در طول دوره فلاتر (Flutter) قصد داریم روش استفاده از این ابزار برای ایجاد کردن اپلیکیشنهای موبایلی را به شکل کامل و جامع در قالب پروژه به شما آموزش دهیم.
درست کردن اپلیکیشنهای موبایلی کاری پر چالش و پر مسئله است. این را همه میدانیم. یکی از اساسیترین چالشها وجود دو پلتفرم محبوب برای دستگاههای موبایل است. این دو پلتفرم عبارتند از آندروید و iOS که فرایند توسعه بسیار متفاوتی نسبت به همدیگر دارند. به همین دلیل شما برای ایجاد یک اپلیکیشن در هر دو پلتفرم نیاز دارید که سراغ یادگیری هر کدام از این دو مورد بصورت جداگانه بروید. اما در سالهای اخیر به لطف توسعه ابزارهای مختلف این چالش از سر راه توسعهدهندگان برداشته شده و حال برنامهنویسان میتوانند تنها با استفاده از یک کدبیس برای هر دو پلتفرم اپلیکیشن ایجاد کنند. یکی از این ابزارها فلاتر یا Flutter نام دارد که توسط شرکت گوگل توسعه داده شده و تا به اینجای کار کارنامه بسیار خوبی را ارائه داده است. در این دوره آموزشی از وبسایت راکت قصد داریم تا شما را با این فریمورک آشنا کرده و در نهایت پروژه عملی با استفاده از آن ایجاد کنیم. اما قبل از هرچیزی بیایید کمی بیشتر با این فریمورک آشنایی پیدا کنیم.
فلاتر (Flutter) یک فریمورک است که بر اساس زبان برنامهنویسی dart ایجاد شده است. اگر نمیدانید dart چه زبانی است باید گفت که این زبان توسط توسعهدهندگان گوگل توسعه داده شده و در ابتدا برای جایگزینی جاوااسکریپت معرفی شد که در نهایت این هدف به انجام نرسید بنابراین توسعهدهندگان هدف خود را تغییر دادند و از dart برای پیادهسازی فریمورکی استفاده کردند که به ما کمک میکند تا بتوانیم به سادگی برای اندروید و iOS اپلیکیشنهای مورد نظر خود را ایجاد کنیم. با استفاده از فلاتر و ویژگیهای که در آن وجود دارد ما میتوانیم به سرعت یک اپلیکیشن پیشرفته آندرویدی و iOS ایجاد کنیم و در اختیار دیگران قرار دهیم.
در طول آموزش فلاتر (Flutter) ما سعی داریم که قدم به قدم به شکل جامع این فریمورک کاربردی را به شما آموزش دهیم.
اگر به تازگی تصمیم گرفتهاید از ابزاری برای ایجاد اپلیکیشن برای پلتفرمهای مختلف استفاده کنید حتما با عنوانهای فلاتر و React Native برخورد کردهاید و احتمالا بین دو راهی یادگیری این دو هم قرار گرفتهاید .
اگر شما مدتهاست که با جاوااسکریپت کار میکنید و از کتابخانه React برای طراحی وب استفاده میکنید قطعا به شما پیشنهاد خواهم کرد که از React Native برای ایجاد وبسایت مورد نظر خود استفاده کنید.
اما اگر اینطور نیست و تازه قدم در راه برنامهنویسی اپلیکیشن گذاشتهاید پیشنهااد میکنیم فلاتر را تست کنید چون اگر تصمیم به یادگیری React Native بگیرید ابتدا باید کامل جاوا اسکریپت را یاد بگیرید و بعد React را که خود همین موضوع زمان بیشتری نسبت به یادگیری فلاتر را از شما طلب میکند.
ما در طول این دوره سعی کردهایم که از زبان dart شروع کنیم بنابراین شما به هر پیشنیازی که واقعا نیاز باشد در طول این دوره آشنا خواهید شد.
البته یادگیری کاملتر dart را به شما سپردهایم و این بسیار مهم است که به میزان بیشتری dart را یاد بگیرید تا بتوانید راحتتر از فلاتر برای ایجاد اپلیکیشنهای مورد نظر خود استفاده کنید.
برای افرادی که هیچ دانشی از برنامهنویسی ندارند باید گفت بله یادگیری فلاتر به میزان قابل توجهی چالش بر انگیز است بخاطر اینکه شما در ابتدا باید با زبان برنامهنویسی dart آشنا شوید و در قدم بعدی به سراغ فلاتر بیایید.
