۷ اصل بسیار مهم در صنعت وب که کمتر کسی به شما می‌گوید
ﺯﻣﺎﻥ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ: 6 دقیقه

۷ اصل بسیار مهم در صنعت وب که کمتر کسی به شما می‌گوید

دانشگاه‌ها و یا دوره‌های آموزشی آنلاین هیچکدام‌شان نمی‌توانند همه چیز را به شما آموزش بدهند. باید بگویم که تقریبا بیشتر افراد زمانی که وارد دنیای بزرگ و گسترده‌ای می‌شوند، در ابتدا عصبانی هستند، دنیای وب نیز به همین صورت است، شاید گستردگی و آهسته جلو رفتن یکی از دلایل اصلی این موضوع باشد. اما در نهایت باید بگویم که ایجاد یک وبسایت عالی، با در نظر گرفتن تمام تکنیک‌های طراحی وب، تنها نیمی از کار است که باید انجام دهید.

در این مطلب ما قصد داریم ۷ مورد مهم و اساسی که کمتر به شما گفته می‌شود را با همدیگر بررسی کنیم. برخی از توسعه‌دهندگان حرفه‌ای همواره می‌گویند که ای کاش این نکات را از ابتدای کار یاد می‌گرفتیم.

۱. هیچوقت متوقف نشوید

از یک زمانی به بعد روند تغییرات در دنیای وب و صنعت طراحی/توسعه وب به صورت شگفت آوری سریع شد. این سرعت به حدی بود که همواره همزمان با آن، انتظارات کاربران و انتظارات دنیای اجتماعات آنلاین نیز به همان اندازه در حال تغییر بود. این کار روند را برای طراحان و توسعه‌دهندگان بسیار سخت و پیچیده می‌کرد. 

Sally Lait می‌گوید: تغییرات در یک زمانی بسیار ترسناک بودند اما با این حال کاوش کردن در دنیاهای دیگر نیز جذابیت کار را بالا می‌بردند. اینگونه تغییرات باعث می‌شد که من هیچوقت دست از مطالعه و کاوش برندارم و همواره پیش بروم. ترسناک و در عین حال لذت بخش!

۲. شما برای تجربه کسب کردن پول نمی‌گیرید

Billy Fagan کسی بود که کار روی طراحی وبسایت را به صورت یک سرگرمی شروع کرد. این روند تا زمانی که به یک فرد حرفه‌ای تبدیل شد ادامه پیدا کرد. بعد از یک مدت وی دریافت که نمی‌تواند هر چیزی که به صورت سرگرمی یاد گرفته را به صورت مستقیم در پروژه‌های‌ش بکار ببرد. او می‌گوید که حال در یک موقعیت حرفه‌ای قرار گرفته و این بدان معناست که از این به بعد مشتریان برای حرفه من، به من پول می‌دهند. شما از این به بعد دیگر برای سرگرمی این کار را انجام نمی‌دهید، این شغل و حرفه شماست. 

مشتریان برای تجربه کسب کردن شما پول نمی‌دهند، آن‌ها برای‌شان مهم نیست که شما باید چیزهای جدیدی را یاد بگیرید و برای اینکار نیاز به حمایت مالی دارید. 

۳. کشفیات بزرگ یعنی دردسرهای بزرگ

ایده انجام کارهای بزرگ روی پروژه مشتری در نهایت باعث می‌شود که اتفاقات غیر منتظره بسیار زیادی بیافتد. همواره در نظر داشته باشید که داشتن ارتباط واضح با مشتری و قرارداد کاری می‌تواند  انجام یک پروژه کاریس و کمک به فرد مقابل را بسیار ساده تر بکند. همواره در زمان طراحی و ارائه آن به یاد داشته باشید که باید براساس اصل قضیه و مشکل صحبت کنید. اینگونه تمرکز بیشتری روی حل کردن آن خواهید داشت.

کار کردن در یک شرکت ممکن است بتواند که پروسه را کمی ساده‌تر بکند اما وقتی که به صورت فریلنسری مشغول طراحی هستید به خاطر بسپارید که باید همه چیز را ساده و خلاصه نگه دارید.

