آیا وردپرس برای برنامه نویس های front_end محدودیت ایجاد میکنه؟
واسه این می پرسم که خیلی از برنامه نویسان مخالف ساخت وبسایت با وردپرس هستن. حتی برای وبسایت های ساده ای که وردپرس از پسش بر بیاد هم باز خیلی هاشون از وردپرس استفاده نمی کنن.
آیا وردپرس در خیلی از مواقع کار برنامه نویس ها رو راحت تر نمی کنه؟!
می خوام بدونم دلیل این مخالفت ها فقط برای اینه که چون خودشون زمان صرف کردن و تو برنامه نویسی حرفه ای شدن، نمی تونن ببینن که بعضی ها بدون دانش برنامه نویسی هم می تونن گلیم خودشون و از آب بیرون بکشن یا اینکه واقعا وردپرس و امثال اون به درد وبسایت های حرفه ای نمی خوره؟!
در توضیح هم بگم که اگه وردپرس خوب نیست چرا خیلی از وبسایت های بین المللی از وردپرس یا امثال اون استفاده می کنن.
بعد از حدود ۵ سال کار همزمان با وردپرس و لاراول
به قطع میگم وردپرس فقط برای اول راه کافیه, ابزارای خیلی خوبی داره که خیلی هم میتونن سایتت رو سنگین کنن. یعنی اولش خوبه, اما هر قابلیتی که با پلاگین بخواد پیاده بشه یک باری ممکنه رو لود یا عملکرد سایتت اضافه کنه.
با چهار پنجتا از سایت های خبری پربازدید ایرانی هم کار میکنم, حتی یکی دوتاشون رو جوملا بودن که از وردپرس خیلی بدرد نخور تره
وقتی منتقلشون کردیم به cms اختصاصی بصورت عجیبی وضعیتشون بهبود پیدا کرد
حتی تو بهینه ترین حالت هم که وردپرس رو پیاده سازی بکنی, توی یوزر بالای ۶۰۰ نفر بصورت realtime دچار مشکل میشی شک نکن
پس گفتم
وردپرس خوبه, اما برای اول کار
اگر طولانی مدت و یوزرای زیاد میخوای, بعد مدتی باید کوچ کنی به سامانههای اختصاصی
وردپرس سیستم مدیریت محتوای خیلی خوبیه اما در شرایط مختلفی نباید استفاده بشه. اول از همه اینکه وردپرس جوابگوی وبسایتهای بزرگی مثل دیجیکالا نخواهد بود
کار کردن با api در وردپرس سخت و حوصله سر بره و از طرفی پرفورمنس و کارایی خوبی نمیده
اما وردپرس برای بسیاری از وبسایتها هم جواب میده و اگه یه توسعه دهنده فرانت-اند باشید که میخواید از قابلیت های سمت سروری بهره ببره اپلیکیشنتون میشه با وردپرس کار کرد.
برای فریلنسری هم به نظرم بهترین تکنولوژیه.
درود...
بستگی داره ...
وردپرس به صورت محتوا محور برای سایت های شرکتی و وبلاگی و خبری و دانلود استفاده میشه ...
برای کاربر محور بهتره از لاراول یا جنگو به کار گرفته بشه که بتواند که با درخواست های بالای سایت دچار مشکل نشه...
وردپرس محدودیت های خاص خودشو داره و برای سمت کاربر فعلا مشکلی ایجاد نمی کنه...
منم اون جوری که متوجه شدم وردپرس بیشتر دچار مشکلات ساختاری مثل سرعت و بهینه سازی میشه، وگرنه از نظر UI یا ظاهر سایت امکانات خوبی در اختیار میذاره.
سلام
سایت خودمون رو داخل این دنیای بزرگ برنامهنویسی یک ماشین در نظر بگیرید. در حالت عادی شما باید ریز به ریز این ماشین رو خودتون درست کنید. از چرخ گرفته تا سقف ماشین. حالا بعضی از برنامه نویسها میان و یک سری «ابزار» در اختیار ما میگذارند تا کارمون ساده تر بشه. این ابزارها همان کتابخانه ها و فریمورکها هستند. بعضی از برنامهنویسها نیز برای اینکه غیربرنامه نویس ها بتوانند نسخهای ساده و ابتدایی از این ماشین را داشته باشند میان و ماشینهایی ساده برای ما درست میکنند. مثل همین وردپرس...
اما وردپرس جای خودش رو داره! فرض بفرمایید میخواهم سایت ساده که تعدادی اطلاعیه داخلش منتشر بشود را درست کنم. طبیعتا اونجا نمیروم خودم از صفر بسازم. میام و از وردپرس استفاده میکنم. اما یک وقت هست میخواهم یک ماشین پیشرفتهتر و با امکانات بیشتر درست کنم. اونجا است که میام و خودم سایت رو مینویسم...
درست گفتید...
من خودم بعد از 2 سال آزمون و خطا خلاصه وبسایت وردپرسی خودم و اونجوری که من و راضی کنه بالا اوردم. البته هنوز خیلی چیزها ازش انتظار دارم که فکر میکنم باید برنامه نویسی یاد بگیرم تا بتونم درک بهتری داشته باشم؛ به خصوص در مورد بهبود و سئو.
