این قسمت میتوانید ببینید

مشاهده همه مقالات