یلدا ادامه داره... ❤️ ۴۰ درصد تخفیف همه دورهها
استفاده از تخفیفهالاراول ۹ با تغییرات جدیدی ارائه شده که ما در دوره آشنایی با امکانات لاراول ۹ سعی داریم شما را با این امکانات جدید به شکل کامل آشنا کنیم.
لاراول 9 یک وب فریمورک رایگان و متن باز مبتنی بر PHP است که برای اولین بار در سال ۲۰۱۱ توسط Taylor Otwell ساخته شد. هدف از ایجاد لاراول، داشتن چهارچوبی مناسب برای ایجاد اپلیکیشنهای مبتنی بر طراحی MVC یا Model-View-Controller بوده و باید گفت که لاراول بخوبی این وظیفه را انجام میدهد. شاید برایتان نیز این نکته جالب باشد که کل معماری MVC این فریمورک براساس فریمورک سمفونی یا Symfony ایجاد شده است. ما در وبسایت آموزشی راکت تلاشهای بسیار زیادی را برای آموزش لاراول بعمل آوردهایم و هم اکنون نیز این تلاشها ادامه دارند. برای مشاهده کامل آموزشهای لاراول میتوانید به «یادگیری لاراول» مراجعه کنید.
ما در طول این دوره به شما لاراول را از صفر آموزش نمیدهیم، بلکه شما را با امکانات جدیدی که در لاراول 9 معرفی شده، آشنا خواهیم کرد. بنابراین اگر جز افرادی هستید که از قبل با لاراول آشنا هستید و تمایل دارید با امکانات جدید لاراول 9 آشنا شوید. این دوره میتواند به شما در رسیدن به این هدف کمک کند. در غیر اینصورت ابتدای کار نیاز است که با لاراول از طریق دوره آموزشی رایگان لاراول آشنا شوید.
در نسخههای قدیمیتر لاراول داشتن چندین migration با یک کلاس ثابت باعث مشکلات میشد. البته این مشکل در نسخه ۸.۳۷ لاراول حل شد اما در نسخه ۹ این موضوع به صورت رسمی منتشر شده و بهینهسازیهای لازم برای جلوگیری از مشکلات Conflict رفع شده است. از لاراول ۸.۳۷ به بعد، قابلیت Anonymos Class Migration معرفی شد و حال دیگر خبری از مشکلات مربوط به چندین Migration با یک Class Name وجود ندارد.
دستور routes:list برای مدت بسیار زیادی است که در لاراول وجود دارد اما این دستور زمانی که routeهای پیچیده و بزرگی را ایجاد کنیم با مشکلاتی روبرو میشود. در نسخه ۹ لاراول تلاش کرده تا با استایل جدیدی سبک نوشتن routes:listها را تغییر داده و روش جدیدی را ارائه بدهد.
تنها نسخهای که در لاراول ۹ برای زبان برنامه نویسی PHP پشتیبانی میشود نسخه ۸ است - بنابراین نسخههای قدیمیتر از لاراول پشتیبانی بعمل نیاورده و به نظرم این موضوع بسیار کاربردی است. همچنین برای امر تستینگ لاراول ۹ از نسخه ۸ PHPUnit پشتیبانی کرده و نسخههای قبلی در ورژن ۹ پشتیبانی نمیشوند. نسخه ۸ PHP همراه با ویژگیهای بسیار کاربردی ارائه میشود که کامپایل JIT یا Just in Time یکی از آنهاست. بنابراین بهتر است هر چه سریعتر به این نسخه از PHP مهاجرت بکنید.
از آنجایی که لاراول نسخه ۹ از PHP 8 پشتیبانی بعمل میآورد قابلیت جدید مربوط به String که در PHP8 بوجود آمد در لاراول جدید نیز پشتیبانی میشود. منظور از این توابع جدید مواردی مانند str_contains()، str_start_with() و str_end_with() است. حال میتوان پشتیبانی از این موارد را به صورت داخلی در کلاس \Illuminate\Support\Str مشاهده کرد.
در نسخههای قدیمی تر لاراول برای ارسال ایمیلها از Swift Mailer استفاده میشد که در حال حاضر دیگر از این کتابخانه پشتیبانی بعمل نیامده و به همین دلیل لاراول ۹ نیز با یک کتابخانه دیگر به نام Symfony Mailer همراه شده و از این به بعد باید اپلیکیشنهایتان را با این کتابخانه هماهنگ کنید.
در لاراول ۹ برای بحث فایل سیستم حال از ابزار جدیدی تحت عنوان Flysystem 3.x استفاده میشود. Flysystem از تمام تعاملات و ویژگیهای یک فایل سیستم که توسط فاساد Storage فراهم شده است پشتیبانی میکند.
بیشتر از ۱۵ سال هست که در حال برنامهنویسی و انجام پروژه های مختلف هستم و ۱۰ سالی هست که آموزش برنامهنویسی به علاقمندان حوزه برنامه نویسی میدیم در همه این مدت الان عاشق کدزنی و چالشهای پروژههای مختلفم. به تدریس علاقه خاصی دارم و دوست دارم دانشی ک...
شما میتوانید مطالب مرتبط به این مطلب را اینجا مشاهده کنید
آیا مایل به ارسال نوتیفیکیشن و اخبار از طرف راکت هستید ؟
دیدگاه و پرسش
در حال دریافت نظرات از سرور، لطفا منتظر بمانید
در حال دریافت نظرات از سرور، لطفا منتظر بمانید