دیدم اینجا خیلی دوره های خوبی هست و از html شروع کردم.
درسته که وردپرس خیلی امکانات خوبی برای طراحی UI داره ولی اگر بخواید آینده نگر باشید وردپرس اصلا نمی تونه پاسخ گوی یک سایت بزرگ باشه.
به نظر من انتخاب بین وردپرس و غیر وردپرس مثل خیلی از دو راهی های دیگه از جمله ایکس باکس و پلی استیشن، کانن و نیکون، اندروید و آی او اس و ... حل شدنی نیست! 😂😂😂
همیشه طرفداران و مخالفان خودش و داره.
گذشته از شوخی، نوع وبسایتی که ما احتیاج داریم خیلی در انتخاب وردپرس می تونه مهم باشه. شاید یک وبسایت قرار نیست هیچ وقت بزرگ بشه و وردپرس بهترین انتخاب براش باشه. سوال اصلی من از اول همین بوده که چرا برنامه نویسان حرفه ای از وردپرس برای ساخت سایت هایی که به راحتی میشه با وردپرس ساخت استفاده نمی کنند.
من به شخصه فکر می کنم یک مقاومت شدیدی در بین خیلی از برنامه نویسان وجود داره. البته نه همه شون.
همون طور که با اومدن دوربین های دیجیتال هنوز هم یک سری از عکاسان حرفه ای آنالوگ کار میکنن. شاید این مثال کاملا درستی نباشه ولی من بارها تعصبات زیادی در بین افراد می بینم برای کار کردن یا نکردن از یک تکنولوژی.
باز تاکید می کنم که من هم می دونم وردپرس پاسخگو خیلی از وبسایت ها نمی تونه باشه ولی از طرف دیگه پاسخگو خیلی از وبسایت ها هم می تونه باشه.
با یه جستجو کوچک لیست 10 تا از وبسایت های معروفی که با وردپرس ساخته شدن و گوگل لیست کرد برام:
Katy Perry
The official Star Wars Blog
TechCrunch
Sony *****
*** America
MTV News
10Web
The New York Times
https://moshetab.ir/category/%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3/
اینو بخونید
اگه قانع شدید که هیچی اگه قانع نشدید بازم هیچی
من فکر کنم شما که این مقاله رو فرستادی که بخونم پاسخ های من تو این تاپیک و اصلا نخوندی. چون من منتقد برنامه نویسی نیستم که بخوام قانع بشم یا نشم. من خودم تو این وبسایت دارم دوره های آموزش برنامه نویسی و می گذرونم که بتونم گلیم خودم و از آب بیرون بکشم. از طرفی هم یک سایت وردپرسی دارم که می دونم وردپرس به تنهایی پاسخگوی تمام خواسته های من نیست.
اینجا بحث قانع شدن یا نشدن نیست. همون طور که تو مقاله ای که معرفی کردید نوشته هر کدوم اینا مزایا و معایب خودش و داره و من هم حرفم همین بوده از اول که بعضی از برنامه نویسان حتی برای سایت های معمولی که قرار نیست هیچ وقت بزرگ بشن باز هم از کدنویسی استفاده می کنن. اینجا قرار نیست چیزی و ثابت کنیم، فقط داریم صحبت می کنیم.
من قصد بی احترامی نداشتم منظورم این بود که بخونید و مقایسشون کنی و ببینی کدوم بهتره همین
من از شما معذرت میخوام
بعد از حدود ۵ سال کار همزمان با وردپرس و لاراول
به قطع میگم وردپرس فقط برای اول راه کافیه, ابزارای خیلی خوبی داره که خیلی هم میتونن سایتت رو سنگین کنن. یعنی اولش خوبه, اما هر قابلیتی که با پلاگین بخواد پیاده بشه یک باری ممکنه رو لود یا عملکرد سایتت اضافه کنه.
با چهار پنجتا از سایت های خبری پربازدید ایرانی هم کار میکنم, حتی یکی دوتاشون رو جوملا بودن که از وردپرس خیلی بدرد نخور تره
وقتی منتقلشون کردیم به cms اختصاصی بصورت عجیبی وضعیتشون بهبود پیدا کرد
حتی تو بهینه ترین حالت هم که وردپرس رو پیاده سازی بکنی, توی یوزر بالای ۶۰۰ نفر بصورت realtime دچار مشکل میشی شک نکن
پس گفتم
وردپرس خوبه, اما برای اول کار
اگر طولانی مدت و یوزرای زیاد میخوای, بعد مدتی باید کوچ کنی به سامانههای اختصاصی
بله درسته...خودم هم به همین نتیجه رسیدم که وردپرس برای شروع خیلی خوبه ولی بعد خیلی مشکلات هست که باید از طرق دیگه ای برطرف بشه. یکی از اصلی ترین مشکلات اینه که هر چی افزونه بیشتری نصب میکنی امکانات بهتری می گیری ولی در عوض مصرف CPU و RAM هاست بالا میره و وبسایت با مشکلات جدید روبرو میشه.
