من در این مقاله میخواهم محبوبترین فریمورکهای توسعه Backend را به شما معرفی کنم. این لیست براساس محبوبیت این فریمورکها مرتب شده است. برای شروع به کار کردن یا بالا بردن دانش خود میتوانید این فریمورکها را یاد بگیرید. امیدوارم این مقاله بتواند فریمورکهای توسعهی وب را برایتان شفافسازی کرده و به شما در انجام پروژههای بعدی کمک کند.
5. Flask
Flask یک میکرو فریمورک وب بوده که به زبان پایتون نوشته شده است. ما آن را یک میکروفریمورک در نظر میگیریم زیرا به ابزار یا کتابخانهی خاصی نیاز ندارد. لایه انتزاعی دیتابیس، اعتبارسنجی فرمها و غیره در این فریمورک وجود ندارد.
Flask یک API پایتون بوده که امکان ساخت اپلیکیشنهای مبتنی بر وب را به ما میدهد. این فریمورک نسبت به Django واضحتر است و یادگیری آن نیز آسانتر خواهد بود. برای ساختن یک اپلیکیشن وب ساده با این فریمورک به کدهای اولیه کمتری نیاز خواهید داشت.
مزایای فریمورک Flask:
- وجود یک سرور توسعه داخلی و دیباگر (debugger) سریع
- پشتیبانی از یونیت تست
- درخواست dispatching از طریق یک RESTful API
- قالب Jinja2
- پشتیبانی از کوکیها
- سازگار با WSGI 1.0
- پشتیبانی از Unicode
4. Ruby on Rails
RoR یا Rails یک فریمورک سمت سرور بوده که به زبان Ruby و تحت مجوز MIT ساخته شده است. Rails یک فریمورک مدل-نما-کنترلر است که ساختارهای پیش فرض را برای دیتابیس، سرویسها و صفحات وب ارائه میدهد.
Ruby کدهایی فشرده، ظریف و قدرتمند را میسازد. این زبان برنامه نویسی رایگان و متنباز است. Ruby در پروژههای مختلفی مورد استفاده قرار میگیرد، به همین خاطر برنامه نویسان میتوانند تنظیمات لازم را بدون هیچگونه محدودیتی لحاظ کنند.
مزایای فریمورک Ruby on Rails:
- این فریمورک دارای ساختار MVC یا همان مدل-نما-کنترلگر است. این ساختار به طور گستردهای در ساختن اپلیکیشنهای وب بکار گرفته میشود.
- اولویت کنوانسیون نسبت به پیکربندی
- یک ابزار تست ساده
- استقرار اتوماتیک
- یک زبان برنامه نویسی ساده
3. Django
Django یک فریمورک رایگان و متنباز است که از الگوی مدل-نما-کنترلگر پیروی میکند. این فریمورک مبتنی بر پایتون است. ما از Django برای ساختن وبسایتهایی امن و قابل نگهداری استفاده میکنیم. این فریمورک توسط توسعه دهندگان حرفهای ساخته شده و به شما این امکان را میدهد تا بتوانید کارهای سنگین را انجام داده و روی روند توسعهی اپلیکیشنها متمرکز شوید.
مزایای فریمورک Django:
- توسعه سریع
- ایمن بودن
- مقیاسپذیر بودن
- کاملاً بارگذاری شده
- چندمنظوره بودن
- متنباز بودن
- وجود یک جامعهی بزرگ و پشتیبان
2. Express.js
Express یک فریمورک کاربردی برای Node.js بوده که براساس لایسنس MIT منتشر شده است. این فریمورک رایگان و متنباز است. Express برای ساختن اپلیکیشنهای وب و APIها طراحی شده است. این فریمورک امکان ساخت اپلیکیشنهای وب تک صفحهای، چند صفحهای و هیبریدی را به شما میدهد.
مزایای فریمورک Express.js:
- ویژگیهای این فریمورک که شامل توسعه سریعتر سمت سرور است
- پشتیبانی از مسیریابی
- اشکالزدایی آسان
- میانافزار: میانافزار بخشی از یک برنامه است که به دیتابیس، درخواستهای مشتری و سایر میانافزارها دسترسی دارد.
1. Laravel
Laravel یک فریمورک رایگان و متنباز PHP بوده که توسط Taylor Otwell توسعه یافته است. این فریمورک برای ساخت اپلیکیشنهای وب با الگوی MVC و براساس Symfony طراحی شده است.
فریمورکهای زبان برنامه نویسی PHP مانند Laravel، Symfony، Yii 2، Slim و غیره دارای قابلیتهای گستردهای هستند. اما این فریمورک همچنان در صدر بهترین فریمورکهای PHP قرار دارد. بدون شک میتوان گفت که Laravel بهترین فریمورک دنیاست.
مزایای فریمورک Laravel:
Laravel یک فریمورک مبتنی بر MVC است که لایههای ارائه و منطق تجاری را از یکدیگر جدا میکند. این فریمورک خارقالعاده قابلیتهای بسیاری مانند عملکرد بالا، امنیت و مقیاسپذیری را به شما ارائه میدهد.
دیدگاه و پرسش
در حال دریافت نظرات از سرور، لطفا منتظر بمانید
در حال دریافت نظرات از سرور، لطفا منتظر بمانید