کلاس پی اچ پی svg-math-graphics
ﺯﻣﺎﻥ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ: 4 دقیقه

کلاس پی اچ پی svg-math-graphics

کلاس svg-math-graphics مجموعه ای توابعی است که به شما اجازه ی رندر کردن توابع مختلف فرمول و مسائل ریاضی را میدهد.

کلاس svg-math-graphics گرافیک توابع ریاضی را در فرمت SVG در قالب نمودار نمایش میدهد و شما میتوانید در پروژه php  خود با استفاده از آنالیز ریاضی ، داده های اطلاعاتی پروژه تان را روی نمودار نمایش دهید و نیز یک فرمول ریاضی را به عنوان نمودار برداری در قالب SVG رندر کنید و به صورت گرافیکی نمایش دهید.

از جمله ویژگی های این کلاس می توان به پشتیبانی انواع زیادی نمودار اشاره کرد.شما با استفاده از این کلاس می توانید با بهتره گیری از توابع ایجاد شده ی آن نمودار های زیر را ایجاد نمایید:

  • نمودار خطی line chart 
  • نمودار ستونی
  • نمودار دایره ای
  • نمودار پراکندگی
  • نمودار راداری
  • نمودار شمعی 

(SVG فرمت گرافیک برداری است. این بدان معنی است که می تواند گرافیک هایی را نشان دهد که یک بار با ظاهر صاف (یک بعدی و به صورت صورت و جواب تابع) ظاهر می شوند.

این کلاس از svg به عنوان فرمت خروجی استفاده میکند ، بنابر این این کلاس یک بار خود فرمول و تابع ریاضی راحل و به صورت جواب عددی ذخیره و بار دوم به صورت svg نمودار گرافیکی تابع را رسم می نماید.

روش استفاده

شما با استفاده از این کلاس می توانید انواع داده های خود را با نوشتن تابعی نسبت به متغیر دیگر رسم نمایید.

به مثال ساده ی زیر توجه کنید:

می خواهیم یک عدد را به نزدیک ترین عدد کامل آن برسانیم:

  $num = 55;
  echo ceil($num);
  // Result Will Be: 55

  $result = ceil(295.34);
  echo $result;
  // Result Will Be: 296

ما برای این منظور از تابع تابع ceil()  که عدد را به نزدیکترین عدد کامل گرد میکند استفاده می کنیم.

نمودار این تابع را با استفاده از این کلاس فراخوانی می کنیم که نموداری نقطه ای را به ما بر می گرداند.یعنی این تابع را برای کلاس تعیین کرده و خود کلاس متغیر $num را نسبت به پاسخ تابع ceil() رسم می کند. و چون تابع از پراککندگی عدد بخوردار است بهتر است از نمودار پراکندگی یا همان نقطه ای استفاده نمایید:

همان طور که گفته شد کلاس svg-math-graphics داده های تابع مدِ نظر که به صورت نمودار نمایش میدهد را در قالب SVG باز می کند. پس طبیعتا شما میتوانید می تواند یک نمودار در قالب SVG را از آرایه ای از مختصات که در پرهژه ی خود به کار بردید را به کلاس svg-math-graphics منتقل کند.

از دیگر ویژگی بارز این کلاس میتوان به قابلیت تنظیم خصوصیات نمودار اشاره کرد به طوری که اندازه نمودار و اندازه فواصل بین هر نقطه در نمودار با توجه به پارامترهای موجود در فرمول و تابع پروژه قابل تنظیم است.

این کلاس با استفاده از توابعی که در اختیار شما قرار میدهد یک رشته که حاوی  فرمول ریاضی و یا توابع ریاضی میباشد را به نمودار گرافیکی تبدیل می کند که در آن مجموعه ای از خطوط بین نقاط متوالی برای محور x کشیده می شود. اندازه نمودار در هر مرحله ای و در هر نقطه در پارامترهای محور x قابل تنظیم است.

برای نصب این کلاس و فراخوانی آن از طریق composer ابتدا با استفاده از لینک زیر ثبت نام نمایید:

https://www.phpclasses.org/package/7730-PHP-Render-a-math-formula-as-a-SVG-vectorial-chart.html#download 

سپس با مشخصات کاربری خود login کنید تا بتوانید با استفاده از پسوردی که سایت در اختیار شما قرار می دهد با استفاده از کد زیر آن را نصب و سپس از آن استفاده کنید:

{

  "require”:

  {

    "phpclasses/svg-math-graphics": ">="1.4

  },

  "repositories":

  [

{

      "type": "composer",

      "url": "https:\/\/www.phpclasses.org\/"

    },

    {

      "packagist": false

   }

  ]

}

و همجنین میتوانید با استفاده از لینک  فایل های مربوط به کلاس  را دانلود و آنرا در پروژه ی خود فراخوانی نمایید:

https://www.phpclasses.org/browse/package/7730/download/zip.html

توجه کنید که برای دانلود کلاس svg-math-graphics لازم است در سایت بالا ثبت نام کنید تا به صورت رایگان این کلاس را دریافت نمایید. 

چه امتیازی برای این مقاله میدهید؟

خیلی بد
بد
متوسط
خوب
عالی
در انتظار ثبت رای

/@roocketir

باور ما اینست که کاربران ایرانی لایق بهترین‌ها هستند، از این رو ما تمام تلاش خود را می‌کنیم تا بتوانیم فیلم‌ها و مقالات آموزشی بروز و کاربردی را در اختیارتان قرار دهیم تا با استفاده از آنها بتوانید جزء بهترین‌ها در صنعت طراحی و برنامه‌نویسی وب شوید. ما ادعا نمی‌کنیم که بهترین هستیم ولی همیشه تمام تلاش خود را می‌کنیم بهترین عملکرد را به شما ارائه دهیم.

دیدگاه و پرسش

برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید ورود یا ثبت‌نام

در حال دریافت نظرات از سرور، لطفا منتظر بمانید

در حال دریافت نظرات از سرور، لطفا منتظر بمانید