آیا کدنویسی درون وردپرس می تونه این مشکلات و حل کنه یا کلا باید وبسایت و از وردپرس به فضای دیگه ای منتقل کرد؟
هرکی گفته وردپرس محدودیت ایجاد کنه
بدون سایت دار
برنامه نویس
هرچیزی که گفته نیست
وردپرس بیشتر کمک میکنه
وردپرس در کنار افزونه هاش یه غول به تمام معناست و تقریبا هر نوع وبسایتی رو میشه طراحی کرد از صرافی ارز های دیجیتال تا وبسایت های وبلاگی و خبری ساده
سیستم های مدیریت محتوا تقریبا مثل فریم ورک ها هستن و یه سری چیز های ابتداعی و مقدماتی رو آماده کردن
مزیت اصلی سیستم های مدیریت محتوا نسبت به فریم ورک ها نیاز نداشتن به دانش برنامه نویسی هست
وردپرس در اصل یه سیستم مدیریت محتوا برای وبسایت های وبلاگی و خبری هست اما قالب ها و افزونه های مختلفی براش توسط افراد مختلف تو سراسر جهان طراحی شده که امکان ساخت هر نوع وبسایتی رو به شما میدن
در مورد محدود کردن برنامه نویسی هم تقریبا مثل فریم ورک های برنامه نویسی هست اما سخت گیر تر
فرض کن شما میخوای یه وبسایت برای یه شرکت هاستینگ طراحی کنی. با وردپرس نصف راه رو میتونی خیلی سریع بری و افزونه های زیادی برای تکمیل کردن امکانات سایت وجود داره. اگه افزونه ای نیاز داشتی که مشابهش وجود نداشت یا از افزونه ها راضی نباشی میتونی اگه با تابع های وردپرس آشنا باشی افزونه های اختصاصی خودت رو توسعه بدی.
من خودم نزدیک 1سال هست که با وردپرس کار میکنم و به واسطه دانشی که از PHP و HTML داشتم یادگیری طراحی قالب و افزونه وردپرس رو شروع کردم. قبل اون سابقه کار با هیچ سیستم مدیریت محتوایی رو نداشتم و برام غیر قابل درک بود که افراد میتونن بدون حتی یه خط کد وبسایتی رو بسازن که طراحی و برنامه نویسیش چند هفته یا حتی چند ماه طول میکشه
کامل درست می گید... تنها ابهام من در این قضیه اینه که چرا تا 4 تا افزونه درست حسابی نصب می کنیم مصرف سخت افزاری CPU و یا RAM هاست بالا میره و دم به راه تا هر مشکلی تو وبسایت پیش میاد پشتیبانی هاست میگه که از نصب افزونه ست. حتی من این مشکل و با افزونه های معروفی مثل WP ROCKET داشتم و مجبور شدم این افزونه رو پاک کنم. چون فعال بودن اون مصرف سخت افزاری هاست من و بالا میبرد و سایت من DOWN میشد.
آیا این مشکل فقط واسه من پیش اومده یا اکثرا این مشکل و دارن؟ البته من هاست اشتراکی دارم. با داشتن VPS و یا سرور اختصاصی این مشکل حل میشه؟
والا من خودم رو هر وبسایت وردپرسیم بالای 10تا افزونه نصب میکنم با همچین مشکلی روبرو نشدم تا حالا جز یه بار که دلیلش مشکلات قالب سایتم بود
ممکنه مشکل از قالب سایتتون باشه یا هاستتون برای وردپرس مناسب نباشه
اگه مشکل از قالب سایتتون باشه VPS هم بگیرین یه بخشی از توان سیپیو و رمتون بخاطر مشکلات قالبتون تلف میشه
در مورد افزونه wp rocket هم بله نسبتا سنگین هست اما نه در حدی که وبسایتتون رو با مشکل روبرو کنه
میتونین افزونه WP Server Health Stats رو امتحان کنید شاید مشکل رو پیدا کردین
احتمال داره از هاست باشه... با اینکه من هاست مخصوص وردپرس گرفتم و ادعا می کنن که این هاست برای وبسایت های وردپرس بهینه شده.
فکر نکنم از قالب باشه؛ چون از قالب Hello خود وردپرس استفاده می کنم که همه جا میگن بهترین قالب برای کار با المنتور هست.
ممنون از معرفی افزونه. امتحان می کنمش.
این که خیلیا میگن وردپرس محدودیت داره و ضعیف هستش به خاطر نا آشنایی با وردپرس هستش.اگه شما با توی وردپرس حرفه ای بشین با یه ابزارهای خاص مثل فریم ورک CMB2 و شورت کد و تاکسونومی میتونید کارهای فوق العاده روی وردپرس انجام بدید.وقتی این همه سایت بزرگ جهانی مثل نیویورک تایمز با این همه بیننده با وردپرس پیاده سازی شدن یعنی اینکه ما سواد درستی از وردپرس نداریم.پیروز باشید.
آیا مایل به ارسال نوتیفیکیشن و اخبار از طرف راکت هستید ؟