۴. همه چیز به زیبایی بستگی ندارد

همه چیز به زیبایی بستگی ندارد. این موضوع بسیار مهمی است و باید همیشه به آن فکر کنید. موضوعات بسیار زیاد دیگری وجود دارند که اهمیت بسیار بیشتری نسبت به زیبایی دارند. استفاده‌پذیری یکی از آن‌هاست. در واقع وقتی یک چیز زیبا قابلیت استفاده نداشته باشد به چه دردی می‌خورد؟

Catt Small می‌گوید که: با فکر کردن در رابطه با مردمی که از تجربیات‌شان استفاده می‌کنند و با درک کردن عمیق و بهتر آن‌ها، من توانستم که به طراح بسیار بهتری تبدیل شوم. این کار باعث شد که من بهتر بتوانم وبسایت مورد نظرم را براساس خواسته‌ها و شیوه استفاده آن‌ها طراحی کنم. حال می‌توانم ارتباطی بهتر با کاربران‌م داشته باشم.

۵. زیر قیمت مرسوم بودن می‌تواند تجارت‌تان را نابود کند

یک واقعیت وجود دارد و آن این است که اگر برای کارهای‌تان دستمزد بسیار کمی دریافت کنید، شرکت‌تان با شکست مواجه خواهد شد. البته مشتریان این را دوست دارند اما در نهایت باید فکری به حال قیمت‌گذاری بکنید.

تعیین کردن نرخ پایین برای پروژه‌ها می‌تواند به شما آسیب بسیار زیادی وارد بکند. تصور کنید که آخر ماه است و شما پول کافی برای اجاره ماهیانه، پول قبض و... ندارید. وضعیتی بسیار دشوار است. یک روش برای قیمت‌گذاری معقول این است که کارتان را به قسمت‌های معنادار کوچکتری تقسیم کنید و براساس تک تک آیتم‌ها قیمت گذاری نمایید. در نهایت تمام موارد را جمع کرده و هزینه‌ها را با همدیگر بررسی کنید.

۶. طراحی و یا توسعه تنها نیمی از کار است

توانایی‌های تجارتی (بازاریابی و...) را دست کم نگیرید. جدای از طراحی و توسعه وبسایت، این بخش نیز بسیار مهم و مؤثر است. 

Maria Perna می‌گوید که: من قدرت توانایی‌های تجاری را متوجه نشده بودم و آن را به خوبی درک نمی‌کردم، اما بعدها متوجه شدم که اگر از اوایل کار آن را در نظر می‌گرفتم چقدر می‌توانست به من کمک بکند. با داشتن این توانایی من توانستم که ارتباطات شخصی خودم را نیز درست کنم. 

۷. شما نمی‌توانید همه چیز را یاد بگیرید

افتادن در دام اینکه می‌خواهید همه چیز را یاد بگیرید ساده است: تمام فریمورک‌ها، تمام زبان‌ها و تمام چیزهای دیگری که می‌توانید در عرصه فرانت اند یا در کل «کامپیوتر» پیدا کنید. Marco Poletto می‌گوید که: ایکاش زمانی که با در نظر گرفتن گستره بزرگی از انتخابات و سرگرم کردن خودم با آن‌ها گذراندم را وقف انتخاب یک مورد و تمرکز روی آن می‌کردم. کمال‌گرایی در دنیای کامپیوتر شما را به هیچ جایی نمی‌رساند. 

منبع

چه امتیازی برای این مقاله میدهید؟

خیلی بد
بد
متوسط
خوب
عالی
در انتظار ثبت رای

/@arastoo
ارسطو عباسی
کارشناس تولید و بهینه‌سازی محتوا

کارشناس ارشد تولید و بهینه‌سازی محتوا و تکنیکال رایتینگ - https://arastoo.net

دیدگاه و پرسش

برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید ورود یا ثبت‌نام

در حال دریافت نظرات از سرور، لطفا منتظر بمانید

در حال دریافت نظرات از سرور، لطفا منتظر بمانید