چگونه در سال 2020 بهترین لپ‌تاپ برای برنامه‌نویسی را انتخاب کنیم؟
ﺯﻣﺎﻥ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ: 3 دقیقه

چگونه در سال 2020 بهترین لپ‌تاپ برای برنامه‌نویسی را انتخاب کنیم؟

به‌عنوان یک برنامه‌نویس یا توسعه‌دهنده، انتخاب بهترین لپ‌تاپ از بین هزاران لپ‌تاپ موجود در بازار کارگیج‌کننده‌ای است؛ چه برسد به فردی که تازه شروع به برنامه‌نویسی کرده‌است.

چگونه در سال 2020 بهترین لپ‌تاپ برای برنامه‌نویسی را انتخاب کنیم؟

در ادامه این پست از سایت راکت، من چند نکته کلیدی برای کمک به شما در انتخاب بهترین لپ‌تاپ برای کار با هر تکنولوژی مربوط به برنامه‌نویسی به اشتراک می‌گذارم.

چگونه بهترین لپ‌تاپ را برای برنامه‌نویسی انتخاب کنیم؟

رم

رم اولین چیز مهمی است که باید درنظر بگیرید. یک لپ‌تاپ با رم ۸ گیگابایتی ایده‌آل است اما ۱۶ گیگابایت رم بهترین انتخاب خواهد بود. اگر به اندازه کافی بودجه ندارید می‌توانید از رم ۴ گیگ نیز استفاده کنید.

کار کردن با یک سیستم که در نمایش ضعیف باشد آزاردهنده است. من قبلاً برای توسعه اپ‌های اندرویدی با یک لپ‌تاپ که رم ۴ گیگ داشت کار می‌کردم؛ کار کند پیش‌می‌رفت و همه‌چیز خیلی آزاردهنده بود.

پس به شدت پیشنهاد می‌کنم اگر توسعه‌دهنده اندروید هستید از لپ‌تاپی با رم ۱۶ استفاده کنید.

بهترین انتخاب: ۱۶ گیگابایت رم

انتخاب ایده‌آل: ۸ گیگابایت رم

اگر بودجه کمی دارید: ۴ گیگابایت رم

پردازنده

پردازنده و رم خوب بایستی برای شما در انتخاب یک لپ‌تاپ برای برنامه‌نویسی در اولویت اول باشند. به‌عنوان توسعه‌دهنده یا برنامه‌نویس باید توانایی انجام همزمان چند کار را داشته‌باشیم. وقتی من کار توسعه‌دهی یا برنامه‌نویسی انجام می‌دهم باید چند "IDE" و همچنین یک مرورگر، که چندین تب دارد باز کنم. برای چنین هدفی به یک پردازنده خوب نیاز خواهم‌داشت.

یک لپ‌تاپ با پردازنده‌ی Core i5 انتخاب ایده‌آلی است. اگر از نظر مالی از پس آن بر‌می‌آیید می‌توانید از Core i7 نیز استفاده کنید؛ اما اگر بودجه شما کم است پردازنده Core i3 برای شما کفایت می‌کند.

بهترین انتخاب: core i7

انتخاب ایده‌آل: core i5

اگر بودجه کمی دارید: core i3

کارت گرافیک

اگر توسعه‌دهنده بازی نیستید یا کاری مرتبط با طرح‌هایی با گرافیک بالا در دست ندارید داشتن کارت‌ گرافیک انویدیا ضروری نیست. اما اگر توسعه‌دهنده‌ی بازی هستید باید لپ‌تاپی بخرید که کارت‌گرافیک انویدیا داشته‌باشد.

بهترین انتخاب ( علی‌الخصوص برای توسعه‌دهندگان بازی): کارت گرافیک انویدیا ۲ یا ۴ گیگ

انتخاب ایده‌آل برای بودجه‌های کم‌ (برای دیگر توسعه‌دهندگان) : کارت گرافیک داخلی

حافظه

SSD و HDD دو نوع از حافظه هستند که یک لپ‌تاپ ممکن‌ است داشته‌باشد. SSD ویژگی‌های بهتری دارد اما از HDD گران‌تر است. اگر بتوانید از لپ‌تاپی که حافظه SSD دارد استفاده کنید خیلی عالی است اما اگر نتوانستید از HDD استفاده کرده و بعداً یک حافظه SSD خارجی به آن اضافه کنید.

عمر باتری

اگر عموماً در جایی که پریز برقی موجود نیست با لپ‌تاپ خود کار می‌کنید بهتر است لپ‌تاپی بخرید که عمر باتری آن زیاد باشد همچنین امروزه لپ‌تاپ‌ها با پشتیبانی باتری نسبتاً خوبی ارائه می‌شوند.

در زیر چند لپ‌تاپ که فکر‌ می‌کنم برای برنامه‌نویسان خوب باشد را معرفی می‌کنم. حتی اگر از این لپ‌تاپ‌ها خوشتان نیامد می‌توانید بنابه استفاده‌ی خودتان، نکات بالا را در خرید لپ‌تاپ درنظر بگیرید.

منبع

چه امتیازی برای این مقاله میدهید؟

خیلی بد
بد
متوسط
خوب
عالی
5 از 1 رای

/@alireza.mzh
علیرضا معمارزاده
junior level developer

Student of Software Engineering, python Developer, i love programming and game

دیدگاه و پرسش

برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید ورود یا ثبت‌نام

در حال دریافت نظرات از سرور، لطفا منتظر بمانید

در حال دریافت نظرات از سرور، لطفا منتظر بمانید