اما اگر شما از قبل با زبانهای برنامهنویسی مانند php یا جاوا اسکریپت یا هر زبان دیگری کار کرده باشید بسیار سادهتر میتوانید فلاتر را آموزش ببینید.
بنابراین این موضوع کاملا بستگی به شخص شما و میزان دانشی که از برنامهنویسی دارید، دارد.
ما در مجموعه راکت سعی داریم، شما را با فریمورکی آشنا کنیم که به شما این اجازه را میدهد که بتوانید اپلیکیشنهای موبایلی خود را به سادگی برای دو پلتفرم ایجاد کنید البته در ورژن جدید فلاتر شما این امکان را دارید که در کنار پلتفرمهای موبایل برای وب هم از فلاتر استفاده کنید.
در کنار آموزش اکثر سرفصلهای این فریمورک با مثالهای مختلف ما سعی میکنیم در کل پروسه یادگیری در کنار شما باشیم و در صورت داشتن سوال یا مشکل به شما کمک کنیم تا سوالات و مشکلات خود را حل کنید.
سوال مهمی که وجود دارد این است که آیا واقعا فلاتر ارزش این را دارد که زمان زیادی برای یادگیری آن قرار دهیم ؟ آیا در نهایت میتوانیم با استفاده از آن اپلیکیشن ایجاد کنیم. در جواب این سوال باید گفت که گوگل برنامههای بسیار زیادی برای فلاتر دارد که طی توسعه فلاتر در حال مشاهده رشد چشم گیر آن هستیم .
بنابراین یادگیری فلاتر میتواند قطعا ارزش زمانی که برای آن قرار میدهید را داشته باشد و در نهایت شما با استفاده از فلاتر میتوانید اپلیکیشن مورد نظر خود را برای ارائه در اختیار دیگران قرار دهید.
شما با استفاده از فلاتر میتوانید برای چند پلتفرم کدنویسی کنید یعنی شما میتوانید با کدی که میزنید اپلیکیشن خود را در اندروید، آی اون اس و وب اجرا کنید و خروجی آن را در اختیار دیگران قرار دهید. از این رو است که فلاتر مورد توجه برنامهنویسان قرار گرفته.
ما در طی این آموزش سعی کردهایم قدم به قدم موارد مختلف از فلاتر را از سطح کاملا مقدماتی شروع کنیم و تا سطوح پیشرفته به شما در قالب مثال و پروژه آموزش دهم. از این رو اعتقاد داریم که شما با دیدن این دوره بدون نیاز به مطلب خاص دیگری میتوانید اپلیکیشن مورد نظر خود را ایجاد کنید
اگر تا به الان تجربه کدنویسی نداشتید باید گفت یادگیری و کار با فلاتر نسبتا سخت است و نیاز به تلاش زیاد دارد چون شما در ابتدا باید زبان دارت را یاد بگیرید و بعد به سراغ خود فلاتر بیایید. اما اگر در گذشته زبان برنامهنویسی دیگری را کار کردهاید میتواند گفت کار نسبتا سادهای برای یادگیری فلاتر در پیش دارید چون زبان دارت بر اساس ویژگیهای دیگر زبانها همچون جاوا اسکریپت پیادهسازی شده است.
برای آنکه به شما اطمینان دهیم، که ما از محتوای دورههای خود ۱۰۰ درصد مطمئن هستیم، برای این دوره گارانتی بازگشت وجه قرار دادهایم و این به این معنی است که اگر شما محتوای این دوره را به شکل کامل مشاهده کنید، اما نتیجهای که به شما قول دادیم را دریافت نکنید ۱۰۰ درصد مبلغ پرداختی شما را برگشت خواهیم زد.
مراحل و فرایند گارانتیبیشتر از ۱۵ سال هست که در حال برنامهنویسی و انجام پروژه های مختلف هستم و ۱۰ سالی هست که آموزش برنامهنویسی به علاقمندان حوزه برنامه نویسی میدیم در همه این مدت الان عاشق کدزنی و چالشهای پروژههای مختلفم. به تدریس علاقه خاصی دارم و دوست دارم دانشی ک...
شما میتوانید مطالب مرتبط به این مطلب را اینجا مشاهده کنید
آیا مایل به ارسال نوتیفیکیشن و اخبار از طرف راکت هستید ؟
دیدگاه و پرسش
در حال دریافت نظرات از سرور، لطفا منتظر بمانید
در حال دریافت نظرات از سرور، لطفا منتظر بمانید