یلدا ادامه داره... ❤️ ۴۰ درصد تخفیف همه دوره‌ها

استفاده از تخفیف‌ها
ثانیه
دقیقه
ساعت
روز
معماری سئو، HTML و وبسایت
ﺯﻣﺎﻥ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ: 5 دقیقه

معماری سئو، HTML و وبسایت

با وجود صدها میلیون کاربری که در دنیای اینترنت صد میلیارد جستجو را در موتورهای جستجوگر مختلفی مانند گوگل، بینگ و یاهو انجام می دهند، اهمیت ساختن وبسایتی که سازگاری بالایی با موتورهای جستجوگر داشته باشد قابل انکار نیست. به هر حال بسیاری از طراحان و توسعه دهندگان بسیار با تجربه ای نیز وجود دارد که با انجام یک اشتباه بسیار ساده می توانند هزینه و خسارت بسیار زیادی را به وبسایت وارد کنند و بازدیدکننده بسیاری را از دست دهند.

مسائل HTML

برخی اوقات متدهای قدیمی که استفاده می شوند باز هم تاثیر خود را دارند و مؤثر هستند. با وجود اینکه بسیاری از متخصصان سئو بارها گفته اند که استفاده از متاتگ های قدیمی نه تنها مؤثر نیست بلکه باعث می شود روی رنکینگ موتورهای جستجوگر نیز تاثیر بگذارد، اما باور عمومی آن است که حضور چنین متاتگ هایی مشکلی ندارد و با در نظر گرفتن اینکه اسپایدر‌ها و خزنده ها محتوا را ایندکس می کنند، استفاده از چنین مواردی سبب نمی شود که رنکینگ وبسایت کاهش یابد.

عنوان صفحه

اولین مکان و قسمتی که خزنده ها از آن عبور می کنند و به آن برمی‌خورند تگ عنوان صفحه است. اگر عنوان صفحه –کلماتی که بین تگ title قرار دارد- با کلمات جستجو شده یکی بود و همخوانی داشت، عنوان وبسایت به صورت بولد در صفحه نتایج نمایش داده می شود. کلمات بولد شده چشمان کاربران را به خود معطوف می کند و این راه بسیار مناسبی برای آن است که کاربر به محتوای مرتبط تر به کلمات جستجوی‌ش هدایت شود. پس همانطور که بهینه سازی وبسایت با این تکنیک افزایش پیدا می کند، باید به تگ عنوان وبسایت‌تان بیشتر دقت کنید.

متاتگ توضیحات

دیگر قسمتی که خزنده های موتورهای جستجوگر به آن مراجعه می کنند، محتوای داخل متاتگ «description» است. متاسفانه بسیاری از متخصصان سئو که به کارهای غیر قانونی را انجام می دهند از این متاتگ سوءاستفاده می کنند و از کلمات «داغ» برای عنوان و توضیحات وبسایت استفاده می کنند. البته در نهایت کار آن ها به این ختم می شود که ترافیک وبسایت‌شان به صورت باورنکردنی افزایش پیدا می کند. محتوای داخل این متاتگ باید به محتوای صفحه مربوط، ساده و دقیق باشد.

عنوان ها و زیر عنوان ها

در هر نسخه ای از HTML تگ های H1، H2 و ... عنوان ها و زیر عنوان ها را در محتوا تعیین می کنند. استفاده از این تگ ها نه تنها برای بهتر ایندکس کردن صفحه توسط خزنده های موتورهای جستجوگر مهم است بلکه بازدید کننده نیز بهتر می تواند چنین صفحاتی را مطالعه کند. قرار دادن چنین تگ هایی در محتوای طولانی باعث می شود که کاربر بهتر بتواند مطلب مورد نظرش را بیابد. ویکی‌پدیا یکی از بهترین نمونه ها برای این تکنیک است که به شما کمک می کند تا بهتر و سریع‌تر محتوای مورد نظرتان را در طول یک مطلب طولانی پیدا کنید.

فاکتورهای معماری

با وجود آنکه محتوا و مطلب یکی از کلیدی‌ترین اجزا برای بهینه سازی موتورهای جستجوگر است اما یکی دیگر از فاکتورهای مهم طراحی و شیوه معماری خود وبسایت است. خزنده ها باید قابلیت آن را داشته باشند که به سرعت بین صفحات و محتوای مختلف مرتبط به هم کاوش کنند و صفحات را ایندکس نمایند. URLهای استفاده شده در سایت که صفحات را به هم متصل می کنند نیز یکی از مواد مهم برای بهینه سازی موتورهای جستجوگر است.

کاوش

مشاهده کردن صفحات یک وبسایت توسط خزنده ها تقریبا همان گونه است که با مرورگر آن را مشاهده می کنید. البته خزنده ها این کار را بسیار ریزتر و جزئی تر انجام می دهند. بسیاری از طراحان وب معتقدند که معماری وبسایت باید ساختار درستی داشته باشد و از سه لایه بیشتر نباشد. به این معنا که حداقل تمام صفحات در سه کلیک قابل دسترس باشند. وبسایت هایی که تعداد لایه های بیشتری دارند باعث می شوند که کاربر سردرگم شود و از مشاهده صفحات سایت خسته شود.

سرعت

موتورهای جستجوگر اولویت بسیار بالایی به صفحاتی می دهند که سرعت بارگذاری بالایی دارند. پس در نظر بگیرید وبسایت هایی که از فلش ساخته شده اند درست است که انیمیشن زیادی دارند و باعث می شوند که کاربران بسیار متحیر شوند از دیدن وبسایت اما سرعت لود آن ها کم است و این مورد روی رتبه‌شان در موتورهای جستجوگر تاثیر بسیار زیادی خواهد داشت. موتورهای جستجوگر زیبایی را نمی خواهند آن ها دنبال محتوا هستند و اینکه یک وبسایت سریع بارگذاری شود.

URL

کدام لینک زیر به شما اطلاعات بیشتری راجع به یک محصول را می دهد؟

www.blahtech.com/product.asp?id=234

www.blahtech.com/moisture-balance-il-160.html

بیشتر توسعه دهندگان خوشبختانه این مسئله را متوجه شده اند که چگونه برای یک صفحه داینامیک URL های مناسبی را قرار دهند. در سوال بالا مطمئنا جواب‌تان گزینه دوم است. خزنده ها با دیدن چنین آدرس هایی بهتر و سریع‌تر می توانند محتوای صفحه را بیابند و آن ها را با همدیگر ارتباط دهد.

منبع

چه امتیازی برای این مقاله میدهید؟

خیلی بد
بد
متوسط
خوب
عالی
5 از 1 رای

/@arastoo
ارسطو عباسی
کارشناس تولید و بهینه‌سازی محتوا

کارشناس ارشد تولید و بهینه‌سازی محتوا و تکنیکال رایتینگ - https://arastoo.net

دیدگاه و پرسش

برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید ورود یا ثبت‌نام

در حال دریافت نظرات از سرور، لطفا منتظر بمانید

در حال دریافت نظرات از سرور، لطفا منتظر بمانید