عرفان
2 هفته پیش توسط عرفان مطرح شد
5 پاسخ

لینک کردن صفحات وب

سلام من یه سایت طراحی کردم حالا برای لینک کردن مشکل دارم نمیتونم که چندین تا index.html داشته باشم برای لینک کردن آیا راه هست که این کارو بکنم و چندین index.html نسازم ؟؟؟؟


ثبت پرسش جدید
امید احمدی
تخصص : Flutter
@omidahmadi.dev 2 هفته پیش مطرح شد
0

سلام و وقت بخیر ، در لینک دهی خارجی ، تعداد فایل های html مهم نیست اما ، باید از اسم های متفاوت استفاده کنید . مثلا ما یک فایل اصلی html داریم که اسمش هست index اما ، برای ساخت فایل های بیشتر باید اسم index را به اسم های دلخواه دیگر تغییر بدیم . امیدوارم توضیحات مفید بود باشه . با تشکر


عرشیا محرری
تخصص : تقریبا برنامه نویس بک-اند
@arshia.moharrary 2 هفته پیش مطرح شد
0

اگر منظورتون اینه که اگر بخواید همچین لینکی داشته باشید:
site.com/products
باید یک فایل در پوشه products به نام index.html داشته باشید

باید بگم راهه دیگه ای هم هست اما در بک اند باید هندل بشه توسط فریمورک هایی که mvc هستند در غیر اینصورت فقط به همین صورت باید لینک کنید


عرفان
@erfan418@ 2 هفته پیش مطرح شد
0

ممنونم لطف کردید


iammrmyth
تخصص : برنامه نویس
@iammrmyth 2 هفته پیش مطرح شد
0

ببین url یعنی ادرسش منحصر به فرد باشه پس نمیتونی چندتا index.html داشته باشی به جاش میتونی چندتا فایل html با اسم های متفاوت داشته باشی که بتونی بهش اشاره کنی و بشناسه و مشکلت حل بشه


آرش یدی
تخصص : امنیت بک اند
@dark25eye 1 هفته پیش مطرح شد
0

سلام عرفان جان! بله، می‌تونی بدون نیاز به ساخت چندین فایل index.html، صفحات مختلف سایت رو به درستی لینک کنی. برای این کار چندین روش وجود داره:

استفاده از فایل‌های مختلف برای هر صفحه:
به جای اینکه برای هر صفحه یک فایل index.html بسازی، می‌تونی برای هر صفحه یه فایل HTML مجزا بسازی و اون‌ها رو به هم لینک کنی. مثلاً:

home.html
about.html
contact.html
بعد در هر کدوم از این صفحات، لینک‌هایی به سایر صفحات قرار بدی.

استفاده از فایل‌های index در پوشه‌های مختلف:
اگه می‌خوای ساختار سلسله‌مراتبی داشته باشی و در هر پوشه یک صفحه index داشته باشی، می‌تونی داخل هر پوشه یک فایل index.html بسازی. مثلاً:

main-folder/index.html
about-folder/index.html
در این صورت، وقتی به پوشه‌ها مراجعه می‌کنی، به طور خودکار فایل index.html داخل اون پوشه بارگذاری میشه.

استفاده از URL‌های مدرن:
اگه بخوای URL‌های زیباتری داشته باشی، می‌تونی از URL Rewriting استفاده کنی. به این صورت که به جای index.html، از آدرس‌هایی مثل:

/home
/about
/contact
استفاده می‌کنی. برای این کار می‌تونی از .htaccess (در سرورهای Apache) یا web.config (در سرورهای IIS) استفاده کنی تا مسیرها رو به صفحات درست هدایت کنی.

استفاده از JavaScript یا Frameworkهای Frontend:
اگه از فریم‌ورک‌هایی مثل React، Vue یا Angular استفاده می‌کنی، در این صورت نیاز به فایل‌های index.html متعدد نخواهی داشت. این فریم‌ورک‌ها به شما این امکان رو میدن که صفحات مختلف رو به راحتی مدیریت کنی بدون اینکه لازم باشه فایل index.html جدید بسازی.


برای ارسال پاسخ لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام