یلدا ادامه داره... ❤️ ۴۰ درصد تخفیف همه دورهها
استفاده از تخفیفهاسلام
دوستان عزیزی که پروژه واقعی ارائه میدن بفرمایند که چطور وبسایت هاشون رو از لحاظ اجرا شدن ( بیشتر از لحاظ ظاهری و شکل کلی وبسایت مد نظر هست ) بر پلتفرم و براوسر های مختلف تست می کنند.
و همچنین در کدنویسی و مارک آپ نویسی چطور کراس پلتفرمی رو رعایت می کنند.
مرسی
@mohammadeng3731 @ali.bayat @mohsenbostan @milad @endworld @hesammousavi و تمام دوستان عزیز دیگر.
ببینید راهش اینکه روی تمام ورژنهای مرورگر تست کنید ولی از اونجایی که نمیشه روی سیستم خودتون چنین کاری کرد پس باید از سرویسهای استفاده کنید که مرورگرهای مختلف با ورژنهای مختلف رو بهتون ارائه میده
خواهشا دوستان هم در راستای گفتگو پاسخ بدن
@hesammousavi
مرسی، یه سرویس هایی هستن داخل وب البته از سایت های خارجی ، اما اکثرا پولی هستن.
شما سرویس خاصی مد نظر دارید معرفی بفرمایید؟
@wozniak
سلام و وقت بخیر.
ببینید چنین کاری علاوه بر زمان بر بودن و هزینه ی زیاد ، تا حدودی اضافه کاریه . بهترین کار اینه که شما جامعه ی هدفتون رو بشناسید و بعد طبق اون بهینه سازی کنید . بیاید یه مثال بزنیم:
مثلا من دارم برای یک معلمی که رفته خارج درس خونده و الان جز معلمین تاپ کشوری هست ، یه سایت میزنم که ایشون از طریق اون بتونه جزوه ها و فیلم های اموزشی خودش رو به فروش برسونه . شاید هم بخواد سیستم رزرو کلاس رو هم در این سایت قرار بده ،
خب ، با توجه به سطح بالای این معلم و مقطع آموزشی ایشون که مثلا متوسطه دوم به بالا باشه (دهم، یازدهم ، دوازدهم و دانشگاه و ...) ، قاعدتا حداقل 90 درصد جامعه هدف یا کاربران این سایت ، کار با کامپیوتر رو در حد قابل قبولی بلد هستند (اکثر جوان ها) و از نرم افزار های به روز استفاده میکنند . پس نیازی نیست که من مثلا سایت رو برای IE یا Edge بهینه سازی کنم .
حالا فرض کنید این معلم بخواد از امتیاز محبوبیت سایتش استفاده کنه و به دیگر معلم های شهرش یا کل کشور ، این امکان رو بده که یه اکانت توی سایت بخرن و از طریق این سایت ، اینها هم جزوه و محصولات ازمایشی خودشون رو به فروش برسونند . یا از سیستم رزرو کلاس استفاده کنند . حالا با افزوده شدن این قشر از جامعه که احتمالا اشنایی کمتری با کامپیوتر دارن و از نرم افزار های قدیمی تر استفاده میکنند ، من باید بیام سایت رو برای مرورگر های معروف ولی در نسخه های قدیمی تر بهینه کنم . حتی با افزوده شدن این قشر هم نیازی به بهینه سازی برای IE و مرورگر های قدیمی نیست. چون IE فقط در سیستم های اداری ایران استفاده میشه که درصد اشتراکش با جامعه اماری ما تقریبا صفره .
(یا ابوالفضل چقدر زیاد شد :) ) خلاصه ، اکثر اوقات ، بهینه سازی برای اکثر مرورگر های مطرح و معروف اون هم برای ورژن های جدید تر ، 90 درصد یا بیشتر از کاربران ما رو پوشش میده که این کاملا مطلوبه .
ما هیچ موقع نمی توانیم 100 درصد جامعه هدف رو شناسایی کنیم و سایت رو برای همه اونها بهینه کنیم.
برای این کار هم ، تنها چیزی که به ذهنم میرسه که میتونه توی مرورگر های مختلف مشکل ایجاد کنه ، CSS هست که این هم با افزونه هایی که در VSCode داریم و هم با برخی از سایت ها ، میتونیم اون prefix های مورد نیاز رو اضافه کنیم تا کد همه جا یکسان اجرا بشه.
ببخشید خیلی زیاد شد :) امیدوارم مفید بوده باشه.
موفق و سلامت باشید
یا حق
آیا مایل به ارسال نوتیفیکیشن و اخبار از طرف راکت هستید ؟